ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Συγκλονιστικές (αν κι εφόσον ισχύουν έστω και τα μισά...) αποκαλύψεις από "Μαριούπολη μεριά", μέσω του RT...

 

AMEΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 1.Να σε τι χρησίμευε η Ουκρανία και να πώς "χαλάει τη μανέστρα" στα...βιολογικά πειράματα το "ντου" της Ρωσίας:  ΚΑΙ 2. Πάνω από 40 παιδιά έχουν πεθάνει στην Ουκρανία, στην διάρκεια πειραμάτων του νέου εμβολίου της Pfizer -  απ' όπου και το σχετικό...εξωφρενικά σκληρό (το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό ως χαρακτηρισμός αν όντως ισχύουν όσα καταγγέλλονται σε αυτό...) video * στο τέλος της ανάρτησης.

Σχετικά με τη Μαριούπολη: 1.ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ + Διάσημη πολεμική ανταποκρίτρια γνωστότατου αμερικανικού συστημικού δικτύου: «Μας είπαν ψέματα σε επική κλίμακα για την Ουκρανία * »   2. Η ΖΩΗ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΑ ΣΧΟΛΕIΑ ΑΝΟIΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙA

Εργαστήριο ιατρικής έρευνας στη Μαριούπολη της Ουκρανίας βρέθηκε ότι περιέχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για μυστικά πειράματα βιολογικών όπλων που έγιναν σε πολίτες

Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πλήρες ρεπορτάζ του Steve Sweeney του RT , ο οποίος περιόδευσε τις εγκαταστάσεις, για τη συγκλονιστική ανακάλυψη:

Western pharma tested drugs on newborns in Ukraine after 2014 coup – Russia
(πηγή video : rumble )

Εργαστήριο ιατρικής έρευνας στη Μαριούπολη της Ουκρανίας βρέθηκε ότι περιέχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για μυστικά πειράματα βιολογικών όπλων που έγιναν σε πολίτες..

Έγγραφα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα δείχνουν ότι ενώ βρισκόταν ακόμα υπό ουκρανικό έλεγχο –η Ρωσία είναι τώρα υπεύθυνη– η πόλη της Μαριούπολης, πληθυσμού 540.000, χρησίμευε ως βάση δοκιμών για διάφορα μεγάλης κλίμακας ιατρικά πειράματα σε ντόπιους πολίτες.

Μια ψυχιατρική πτέρυγα στην πόλη όπου έγιναν πολλά από αυτά τα πειράματα βρίσκεται τώρα υπό ταχεία ανακατασκευή αφού ενσωματώθηκε στη Ρωσία μετά από δημοψήφισμα που διεξήχθη στα τέλη του 2022, εξηγούν αναφορές.

Ένας κύριος στόχος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία, παρεμπιπτόντως, ήταν ο εντοπισμός και η εξάλειψη τέτοιων εγκαταστάσεων έτσι ώστε το ουκρανικό βαθύ κράτος να μην είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιεί αθώους ανθρώπους ως ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.

Σχεδόν αμέσως μετά την κατάληψη της ψυχιατρικής πτέρυγας και την έναρξη των ανακαινίσεων, οι κατασκευαστικές ομάδες ανακάλυψαν έγγραφα, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό και άλλα που δείχνουν μυστική έρευνα που γινόταν εκεί στο παρελθόν.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι τα πειράματα στις εγκαταστάσεις πραγματοποιούνταν εδώ και χρόνια, καλύπτοντας όχι μόνο την εν λόγω εγκατάσταση αλλά και τουλάχιστον οκτώ άλλες σε όλη τη Μαριούπολη. Ως συνήθως, οι δυτικές δυνάμεις και οι χορηγοί των εταιρειών βιοτεχνολογίας τους ήταν πίσω και επωφελήθηκαν από τα φρικιαστικά πειράματα.

«Βρήκαμε έγγραφα που υποδηλώνουν ότι χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στα πειράματα με τις δοκιμές που έγιναν για μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, AstraZeneca, Sanofi, GlaxoSmithKline και άλλων», ανέφερε ο Steve Sweeney του RT , ο οποίος περιόδευσε τις εγκαταστάσεις.

«Συνελέγησαν δείγματα αίματος και άλλα και στη συνέχεια στάλθηκαν σε εργαστήρια και κλινικές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ για εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων είναι άγνωστα».

Ουκρανία, "βαθιά κατάσταση πειραματισμού" σε παιδιά και μωρά

Δεν ήταν μόνο οι ενήλικες που πειραματίζονταν. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδιά και τα μωρά αναγκάστηκαν επίσης να υποφέρουν από τα χέρια των δυτικών δυνάμεων που δρούσαν μέσω αντιπροσώπων στην Ουκρανία για να γεμίσουν τον πόθο τους για απληστία και γενοκτονία.

Είναι περισσότερο από πιθανό ότι η εκμετάλλευση παιδιών και μωρών με αυτόν τον τρόπο ήταν παράνομη, επιβεβαίωσε ένας Ρώσος γιατρός στο RT υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Δεν υπάρχει οριστικός τρόπος αναγνώρισης κάθε ψυχής που υπέφερε ή πέθανε ως αποτέλεσμα αυτών των αποτρόπαιων πειραμάτων, αλλά μάρτυρες συνεχίζουν να εμφανίζονται για να πουν τα πάντα για το τι υπέστησαν αυτοί, τα μέλη της οικογένειάς τους και οι φίλοι τους στα χέρια του ουκρανικού βαθέως κράτους.

«Η μητέρα μου αρρώστησε», είπε ο άντρας στον Sweeney. «Της έδωσαν φάρμακα. Τη ρώτησα τι φάρμακα έπαιρνε, αλλά δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση. Είπε ότι τα φάρμακα χορηγήθηκαν απλώς από ένα λευκό κουτί. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια ενός μήνα και στη συνέχεια πέθανε».

«Πιθανότατα έκαναν δοκιμές για να φτιάξουν βιοόπλα», έγραψε ένας σχολιαστής του RT σχετικά με τον πιθανό σκοπό των μυστικών ιατρικών πειραμάτων.

«Η δολοφονική καπιταλιστική βιομηχανία είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας και περισσότερο του πλανήτη συνολικά», είπε ένας άλλος. «Δεν έχουμε άλλα προβλήματα σε σχέση με το μέγεθος της προδοσίας».

Κάποιος άλλος σκιαγράφησε περαιτέρω τη διαδικασία δημιουργίας ψευδών νέων φαρμάκων της κερδοσκοπικής βιομηχανίας φαρμάκων, η οποία περιλαμβάνει την ανακύκλωση παλαιότερων φαρμάκων προκειμένου να παραχθούν νέα υψηλού κέρδους φάρμακα «blockbuster».

«Τα περισσότερα νέα φάρμακα είναι ανάλογα παρόμοιων φαρμάκων», εξήγησε αυτό το άτομο. «Το τροποποιούν λίγο για να μπορέσουν να πάρουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η εξέταση συνήθως περιλαμβάνει τη χορήγηση υψηλών δόσεων και τη μέτρηση των ηπατικών ενζύμων για βλάβη. Θα απέφευγα.”

Άλλοι συνέκριναν τους ιατρικούς πειραματισμούς του δυτικού βαθέως κράτους στην Ουκρανία με άλλα δικτατορικά καθεστώτα που εκμεταλλεύονται τους φτωχούς για ιατρικούς πειραματισμούς.

Να μη ξεχνάμε ότι από το φθινόπωρο του 2022, Ρωσία και Κίνα πιέζουν να θεσπίσουν το άρθρο VI της σύμβασης για τα βιολογικά όπλα για τη διερεύνηση ΗΠΑ/Ουκρανίας.. (Σχετικό: Η Ένατη Διάσκεψη Αναθεώρησης της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα ξεκινά σήμερα)… Μόλις η Ρωσία εξαντλήσει όλες τις διπλωματικές λύσεις και δεν ληφθούν σοβαρά υπόψη από τη Δύση, θα στοιχηματίσω ότι θα χρησιμοποιήσει εναλλακτικές μεθόδους για να επιτύχει τους στόχους της για την υπεράσπιση του λαού της από τη βιοτρομοκρατία.

Μια κοινή δήλωση εκδόθηκε από τη Ρωσία, την Κίνα, τη Λευκορωσία, τη Νικαράγουα, τη Ζιμπάμπουε, την Κούβα, τη Βενεζουέλα και τη Συρία που αφορούν τα ανεπίλυτα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Ουσιαστικά, αυτές οι χώρες επισημαίνουν ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν έχει κάνει τίποτα για να επιλύσει αυτό το πιεστικό ζήτημα και απαιτούν από το Σύμβουλο Ασφαλείας του ΟΗΕ να κάνει τη δουλειά του. Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

«Πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι τα ερωτήματα σχετικά με τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες που διεξάγονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της λειτουργίας βιολογικών εργαστηρίων στην ουκρανική επικράτεια παραμένουν ακόμη άλυτα. Δεν λάβαμε εξαντλητικές εξηγήσεις που θα μπορούσαν να εξαλείψουν πλήρως τις αμφιβολίες σχετικά με τις εν λόγω δραστηριότητες και, επομένως, να λύσουν την κατάσταση που ώθησε τη ρωσική πλευρά να συγκαλέσει τη Συμβουλευτική συνάντηση βάσει του άρθρου V της BTWC. Αυτό είναι λυπηρό».

«Επιπλέον, δεδομένων των αποτελεσμάτων της Συμβουλευτικής συνάντησης καθώς και για τη διευκόλυνση της επίλυσης της υπάρχουσας κατάστασης, καλούμε να αξιοποιηθούν όλες οι ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στο πλαίσιο του BTWC, συμπεριλαμβανομένου του μηχανισμού βάσει του άρθρου VI της Σύμβασης.

άρθρο που δανειστήκαμε από ΕΔΩ


Συνέχεια της εισαγωγής αυτής της ανάρτησης:

Anna Sakhno reveals the ongoing secret research

(πηγή video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου