ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

" ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!"

(Συνέδεσε: Να σε τι χρησίμευε η Ουκρανία και να πώς "χαλάει τη μανέστρα" στα...βιολογικά πειράματα (σαν την COVID-19, μήπως σε αγαστή συνεργασία και με το lab της Γουχάν;) το "ντου" της Ρωσίας:  +  "US Embassy Website Just REMOVED ALL EVIDENCE Of Ukrainian Bioweapons Labs" - "Ο ιστότοπος της αμερικανικής πρεσβείας αποπειράθηκε να εξαφανίσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τα εργαστήρια ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ"  + Chief of Staff of the United States General Mark Miley: If Ukraine falls, the "rules-based international world order" will fall, that was established 80 years ago after the end of World War II !!! - Στρατηγός Mark Miley: «Αν χάσουμε στην Ουκρανία θα καταρρεύσει η παγκόσμια τάξη που δημιουργήσαμε 80 χρόνια πριν».. Ποια είναι τα σωστά συμπεράσματα από αυτήν τη δήλωση;;;  )


original article: Russian MIL Declares Ukraine Origin of C19! DNC Globalists Created Covid!

(πάτησε στην εικόνα για μεγέθυνση)


Η ρωσική MIL δηλώνει την ουκρανική καταγωγή της COVID-19! Οι παγκοσμιοποιητές του DNC δημιούργησαν τον Covid! - Russian MIL Declares Ukraine Origin of C19! DNC Globalists Created Covid!

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!!! Η ρωσική MIL δηλώνει την Ουκρανική καταγωγή του C19! Οι παγκοσμιοποιητές του DNC δημιούργησαν τον Covid! Μας έχουν συνηθίσει από τη Ρωσική πλευρά να βγάζουν συνταρακτικά ντοκουμέντα μέσα από την Ουκρανία , τα οποία αφορούν τον βιολογικό πόλεμο που το βαθύ κράτος έχει ξεκινήσει εναντίον της ανθρωπότητας, χρόνια πριν.. Και αυτά τα ντοκουμέντα έχουν σταλεί ήδη στον ΟΗΕ ως αποδεικτικά των εγκλημάτων που οι ΗΠΑ διέπραξαν μέσω βιολογικών εργαστηρίων που έστησαν στην Ουκρανία…

ΝΕΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Νέα ενημέρωση από τον Αρχηγό των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας, Στρατηγό Igor Kirillov, σχετικά με τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στο έδαφος της Ουκρανίας..

Η ρωσική MIL μελετούσε βιολογικά δείγματα από παραδομένους Ουκρανούς στρατιώτες και αυτό που ανακάλυψαν είναι πέρα ​​για πέρα ​​ανησυχητικό. Περίπου το 20% από αυτά φέρουν παθογόνα του Δυτικού Νείλου, τα οποία μελετήθηκαν «από το Πεντάγωνο ως μέρος των ουκρανικών έργων UP-4 και UP-8». Υποδηλώνοντας ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες υπόκεινται σε ακούσιο βιολογικό πειραματισμό και έκθεση σε βιολογικά όπλα (σκεφτείτε τη Νυρεμβέργη)

Εκτός από τη μεταφορά παθογόνων μικροοργανισμών, σχεδόν όλοι οι παραδομένοι Ουκρανοί στρατιώτες μετέφεραν ίχνη από μια μεγάλη ποικιλία ναρκωτικών και οπιοειδών, συμπεριλαμβανομένων των Meth και της Codeine.Η Ρωσία ήταν βέβαιο ότι θα μας θύμιζε τη χρήση μεθαμφεταμινών από τους Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το κάλυψα πριν από 2 εβδομάδες, όταν τα αριστερά μέσα προσπάθησαν να περιγράψουν αυτή την πραγματικότητα ως ένα είδος μεταλλαγμένης θεωρίας συνωμοσίας X-men. Όχι, είναι απλώς Ναζί, και ιστορικά, οι Ναζί κάνουν χρήση ναρκωτικών. Ιδιαίτερα ως πλεονέκτημα στον πόλεμο.

Η Ρωσία συνεχίζει να αναφέρει ότι αυτή η μεθαμφεταμίνη που χρησιμοποιεί η Ουκρανία, το Pervitin, χρησιμοποιήθηκε επίσης από στρατιώτες των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Βιετνάμ και της Κορέας. Έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τα ψυχοσυναισθηματικά βάρη του πολέμου.

Ωστόσο, μια επιδιωκόμενη παρενέργεια είναι η υπερβολική επιθετικότητα, την οποία η Ρωσία ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για τις εθνικιστικές ουκρανικές δυνάμεις που επιδεικνύουν «ακραία σκληρότητα» προς τους αμάχους και τον βομβαρδισμό των δικών τους ανθρώπων στο Ντονμπάς. Η Ουκρανία χρησιμοποιεί πράκτορες που μουδιάζουν το μυαλό στις δυνάμεις της για να τις κάνουν πιο επιρρεπείς στη διεξαγωγή αποτρόπαιων πράξεων.

Στη συνέχεια, βρίσκουμε ίσως την πιο εκρηκτική διαφάνεια μέχρι σήμερα, στην οποία η Ρωσία ΤΕΛΙΚΑ βγαίνει και κατηγορεί ΑΜΕΣΑ τις ΗΠΑ ότι είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία και την απελευθέρωση του Covid-19. Αυτό που έλεγα από την αρχή, είναι ότι αυτό το όλο θα οδηγήσει στο C-19, το οποίο θα είναι το καρφί στο φέρετρο και το κόκκινο χάπι που θα ξυπνήσει τον κόσμο.

Η αντίδραση που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ από τη Ρωσία και τον υπόλοιπο ανατολικό κόσμο, οφείλεται άμεσα στο ότι ο κόσμος ανακάλυψε ότι ΟΙ Ηνωμένες Πολιτείες ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ τον COVID. Συγκεκριμένα οι «DNC/Φιλελεύθεροι Παγκοσμιοποιητές», όπως ισχυρίζονται οι Ρώσοι. Όχι ο Τραμπ.

Η Ρωσία διευκρινίζει ότι έχει ρεκόρ πάνω από 16.000 βιολογικών δειγμάτων, συμπεριλαμβανομένων δειγμάτων αίματος και ορού, που μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στις ΗΠΑ, τη Γεωργία και τις ευρωπαϊκές χώρες.

Οι ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι όλα αυτά τα βιολογικά δείγματα θα χρησιμοποιηθούν «αποκλειστικά για ειρηνικούς σκοπούς», αλλά μπορούμε να δούμε ότι δεν ήταν.

Στη συνέχεια, η Ρωσία έδειξε τον Αμερικανό Κογκρέσο Τζέισον Κρόου από την Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, προειδοποίησε τους Αμερικανούς για τους κινδύνους να δώσουν το DNA τους σε ιδιωτικές εταιρείες (Think 23&Me) για έλεγχο επειδή:


“…υπάρχει πιθανότητα τα αποτελέσματα των δοκιμών να πωληθούν σε τρίτους… και οι πληροφορίες που θα ληφθούν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων που στοχεύουν συγκεκριμένες ομάδες… ή άτομα.””…

Ακούγεται ακριβώς όπως αυτό που ισχυρίζεται η Ρωσία από τότε. Ότι οι ΗΠΑ παράγουν βιολογικά όπλα για να καθαρίσουν εθνοτικά ορισμένα άτομα από επιλεγμένες αλληλουχίες γονιδιώματος. Δεν πειράζει για όλους σας, αλλά η εθνοκάθαρση με βιολογικά όπλα δεν ακούγεται πολύ «δημοκρατική», αλλά ίσως είμαι μόνο εγώ.

Η Ρωσία λέει ότι αυτή η δραστηριότητα δίνει εύλογη αιτία να αμφισβητηθούν οι στρατιωτικοί βιολόγοι των ΗΠΑ σχετικά με την εμφάνιση και την εξάπλωση του παθογόνου COVID-19. Η Ρωσία αναφέρει:


«Τον Μάιο του 2022, ο Jeffrey Sachs – κορυφαίος ειδικός στο έγκριτο ιατρικό περιοδικό The Lancet και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Columbia, το κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα για την παγκόσμια βιοασφάλεια, είπε σε ένα συνέδριο στην Ισπανία ότι «…ο κοροναϊός δημιουργήθηκε τεχνητά και είναι πολύ ..πιθανό να έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας αμερικανικές προόδους στη βιοτεχνολογία.

Πάρτε το για μια στιγμή. Ναι. Η Ρωσία μόλις κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη δημιουργία και την απελευθέρωση του Covid-19. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα.


Η Ρωσία επιβεβαιώνει ότι η αφύσικη συμπεριφορά του C19 αποδεικνύει ότι αυτός ο ιός δεν ήταν μόνο ανθρωπογενής, αλλά επεξεργάζεται συνεχώς και «τροφοδοτείται τεχνητά» μέσω της εισαγωγής διαφορετικών παραλλαγών σε διαφορετικές περιοχές.

Ο εαυτός μου και πολλοί άλλοι κλίνουμε προς την ιδέα ότι η Γουχάν δεν ήταν η μόνη «προέλευση» της επιδημίας C19. Κυκλοφόρησε σε πολλά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, με διαφορετικές ειδικά σχεδιασμένες παραλλαγές, σχεδιασμένες να στοχεύουν τους ανθρώπους της περιοχής με τον ιό C19 που αφορά το συγκεκριμένο γονιδίωμα.

Οι παγκοσμιοποιητές του DNC χρησιμοποιούσαν την Ουκρανία ως βασική βάση για την παραγωγή του ιού, στη συνέχεια έστελναν τους συγκεκριμένους ιούς του γονιδιώματος σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, για να απελευθερωθούν για να εξασφαλίσουν ότι ο ιός θα μόλυνε ολόκληρο τον κόσμο…

Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, αυτό αποδεικνύεται από τη μη χαρακτηριστική μεταβλητότητα των γενετικών παραγόντων που προκαλούν διαφορετικές κορυφές στη συχνότητα εμφάνισης των κοροναϊών, σημαντικές διαφορές στη θνησιμότητα και μεταδοτικότητα, την άνιση γεωγραφική κατανομή και την απρόβλεπτη φύση της επιδημικής διαδικασίας στο σύνολό της. Φαίνεται ότι παρά τις προσπάθειες περιορισμού και απομόνωσης της νόσου, η πανδημία τροφοδοτείται τεχνητά από την εισαγωγή νέων παραλλαγών του ιού σε μια συγκεκριμένη περιοχή.According to our experts, this is evidenced by the uncharacteristic variability of the genovariants that cause different peaks in the incidence of coronaviruses, significant differences in lethality and contagiousness, uneven geographical distribution, and the unpredictable nature of the epidemic process as a whole. It appears that despite efforts to contain and isolate the disease, the pandemic is being artificially fuelled by the introduction of new variants of the virus in a particular region.

Η Ρωσία συνεχίζει να κατηγορεί ευθέως τον Οργανισμό Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID) για συμμετοχή στη δημιουργία των νέων παραλλαγών του Covid. Επικαλούμενοι ότι μελετούν τον κορωνοϊό από το 2009 (Ομπάμα) και ότι ένας από τους κύριους ανάδοχους του έργου είναι η διαβόητη εταιρεία Biolab Biden, Metabiota, η κύρια πηγή βιολογικών παραβάσεων στην Ουκρανία..


Η εφαρμογή του σεναρίου COVID-19 και η κατάργηση έκτακτης ανάγκης από την USAID του προγράμματος Predict το 2019 υποδηλώνουν τη σκόπιμη φύση της πανδημίας και τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην εμφάνισή της.

Η Ρωσία πιστεύει ότι όχι μόνο οι ΗΠΑ δημιούργησαν και κυκλοφόρησαν το C19, αλλά το έκαναν με σκόπιμες προθέσεις.Και ακριβώς όταν νόμιζες ότι δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερο… γίνεται χειρότερο..

Στην τρίτη διαφάνεια, η Ρωσία επισημαίνει τις δραστηριότητες του Λαβύρινθου Ουκρανίας. Ιδιαίτερα ο εμβολιασμός των Ουκρανών στρατιωτών και η συλλογή βιολογικών δειγμάτων από αυτούς, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν βιολογικά όπλα ειδικά για το γονιδίωμα. Επικαλούμενος έναν από τους κύριους εργολάβους που συνδέονται με το Labyrinth είναι, για άλλη μια φορά, ο Metabiota του Μπάιντεν.

Η Ρωσία σημειώνει επίσης ότι η Labyrinth Global Health μελετά Russia also notes that Labyrinth Global Health have been studying τους κορονοϊούς και την ευλογιά των πιθήκων.


Έτσι βλέπουμε μια σαφή τάση: οι λοιμώδεις παράγοντες που φτάνουν στη ζώνη ενδιαφέροντος του Πενταγώνου είναι στη συνέχεια πανδημία, με δικαιούχους τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες και τους προστάτες τους, τους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ.

HOLY SHIT… Η Ρωσία μόλις είπε ότι η DNC και τα μεγάλα φαρμακεία των ΗΠΑ προκαλούν σκόπιμα πανδημίες για να κερδίσουν τις εκλογές…

Δίνοντας σοβαρή νομιμοποίηση στη συνολική διατριβή της Anons σχετικά με το C19 και το 2020 και δίνοντας νομιμότητα στη διατριβή μου ότι η Monkeypox είναι το επόμενο βιοόπλο που κυκλοφόρησε σκόπιμα το Deep State για να προσπαθήσει να κλέψει τις εκλογές του 2022 με μαζική ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου.

Εν κατακλείδι, η Ρωσία κατηγόρησε τώρα ευθέως τους παγκοσμιοποιητές του DNC για:

-Δημιουργία και απελευθέρωση νέων παραλλαγών Coronaviruses, και τώρα Monkeypox, σκόπιμα, για σκοπούς πολιτικού ελέγχου και παγκόσμιας κυριαρχίας.

-χρησιμοποιώντας μη συναινετικούς πειραματισμούς σε πολίτες του κόσμου για τη δημιουργία ειδικών βιολογικών όπλων για το γονιδίωμα για εθνοκάθαρση.

-Δημιουργία και χρήση ναρκωτικών, όπως οι μεθαμφεταμίνες, στις ουκρανικές δυνάμεις για την απανθρωποποίησή τους με σκοπό τη διεξαγωγή φρικτών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας σε αμάχους στην Ουκρανία.

Η Ρωσία μόλις επιβεβαίωσε τη συνολική μου αφήγηση. ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι αντίδραση για τη δημιουργία και τη χρήση του C19 από το Deep State. Είμαστε ήδη στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και το C19 ήταν το πρώτο όπλο που εκτοξεύτηκε.

Το γεγονός ότι η Ρωσία βγήκε τώρα και αποκάλεσε ανοιχτά αυτό το μπαστούνι… υποδηλώνει ότι πλησιάζουμε στη γραμμή του τερματισμού. Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι ο τελικός φάκελος θα ολοκληρωθεί το «Φθινόπωρο».

Παιδιά… συμβαίνει.

-Λαθραίος-Clandestine

Eμείς το βρήκαμε μεταφρασμένο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου