ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΠΑΤΗ (?)!


(original article: The vast majority of pharmacology, psychiatry, vaccine science and published research is a complete fraud )


Η συντριπτική πλειονότητα της Φαρμακολογίας, της Ψυχιατρικής {εν είδει σχόλιου από εμάς: Πέρασε μια βόλτα κι από ΕΔΩ:  ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ και ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΚΑΙ Ψυχιατρικές Διαταραχές: Ψηφίζονται προκειμένου να Υπάρξουν}, της Επιστήμης των Εμβολίων και της Δημοσιευμένης Έρευνας Είναι Μια Πλήρης Απάτη..

 Οι περισσότερες δημοσιευμένες έρευνες είναι μια πλήρης απάτη, και σε κάθε τομέα της επιστήμης κυριαρχούν επιτήδειοι, απατεώνες και πλαστογράφοι που κατασκευάζουν έρευνες για να εισπράξουν χρήματα από κρατικές επιχορηγήσεις, ενώ προωθούν ψευδείς αφηγήσεις.

– Η έρευνα δεκαετιών για τη νόσο Αλτσχάιμερ αποκαλύπτεται τώρα ότι είναι ΨΕΥΔΗΣ (βλ. παρακάτω).

– Η έρευνα για τα αντικαταθλιπτικά “σεροτονίνης” ήταν όλη ΨΕΥΔΗΣ (βλ. παρακάτω).

– Η NASA προωθεί περισσότερη ψεύτικη επιστήμη, ισχυριζόμενη ότι θα στείλει ελικόπτερα στον Άρη (έναν πλανήτη χωρίς σχεδόν καθόλου ατμόσφαιρα) για να μεταφέρει πέτρες στις αρειανές πεδιάδες (βλ. παρακάτω).

– Οι οικονομικές θεωρίες που προωθούν το MMT (Μαγική Νομισματική Θεωρία) είναι όλες Ψεύτικες και έχουν τις ρίζες τους σε πλήρεις ανοησίες.

– Η “επιστήμη του κλίματος” είναι μια πλήρης φανταστική ΑΠΑΤΗ που έχει τις ρίζες της στην παράλογη ιδέα ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένας “ρύπος” που σκοτώνει τα πράσινα φυτά (στην πραγματικότητα είναι απαραίτητο για τη φωτοσύνθεση).

– Η επιστήμη των εμβολίων δεν είναι τίποτα άλλο από ΑΠΑΤΗ, προωθώντας επικίνδυνες, θανατηφόρες πειραματικές ενέσεις που δεν προσποιούνται καν ότι έχουν επιτύχει σε μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές που δείχνουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

(σχόλιο από εμάς:  Παραπέμπουμε τον αναγνώστη σε αυτή την ανάρτηση, σχετικά με τη... μαζική συνεχιζόμενη "ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ" και ΘΡΑΥΣΗ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ & ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΩΝ και στους σημαντικούς εσωτερικούς της συνδέσμους: https://antidras.blogspot.com/2022/11/blog-post_9.html )

Δεκαετίες έρευνας για τη νόσο Αλτσχάιμερ τίθενται τώρα υπό αμφισβήτηση, καθώς αποδεικνύεται ότι οι ερευνητές “πείραξαν” τις φωτογραφίες των αμυλοειδών πρωτεϊνών για να φαίνεται ότι αυτές οι πρωτεΐνες προκαλούν τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Γιατί παραποίησαν τις φωτογραφίες; Για να εισπράξουν πάνω από 28 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις από το NIH, φυσικά, το οποίο μοιράζει επιχορηγήσεις σε όποιον μπορεί να στηρίξει τα ψέματα της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, επιτρέποντας στη φαρμακοβιομηχανία να πουλήσει περισσότερα φάρμακα που δεν λειτουργούν.

–> Ολόκληρη η βιομηχανία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ΑΠΑΤΗ… δεν υπάρχει καμία “ανισορροπία της χημείας του εγκεφάλου” που να λύνεται με τα χάπια SSRI.

Όσο περισσότερο εξετάζετε τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και τη λεγόμενη ιατρική “επιστήμη”, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε ότι όλα αυτά είναι μια μαζική, συντονισμένη, καθοδηγούμενη από την απληστία απάτη για την πώληση συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε ανθρώπους που δεν τα χρειάζονται και δεν θα βοηθηθούν από αυτά.

--> Ολόκληρη η βιομηχανία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων αποκαλύφθηκε πρόσφατα ως μια μαζική απάτη. Όλα είχαν τις ρίζες τους στον ψευδή ισχυρισμό ότι η κατάθλιψη προκαλείται από “μια χημική ανισορροπία” στον εγκέφαλο που μπορεί να διορθωθεί με τα φάρμακα SSRI.

Όσο περισσότερο εξετάζετε τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και τη λεγόμενη ιατρική “επιστήμη”, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε ότι όλα αυτά είναι μια μαζική, συντονισμένη, καθοδηγούμενη από την απληστία απάτη για την πώληση συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε ανθρώπους που δεν τα χρειάζονται και δεν θα βοηθηθούν από αυτά.

Ολόκληρη η βιομηχανία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων αποκαλύφθηκε πρόσφατα ως μια μαζική απάτη. Όλα είχαν τις ρίζες τους στον ψευδή ισχυρισμό ότι η κατάθλιψη προκαλείται από “μια χημική ανισορροπία” στον εγκέφαλο που μπορεί να διορθωθεί με τα φάρμακα SSRI.


Αλλά όπως αναφέρει το Amgreatness.com, ολόκληρη η απάτη έχει διαλυθεί από μια νέα μελέτη του University College του Λονδίνου που επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση μεταξύ των χαμηλών επιπέδων σεροτονίνης και της κατάθλιψης. Τα φαρμακευτικά καρτέλ απλώς τα επινόησαν όλα αυτά:

Το University College του Λονδίνου ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ένα εκπληκτικό εύρημα στη μελέτη της κλινικής κατάθλιψης. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι “δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς ενδείξεις ότι τα επίπεδα σεροτονίνης ή η δραστηριότητα της σεροτονίνης ευθύνονται για την κατάθλιψη”. Η διαχρονική μελέτη που καλύπτει δεκαετίες “υποδηλώνει ότι η κατάθλιψη δεν είναι πιθανό να προκαλείται από μια χημική ανισορροπία και θέτει υπό αμφισβήτηση το τι κάνουν τα αντικαταθλιπτικά”.

Ουσιαστικά, η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και τα συνεργαζόμενα εταιρικά ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται από τη φαρμακοβιομηχανία διαπράττουν τεράστια ιατρική απάτη εδώ και δεκαετίες, λέγοντας ψέματα στο κοινό και υποσχόμενα ότι τα χάπια SSRI θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Στην πραγματικότητα, το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν τη Big Pharma πλουσιότερη. Ολόκληρη η βιομηχανία έχει τις ρίζες της στην απάτη και την ψεύτικη επιστήμη.

–> Η οικονομική “επιστήμη” είναι ένα τέτοιο αστείο που οι παγκόσμιοι ηγέτες που (φαίνεται) ότι λαμβάνουν εμβόλια Covid (φαίνεται) ότι αρρωσταίνουν απο Covid, και οι οικονομικές υφέσεις δεν ονομάζονται πλέον υφέσεις

Πολλοί από τους παγκόσμιους ηγέτες που ισχυρίστηκαν ότι τα εμβόλια Covid θα σας προστάτευαν από τις μολύνσεις από covid μολύνθηκαν αργότερα οι ίδιοι. Αυτό περιλαμβάνει τον ψεύτικο πρόεδρο Joe Biden, τον ψεύτικο πρωθυπουργό Justin Trudeau και ένα σωρό άλλους ψεύτικους παγκόσμιους ηγέτες που εγκαταστάθηκαν στην εξουσία χρησιμοποιώντας στημένες εκλογές:

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Και τώρα, μας λένε οι προπαγανδιστές του Υπουργείου Αλήθειας του Λευκού Οίκου ότι δύο συνεχόμενα τρίμηνα συρρίκνωσης του ΑΕΠ δεν είναι πλέον “ύφεση” επειδή ένας Δημοκρατικός βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Και η “αρχή” των ψεύτικων πληροφοριών Wikipedia άλλαξε τον δικό της ορισμό της “ύφεσης” για να ταιριάζει με τα οικονομικά ψέματα του Λευκού Οίκου, και στη συνέχεια πάγωσε τη σελίδα και απαγόρευσε όλες τις επεξεργασίες.

Ολόκληρος ο τομέας της MMT – Μαγική Νομισματική Θεωρία – έχει τις ρίζες του στην πλήρη αυταπάτη και την απάτη, ισχυριζόμενος ότι οι κυβερνήσεις μπορούν να τυπώσουν χρήμα στο άπειρο χωρίς πληθωρισμό και χωρίς αρνητικές συνέπειες. Αυτές είναι οι αυταπάτες παρανοϊκών ανθρώπων που καταστρέφουν τον κόσμο, αλλά συχνά το κάνουν στο όνομα της “επιστήμης”.

–> Τα μέσα ενημέρωσης πανικοβάλλονται, ισχυρίζονται ότι όλος ο κόσμος θερμαίνεται ταχύτερα από τον “υπόλοιπο κόσμο”

(σ.σ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:  H «Κλιματική Αλλαγή» είναι ένα ψέμα που κρύβει μια ατζέντα για κοινωνικό έλεγχο.. --- Παγκόσμια Διακήρυξη για το κλίμα: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα», (1,200 Scientists and Professionals Declare: “There is No Climate Emergency” ) από 1.200 διαπρεπείς επιστήμονες με επικεφαλής τον Νορβηγό βραβευμένο με Νόμπελ Φυσικής, καθηγητή Iβάρ Τζίβερ. )

Για να δείτε ένα ξεκαρδιστικό παράδειγμα της επιστημονικής τρέλας της λατρείας του κλίματος, δεν έχετε παρά να δείτε τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες μέσα ενημέρωσης που ισχυρίζονται τώρα ότι κάθε χώρα στον κόσμο θερμαίνεται γρηγορότερα από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο.

Ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι μαθηματικά αδύνατος, ωστόσο έχει γίνει ο προεπιλεγμένος τρελός ισχυρισμός των μέσων ενημέρωσης της κλιματικής λατρείας, ανεξάρτητα από την ακατανόητη φύση του.

Ο παρακάτω κατάλογος καταρτίστηκε από το Americas Frontline News:

“Η Ευρώπη θερμαίνεται ταχύτερα από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, λέει κλιματολόγος”, ανέφερε το CBC News την περασμένη εβδομάδα.

Πέρυσι, ωστόσο, ήταν το Ισραήλ.

“Το Ισραήλ θερμαίνεται σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορα από τον υπόλοιπο κόσμο, σύμφωνα με στοιχεία”, ανέφερε το Ynet News.

Από την άλλη, το ίδιο συνέβη και στη Νέα Αγγλία.

“Μελέτη- Η Νέα Αγγλία θερμαίνεται ταχύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο”, ανέφερε το CBS News.

Όπως και η Ευρώπη…

“Η Ευρώπη θερμαίνεται ταχύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο και οι επιστήμονες προβληματίζονται”, ανέφερε το Space.com.

…Και η Αφρική, η οποία θερμαίνεται περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο εδώ και δεκαετίες.

“Η Αφρική θερμαίνεται γρηγορότερα από τον υπόλοιπο κόσμο: έκτη έκθεση αξιολόγησης της IPCC”, ανέφερε το Down to Earth.

“Η Αφρική θερμαίνεται περισσότερο και ταχύτερα από άλλες περιοχές του κόσμου”, επανέλαβε το VOA News.

“Η έκθεση διαπιστώνει ότι η τάση θέρμανσης κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες σε όλες τις αφρικανικές υποπεριοχές ήταν ισχυρότερη από ό,τι τα προηγούμενα 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είπε ότι η Αφρική έχει θερμανθεί ταχύτερα από την παγκόσμια μέση θερμοκρασία στην ξηρά και τον ωκεανό μαζί”, ανέφερε το άρθρο.

Το προηγούμενο έτος, ήταν η Κίνα.

“Η Κίνα θερμαίνεται ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο, δείχνουν τα στοιχεία”, ανέφερε το Bloomberg το 2020, λέγοντας ότι αυτό συνέβαινε εδώ και δεκαετίες.

“Στην Κίνα παρατηρείται ταχύτερη αύξηση της θερμοκρασίας και άνοδος της στάθμης της θάλασσας από τον παγκόσμιο μέσο ρυθμό τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ παρουσιάζονται συχνότερα ακραία καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία”, ανέφερε το άρθρο.

Όμως άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για την Αυστραλία.

“Η Αυστραλία θερμαίνεται ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο”, ανέφερε το Statista το 2020.

Μια ανασκόπηση από το αμερικανικό Frontline News των αναφορών των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης διαπίστωσε ότι οι αναμενόμενοι καύσωνες που χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης για να προωθήσουν την κλιματική κινδυνολογία είναι στην πραγματικότητα πιο δροσεροί από τους περσινούς.

“Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε προειδοποίηση για ακραίες θερμοκρασίες καθώς ο καύσωνας εντάθηκε την Τετάρτη, με την κορύφωσή του να αναμένεται την Πέμπτη”, ανέφεραν οι Times of Israel την Τετάρτη.


Θεέ μου, η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι τόσο κακή που με κάποιο τρόπο κάνει κάθε χώρα πιο ζεστή από όλες τις άλλες χώρες, ακόμη και αν οι ίδιες οι χώρες αυτές είναι πιο ζεστές από όλες τις υπόλοιπες χώρες. Κυκλική λογική. Απόλυτη απάτη. Καλώς ήρθατε στη λατρεία του κλίματος, όπου η λογική δεν επιτρέπεται ποτέ.

–> Η NASA προσποιείται ότι τα ηλιακά ελικόπτερα μπορούν να πετάξουν στον Άρη, όπου δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ατμόσφαιρα

Σε ένα ακόμη εκπληκτικό κομμάτι απροκάλυπτης επιστημονικής πλαστογραφίας, η NASA όχι μόνο ισχυρίζεται ότι μπορεί να πετάξει ένα ηλιακό ελικόπτερο στον Άρη – έναν πλανήτη με μόλις το 0,6% της ατμόσφαιρας της Γης στο επίπεδο της θάλασσας – αλλά τώρα ισχυρίζεται ότι θα στείλει δύο ακόμη ελικόπτερα στον Άρη, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά βαρέων βράχων στην επιφάνεια του πλανήτη, αναφέρει η εφημερίδα Epoch Times.

Τώρα, λοιπόν, υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι τα βαριά, ηλιακά ελικόπτερα μπορούν να πετάξουν χωρίς ατμόσφαιρα; Αυτή είναι απλώς η τελευταία τρέλα της NASA, η οποία κατέβαλε εξαιρετικές προσπάθειες για να πλαστογραφήσει τις εκπομπές του Apollo, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι βρίσκονταν στα μισά του δρόμου προς το φεγγάρι και προσποιούμενη ότι μετέδιδε ένα βίντεο της Γης μέσα από το παράθυρο της κάψουλας Apollo. Δείτε την ακόλουθη συνέντευξη με τον Bart Sibrel για βίντεο-ντοκουμέντο απόδειξη, κατευθείαν από τα κινηματογραφικά αρχεία της NASA.

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Επισκεφθείτε το Sibrel.com για μια εκπληκτική συλλογή βίντεο και άλλου περιεχομένου που αποκαλύπτει την επί δεκαετίες πλαστογραφία της NASA για τις αποστολές Απόλλων, τις προσεδαφίσεις στο φεγγάρι και πολλά άλλα.

Το παρακάτω σατιρικό βίντεο απεικονίζει την πλαστογραφία της NASA σχετικά με τις προσεδαφίσεις στη Σελήνη, η οποία “τεκμηριώθηκε” με φωτογραφίες και βίντεο που είναι τόσο γελοία με τα σημερινά δεδομένα, που δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ούτε ως ένα καλό κωμικό σκετς:

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Εδώ είναι ένα άλλο ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την πλαστογραφία της NASA και την “απάτη” της προσελήνωσης σε όλο της το μεγαλείο… το Μεγάλο Ψέμα αποκαλύπτεται:

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Το 96% των σταθμών θερμοκρασίας είναι “πειραγμένοι” για να υπερβάλλουν τις θερμοκρασίες.

Η κλιματική “επιστήμη”, φυσικά, είναι στημένη όπως όλα τα άλλα. Δεν υπάρχει κρίση υπερθέρμανσης του πλανήτη, το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι ρύπος, και το λεγόμενο φαινόμενο του “αερίου του θερμοκηπίου” από το CO2 είναι πλήρης φαντασία. Όλα είναι κατασκευασμένα.

Όπως αναφέρει σήμερα το Breitbart.com:

Μια μελέτη που διερεύνησε την τοποθέτηση των σταθμών θερμοκρασίας της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) διαπίστωσε ότι το 96% των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της θερμότητας δεν πληρούσαν τα πρότυπα “αδιάφθορης τοποθέτησης” της ίδιας της υπηρεσίας.
Η έρευνα για τη μελέτη δείχνει ότι το 96 τοις εκατό της αλλοίωσης οφείλεται στο γεγονός ότι οι μετρήσεις των σταθμών είναι αλλοιωμένες από τις επιπτώσεις της αστικοποίησης – ή της θερμότητας που παράγεται εξαιτίας της εγγύτητάς τους σε άσφαλτο, μηχανήματα και άλλα αντικείμενα που παράγουν θερμότητα, παγιδεύουν ή ενισχύουν τη θερμότητα.


Με άλλα λόγια, ο τρόπος με τον οποίο η διεφθαρμένη NOAA στήνει την “υπερθέρμανση του πλανήτη” είναι να τοποθετεί σταθμούς θερμοκρασίας κοντά σε καυτούς δρόμους και υπερθερμασμένες αστικές περιοχές, και μετά να φωνάζει: “Η θερμοκρασία αυξάνεται!”

Η ΝΟΑΑ είναι μια βιτρίνα για το ξέπλυμα της επιστήμης των σκουπιδιών για την κλιματική βιομηχανία των τρισεκατομμυρίων δολαρίων, και ολόκληρη η βιομηχανία έχει τις ρίζες της στην απάτη και την εξαπάτηση. Αυτό γίνεται όλο και πιο προφανές στους Γερμανούς πολίτες, παρεμπιπτόντως, οι οποίοι ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι θα παγώσουν αυτόν τον χειμώνα λόγω της έλλειψης ενέργειας από φυσικό αέριο από τη Ρωσία, αφού οι αυτοκτονικοί ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης αποφάσισαν να διαλύσουν τους περισσότερους πόρους ορυκτών καυσίμων και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν με ηλιακή και αιολική ενέργεια.

Το στοίχημα ήταν καταστροφικό. Δεν έχει κάνει καν κρύο ακόμα, και αρκετές γερμανικές πόλεις έχουν ήδη σβήσει τα φώτα και τα ζεστά ντους για να προσπαθήσουν να εξοικονομήσουν τη χρήση ενέργειας, αναμένοντας μια ενεργειακή κατάρρευση αυτόν τον χειμώνα, αναφέρει ο Guardian:

Οι πόλεις της Γερμανίας σβήνουν τους προβολείς στα δημόσια μνημεία, κλείνουν τα σιντριβάνια και επιβάλλουν κρύα ντους στις δημοτικές πισίνες και τις αθλητικές αίθουσες, καθώς η χώρα αγωνίζεται να μειώσει την ενεργειακή της κατανάλωση ενόψει της διαφαινόμενης ρωσικής κρίσης φυσικού αερίου.

Τι απέγινε όλη αυτή η πράσινη “επιστήμη” που υποτίθεται ότι θα έσωζε τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα απομάκρυνε τους ανθρώπους από τα ορυκτά καύσιμα; Αποδείχτηκε ότι ήταν μια πλήρης επιστημονική απάτη που προωθήθηκε από κακόπιστους πολιτικούς, υπάκουους δημοσιογράφους και εταιρείες που υποδηλώνουν αρετές.

Τώρα, η Δυτική Ευρώπη θα αντιμετωπίσει οικονομική κατάρρευση, εκτεταμένη έλλειψη στέγης, ανεργία, πείνα και απειλητική για τη ζωή έκθεση στο κρύο τους επόμενους μήνες. Όλα αυτά έχουν τις ρίζες τους στη δυτική “επιστήμη”, μην ξεχνάτε, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει το μονοπώλιο των “γεγονότων” και θέλει να κυβερνά τη ζωή σας και να σας λέει πόση ενέργεια επιτρέπεται να καταναλώνετε.

Μην ξεχνάτε ότι θα σας ζητηθεί επίσης να τρώτε γρύλους, να πίνετε ανακυκλωμένα ούρα και διάρροια (ήδη έχει προγραμματιστεί να εφαρμοστεί στο Λος Άντζελες) και να μην “κατέχετε τίποτα”.

–> Σχεδόν όλη η “επιστήμη” είναι πλαστογραφία και απάτη

Το συμπέρασμα; Σχεδόν όλα όσα προωθούνται με την υποτιθέμενη ετικέτα της “επιστήμης” – κλιματική αλλαγή, εμβόλια κατά του Covid, εκτύπωση χρήματος, πράσινη ενέργεια κ.λπ.

Τα ίδια τα επιστημονικά περιοδικά είναι γεμάτα με σκόπιμες μυθοπλασίες, με την ελπίδα να εξαπατήσουν τον κόσμο ώστε να υποστηρίξει περισσότερη “έρευνα” που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για όποια αφήγηση φέρνει τα περισσότερα χρήματα από επιχορηγήσεις. Έτσι τα επιστημονικά περιοδικά έχουν αποκτήσει εμμονή με την έρευνα για την κλιματική αλλαγή, υποστηρίζοντας ότι η κλιματική αλλαγή προκαλεί την αποτρίχωση των χελωνών ή ότι η κλιματική αλλαγή καταστρέφει τους γάμους (και άλλες απόλυτες ανοησίες).

Δείτε περισσότερα παραδείγματα ξεκαρδιστικών επιστημονικών σκουπιδιών στο ScienceClowns.com.

Ακούστε την άποψή μου για όλα αυτά και για πολλά άλλα – συμπεριλαμβανομένης της απόλυτης απάτης της ψυχιατρικής με την επιστήμη της σαβούρας – στο σημερινό σκληρό, χωρίς λογοκρισία podcast Situation Update:

Brighteon.com/1e3fb1f7-84d2-49af-a192-a7a216fe13eb

Ανακαλύψτε καθημερινά περισσότερα podcast με πληροφορίες, ωμές αναφορές πληροφοριών και συνεντεύξεις:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

****Δικτυογραφία:

The vast majority of pharmacology, psychiatry, vaccine science and published research is a complete fraud – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-07-29-vast-majority-of-pharmacology-science-published-research-is-a-complete-fraud.html#


Βρήκαμε το άρθρο μεταφρασμένο στα ελληνικά ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου