ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Δεν είσαι με τους ειδικούς, αυτούς τους χωρίς εισαγωγικά στη λέξη που τους προσδιορίζει, φίλε/η ! Και πρώτος εσύ ο ίδιος/α υποτιμάς και μειώνεις τον εαυτό σου, κατά την προσωπική μας (πάντα) άποψη... ΝΑ ΓΙΑΤΙ:

Σύνδεση: για την κυνικότατη δήλωση-βόμβα (κι όχι μόνο) του ("σήμα κατατεθέν" των "ειδικών" στο Ελλαδιστάν) κ. Τσιόδρα, η οποία σημάδεψε το 2020 κι..."επανακαθόρισε" τη .... δεοντολογία της ιατρικής ως επιστήμης στην υπηρεσία του ανθρώπου, δημόσια δήλωση για την οποία δεν κουνήθηκε φύλλο(!), ανατρέξτε ΕΔΩ
Μεγάλη σημασία έχει και αυτή η ανάρτηση" AYTH EINAI H ΑΛΗΘΕΙΑ (!)" Δοσμένη με επιστημονικό μα συνάμα και πολύ απλό και κατανοητό τρόπο! - δρ.Sucharit Bhakdi. Ένας επιστήμονας που έχει συνεισφέρει στην επιστήμη με σημαντικές ανακαλύψεις κι έρευνες για την ελονοσία και τον δάγκειο πυρετό. Καθηγητής στο πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg University Mainz, ειδικός στην Μικροβιολογία, Επιδημιολόγος και Μικροβιολόγος, από τους σημαντικότερους επιστήμονες του κλάδου του στην γερμανόφωνη πανεπιστημιακή κοινότητα.

Δώσε μας "ένα" όνομα "ειδικού" που έχει σοβαρά επιχειρήματα...

Όταν κάποιος δηλώνει "Εγώ είμαι με τους ειδικούς" και κάνει το "μπόλι" γι' αυτόν το... λόγο, παρακαλώ πολύ, να πάρει μερικές βαθιές ανάσες να χτυπήσει ελαφρώς το κεφάλι του στον τοίχοκαι να ρίξει πάνω του έναν κουβά με παγωμένο νερό.
Μετά, ας ρίξει μια ματιά σ' αυτούς τους Γ Ι Γ Α Ν Τ Ε Σ παρακάτω που πιο "Ε Ι Δ Ι Κ Ο Ι" από αυτούς δεν υπάρχουν και ας ψάξει καλά ποιοι είναι και τι λένε...

1. O Kary Mullis είναι ο ίδιος ο δημιουργός του PCR test και πήρε νόμπελ γι' αυτό.
Μας λέει: Τα PCR test δεν είναι κατάλληλα για διάγνωση κορονο-ιών. {σ.σ. θυμήσου:  ΒΙΝΤΕΟ - Τι δηλώνει για τα test pcr ο ίδιος ο νομπελίστας εφευρέτης τους - Προσέξτε και το σχόλιο στο τέλος της ανάρτησης }
===
2. Ο DR Malone είναι ο ίδιος ο εφευρέτης των εμβ0λίων τεχνολογίας mRNA. Μας λέει: Θεωρώ επικίνδυνα για σοβαρές ασθένειες μέχρι και 5 χρόνια μετά τη λήψη τους. "Θα με αυτοκτονήσουν, αν μιλήσω".
===
3.Καθηγητής Ιολογίας Luc Montagnier πήρε το Νόμπελ Ιατρικής 2008.
Είναι αυτό που λέμε, ο top of the top στον τομέα.
Μας λέει: "Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους, ακόμη και σε επόμενες γενιές! Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!"
===
4. Ο Γιάννης Ιωαννίδης βρίσκεται στη λίστα με τους 100 πιο σημαντικούς επιστήμονες του πλανήτη.
Ειδικός στην επιδημιολογία και την κλινική έρευνα.
Επιπροσθέτως, είναι πρωτοπόρος στη μετα-έρευνα (έρευνα πάνω σε έρευνες)!!!!
Μας λέει:
1. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα για την ασφάλεια των εμβολίων.
2. Γενοκτονία το lockdown.
===
5.Sucharit Bhakdi MD. Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, Πρώην Πρόεδρος, Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής.
Μας λέει:  Για τον εμβολιασμό "Σταματήστε την τρέλα", τα εμβόλια mRNA είναι άκρως επικίνδυνα. Δεν έχουν εξεταστεί για παρενέργειες.
===
6. Robert Hermann Koch Εμπνευστής των αξιωμάτων του Koch που είναι τέσσερα κριτήρια που έχουν σχεδιαστεί για να καθορίσουν μια αιτιολογική σχέση μεταξύ ενός μικροβίου και μιας ασθένειας.
Μαντέψτε.
Τα κριτήρια δεν ικανοποιούνται στην περίπτωση του Κο-βιντ.
===

Δεν είσαι με τους "ειδικούς" φίλε.
Είσαι με τους γιατρούς, που συμφωνούν με το κράτος που συμφωνεί με τους οργανισμούς G.a.v.i., ΠΟΫ και το λουρί... που ανήκουν στους Διαφθορείς δισεκατομμυριούχους που κρύβουν το σκεύασμα πίσω από πατέντες.
Δώσε μας "ένα" όνομα "ειδικού" που έχει σοβαρά επιχειρήματα.
Ένα!
Οι ειδικοί είναι αυτοί...

Βαλασία Αντωνίτσα

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

2 σχόλια: