ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

"Το κεφάλι επί πίνακι του Μπιλ Γκέιτς ζητάνε εκατομμύρια άνθρωποι μετά τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή και τα κέρδη του από την πανδημία (*) "

* ποια "πανδημία"; ΠΛΑΝΔΗΜΙΑ είναι ο σωστός όρος! - Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά", μπορείς ακόμη να εμπιστευτείς τα οποιαδήποτε ανανεωμένα αφηγήματά τους;; * ... Μήπως σου λένε ψέματα ακόμη κι όταν λένε αλήθεια;

 (Περί του "μεγαλόπνοου" και ταχέως εξελισσόμενου σχεδίου σε βάρος της ανθρωπότητας του κ.Gates και των πίσω από αυτόν, θυμήσου και τα εξής: " Bill Gates’ Lab ...Grown Meat Causes Cancer in Humans ", Τι μας λες ρε μαλάκα ?? : Bill Gates -" We Should be Willing to Accept Some Restrictions on Our Liberty " )

" Bill Gates purchased shares in BioNTech (Pfizer’s partner for its mRNA Covid shots) in September 2019… just months before the pandemic was announced… 

Gates purchased 1,038,674 shares at pre-public offering price of $18.10 per share… Gates dumped his stocks, in November 2021 at an average sale price of $300 per share… Gates on the same day said… “We need a new way of doing the vaccines, because the vaccines *didn’t stop transmission*”… despite all of his previous claims to the contrary. 

It’s almost like Gates knew Covid-19 was going to be released, and he also knew the vaccines were never designed to stop transmission. " 

video και κείμενο από το twitter

Το κεφάλι επί πίνακι του Μπιλ Γκέιτς ζητάνε εκατομμύρια άνθρωποι μετά τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή και τα κέρδη του από την πανδημία

Το κεφάλι επί πίνακι του Μπιλ Γκέιτς ζητάνε εκατομμύρια άνθρωποι μετά τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή και τα κέρδη του από την πανδημία… Ζητούν να συλληφθεί ο Μπιλ Γκέιτς για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» μετά την αποκάλυψη της κερδοσκοπίας Covid..


Το The People’s Voice αναφέρει: Μια ανάρτηση viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποκάλυπτε το εξαιρετικό χρηματικό ποσό που κέρδισε ο Μπιλ Γκέιτς από την πανδημία του Covid προβλήθηκε εκατομμύρια φορές μέσα σε μόλις δύο ημέρες καθώς οι άνθρωποι του κόσμου συνεχίζουν να ξυπνούν για τα εγκλήματα της παγκοσμιοποίησης ελίτ.

Ο δημοφιλής λογαριασμός X Pelham μοιράστηκε την ανάρτηση, γράφοντας: «Ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε μετοχές της BioNTech (συνεργάτης της Pfizer για τις λήψεις της με mRNA Covid) τον Σεπτέμβριο του 2019… λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί η πανδημία…»

«Ο Γκέιτς αγόρασε 1.038.674 μετοχές σε τιμή προ-δημόσιας προσφοράς 18,10 $ ανά μετοχή…» εξήγησε ο χρήστης.

Η ανάρτηση συνέχισε: «Ο Γκέιτς πέταξε τις μετοχές του, τον Νοέμβριο του 2021 με μέση τιμή πώλησης 300 $ ανά μετοχή… Ο Γκέιτς είπε την ίδια μέρα, «Χρειαζόμαστε έναν νέο τρόπο να κάνουμε τα εμβόλια, επειδή τα εμβόλια *δεν σταμάτησαν τη μετάδοση *» παρά όλους τους προηγούμενους ισχυρισμούς του για το αντίθετο. Είναι σχεδόν σαν ο Γκέιτς να ήξερε ότι ο Covid-19 επρόκειτο να κυκλοφορήσει και επίσης ήξερε ότι τα εμβόλια δεν σχεδιάστηκαν ποτέ για να σταματήσουν τη μετάδοση».

Η ανάρτηση είναι ακριβής, όπως σημείωσε ο Jordan Schachtel τον Ιανουάριο , όταν ανέφερε σχετικά με τα αρχεία της SEC ότι «οι συμμετοχές του Ιδρύματος Gates στη BioNTech αυξήθηκαν από 1.038.674 μετοχές σε 148.674 μετοχές κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2021 , μειώνοντας τη θέση του Gates στο Κατασκευαστής εμβολίου mRNA κατά 86 τοις εκατό των μετοχών που κατέχει».

«Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Γκέιτς έτυχε να χρονομετρήσει τέλεια την αγορά, πουλώντας τις μετοχές κατά τη διάρκεια του τριμήνου με τις καλύτερες επιδόσεις της BioNtech», σημείωσε στο άρθρο μαζί με ένα γραφικό.

Ακόμη και το NBC παραδέχτηκε τον Ιανουάριο ότι η πανδημία του Covid οδήγησε τα έσοδα της Pfizer το 2022 σε ρεκόρ 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


άρθρο που βρήκαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου