ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

"Φιτίλι στη βόμβα" τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ραγδαία αύξηση θανάτων στη χώρα το β΄τρίμηνο του 2021 και η ανάλυση του δρ. Κων/νου Αρβανίτη

 Τα παρακάτω στοιχεία αντλήσαμε από άρθρο που μας έστειλε αναγνώστης, στο οποίο υπάρχουν αναλυτικοί και διαφωτιστικοί πίνακες και γραφήματα, ως μάρτυρες μιας όχι και τόσο ανεξήγητης ίσως κατάστασης: "Κάτι παράδοξο καταγράφουν τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τους θανάτους στην Ελλάδα το 2021. Ξαφνικά από το 2ο τρίμηνο του έτους εκτοξεύθηκαν οι θάνατοι στην Ελλάδα ξεπερνώντας μάλιστα και τον μέσο όρο της τελευταίας 5ετίας. Μάλιστα το 2021 έχουν πεθάνει περισσότεροι συμπολίτες μας απ΄ότι το 2018 με τους 120 νεκρούς στο Μάτι. Τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάϊο εφέτος είχαμε κάπου 4.700 θανάτους παραπάνω από το αντίστοιχο περσινό 3μηνο! Πέρυσι 33.257 και εφέτος 37.929, δηλαδή σχεδόν 15% αύξηση! Πρόκειται για μία τεράστια αύξηση για ένα 3μηνο, αφού αντιστοιχεί σε σχεδόν 20.000 αύξηση ετησίως. Μιλάμε για τον συνολικό αριθμό των θανόντων στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι θάνατοι από Covid-19."  - ΕΛΣΤΑΤ> Αιφνίδια εκτόξευση των θανάτων στην Ελλάδα το 2021. Ξεπεράσαμε και το καλοκαίρι του 2018 με τους 120 νεκρούς στο Μάτι. Δεν είναι αιτία η COVID


Η ανάρτηση του διδάκτορα Καρδιολογίας κ. Κων/νου Αρβανίτη, παρακάτω:

" Κάποια διαδικασία θανατικού έχει ξεκινήσει στον ελληνικό πληθυσμό και δεν δείχνει να είναι κάτι τυχαίο και προσωρινό..." 

«ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΟ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2021 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ Covid-19.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Πριν μερικούς μήνες είχα κάνει μία ανάρτηση με τίτλο:
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ “ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ”.

Είχα αναλύσει τότε την συνολική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού το πρώτο 2μηνο του 2021, με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Οχι μόνο δεν υπήρξε καμία αύξηση θνησιμότητας, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό 2μηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2020, που δεν υπήρχε ακόμη ο κορωνοϊός, αλλά είχαμε και… μείωση θνησιμότητας κατά 2.000 περίπου!

Αποδείχθηκε έτσι ότι οι περίφημες «εκατόμβες θυμάτων του φονικού ιού» που μας εμφύτευε στο κεφάλι κάθε βράδυ η τηλεόραση, τα περισσότερα ήταν στην πραγματικότητα θύματα άλλων παθήσεων, που τα φόρτωναν στον κορωνοϊό, αφού η συνολική θνησιμότητα δεν αυξήθηκε, όπως θα «όφειλε».
_______________________________________________
ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΟ!

Τι ήταν να κάνω αυτήν την ανάρτηση;

Από την τελευταία βδομάδα του Φεβρουαρίου 2021 ξεκινά μια αύξηση της συνολικής θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού από όλα τα αίτια.

Μία αύξηση που δεν ήταν κάτι προσωρινό για μερικές εβδομάδες, αλλά συνεχίστηκε…

Οταν η ΕΛΣΤΑΤ έβγαλε τα αποτελέσματα των πρώτων 22 εβδομάδων του 2021 (μέχρι αρχές Ιουνίου δηλαδή) το πρόβλημα έγινε φανερό.

Τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μαϊο εφέτος είχαμε κάπου 4.700 θανάτους παραπάνω από το αντίστοιχο περσινό 3μηνο!

Πέρυσι 33.257 και εφέτος 37.929, δηλαδή σχεδόν 15% αύξηση!

Είναι μία τεράστια αύξηση για ένα 3μηνο, αφού αντιστοιχεί σε σχεδόν 20.000 αύξηση ετησίως…

Πήγα τότε να ανεβάσω μία ανάρτηση με το πρόβλημα αυτό, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη, γιατί σκέφτηκα ότι θα υπήρχε μεγάλη σύρραξη, γύρω από το αν αυτή η αύξηση οφείλεται στον… Covid (παρόλο που αυτός αποδεδειγμένα δεν αυξάνει αισθητά τη γενική θνητότητα, αλλά απλώς «κλέβει την δόξα» άλλων αιτιών θανάτου).

Είπα να περιμένω να βγει το επόμενο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ, με τις επόμενες 4 βδομάδες (23η-26η βδομάδα του έτους), για να δω αν η τάση αυτή θα συνεχιστεί ή θα ανακοπεί.
Ηλπιζα να ανακοπεί, αλλά δυστυχώς συνεχίστηκε και μάλιστα εντάθηκε ακόμη περισσότερο!

Το τελευταίο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ βγήκε πριν 6 μέρες και δείχνει μία πρωτοφανή αύξηση της συνολικής θνησιμότητας τον Ιούνιο (για την ακρίβεια 6 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου είναι οι 23η-26η βδομάδα).

Τώρα πια είναι σαφέστατο ότι δεν μπορεί να αποδοθεί στον Covid, γιατί τον Ιούνιο ο Covid ήταν σε πολύ μεγάλη κάμψη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από την 6η Ιουνίου ως την 4η Ιουλίου οι νεκροί με Covid δεν ήταν παραπάνω από μόλις 460 άτομα, ενώ η αύξηση της ολικής θνησιμότητας στο ίδιο διάστημα ήταν 1.947 άτομα!

Δηλαδή υπάρχουν κάπου 1.500 νεκροί τον Ιούνιο, που ΔΕΝ μπορούν να αποδοθούν στον Covid, με τίποτα!

Συνολικά λοιπόν, από τα τέλη Φεβρουαρίου ως αρχές Ιουλίου (9η – 26η βδομάδα) έχουμε μία αύξηση ολικής θνησιμότητας κατά 6.619 άτομα στο 4μηνο αυτό.

Επιβεβαιώνεται ότι τρέχει με ρυθμό 20.000 νεκρούς ετησίως!!

Αυτό ζητάει απεγνωσμένα μία εξήγηση…
_____________________________________________________
ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΘΑΝΑΤΙΚΟΥ

Δύο είναι οι πιθανές αιτίες αυτής της αύξησης της γενικής θνησιμότητας.

1) Συνέπειες της μακρόχρονης καραντίνας, που όπως είναι γνωστό αυξάνει ΟΛΕΣ σχεδόν τις αιτίες θανάτων, με πολλούς μηχανισμούς.

– Εξασθένηση ανοσοποιητικού του πληθυσμού, λόγω κλεισούρας,

– Αύξηση θανάτων από νοσήματα σχετιζόμενα με την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου,

– Αναζωπύρωση σταθεροποιημένων χρονίων νοσημάτων, λόγω κατάθλιψης που φέρνει η κλεισούρα.

Ισως όμως είναι λίγο νωρίς για να έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται τα γραμμάτια του παρατεταμένου lockdown…

2) Συνέπειες του μαζικού εμβολιασμού!

Οι συνέπειες μιας γενικευμένης ιατρικής πράξης, που γίνεται επί μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού δεν μετριέται με το πόσοι πέθαναν τις πρώτες μέρες μετά τον εμβολιασμό, ούτε φυσικά με τις προφορικές ανακοινώσεις κάθε τηλεπερσόνας, τύπου «δεν σχετίζεται με το εμβόλιο» και άλλα τέτοια ύποπτα.

Ο μόνος αξιόπιστος τρόπος να εκτιμήσει κανείς τις συνέπειες ενός εμβολιασμού είναι η μέτρηση της ολικής θνησιμότητας από κάθε αίτιο ΠΡΙΝ την έναρξη των εμβολιασμών και η σύγκρισή της με την ολική θνησιμότητα ΜΕΤΑ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και για αρκετά χρόνια.

Οι μηχανισμοί με τους οποίους μπορεί ένας μαζικός εμβολιασμός να αυξήσει την ολική θνησιμότητα είναι πολλοί:

– Οι άμεσες επιπλοκές του ίδιου του εμβολίου (αιφνίδιοι θάνατοι, σοβαρές παρενέργειες απειλητικές για την ζωή)

– Αναζωπύρωση χρονίων νοσημάτων, που πριν τον εμβολιασμό ήταν σταθεροποιημένα και ελεγχόμενα με την φαρμακευτική

– Πυροδότηση παθοφυσιολογικών μηχανισμών, που θα δώσουν δυσάρεστα αποτελέσματα μετά από καιρό

3) Συνδυασμός των (1) και (2) δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δηλαδή παρατεταμένη καραντίνα + εμβολιασμός


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Για να μην γεμίσω την ανάρτηση με πολλά διαγράμματα, έφτιαξα μία εικόνα που περιέχει τόσο τα νούμερα, όσο και δύο γραφικές απεικονίσεις, για διευκόλυνση του αναγνώστη.

Στο αριστερό μέρος φαίνονται τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ ανά εβδομάδα, εφέτος και πέρυσι.

Η κόκκινη οριζόντια γραμμή είναι το όριο από το οποίο ξεκινά η αύξηση της γενικής θνησιμότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τελική διαφορά δείχνει να είναι «μόνο» 4.769 θάνατοι στο πρώτο 6μηνο του 2021, σε σύγκριση με το πρώτο 6μηνο του 2020, γιατί ενσωματώνεται το «κέρδος» των 2.047 θανάτων, που είχε κερδηθεί το πρώτο 2μηνο.

Στην πραγματικότητα όμως, έχουμε μία αύξηση κατά 6.816 θανάτων στο 4μηνο Μαρτίου-Ιουνίου, που είναι πρωτοφανές, για τουλάχιστον την τελευταία 10ετία και βάλε...

Δεξιά από το νούμερα, στο άνω διάγραμμα φαίνεται αθροιστικά η πορεία αύξησης των θανάτων (μπλε γραμμή).

Από κάτω ακριβώς έβαλα το διάγραμμα της αθροιστικής επίσης αύξησης των εμβολιασμών. Η πηγή φαίνεται.

Η κόκκινη κάθετη γραμμή στα δύο διαγράμματα αντιστοιχεί χρονικά στην έναρξη της αύξησης της ολικής θνησιμότητας.

Οι καμπύλες των δύο διαγραμμάτων (ολικής θνησιμότητας και εμβολιασμών) συμπίπτουν στην μορφή και στην χρονική κατανομή! 
___________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Κανονικά πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η τάση που διαπιστώσαμε θα συνεχιστεί και τον Ιούλιο. Ομως το δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ για τον Ιούλιο θα βγει κάπου αρχές Σεπτέμβρη...

Φαίνεται ότι η ΕΛΣΤΑΤ καθυστερεί να βγάλει τα δελτία θνησιμότητας για μας, τους κοινούς θνητούς, αλλά σε άλλες υπηρεσίες αυτά αποστέλλονται εγκαίρως!

Οι δύο χάρτες που ακολουθούν είναι από το EUROMOMO (European Mortality Monitoring - Ευρωπαϊκή Παρακολούθηση Θνησιμότητας).

Ο πρώτος χάρτης, όπως γράφει επάνω, αφορά στην 26η βδομάδα. Το βαθύ μπλε χρώμα της Ελλάδας δείχνει την μεγάλη αύξηση θανάτων, πράγμα που δείχνει παραστατικά τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ, που ήδη τα ξέρουμε και τον έβαλα απλώς για σύγκριση με τον δεύτερο χάρτη.

Το ζουμί είναι ο δεύτερος χάρτης!

Απεικονίζει την 31η βδομάδα, δηλαδή αυτήν που έληξε την περασμένη Κυριακή!

Βλέπουμε ότι δυστυχώς η αύξηση ολικής θνησιμότητας ΔΕΝ ανακόπηκε ούτε τον Ιούλιο, ούτε αρχές Αυγούστου, παρόλο που επίσημα η ΕΛΣΤΑΤ θα βγάλει το δελτίο για τον Ιούλιο σε κάνα μήνα από τώρα.

Δυστυχώς, το μέλλον δεν διαγράφεται αισιόδοξο.

Κάποια διαδικασία θανατικού έχει ξεκινήσει στον ελληνικό πληθυσμό και δεν δείχνει να είναι κάτι τυχαίο και προσωρινό...» 

ΠΗΓΗ

 

2 σχόλια:

  1. Kι ακόμα δεν είδαμε τίποτα.Τα "καλύτερα" για τους εμβολιασμένους έρχονται με τον καινούργιο χρόνο.
    Να δω που θα αποδίδονται τότε οι θάνατοι και οι βαριές παθήσεις.Ίσως να φταίει κάποια νέα "μετάλλαξη" για την οποία υπεύθυνοι θα κριθούν εκ νέου οι ανεμβολίαστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν έχει τα φόντα και τις πλάτες να τραβήξει και άλλο αυτό το σκληρό κι αιμοσταγές θρίλερ, καθώς οι αποκαλύψεις και τα στοιχεία που βγαίνουν πια από οργανισμούς και διαπρεπείς επιστήμονες είναι συντριπτικά και καταιγιστικά! Αλίμονο, δυστυχώς, στην πορεία τη...υγείας των εμβολιασμένων...(εύχομαι να μην είναι τόσο άσχημα όσο αναφέρονται και αναλύονται από επιστήμονες με κύρος και πείρα τα πράγματα, οι "μακροπρόθεσμες παρενέργειες", το ευχομαι μέσα από την καρδιά μου...)Και ο κόσμος στον πλανήτη φαίνεται να αφυπνίζεται μαζικά και να εξεγείρεται. Δες τι γίνεται σε Γαλλία και τι γινόταν και θα γίνει και πάλι σε όλη την Ευρώπη...αλλά και στο παρανοϊκό ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αυστραλίας με τους 3-4 νεκρούς για όλο το 2021 και τους 970-75 από την αρχή της ψευδοκρίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή