ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Πανεπιστήμιο Κολούμπια: «400.000 οι θάνατοι στις ΗΠΑ μετά το εμβόλιο για τον Covid-19»!

 ( ΣΥΝΔΕΣΗ: ΑΠΟΡΙΑ: Σύμφωνα με πολύ ισχυρές πια για να αμφισβητηθούν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, έχουμε να κάνουμε με..."mortal shots"?  και  Η διάδοση της βιοτρομοκρατίας με ένεση - Dr Peter A. McCullough MD, MPH )

Μελέτη που έγινε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κολούμπια υποστηρίζει ότι ο πραγματικός αριθμός θανάτων που έχουν σημειωθεί μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού είναι 20 φορές υψηλότερος από αυτόν που έχει καταγραφεί!

Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου, ή VAERS, αναφέρει 19.886 θανάτους, 102.857 νοσηλείες και συνολικά 946.461 ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω των εμβολίων Covid-19 έως τις 3 Δεκεμβρίου, εάν ο παράγοντας υποαναφοράς της μελέτης της Κολούμπια είναι σωστός, θα σήμαινε ότι υπάρχουν σχεδόν 380.000 θάνατοι παραπάνω λόγω των εμβολίων Covid-19.

Σύμφωνα με το wnd.com, στην περίληψη της μελέτης, οι ερευνητές σημειώνουν ότι «οι ακριβείς εκτιμήσεις των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και των ποσοστών θανάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid είναι κρίσιμες για τις αναλύσεις αναλογίας κινδύνου-οφέλους του εμβολιασμού και αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες».

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ επισημαίνει ότι η έκθεση VAERS δεν αποτελεί τεκμηρίωση ότι έχει διαπιστωθεί σύνδεση μεταξύ ενός εμβολίου και ενός ανεπιθύμητου συμβάντος. Ωστόσο, το HHS σημειώνει επίσης ότι το VAERS είναι ένα «παθητικό» σύστημα αναφοράς και «λαμβάνει αναφορές μόνο για ένα μικρό ποσοστό των πραγματικών ανεπιθύμητων συμβάντων».

Πολλοί εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχουν αποκαλύψει ότι έχουν λάβει οδηγίες από τους ανωτέρους τους να μην αναφέρουν στη VAERS οποιαδήποτε βλάβη προκαλείται από τα εμβόλια Covid.


Αυτό στις ΗΠΑ, γιατί υπάρχουν πολλές χώρες που δε καταγράφουν καθόλου τις παρενέργειες, μία από αυτές είναι και η Ελλάδα.

Οι ερευνητές τις Κολούμπια δήλωσαν ότι η μελέτη «υποδεικνύει ότι οι κίνδυνοι των εμβολίων και των ενισχυτικών για τον Covid αντισταθμίζουν τα οφέλη σε παιδιά, νεαρούς ενήλικες και ηλικιωμένους με χαμηλό επαγγελματικό κίνδυνο ή προηγούμενη έκθεση στον κορωνοϊό» και τόνισαν «την επείγουσα ανάγκη εντοπισμού, ανάπτυξης και διάδοσης διαγνωστικών θεραπειών για παρενέργειες από εμβόλια γιατί κοστίζουν τις ζωές ανθρώπων».

Άλλες έρευνες

Μια άλλη έρευνα που έγινε μια δεκαετία πριν από τον COVID-19, η λεγόμενη μελέτη Lazarus από ερευνητές του Χάρβαρντ υπολόγισε ότι το VAERS αντιπροσώπευε μόνο το 1% των τραυματισμών που προκαλούνται από το εμβόλιο!

Πρόσφατα, ο Steve Kirsch, εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος Έρευνας για την Ασφάλεια Εμβολίων, μαζί με άλλους διεξήγαγαν μια έρευνα συγκρίνοντας τα ποσοστά αναφυλαξίας που δημοσιεύθηκαν σε μια μελέτη με τα ποσοστά που βρέθηκαν στο VAERS. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο πραγματικός αριθμός θανάτων από τα εμβόλια COVID-19 είναι 41 φορές υψηλότερος.

Αρχεία που ελήφθησαν από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων μέσω αγωγής για την Ελευθερία της Πληροφορίας κατέγραψαν 158.893 ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο Pfizer τους πρώτους δυόμισι μήνες διανομής, συμπεριλαμβανομένων 25.957 περιστατικών «διαταραχών του νευρικού συστήματος».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου