ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Gary D. Barnett: “Η Κυβέρνηση και Αυτοί που Ελέγχουν την Κυβέρνηση, είναι οι πιο Τερατώδεις Τρομοκράτες Όλων των Εποχών”


31 Αυγούστου 2023 | Gary D. Barnett 

"Ο πραγματικός τρομοκράτης είναι η αμερικανική κυβέρνηση, η κρατική τρομοκρατία που εξαπολύεται εναντίον του κόσμου". ~ Bernardine Dohrn

" Οι κυβερνήσεις κάθε είδους δεν είναι τίποτα περισσότερο από συμμορίες τρομοκρατών. Όλες οι κυβερνήσεις είναι οργανωμένο έγκλημα και βασίζονται στη βία και την προπαγάνδα προκειμένου να υποτάξουν το ανθρώπινο κοπάδι. Οι εγκληματίες στην κορυφή δεν νοιάζονται καθόλου για κανέναν από εσάς, και πάντα θα βρίσκουν τον απλό άνθρωπο αναλώσιμο, ειδικά εκείνους που στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειες του κράτους να επιτύχει ολοκληρωτική κυριαρχία.

Κατά τη γνώμη μου, οι πιο επικίνδυνες απειλές για την ελευθερία και το ανθρώπινο είδος αυτή τη στιγμή είναι οι απάτες που ονομάζονται "κλιματική αλλαγή" και η σχεδιασμένη ψηφιακή κατάληψη του νομισματικού συστήματος. Η ψεύτικη "κλιματική αλλαγή" θα είναι ο κινητήριος καταλύτης που θα χρησιμοποιηθεί για να κλειδώσει και να περιορίσει την ανθρωπότητα πέρα από τη φαντασία των περισσότερων, και τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών θα χρησιμοποιηθούν για να καρφώσουν το καρφί στο φέρετρο κάθε διαφωνίας. Μόλις παγιωθούν αυτά τα στοιχεία της ημερήσιας διάταξης, κάθε ελπίδα ελευθερίας θα εξανεμιστεί. Αυτό δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά έντονα, καθώς ο χρόνος που μας έχει απομείνει για να αλλάξουμε αυτή τη θανατηφόρα πορεία στην οποία βρισκόμαστε εξαφανίζεται γρήγορα. Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά!
"

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο και πλέον δεκαετιών, οι λέξεις τρομοκράτης και τρομοκρατία, έχουν κατακλύσει τους κύκλους των "ειδήσεων", ιδιαίτερα ξεκινώντας αφειδώς μετά την εσωτερική "επίθεση" με ψεύτικη σημαία που αναφέρεται ως "9/11". Ωστόσο, οι περισσότερες αναφορές στην τρομοκρατία απομονώθηκαν σε αυτό που η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονταν ότι ήταν ξένοι εχθροί του κράτους, κυρίως τρομοκρατικές ομάδες και άτομα, όπως προσδιορίστηκαν από το ίδιο το κράτος, και στις περισσότερες περιπτώσεις, δημιουργήθηκαν σκόπιμα από το ίδιο κράτος για να χρησιμοποιηθούν για κακόβουλους σκοπούς. Αυτό που έλειπε από αυτή την κατευθυνόμενη από την ατζέντα ψευδή αναφορά, ήταν η αποκάλυψη των πραγματικών τρομοκρατών ανάμεσά μας, που είναι αυτοί που κυβερνούν και τα συνεργαζόμενα πιόνια τους στην κυβέρνηση, καθώς και όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Οι πραγματικοί τρομοκράτες, οι πιο βίαιοι και οι πιο δολοφονικοί, αυτοί που διαπράττουν τον τρόμο και προκαλούν και επιτρέπουν σε άλλους να διαπράττουν πράξεις φρίκης, είναι η κυβέρνηση και αυτοί που ελέγχουν την κυβέρνηση. Όσον αφορά την πιο παραγωγική τρομοκρατία όλων των εθνών-κρατών, οι ΗΠΑ είναι μακράν η χειρότερη μεταξύ όλων των εθνών της γης, και είναι ο ηγέτης της τρομοκρατίας παγκοσμίως.

Ο όρος κρατική τρομοκρατία, είναι μια ακριβής περιγραφή, αλλά αντί για κρατική τρομοκρατία από εξωτερικούς και ξένους "εχθρούς", είναι σχεδόν αποκλειστικά σήμερα με τη μορφή τρομοκρατίας εναντίον του λαού από την ίδια την κυβέρνηση, και τίποτα δεν θα μπορούσε να αποδείξει αυτό το γεγονός περισσότερο από την αγανακτισμένη ψευδεπίγραφη τρομοκρατική απάτη των "κοβιδών" που επιβλήθηκε σε ολόκληρο τον πληθυσμό, καθώς και σε κάθε άλλη χώρα της γης. Η τρομοκρατία και ο πόλεμος της τρομοκρατίας, έχει τελικά αποκαλυφθεί ότι είναι μόνο ένα όχημα εξουσίας και ελέγχου, με σκοπό την υποταγή και την κυριαρχία επί των κατοίκων. Φυσικά, αυτή η αποτρόπαια συνωμοσία βασίζεται στο φόβο, και όσο το συλλογικό κοπάδι μπορεί να φοβηθεί τα τέρατα από μακριά ή από μέσα, μπορεί να περιοριστεί, να συγκρατηθεί, να σιγήσει και να ξεγελαστεί σε μαζική συμμόρφωση και εθελοντική υποδούλωση. Τα όπλα που χρησιμοποιούνται από το κράτος είναι πολλά, από απειλές πολέμου, χειραγωγημένες καιρικές συνθήκες και ψεύτικα δελτία καιρού, ψεύτικη "κλιματική αλλαγή", σκόπιμα τοποθετημένες πυρκαγιές, κατασκευασμένες "πανδημίες", οικονομική καταστροφή, υπερπληθωρισμός, έλλειψη τροφής και κατάλληλης ιατρικής περίθαλψης, και πάει λέγοντας. Αυτός είναι ο πραγματικός τρόμος και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για όλους μας.

Είναι όχι μόνο σκόπιμο, αλλά και επιτακτικό να κατανοήσουμε ότι κάθε απειλή και επιβλαβές γεγονός που περιγράφεται από την κυβέρνηση και τα υποστηριζόμενα από το κράτος μέσα ενημέρωσης, θα πρέπει πρωτίστως να θεωρηθεί σκόπιμη χειραγώγηση και, επομένως, ψέμα. Αυτές οι απειλές και τα αποτρόπαια γεγονότα είναι σκόπιμα κατασκευασμένες και προμελετημένες προσπάθειες να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων με πολύ αδίστακτα μέσα, όπως εκτελούνται από κακούς κρατικούς παράγοντες. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα. Είναι ένας κόσμος παραφροσύνης και ακραίας τρέλας, και η σφαγή και η δολοφονία αθώων θεωρείται από το κράτος ως ευλογία για τις επιθυμίες του να προωθήσει τις κακόβουλες ατζέντες του.

Βρισκόμαστε τώρα εν μέσω ακραίου τρόμου από φωτιά, και αυτό διαιωνίζεται παγκοσμίως, χωρίς καμία απολύτως εκτίμηση για τα θύματα αυτής της επίθεσης κατά της ανθρωπότητας. Οι πυρκαγιές στο Μάουι, ειδικά στη Λαχάινα, φαίνεται ότι ήταν εντελώς σκηνοθετημένες και σκόπιμες. Οι άνθρωποι εκεί εμποδίστηκαν σκόπιμα από την αστυνομία να φύγουν, και στάλθηκαν σε κύκλους εν μέσω αυτής της σκόπιμης και εσκεμμένης δολοφονίας αθώων. Αυτές οι πυρκαγιές ήταν στοχευμένες, καθώς ορισμένα κρατικά κτίρια, μεγάλα συγκροτήματα και σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων γλίτωσαν, ενώ βρίσκονταν ακριβώς στη γραμμή των πυρκαγιών που ως δια μαγείας πηδούσαν πάνω από αυτές τις προστατευόμενες από το κράτος περιοχές. Οι παρούσες ανωμαλίες είναι πολλές και φυσικά λέγεται ότι είναι "ανεξήγητες", αλλά οι συμπτώσεις δεν συμβαίνουν σε τεράστιους αριθμούς όλες ταυτόχρονα με τρόπο που να είναι μόνο επωφελής για τις αποτρόπαιες προθέσεις του κράτους. Ο σατανικός κυβερνήτης της Χαβάης, Josh Green, ανακοίνωσε αμέσως, ότι σκόπευε να καταλάβει όσο το δυνατόν περισσότερη γη για τον έλεγχο του κράτους, ενώ οι άνθρωποι χωρίς σπίτια και με ανεξερεύνητα νεκρά μέλη της οικογένειας εγκαταλείφθηκαν. 
Ο προφανής χαρακτήρας αυτού είναι τόσο σαφής και έντονος, καθώς το κράτος είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να κλέψει αυτή τη γη για δική του χρήση, οπότε η δολοφονία πιθανόν χιλιάδων ανθρώπων ήταν το τίμημα που πληρώθηκε, χωρίς καμία εκτίμηση από τα αποβράσματα της κυβέρνησης και τους αστυνομικούς συνεργάτες της που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Αυτός ήταν ένας κατευθυνόμενος πόλεμος κατά της Λαχάινα.

Εξαιρετικά ύποπτες πυρκαγιές ανάβουν σε όλο τον κόσμο, και οι περισσότερες από αυτές που αναφέρονται είναι πολύ αμφίβολης φύσης. Η Καλιφόρνια είχε το μερίδιό της, όπως και ο Καναδάς, και πολλές μοιάζουν να είναι σκόπιμες, και καίγονται σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες με ισχυρούς ανέμους. Αυτό είναι ενδεικτικό των συνεπειών πολλών ετών ψεκασμού μετάλλων, χημικών ουσιών και δηλητηρίων με τη μορφή γεωμηχανικής μέσω χημικών ιχνών. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα στον Καναδά και σε πολλά μέρη στις ΗΠΑ. Το Μάουι ήταν απλά το τελευταίο, και φυσικά το πιο καταστροφικό όσον αφορά την ανθρώπινη ζωή. Η Ελλάδα καίγεται εδώ και αρκετό καιρό, και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι και αυτές οι πυρκαγιές ήταν σκόπιμες. Η Τουρκία είναι επίσης τυλιγμένη στις φλόγες. Πολλαπλές πυρκαγιές σε κινεζικές πόλεις είναι επίσης εξαιρετικά αμφισβητήσιμες. Αυτή είναι η προτιμώμενη μέθοδος τρομοκρατίας του Κράτους επί του παρόντος, και ταιριάζει απόλυτα με την πλήρη απάτη της "κλιματικής αλλαγής", η οποία είναι η ώθηση σε αυτό το σημείο για όλα τα σχέδια της παγκόσμιας κατάληψης.

Ο εμπρησμός είναι ένας παράγοντας στις περισσότερες από αυτές τις πυρκαγιές, αλλά ποιοι είναι οι εμπρηστές και γιατί αυτό συμβαίνει ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο; Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτές οι πυρκαγιές έχουν τεθεί με πολλαπλούς τρόπους και σκόπιμα, συμπεριλαμβανομένης της κατευθυνόμενης ενέργειας. Μία από τις Διευθύνσεις Κατευθυνόμενης Ενέργειας της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκεται στην πραγματικότητα στο Μάουι, αλλά αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Πολλές από αυτές τις πυρκαγιές λέγεται ακόμη και από την Πολιτεία ότι τέθηκαν σκόπιμα από ιδιώτες, αλλά γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θα έβαζαν δολοφονικές πυρκαγιές, αν δεν τους είχε ανατεθεί να το κάνουν; Ποιος είναι ο ρόλος του κράτους σε αυτά τα τρομοκρατικά γεγονότα; Προφανώς, οι πανδημίες, οι πυρκαγιές, οι κατευθυνόμενες καταιγίδες, οι διαρροές χημικών ουσιών και οι πόλεμοι, μεταξύ πολλών άλλων φρικαλεοτήτων, ταιριάζουν στην αφήγηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθώς όλα αυτά τα πράγματα οδηγούν σε μαζικό έλεγχο των πληθυσμών και το Κράτος έχει τη δυνατότητα να καθυποτάξει περισσότερους ανθρώπους και περιουσίες σε κάθε ευκαιρία. Υπάρχουν απλά πάρα πολλές λεγόμενες συμπτώσεις για να αγνοηθούν, ακόμη και για εκείνους που συνεχώς κρύβονται από την αλήθεια. Το κράτος εμπλέκεται σίγουρα σε μεγάλο βαθμό σε πολλούς τομείς της τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της εγχώριας τρομοκρατίας, και χρησιμοποιεί αυτές τις ανθρωποκτόνες πολιτικές προς το δολοφονικό του πλεονέκτημα.

Η θλιβερή αλήθεια του θέματος είναι ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, και περισσότερες τρομοκρατικές πράξεις διαφαίνονται στο μέλλον μας. Η άρχουσα τάξη και η κυβέρνηση θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για εκφοβισμό και δολοφονία όσο οι μάζες το ανέχονται, και κανένα προφανές σημάδι πραγματικής διαφωνίας δεν έχει εμφανιστεί από αυτόν τον άτυχο πληθυσμό. Ναι, υπάρχει συζήτηση και κάποια απώθηση στα ακραία περιθώρια, αλλά καμία πραγματική αντίσταση της πλειοψηφίας δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Οι κυβερνήσεις κάθε είδους δεν είναι τίποτα περισσότερο από συμμορίες τρομοκρατών. Όλες οι κυβερνήσεις είναι οργανωμένο έγκλημα και βασίζονται στη βία και την προπαγάνδα προκειμένου να υποτάξουν το ανθρώπινο κοπάδι. Οι εγκληματίες στην κορυφή δεν νοιάζονται καθόλου για κανέναν από εσάς, και πάντα θα βρίσκουν τον απλό άνθρωπο αναλώσιμο, ειδικά εκείνους που στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειες του κράτους να επιτύχει ολοκληρωτική κυριαρχία.
Κατά τη γνώμη μου, οι πιο επικίνδυνες απειλές για την ελευθερία και το ανθρώπινο είδος αυτή τη στιγμή είναι οι απάτες που ονομάζονται "κλιματική αλλαγή" και η σχεδιασμένη ψηφιακή κατάληψη του νομισματικού συστήματος. Η ψεύτικη "κλιματική αλλαγή" θα είναι ο κινητήριος καταλύτης που θα χρησιμοποιηθεί για να κλειδώσει και να περιορίσει την ανθρωπότητα πέρα από τη φαντασία των περισσότερων, και τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών θα χρησιμοποιηθούν για να καρφώσουν το καρφί στο φέρετρο κάθε διαφωνίας. Μόλις παγιωθούν αυτά τα στοιχεία της ημερήσιας διάταξης, κάθε ελπίδα ελευθερίας θα εξανεμιστεί. Αυτό δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά έντονα, καθώς ο χρόνος που μας έχει απομείνει για να αλλάξουμε αυτή τη θανατηφόρα πορεία στην οποία βρισκόμαστε εξαφανίζεται γρήγορα. Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά!

"Το αντικείμενο της τρομοκρατίας είναι η τρομοκρατία. Το αντικείμενο της καταπίεσης είναι η καταπίεση. Το αντικείμενο των βασανιστηρίων είναι βασανιστήρια. Το αντικείμενο της δολοφονίας είναι δολοφονία. Το αντικείμενο της εξουσίας είναι η εξουσία. Τώρα αρχίζετε να με καταλαβαίνετε;"

~ George Orwell, 1984

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Απολλόδωρος

***Δικτυογραφία:

Government and Those Who Control Government, Are the Most Monstrous Terrorists of All Time

https://www.garydbarnett.com/government-and-those-who-control-government-are-the-most-monstrous-terrorists-of-all-time/

το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου