ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Η βαριά σκιά του 4ου Ράιχ...


 Αξιωματικοί των ΝΑΖΙ που υπήρξαν επικεφαλής του ΝΑΤΟ:

(πάτησε στην εικόνα για μεγέθυνση - click on image)
Nazis in charge of NATO

Ο Adolf Heusinger, Αρχηγός του Επιτελείου του Χίτλερ, έγινε Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ από το 1961-1964.
Hans Speidel, Διοικητής του ΝΑΤΟ της Κεντρικής Ευρώπης (CCE) 1957-1963
Johann Steinhof, Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, 1971-1974
Johann von Kleimansegg – NATO CCE, 1967-1968
Ernst Ferber – NATO CCE, 1973-1975
Carl Schnel – NATO CCE, 1975-1977.
Franz Josef Schulze – NATO CCE, 1977-1979.
Ferdinand von Senger und Etterlin – NATO CCE, 1979-1983.

Και λίγη, εμβόλιμα, Ιστορία:

Πόσοι σήμερα είναι ενήμεροι γι' αυτά τα ιστορικά γεγονότα; : Επιχείρηση Paperclip και η διαφυγή των ναζί επιστημόνων στην Αμερική...Όπου ενσωματώθηκαν στη νέα "πατρίδα" τους και "έτρεξαν" πάρα πολλά "προγράμματα", κάμποσα από αυτά άκρως απόρρητα (ή "μαύρα")...Και όχι μόνο επιστήμονες, υποστηρικτές του ναζιστικού κόμματος και του Γ΄Ράιχ, που τους δόθηκε υπηκοότητα, αλλά και τεχνικοί και μηχανικοί...Καθώς και έμπειροι πράκτορες, όπως ο συνταγματάρχης της Βέρμαχτ Reinhard Gehlen, ο θεωρούμενος και "υπερκατάσκοπος" του Χίτλερ, με σημαντικότατη συμβολή στη δημιουργία και "φιλοσοφία" της CIA... (The CIA and Nazi War Criminals ). Πολύ γνωστή είναι, φυσικά, και η περίπτωση του Bέρνερ Φον Μπράουν, που διετέλεσε και διευθυντής της NASA και αν είχε λίγο περισσότερο χρόνο για τελειοπoίηση του "project" στο οποίο δούλευε, διόλου απίθανο μέχρι και να αντέστρεφε το προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου...(Ο επιστήμονας που δημιούργησε τους πυραύλους V2 για τους Ναζί και έστειλε τον πρώτο άνθρωπο στη Σελήνη για τους Αμερικάνους. Βέρνερ Φον Μπράουν, από τον Χίτλερ στις ΗΠΑ ...)

Πώς, λοιπόν, η ναζιστικών καταβολών {"Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ ήταν Ναζί" (Ω! Τι έκπληξις!)Ευρωπαϊκή Ένωση και το NATO να μην προσφέρουν αμέριστη στήριξη στο νεοναζιστικό καθεστώς {a. Τι γνώμη έχει γι' αυτά ο Jo-am I the president? και οι..."Χειριστές" ;; b. Before vs After...) της Ουκρανίας, του αχυράνθρωπου-πρώην "καλλιτέχνη"  Ζελένσκυ; Στα εδάφη της οποίας σκόπευαν να εγκαταστήσουν πανίσχυρα πυραυλικά συστήματα, μια "ανάσα απόσταση" από τη Μόσχα και οι Ρώσοι όφειλαν "να το καταπιούν" σαν καλά παιδιά...Τι θα έλεγαν αν η Ρωσική Ομοσπονδία σκόπευε να πράξει κάτι ανάλογο στο Μεξικό, κοντά στα σύνορα με ΗΠΑ;

Στις εικόνες νεο-ναζιστικά τάγματα των ουκρανοφασιστών. Που "οργίασαν" κατά των ρωσόφωνων κατοίκων του Ντονμπάς (πάνω από 10.000 νεκροί, αναφέρονται έως και 14.000), τόσο κατά την οκταετία 2014-2022, όσο και μετά την στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας, τρομοκρατώντας, βασανίζοντας και εκτελώντας τους ή χρησιμοποιώντας τους και ως ανθρώπινες ασπίδες...)
Τα δε fake ρεπορτάζ επίσης "οργίασαν" για να δημιουργήσουν "κλίμα" υπέρ της συμμορίας διεφθαρμένων ναζήδων- οργάνων του Δυτικού ολοκληρωτισμού: IT'S A FAKE NEWS WORLD, baby! And it becomes very funny...volume 2 --- Έτσι γυρίζονται τα video του αχυράνθρωπου - This is how the straw man videos are made (I've got cocaine running around in my brain)
Κι αλήθεια...πόσα εκατομμύρια δολάρια " αμέριστης βοήθειας" της Δύσης (από το υστέρημα των λαών της που ουδείς τους ρώτησε για το αν συναινούν) "παντελόνιασαν" οι Ουκρανοί αξιωματούχοι και Μαφιόζοι εταίροι;

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ: "Η Merkel η πρώην Γερμανίδα Καγκελάριος αποκάλυψε ότι οι συμφωνίες ειρήνης του Μινσκ (πρωτεύουσα της Λευκορωσίας όπου το 2014 υπογράφηκαν οι συμφωνίες ειρήνης για το Donbass την Ανατολική Ουκρανία) δεν ήταν τίποτε άλλο από τέχνασμα ώστε η Ουκρανία να… κερδίσει χρόνο για να προετοιμαστεί ώστε να καταλάβει την Ανατολική Ουκρανία ή Donbass από τους Ρωσώφωνους που ήταν σε ημιαυτόνομο καθεστώς. Αν οι δηλώσεις της Merkel ήταν ανακριβείς… δεν θα τις επιβεβαίωνε ο Hollande, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της Merkel… " (πηγή)

Video-The fake Ukraine narrative: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου