ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΡΙΑ: Σύμφωνα με πολύ ισχυρές πια για να αμφισβητηθούν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, έχουμε να κάνουμε με...

..."mortal shots"? 

ΣΥΝΔΕΣΗ:
Doctors for Covid Ethics: «Αποδείξαμε θανάτους από το εμβόλιο - Ιδού τα ντοκουμέντα» - «Σεισμός» από τις αποκαλύψεις

Οι αποκαλύψεις του Dr. Arne Burkhardt -   Δείτε όσα είπε ο Γερμανός ιατροδικαστής από το 20ο λεπτό του βίντεο έως το 50ο λεπτό: https://rumble.com/vqj9mh-doctors-for-covid-ethics-an-interdisciplinary-symposium-ii-sounding-the-cal.html
( EΠΙΒΕΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ο διάσημος Γερμανός ιολόγος S.Bhakdi περί επίθεσης λεμφοκυττάρων στα όργανα ! "Υπάρχει σφαίρα στο εμβόλιο και αυτή τη σφαίρα βρίσκεται στα λεμφοκύτταρα."
ΑΡΑ; Μήπως, μετά από τέτοιου μεγέθους εξελίξεις, είναι χρήσιμη και συμβατή με τη Λογική και την επιστημονική ΗΘΙΚΗ η ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ "υποχρεωτικότητας", για το πραγματικό καλό της ανθρωπότητας;;;!)

«Πέθαναν άνθρωποι από το εμβόλιο και υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το αποδείξουμε και αυτό είναι μόνο μέσω των νεκροψιών και εμείς αποδείξαμε ότι υπάρχει επίθεση των λεμφοκυττάρων, τα οποία σκότωσαν τον άνθρωπο», είπε ο S.Bhakdi στην έναρξη της πρόσφατης ομιλίας των Doctors for Covid Ethics με θέμα «Αποδείξεις για θανάτους από το εμβόλιο του Covid-19».

Και αυτά τα οποία παρέθεσε ο Γερμανός Ιατροδικαστής Dr. Arne Burkhardt, ο οποίος τους τελευταίους τέσσερις μήνες έκανε έρευνες, ξεκάθαρα επιβεβαιώνουν ότι άνθρωποι πέθαναν από το εμβόλιο.

Ο Ιατροδικαστής εξέτασε θανάτους μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε πολίτες 28 έως 95 ετών.

Σε πέντε περιπτώσεις ο εμβολιασμός ήταν «αρκετά πιθανό» να είναι η αιτία θανάτου, σε επτά περιπτώσεις ο εμβολιασμός ήταν «πιθανό» να είναι η αιτία θανάτου, σε δύο περιπτώσεις «δεν ήταν ξεκάθαρο, αλλά ήταν πιθανό» ο εμβολιασμός να ήταν η αιτία του θανάτου και σε μόλις μια περίπτωση δεν υπάρχουν αποδείξεις.
Στη συνέχεια έδειξε άκρως αποκαλυπτικές διαφάνειες από την επίθεση που δέχθηκαν διάφορα όργανα των ανθρώπων από τα λεμφοκύτταρα, μια επίθεση που τους οδήγησε στο θάνατο.

Η πρώτη διαφάνεια που έδειξε είναι από επιπλοκές που δημιουργήθηκαν στην καρδιά:


Ο γιατρός αναλύει τα ευρήματα που υπάρχουν στο μυοκάρδιο και υποστηρίζει ότι αυτό το φαινόμενο μπορεί να το παρατηρήσει κάποιος και σε άλλους θανάτους, παρόλα αυτά δείχνει και δεύτερο διάγραμμα, στο οποίο τα τοιχώματα έχουν μολυνθεί, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο.

 

Στην τρίτη διαφάνεια στέκεται στα μπλε στίγματα, τονίζοντας ότι τα λεμφοκύτταρα δείχνουν να κάνουν επίθεση στην καρδιά.Ο Ιατροδικαστής στη συνέχεια δείχνει και άλλες διαφάνειες που επιβεβαιώνουν τα όσα έλεγε ο S.Bhakdi περί επίθεσης λεμφοκυττάρων στα όργανα.

Παράλληλα δείχνει διαφάνειες και από άλλα όργανα, εκτός από την καρδιά.

Η παρακάτω διαφάνεια είναι από τον εγκέφαλο:Διαφάνεια από τον πνεύμονα:Όπως τονίζει σχεδόν όλοι οι θάνατοι προκλήθηκαν από επίθεση των λεμφοκυττάρων σε διάφορα όργανα. Ο S.Bhakdi υποστήριξε ότι όσα είπε ο Burkhardt είναι αδιάσειστα στοιχεία ότι «υπάρχει σφαίρα στο εμβόλιο» και αυτή τη σφαίρα βρίσκεται στα λεμφοκύτταρα.

Η συνέντευξη Τύπου των Doctors for Covid Εthics ήταν συγκλονιστική, καθώς πολλοί επιστήμονες έκαναν αποκαλύψεις για τα εμβόλια, ανάμεσα τους και ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, M.Yeadon.

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Bhakdi «λύγισε» και κάλεσε πολίτες και επιστήμονες να πολεμήσουν κατά της «υγειονομικής δικτατορίας», ενώ κάλεσε τον Fauci και τους λοιπούς «αρχιερείς» αυτής της τρέλας να δουν τις αποκαλύψεις τους και να συζητήσουν ανοιχτά και δημοσίως για τα όσα συμβαίνουν.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου