ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Η μάστιγα της "ξυζαλίνης" ρημάζει τις πόλεις των Η.Π.Α.

 video από twitter: " La consommation de xylazine a explosé aux États-Unis à tel point que la Maison-Blanche l’a qualifiée de «menace émergente». Depuis plusieurs mois, des vidéos montrent des consommateurs qui déambulent au ralenti, tête basse. Une situation qui inquiète aussi en France." ΔΗΛΑΔΗ: "Η κατανάλωση ξυλαζίνης έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε τέτοιο βαθμό που ο Λευκός Οίκος την έχει χαρακτηρίσει «αναδυόμενη απειλή». Για αρκετούς μήνες, βίντεο δείχνουν χρήστες (σε αμερικανικές μεγαλουπόλεις όπως η Φιλαδέλφεια)  να περπατούν σε αργή κίνηση, με σκυμμένα κεφάλια. Μια κατάσταση που προκαλεί ανησυχίες και στη Γαλλία." - σχόλιο από εμάς: Ωστόσο ο "Λευκός Οίκος" αντί να ασχολείται σοβαρά και υπεύθυνα με..."τα του οίκου του", έχει ως προτεραιότητα την αποστολή δισεκατομμυρίων δολαρίων στο διεφθαρμένο νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας ! - "The U.S is leading the way" )


 ΗΠΑ, Ε.Ε. επέβαλαν παγκόσμια υγειονομική δικτατορία για covid-19 όταν οι ΗΠΑ ταΐζουν τη νεολαία τους με το ”ναρκωτικό των ζόμπι”, την  ξυζαλίνη, 50 φορές πιο δυνατή από ηρωίνη και 100 φορές από μορφίνη! Και η Ευρώπη είναι η 1η παγκοσμίως αγορά κοκαΐνης!! 

Aυτές οι τρομακτικές εικόνες που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλούνται από την ξυζαλίνη που αλλιώς αποκαλείται το «drogue du zombie», ”ναρκωτικό των ζόμπι” ή και ”tranq druge”, το ”ηρεμιστικό/ησυχαστικό ναρκωτικό” tranquilisante και ρημάζει τις ΗΠΑ. Βλέπουμε άτομα να περπατούν σε αργή κίνηση στα πεζοδρόμια με χαμηλωμένο το κεφάλι και χαμένο βλέμμα σαν λωβοτομημένα (χημική λοβοτομή). Αυτές οι σκηνές πολλαπλασιάστηκαν αυτά τα τελευταία χρόνια στους δρόμους των αμερικάνικων μεγαλουπόλεων, σε σημείο που η κατανάλωσή της "εκρήχθηκε".

Ανιχνεύθηκε στο 31% των θανάτων από overdose στα οπιοειδή το 2019 έναντι 2% μεταξύ 2015-2019 σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). H διακίνηση της κυρίως αυξήθηκε από την ευτελισμένη τιμή της, περί τα 6 δολάρια το χιλιόγραμμο on line.

Στη βάση της ξυζαλίνης είναι ένα δυνατό καταπραϋντικό και αναλγητικό που χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι από τη δεκαετία του 1970, αλλά εκτράπηκε από τη συνηθισμένη του χρήση. 50 φορές πιο δυνατό από την ηρωίνη και 100 φορές ισχυρότερο από τη μορφίνη προκαλεί overdoses και νεκρώσεις από όπου και η έκφραση το ”ναρκωτικό των ζόμπι”. Η κατάσταση είναι τέτοια που η αμερικάνικη κυβέρνηση στις 12 Απρίλη 2023 ανακοίνωσε πως η ξυζαλίνη ορίζεται “αναδυόμενη απειλή”.
“Για πρώτη φορά στην ιστορία του έθνους μας το γραφείο του Λευκού Οίκου επιφορτίστηκε με μάχη κατά ναρκωτικού”.

Στη Γαλλία οι υγειονομικές αρχές παρακολουθούν από κοντά την αμερικάνικη κατάσταση καθώς οι ΗΠΑ είναι συχνά πρωτοπόρες στην κατανάλωση παράνομων ουσιών πριν την Ευρώπη…. Αλλά τα καρτέλ της κοκαΐνης χάνουν τις αγορές τους στις ΗΠΑ λόγω της αύξησης των οπιοειδών, έτσι η Ευρώπη έγινε η πρώτη αγορά παγκοσμίως της κοκαΐνης μπροστά κι από ΗΠΑ.. lefigaro

Δεν πρόκειται για αμερικάνικο τρόπο ζωής, αλλά για αμερικάνικο τρόπο θανάτου και κοινωνικού ελέγχου…Το παραπάνω σχετικό άρθρο πάρθηκε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου