ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Να σε τι χρησίμευε η Ουκρανία και να πώς "χαλάει τη μανέστρα" στα...βιολογικά πειράματα (σαν την COVID-19, μήπως σε αγαστή συνεργασία και με το lab της Γουχάν;) το "ντου" της Ρωσίας:

(ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: "US Embassy Website Just REMOVED ALL EVIDENCE Of Ukrainian Bioweapons Labs" -  "Ο ιστότοπος της αμερικανικής πρεσβείας αποπειράθηκε να εξαφανίσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τα εργαστήρια ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ")

" Η Δύση μας έχει περικυκλώσει με τέτοια εργαστήρια από Γεωργία, Ουκρανία και πραγματοποιεί πειράματα και δοκιμές που δεν γνωρίζουμε,  παραβιάζοντας τις Διεθνείς Συνθήκες. Είναι απειλή για όλη την ανθρωπότητα." Και ιδού η απορία: Να "μπουκάρεις, λοιπόν, ή να μην "μπουκάρεις" στο "πειραματικό εργαστήρι"; Αυτή τη φωλιά των οργανωμένων νεοναζιστικών ένοπλων συμμοριών, ενταγμένων και στον στρατό της χώρας-κατασκεύασμα του ΝΑΤΟ... Που συν τοις άλλοις φιλοδοξούσε να αποκτήσει και δικό της πυρηνικό οπλοστάσιο, με τη στήριξη των "διεθνών σερίφηδων", μια ανάσα από την Μόσχα...;

 Α. Καταγγελία, ευθέως και χωρίς μισόλογα, της Κίνας μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών της: "Οι ΗΠΑ έχουν 336 εργαστήρια σε 30 χώρες υπό τον έλεγχό τους, συμπεριλαμβανομένων 26 μόνο στην Ουκρανία. Θα πρέπει να παρέχει πλήρη απολογισμό των βιολογικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και να υπόκεινται σε πολυμερή επαλήθευση!" - "The US has 336 labs in 30 countries under its control, including 26 in Ukraine alone. It should give a full account of its biological military activities at home and abroad and subject itself to multilateral verification." (tweet)


Β. Κι έρχεται τελικά η παραδοχή της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Victoria Nuland, σε ακρόαση στο Κογκρέσο: "Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ λέει ότι η Ουάσιγκτον συνεργάζεται με την Ουκρανία για να αποτρέψει τις εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας (sic...Έτσι αποκαλούν την ενασχόληση για τη δημιουργία βιολογικών όπλων, κάτι που αποτελεί ή όχι τελικά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας...;Τέτοια δεν έλεγαν ότι διέθετε και ο "παράφρονας δικτάτορας" Σαντάμ Χουσεΐν και εισέβαλαν στο Ιράκ, χωρίς να τα βρούνε ποτέ;) να πέσουν στα χέρια της Ρωσίας. Απλώς επιβεβαίωσε κάθε θεωρία συνωμοσίας σχετικά με την ύπαρξη αυτών των εργαστηρίων"  - "U.S. Under Secretary of State Victoria Nuland says Washington is working with Ukraine to prevent biological research facilities from falling into Russian hands. She just confirmed every conspiracy theory about the existence of those labs" (tweet)

Γ. Απόλυτη επιβεβαίωση των ρωσικών ανησυχιών, όπως είχαν ξεκάθαρα διατυπωθεί: "Μια εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ πραγματοποιούν βιολογικά προγράμματα στην Ουκρανία. Ισχυρίζεται ότι η Ρωσία έχει δει έγγραφα που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν συστατικά και στοιχεία βιολογικών όπλων κοντά στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας.  - "A Russian Foreign Ministry spokeswoman is claiming the US has been carrying out biological programmes in Ukraine. She claims Russia has seen documents backing up their claim that the US are harbouring components of biological weapons close to the Ukraine-Russia border." (tweet)


Τι είχε πει λοιπόν η κα Ζαχάροβα: "oι δραστηριότητες ΗΠΑ σε βιολογικά εργαστήρια, ειδικά σε μετασοβιετικές χώρες, είναι εκτός ελέγχου. Απαιτούμε διεθνή έλεγχο. Οι ΗΠΑ συστηματικά μπλοκάρουν τη διεθνή συνεννόηση για τα βιολογικά όπλα. Εμποδίζουν κάθε είδους έλεγχο σε αυτά τα εργαστήρια, που στην ουσία συνιστούν βιολογικό όπλο. Η Δύση μας έχει περικυκλώσει με τέτοια εργαστήρια από Γεωργία, Ουκρανία και πραγματοποιεί πειράματα και δοκιμές που δεν γνωρίζουμε,  παραβιάζοντας τις Διεθνείς Συνθήκες. Είναι απειλή για όλη την ανθρωπότητα.  Οι ΗΠΑ πραγματοποιούν βιολογικά προγράμματα στην Ουκρανία."

Δ. Συμπληρωματικά: "Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τα παράνομα εργαστήρια βιοόπλων του Πενταγώνου. Γιατί δεν το συζητούν τα ΜΜΕ;;; Δηλώνει ότι υπάρχουν όντως 30 αμερικανικά Biolabs στην Ουκρανία με αποδεικτικά στοιχεία (!)"  - "1/4 Révélations choquantes du ministère russe de la défense sur les laboratoires illégaux d'armes biologiques du Pentagone. Pourquoi les médias n'en parlent pas ??? Il déclare qu'il y a bien 30 Biolabs US en Ukraine avec documents à l'appui." (tweet)

"Δανειζόμαστε" κι από εδώ:
Υπ. Άμυνας Ρωσίας αναφορικά με το στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στο μετασοβιετικό χώρο. Μεταξύ αυτών υπάρχουν 30 εργαστήρια επιστημονικών ερευνών και βιολογικών δραστηριοτήτων στο έδαφος της Ουκρανίας. O φορέας χρηματοδότησης των εργασιών είναι ο Οργανισμός Μείωσης Αμυντικών Απειλών-Defence Threat Reduction Agency του Υπ.Άμυνας ΗΠΑ. Η εργασία εκτελείται από ένα Τμήμα του Black and Veach. To έργο ανατίθεται σε 3 κατευθύνσεις:

-επιτήρηση του βιολογικού περιβάλλοντος γύρω από τις στρατιωτικές τοποθεσίες του ΝΑΤΟ.

-επαναπατρισμοί διαφόρων στελεχών επικίνδυνων παθογόνων των ΗΠΑ.

-αναζήτηση εν δυνάμει πρακτόρων βιολογικών όπλων εξειδικευμένων σε αυτή την περιοχή και που έχουν εστίες και που μπορούν να περάσουν στο λαό. …

Εντοπίσαμε τη δραστηριότητα υτών των βιολογικών εργαστηρίων από το 2014 και σημειωτέον το λεγόμενο αμερικάνικο πρόγραμμα του ”υγειονομικού συστήματος της Ουκρανίας” και είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση ασθενειών υψηλά επικίνδυνων λοιμώξεων και οικονομικά αποσταθεροποιητικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου