ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν"

 Για τον άνθρωπο -και τους ομοίους του- που μιλάει στο βίντεο: 
https://antidras.blogspot.com/2021/11/rpaul-afauci.html 

το βίντεο αυτό ανέβηκε στο rumble

Τι συμβαίνει; Δεν είναι άξιον απορίας πώς οι "κεφαλές" του ως τώρα κυρίαρχου αφηγήματος έχουν προσβληθεί από μια απρόσμενη κρίση φιλαλήθειας; Και λένε με ανερυθρίαστο κυνισμό, λες και η κοινή γνώμη αποτελεί πλέον το πτυελοδοχείο τους, πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούνταν αδιανόητα να ειπωθούν ή επιδέχονταν τόνους λασπολογίας από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Αν αρθρώνονταν από "σκεπτικιστές" στο όλο εγχείρημα υπέρ της δημόσιας πάντα υγείας. 

 Και οι πάντα σε εγρήγορση συνωμοσιολογικές θεωρίες θα μπορούσαν και να ισχυριστούν ότι τέτοιες δημόσιες δηλώσεις -όπως αυτή του "βασιλιά των ειδικών" στις ΗΠΑ και πνευματικού καθοδηγητή των πολιτικών αποφάσεων για τα αντιανθρώπινα  lockdowns- γίνονται με την απειλή κάποιου αόρατου περίστροφου στον κρόταφο των δηλωσάντων. Ώστε ο κόσμος να ξυπνήσει από τον λήθαργο της κατά κάποιο τρόπο "new age θρησκείας του κοβινταλισμού". Και των γνωστών συνεπειών παγκοσμίως που έφερε το θεμέλιο δόγμα της, αυτό της παρανοϊκής κατατρομοκράτησης -η οποία ξαφνικά κι εν μια νυκτί πήρε τα "επιστημονικά ηνία" από την ψύχραιμη αντιμετώπιση κρίσεων- και του ανάλογου αντικοινωνικού εγκλεισμού. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της Απάτης, η οποία και στηρίχτηκε, σχεδόν θεοποιώντας τα, σε "εργαλεία" που απαξιώνουν τη βαρυσήμαντη έννοια της "επιστημονικής μεθόδου".  Να γίνει λοιπόν σαφής σε όλους η μεγαλύτερη συνειδητή Παράκρουση στην Ιστορία, ακόμα και τους πιο δυσλειτουργικούς στις νοητικές στροφές.  Μην ξεχνάμε όμως: "Συνωμοσιολογία" είναι  αυτή και ό,τι θέλει μπορεί να λέει ή και να υπαινίσσεται..

Έχουν γίνει αρκετές αναφορές σε αυτό τον ιστοχώρο  στην αποδομητική επίδραση του ιατρικού και πολιτικού συγκεντρωτισμού, με το -σαν το παπικό στο Μεσαίωνα- "αλάθητο" των εγκάθετων και χρυσοπληρωμένων από την Big Pharma "ειδικών" και πάντα σε εισαγωγικά ο όρος όταν αναφερόμαστε στο συνάφι τους. Ως προς τις αρνητικές συνέπειες σε συνοχή του κοινωνικού ιστού και τη μαζική ψυχολογία, καθώς και στις θεμελιώδεις ανθρώπινες ελευθερίες και τα όποια εργασιακά "δικαιώματα" στέκονταν όρθια, μέχρι και τον ερχομό τη νέας θρησκειολογικών χαρακτηριστικών φρενίτιδας. Ένα παράδειγμα για τα ελληνικά δρώμενα, που μέσα στη σαθρότητα της όλης επίσημης τεκμηρίωσής τους αποπνέουν κι έντονη σουρεαλιστική ελαφρότητα, είναι αρκετό: Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.   Για την πρόσφατη, σε χρονική συγκυρία, απόλυτη φρίκη της Σανγκάης, τι να πει και πόσα άλλα βίντεο να δει κανείς, όταν και οι επιστήμονες της Δύσης "δεν μπορούν να καταλάβουν". Γεγονός που δεν μπορεί ίσως να εξηγηθεί μόνο με την εμμονή της κινεζικής κυβέρνησης στην πολιτική μηδενικών αριθμών σχετικά με την COVID -ειδικά όταν δεν έχεις αριθμό θανάτων αλλά κρουσμάτων, έστω και σε μεγάλους αριθμούς, αλλά με το πολύ ήπιο στην κλινική εικόνα "στέλεχος Ο", κάτι σαν "φυσικό εμβόλιο" για πολλούς επιστήμονες, ενώ έχει ειπωθεί ότι ίσως και "να κρύβουν κάτι άλλο" οι μυστικοπαθείς Κινέζοι. Πάντως θεωρώ, προς το παρόν και για να παραμείνουμε στο κύριο ζητούμενο της παρούσας ανάρτησης, ότι αυτό το post στο tweet είναι καθηλωτικό και χαρακτηριστικότερο όλων για το τρομακτικό της συνθήκης σε βάρος της ψυχικής κατάστασης των φυλακισμένων και υποσιτιζόμενων κατοίκων. Που σου παγώνουν το αίμα -εκτός κι αν είσαι ο δρ. Φάουτσι ο οποίος και δεν συγκινείται με τέτοιες εκδηλώσεις αν πρόκειται για το .. "συμφέρον της δημόσιας υγείας"- όταν ξεσπούν σε μαζικά ουρλιαχτά μέσα από τις πολυκατοικίες-κελιά. Προέρχεται από τον πολιτικό επιστήμονα Ian Bremmer, σε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά βίντεο από την αρχή αυτής της δυστοπίας, εδώ και δυο χρόνια. Η περιγραφή: "shanghai residents mad as hell, can’t take it anymore. china’s zero covid policy getting dangerous."

Για το δε "εμβόλιο" τι άλλο να ειπωθεί εδώ; Αν και τα τρομερά στοιχεία που βγαίνουν σωρηδόν πια στο φως της δημοσιότητας δεν έχουν τέλος, άλλο ένα παράδειγμα : Στη δημοσιότητα μια ακόμη παρτίδα από τα έγγραφα για το εμβόλιο της Pfizer. Κι όπως επισημαίνεται στο κείμενο του συνδέσμου: 
Στα έγγραφα, όπως αναφέρει το The Epoch Times, αποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων, ότι Pfizer και FDA γνώριζαν από πριν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν ανοσοκαταστολή. Όπως αποδεικνύεται στα έγγραφα της Ρfizer, όχι μόνο γνώριζαν για τις μυοκαρδίτιδες αλλά το ποσοστό ήταν και αρκετά υψηλό για να το παραμελήσεις!

 Και μάλλον η συνωμοσιολογία χαμογελάει περίεργα, έχοντας πια βρεθεί ίσως σε μια άλλη πιο πλεονεκτική θέση πλέον, μετά κι απ' το κυνήγι μαγισσών σε βάρος της από "ιερατείο και αγέλες άβουλων πιστών της νέας θρησκείας". Το "εμβόλιο" - και πάλι η "συνωμοσιολογία" χαμογελάει πικρά, με τόνους νοήματος- που ποτέ δεν έλαβε κανονική άδεια και δεν βγήκε από τα στάδια του πειραματισμού, ωστόσο απέκτησε υποχρεωτικό χαρακτήρα, πρωτοφανώς στα ιατρικά χρονικά. Ακόμη και κορυφαίοι νομπελίστες επιστήμονες αγνοήθηκαν ή λοιδωρήθηκαν όταν εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ζήτημα παρασκηνίου και όλης διαχείρισης γύρω από το "άγιο δισκοπότηρο" της νέας "θρησκείας", αδιάφορο για το σε παραλήρημα "ιερατείο" κι αν ήταν τεκμηριωμένη επιστημονικά. Αυτό που προτάθηκε με "ελαφρά τη καρδία" ακόμη και για τα μικρά παιδιά, αγνοώντας το "φοβερό ποσοστό" θνησιμότητας -υπήρξαν για τον δεκαδικό αυτό αριθμό επίσημες ανακοινώσεις από επιστημονικούς φορείς- του 0,0014% που τα "απειλούσε".  Όμως, όπως δηλώνει και ο κύριος του βίντεο, έπρεπε να "πειστεί" ή να πιεστεί και τελικά να λυγίσει ψυχολογικά ο κόσμος, να εκβιαστεί με άλλα λόγια στυγνά και απάνθρωπα με τον παρατεταμένο χρονικά εγκλεισμό, ιδιαίτερα καταστροφικό για τις ανθρώπινες σχέσεις και για την ψυχική υγεία και ειδικά των μικρών παιδιών. Έτσι ώστε στη συνέχεια, εξουθενωμένοι οι πολίτες ψυχολογικά, να εξαναγκαστούν να εμβολιαστούν! Με αποτυχημένης αποτελεσματικότητας σκευάσματα κι ας μην αναφερθούμε σε όσα ακούγονταν το περασμένο καλοκαίρι για "χτίσιμο τειχών α-νοσίας". Κι να μην λησμονούμε στοιχεία και μελέτες που σίγουρα προβληματίζουν για το μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον, επιθετικοί προσδιορισμοί που χρησιμοποιήθηκαν και για τις, ανάξιες λόγου για την οπτική και τις "προτεραιότητες" ιατροφαρμακευτικών και κυβερνητικών κύκλων, παρενέργειες. Ένα μόνο παράδειγμα αρκεί κι εδώ: " Οι εμβολιασμένοι επηρεάζονται περισσότερο από τη λοίμωξη με SARS-CoV-2 "

Τέτοιες αποκαλύψεις σαν αυτή του βίντεο στην αρχή της ανάρτησης μπορούν να επιφέρουν και συγκεκριμένες συνέπειες, νομικής για παράδειγμα φύσης, στους λαλήσαντες ή δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα; Όποιος απαντήσει με κριτήριο τη λογική του κινδυνεύει να χαρακτηριστεί αιθεροβάμονας; Οπότε η "νέα θρησκεία" καλά κρατεί σε υλικό και πνευματικό πεδίο ακόμα. Ή η "συνωμοσία" πλέον λειτουργεί ανάποδα, στοχεύοντας τους αρχικούς συνωμότες και διαμορφώνει, με άλλους αθέατους παραγωγούς και συντελεστές, και με τους δικούς της θεατρικούς τρόπους, την "πραγματικότητα" που προβάλλεται στην κοινή γνώμη; Μέχρι το Θέατρο στην παγκόσμια σκηνή να λάβει πολύ σκληρό για κάποιους τέλος, όπως κι άλλωστε τους αξίζει. Όταν και πολλοί, καλώς ή κακώς, θεατές της μεγάλης παράστασης ίσως "να πάθουν ζημιά", όπως λέει και μια μεταφορική φράση.

Ο Ένοικος...


2 σχόλια: