ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

"Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα τα εμβόλια covid19 τραυμάτισαν και σκότωσαν περισσότερα παιδιά απ’ ότι όλα τα άλλα εμβόλια μαζί!!Ο αριθμός των παιδιών με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας αυξάνεται κατά 50 % από την έναρξη της πανδημίας λόγω lockdown!"

 ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (για όποιους δεν έχουν καταλάβει, ή δεν θέλουν ακόμη να καταλάβουν, τι... εξωπραγματικό και σαφώς τρομακτικό συμβαίνει): ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Για τα παιδιά, που "λυτοί και δεμένοι" έχουν αρχίσει "να λυσσάνε" προκειμένου να..."εμβολιαστούν" (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΛΟΓΟΣ! κάτι που μήπως ...συνιστά βαριά ψυχοπάθεια;;;), με τα πειραματικά σκευάσματα... Επικίνδυνων βραχυπρόθεσμων και, κυρίως, μακροπρόθεσμων παρενεργειών;;; + ΒΙΝΤΕΟ - Πανελλήνια παιδιατρική εταιρεία: Εμβολιαστείτε όλα τα παιδιά άμεσα - Μην αναφέρετε τις παρενέργειες (!):

ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ, του άρθρου-φωτιά που αναδημοσιεύουμε, με αυτό: Επιτροπή διαβούλευσης FDA:”Oι κλινικές δοκιμές Pfizer δείχνουν περισσότερους θανάτους στην ομάδα του εμβολίου παρά στην placebo. O κίνδυνος υπερτερεί από όφελος κυρίως στα παιδιά. ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΣΕΙ ΔΟΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ πάντα!

Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα τα εμβόλια covid19 τραυμάτισαν και σκότωσαν περισσότερα παιδιά απ’ ότι όλα τα άλλα εμβόλια μαζί!!Ο αριθμός των παιδιών με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας αυξάνεται κατά 50 % από την έναρξη της πανδημίας λόγω lockdown!Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα εμβόλια Covid-19 έχουν τραυματίσει και σκοτώσει περισσότερα παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες από όλα τα άλλα τα εμβόλια μαζί σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Νέα στοιχεία από το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC) αναφέρουν ότι πολλά παιδιά αρρώστησαν , έμειναν ανάπηρα σε ορισμένες περιπτώσεις πέθαναν μετά το εμβόλιο κατά covid19.

Από την 1η Ιανουαρίου 1991 έως τις 30 Νοεμβρίου 2020, ένα μήνα πριν από το πρώτο εμβόλιο Covid-19 για την έκτακτη χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταγράφηκαν μόνο συνολικά 6.068 θάνατοι (κυρίως σε βρέφη) εξαιτίας όλων των διαθέσιμων εμβολίων.


(πηγή)

Όμως, από τις 10 Σεπτεμβρίου 2021, περισσότεροι από 3,1 εκατομμύρια τραυματισμοί έχουν καταγραφεί στο VAERS (σημείωση:VAERS είναι ο πρωταρχικός μηχανισμός στις ΗΠΑ για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου) λόγω εμβολίων Covid-19, παράλληλα με 80.337 επισκέψεις στα επείγοντα, 60.565 νοσηλείες, 19.210 μόνιμες αναπηρίες, 15.012 περιστατικά που ενέχουν απειλές για τη ζωή και 14.925 θάνατοι.Πηγή

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πλέον περισσότεροι από διπλάσιοι θάνατοι αμέσως μετά τη λήψη εμβολίου Covid-19, στους 9 μήνες από την έγκριση των εμβολίων Covid-19 σε σχέση με τα όλα τ’ άλλα διαθέσιμα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια.

Έχουν επίσης καταγραφεί 1.614 εμβρυϊκοί θάνατοι ως αποτέλεσμα εγκύων γυναικών που έλαβαν εμβόλιο Covid-19 αν και καμία έγκυος γυναίκα δεν συμμετείχε σε μία μόνο κλινική δοκιμή για κανένα από τα εμβόλια Covid-19. (πηγή)

Μια έρευνα στη βάση δεδομένων VAERS δείχνει ότι δεν υπήρξαν θάνατοι από έγκυες γυναίκες που έλαβαν εμβόλιο γρίπης το 2021 και μόνο 16 εμβρυϊκοί θάνατοι από έγκυες γυναίκες που έλαβαν εμβόλιο γρίπης το 2020 (πηγή)Ωστόσο, οι αρχές συνεχίζουν να συνιστούν να εμβολιαστούν έγκυες γυναίκες κατά του Covid-19.

Τα τελευταία δεδομένα VAERS που κυκλοφόρησαν στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 αναφέρουν επίσης πώς στα παιδιά που διατρέχουν ουσιαστικά μηδενικό κίνδυνο να υποφέρουν από σοβαρή ασθένεια από Covid-19, διατρέχουν κίνδυνο από εμβόλια Covid-19. Έχουν υπάρξει 21 θάνατοι παιδιών, 77 μόνιμες αναπηρίες, 2.019 επισκέψεις στα επείγοντα, 942 νοσηλείες και 165 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα σε παιδιά κάτω των 17 ετών από εμβόλια Covid-19.


Αλλά άλλες έρευνες VAERS για διαθέσιμες αναφορές εναντίον όλων των άλλων εμβολίων από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2021 δείχνουν ότι υπήρξε μόνο ένας θάνατος, 10 μόνιμες αναπηρίες, 51 επισκέψεις στα επείγοντα, 26 νοσηλείες και 9 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα σε παιδιά μεταξύ 12 και 15 ετών (πηγή)
Αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια Covid-19 έχουν προκαλέσει 21 φορές περισσότερους θανάτους, σχεδόν 8 φορές περισσότερες αναπηρίες, 40 φορές περισσότερες επισκέψεις στα επείγοντα, 36 φορές περισσότερες νοσηλείες και 18 φορές περισσότερα αναφερόμενα θανατηφόρα συμβάντα σε παιδιά κάτω των 17 ετών από όλα άλλα τ άλλα διαθέσιμα εμβόλια μαζί.

Μια άλλη έρευνα από τη βάση δεδομένων VAERS για θρόμβωση (θρόμβοι αίματος), μια γνωστή παρενέργεια των εμβολίων Covid-19, δείχνει ότι έχουν υπάρξει 91 αναφορές για εμβόλια Covid-19 σε άτομα ηλικίας 12 έως 20 ετών έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2021 (πηγή). Η ίδια έρευνα για όλα τα άλλα διαθέσιμα εμβόλια δείχνει ότι έχουν καταγραφεί μόνο 4 περιπτώσεις θρόμβωσης (πηγή). Αυτό σημαίνει ότι τα περιστατικά θρόμβωσης είναι 23 φορές υψηλότερα σε εφήβους που έχουν λάβει ένεση Covid-19.

Τα εμβόλια Covid-19 έχουν καταστροφικό αντίκτυπο στους εφήβους στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά παρ ‘όλα αυτά, ο FDA και το CDC βρίσκονται στα πρόθυρα να εγκρίνουν το εμβόλιο Pfizer για χρήση σε παιδιά άνω των 5 ετών, ο Δρ Fauci μάλιστα δήλωσε ότι θα μπορούσε να εγκριθεί για χρήση σε παιδιά μόλις 6 μηνών πριν από τα Χριστούγεννα.resistance-mondiale/theexpose20/9/21

Σύμφωνα με δημοσίευμα της telegraph 19/9/21 ο αριθμός των παιδιών σε Α & Ε ​​με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας αυξάνεται κατά 50 % από την έναρξη της πανδημίας
Οι οικογένειες αποκαλύπτουν τις σπαρακτικές συνέπειες των καθυστερήσεων στην εξεύρεση βοήθειας μετά το lockdown. Ο αριθμός των παιδιών που πηγαίνουν σε Α & Ε ​​με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας αυξήθηκε κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού, αφού το κλείσιμο των σχολείων ώθησε τους νέους σε σημείο κρίσης αποκάλυψε η έρευνα.

Περισσότερα από 2.243 παιδιά στην Αγγλία παραπέμφθηκαν για εξειδικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας από τμήματα έκτακτης ανάγκης τον Μάιο του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με μόλις 1.428 τον Μάιο του 2019.

Οι ειδικοί λένε ότι τα παιδιά έχουν ταλαιπωρηθεί με τα σχολεία να είναι κλειστά και χωρίς αλληλεπίδραση πρόσωπο με πρόσωπο με τους συνομηλίκους τους.

Ο Ρόμπερτ Χάλφον, ο συντηρητικός βουλευτής και ο πρόεδρος της επιτροπής εκπαίδευσης, κάλεσε τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά για να αποτρέψουν μια «καταστροφή» ψυχικής υγείας.

Τα δεδομένα του NHS αποκαλύπτουν ότι σχεδόν 27.000 παιδιά συνταγογραφούνται για αντικαταθλιπτικά κάθε μήνα, περισσότερο από οκτώ τοις εκατό σε σχέση με το 2019. Ενώ οι περισσότεροι είναι έφηβοι, 25 το μήνα είναι ηλικίας έξι ετών και κάτω, και περισσότερα από 1.000 είναι ηλικίας επτά έως 11 ετών.

Οι λίστες αναμονής για τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων (CAMHS) έχουν αυξηθεί κατά περισσότερο από το ένα τρίτο σε ορισμένες περιοχές, σύμφωνα με το NHS England Trusts.


Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου