ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Ποιοι μιλούσαν για "συνωμοσιολογία"? Iδού λοιπόν και το απόλυτο ξέσκισμα (και μάλιστα "από μέσα") του αποτρόπαιου αφηγήματος:

YΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (Xavier Becerra): "ξέρουμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν τους μαύρους, τους Λατίνους και τους Ινδιάνους με το διπλάσιο ρυθμό απ’ ότι τους λευκούς Αμερικανούς" (video στη συνέχεια της ανάρτησης)

 Μα...ναι! Οι "συνωμοσιολόγοι" (μιλάμε πάντα για σοβαρά άτομα που έχουν αφιερωθεί στην προσεκτική έρευνα,  στη συγκριτιστική μελέτη στοιχείων και στο επίμονο "σκάλισμα" των ενδείξεων, όταν οι "ρεαλιστές" κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου) είναι τελικά αυτοί που ΠΡΩΤΟΙ βγάζουν την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ στη φόρα! Βουτάνε μέσα στα θολωμένα κι επικίνδυνα ύδατα της απόκρυψης, της αποσιώπησης, της παραχάραξης και παραπληροφόρησης, για ν' ανακαλύψουν και να βγάλουν στην επιφάνεια, στο φως της ημέρας, τα πολύτιμα μαργαριτάρια που λέγονται...ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Θυμάστε τα "πολλαπλά δημόσια οφέλη" των πειραματικών "χλαπάτσων" και τα περί "τείχους ανο-η-σίας" και τα ναζιστικά γαβγίσματα περί υποχρεωτικότητας:: Όταν τα γεγονότα δεν μπορούν πια να κρύψουν τις συνέπειες της αποδοχής ως "πραγματικότητα"  των επικίνδυνων δημοφιλών παραμυθιών, ακολουθούν τελικά στις αποκαλύψεις, αρχικά απρόθυμα, κι αυτοί που ενημερώνουν επίσημα τις μάζες (υποτίθεται, μια και στην ουσία "εξημερώνουν" και κοιμίζουν) : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ TV! Αυτά που θα διαβάσεις και θα ακούσεις στη συνέχεια, έχουν να κάνουν έτσι απλά με τη ρήση "Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει" ; Δεν μπορώ εδώ να μην αναφερθώ και στις πρόσφατες αναρτήσεις του φίλου μου Ένοικου: Στροφές "ειδικών" και καταιγίδα δημοσιοποίησης στοιχείων!,    Στροφές "ειδικών" και καταιγίδα δημοσιοποίησης στοιχείων, συνέχεια και ειδικά Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν"

Το καινούριο "superhit", από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας των ΗΠΑ (σε Σύνοδο Κορυφής για την Ισότητα), δεν ειπώθηκε όπου κι όπου, κι όχι φυσικά από όποιον κι όποιον...Μα ... τόσο "αβίαστα" μπερδεύονται οι γλωσσίτσες σε τέτοιες υψηλές θέσεις (άλλωστε ο υπουργός κ. Becerra δίνει την εικόνα του λαλίστατου και πολύ άνετου σε όσα δηλώνει, στο παρακάτω βίντεο!) και με τέτοια μείζονος σοβαρότητας ζητήματα; Και με τόσα και τόσα που έχουν ως τώρα ειπωθεί απ' την πλευρά των "αρνητών", συμπεριλαμβανόμενων και κάποιους από τους διαπρεπέστερους επιστήμονες παγκοσμίως; Αναρωτιόμαστε..Λοιπόν, πώς ακούγεται σε πολλούς, μήπως σοκάρονται ή νιώθουν σαν να  πιάστηκαν εξαπίνης...και γιατί;; : HHS Secretary Admits Vaccines Kill Minorities Twice The Rate of White People (συγκεκριμένα: "ξέρουμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν τους μαύρους, τους Λατίνους και τους Ινδιάνους με το διπλάσιο ρυθμό απ’ ότι τους λευκούς Αμερικανούς" !! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ", αλλά και όλοι εκείνοι οι... κυριούληδες και κυρούλες που είχαν ταχθεί με όλο το χειραγωγούμενο είναι τους υπέρ της ρητορικής του με το στανιό μπολιάσματος;;;;; Ας κάνουν μια βόλτα  εδώ: ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & "ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΩΝ"-ΣΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣ

ανιχνευτής

HHS Secretary Admits Vaccines Kill Minorities Twice The Rate of White People - video
(και σχετικό άρθρο)


Και σχετικό άρθρο στο ελληνικό δίκτυο:

Δήλωση-σοκ από τον Αμερικανό υπουργό Υγείας: «Ξέρουμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν – Κυρίως τις μειονότητες» - Μπέρδεψε την γλώσσα του ή είπε την αλήθεια; 

Μια απίστευτη «βόμβα» έριξε ο υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Xavier Becerra, καθώς παραδέχθηκε ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό σκοτώνουν και μάλιστα ότι σκοτώνουν κυρίως τις μειονότητες!

Συγκεκριμένα σε μια Σύνοδο Κορυφής για την Ισότητα ο Becerra είπε: «Και επί της ευκαιρίας. Ξέρουμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν τους μαύρους, τους λατίνους και τους ινδιάνους με το διπλάσιο ρυθμό απ’ ότι τους λευκούς Αμερικανούς»!
 
Η δήλωση του -όπως ήταν αναμενόμενο- προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ με αρκετές εκπομπές να παίζουν το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν μπέρδεψε τη γλώσσα του ή εάν καταλάθος είπε την αλήθεια για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.   ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου