ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Τιμή στη μνήμη του dr. Buttar ! volume 2

 «Η μόνη δύναμη που έχουν είναι η δύναμη να προκαλούν φόβο μέσα σου». dr. Buttar

ΣΥΝΔΕΣΗ: Τιμή στη μνήμη του dr. Buttar !

" A warrior for truth Dr. Buttar passes away after a suspicious and hostile interview " - Ο ύποπτος θάνατος ενός αγωνιστή για τη διάδοση της αλήθειας...

( Παρακολούθησε τα βίντεο σε λειτουργία μεγάλης οθόνης - Watch in full screen )Κι ένα σχετικό, κατατοπιστικό άρθρο γι' αυτόν τον γενναίο άνθρωπο (υπάρχουν άραγε πολλά γενναιόψυχα άτομα στην αγελαία πλάνη του κόσμου μας;) :

Είχε προβλέψει τη δολοφονία του
Είχε προβλέψει τη δολοφονία του.. Ο Δρ. Μπούταρ δολοφονήθηκε από την Big Pharma, όπως ακριβώς προέβλεψε.. Ένας ακόμη ολιστικός γιατρός που εργάζεται ενάντια στη Big Pharma βρέθηκε νεκρός σε εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες, καθώς η κοινότητα των γιατρών που προσπαθούν να εργαστούν έξω από τα όρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας, εκθέτοντας την ατζέντα τους, συνεχίζει να εξαλείφεται.


Ο Δρ Rashid Buttar, ο Βρετανο-Αμερικανός γιατρός που ήταν υπεύθυνος για την αφύπνιση εκατομμυρίων ανθρώπων για την αλήθεια σχετικά με το Big Pharma και την παγκοσμιοποιητική ατζέντα, βρέθηκε νεκρός στις 18 Μαΐου. Ήταν 57 ετών και ήταν εξαιρετικά καλά στην υγεία του. Ήταν επίσης αντικείμενο μιας άνευ προηγουμένου και άγριας επίθεσης από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Ζούμε μια πλήρη κατά μέτωπο επίθεση κατά της αλήθειας και της αξιοπρέπειας, μια εποχή που τα ψέματα διαφημίζονται ως αυτονόητες αλήθειες και όποιος τολμά να πει την αλήθεια για την πραγματική ατζέντα των ελίτ συκοφανείται, δυσφημείται, επιτίθεται ως τρελός… ή ακόμα χειρότερα.

Λόγω του εξαιρετικά υψηλού ποσοστού θανάτου μεταξύ των ολιστικών γιατρών, φρόντισε να πει στους followers του ότι αν του συνέβαινε κάτι δεν ήταν φυσικό. Αυτό το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα μια μέρα πριν τον βρουν νεκρό:
https://rumble.com/v2pk3ak-proof-dr.-buttar-was-murdered-by-big-pharma-exactly-how-he-predicted.html

Ο Δρ Μπούταρ ήξερε ότι είχε έναν στόχο στην πλάτη του. Ονομάστηκε από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως ένας από τους λεγόμενους «Desinformation Dozen», μια λίστα με 12 εναλλακτικούς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του Robert F. Kennedy Jr., που ισχυρίστηκαν ότι ήταν υπεύθυνος για σχεδόν τα δύο τρίτα του περιεχομένου κατά του Big Pharma στο μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.

Το mainstream θα κάνει τα πάντα για να προωθήσει τα τοξικά προϊόντα της Big Pharma και να δαιμονοποιήσει τις φυσικές θεραπείες.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είχαν ένα διεστραμμένο και αφύσικο μίσος για τον Δρ Μπούταρ και δούλευαν υπερωρίες για να διώξουν τον ολιστικό MD σε μια προσπάθεια να τον διώξουν από την επιχείρηση.

Μάρτυρας του ακραίου μίσους που έδειξε ο Drew Griffin του CNN προς αυτόν:
https://rumble.com/v2pk3ak-proof-dr.-buttar-was-murdered-by-big-pharma-exactly-how-he-predicted.html

Φαίνεται ότι ο Δρ Μπούταρ άγγιζε ένα νεύρο και η ελίτ έπρεπε να τον σωπάσει. Μην ξεχνάτε πόσα από τα διαφημιστικά έσοδα του CNN προέρχονται από τη Big Pharma.

Ακόμη και η Washington Post έχει παραδεχτεί ότι η Big Pharma ξοδεύει πολύ περισσότερα για μάρκετινγκ και διαφημίσεις σε καλωδιακά κανάλια όπως το CNN από ό,τι για έρευνα. Ρε, αυτό είναι καθησυχαστικό.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα για τη Big Pharma. Χάρη σε γενναίους αφηγητές της αλήθειας όπως ο Δρ. Μπούταρ, εμείς οι άνθρωποι ξυπνάμε με τα ψέματα της Big Pharma.

Η Έριν Ελίζαμπεθ, η οποία ήταν επίσης μια από τις λεγόμενες «Δεκάδα παραπληροφόρησης» των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, έγραψε στο Twitter για τον θάνατο του Μπούταρ το Σάββατο. «Μόλις πριν από 3 ημέρες ανακοίνωσε ότι δηλητηριάστηκε μετά από μια μεγάλη συνέντευξη στο CNN», είπε. «Ώρες μετά από αυτό πέθανε».

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Μπούταρ, δηλητηριάστηκε με 200 φορές την κανονική δόση από αυτή που περιλαμβάνεται στους εμβολιασμούς.

Καταραμένα πράγματα. Το να πηγαίνεις ενάντια στο status quo είναι σαν να καταδικάζεις τον εαυτό σου σε θάνατο τον τελευταίο καιρό. Το στοίχημα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Η Big Pharma και τα κύρια μέσα ενημέρωσης έχουν σχηματίσει μια συνωμοσία εναντίον του λαού.

Πάνω από εκατό ολιστικοί γιατροί έχουν βρεθεί νεκροί κάτω από ύποπτες συνθήκες τα τελευταία χρόνια. Και ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ολιστικούς γιατρούς και θεραπευτές τα τελευταία δύο χρόνια, ο ιατροδικαστής είναι πιθανό να ανακοινώσει μια ψευδή αιτία θανάτου για τον Δρ Μπούταρ. Οι ιατροδικαστές έχουν τη συνήθεια να αποδίδουν τις πιο εξωφρενικές, παράξενες αιτίες θανάτου σε ολιστικούς γιατρούς.

Αλλά δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να μας παραπλανήσουν από την αλήθεια.

Έχουμε χάσει τόσους πολλούς ολιστικούς θεραπευτές τα τελευταία χρόνια. Πολλές υποθέσεις πέρασαν κάτω από το χαλί από τις αρχές εκείνη την εποχή, ωστόσο κάποιες υποθέσεις έκτοτε άνοιξαν ξανά και τώρα διερευνώνται ως ανθρωποκτονίες.

Είναι καιρός να αναγνωρίσουμε τον εξαιρετικό αριθμό θανάτων στην ολιστική ιατρική κοινότητα για αυτό που είναι – μια κάθαρση .

Όμως, όπως είπε ο Δρ Μπούταρ την ημέρα πριν τον βρουν νεκρό, ζούμε σε εποχές που η αλήθεια έρχεται επιτέλους στο φως, οι άνθρωποι ξυπνούν και οι κακοί άνθρωποι στον κόσμο αποκαλύπτονται ως εγκληματίες που είναι.

Η πανδημία του Covid ήταν μια προσπάθεια να κλειδώσουμε την ανθρωπότητα σε ένα ζουρλομανδύα από το οποίο δεν μπορούσαμε ποτέ να ξεφύγουμε. Αλλά απορρίψαμε την ατζέντα τους και παλέψαμε για την ελευθερία μας.

Όπως είπε ο Δρ Μπούταρ, «Η μόνη δύναμη που έχουν είναι η δύναμη να προκαλούν φόβο μέσα σου».

Σοφά λόγια από έναν αληθή που τον έκοψαν πριν την ώρα του. Αναπαύσου εν ειρήνη, Δρ Μπούταρ.


To δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου