ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

(ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ KAΠΟΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ";) "Εξέγερση στις Βρυξέλλες, Απίστευτες σκηνές στρατοκρατίας.Επίθεση στη νεολαία που διαδήλωσε κατά της Πανδημίας Ολοκληρωτισμού, Ολιγαρχίας.132 συλλήψεις 15 τραυματίες!! ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!! (ΔΥΝΑΤΑ) ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ"


"Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στις Βρυξέλλες σε μια πρωτεύουσα που μέχρι πριν την υγειονομική χούντα δεν κουνιόταν φύλλο."

"ΑΝΑΤΡΟΠΗ: το βέλγικο κράτος κράτος καταδικάστηκε από Δικαστήριο Βρυξελλών ν΄άρει όλα τα μέτρα για Covid19 εντός 30 ημερών!!Κρίθηκαν ως παράνομα!!!!"

Διαρκής Εξέγερση στις Βρυξέλλες..Συγκρούσεις σώμα με σώμα. Στρατοκρατούμενες οι Βρυξέλλες. Αρένα τα πάρκα της, οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Επιχείρηση εκκαθάρισης μιας εκδήλωσης κατά υγειονομικών μέτρων στην καρδιά των Βρυξελλών εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη. Την 1η Μαίου στο τέλος του απογεύματος οι αστυνομικές αρχές εκκένωσαν δια της βίας μια απαγορευμένη συγκέντρωση στο πάρκο των Βρυξελλών. Μια διαταγή διάλυσης δόθηκε πριν τις 18 h μμ με πρόσχημα ότι δεν τηρήθηκαν ανακοίνωσε η αστυνομία των Βρυξελλών. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο πάρκο αρένα κατά χιλιάδες επιτέθηκαν με αντλίες νερού και δακρυγόνα. Για σφαγή στο πάρκο bois de la Cambre στις Bruxelles κάνουν λόγο αυτόπτες κατά του κόσμου της γιορτής boum-2


1- Οι αρχές εκτόξευσαν αέρια με πιπέρι για να πλήξουν μάτια και λαιμό των διαδηλωτών.
2- Οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στο πλήθος με άλογα, σκυλιά και ως και με αστυνομικά οχήματα που έριξαν πάνω σε άτομα. Η νεολαία των Βρυξελλών αυτή της αμφισβήτησης. Γενιά που πολεμά για επαναφορά Δημοκρατίας

Την Πέμπτη το φασιστο-Facebook σε συνεργασία με εισαγγελία Βρυξελλών κατάργησε την σελίδα του γεγονότος “La Boum 2″ ενώ μέχρι τότε 28.000 δήλωσαν παρόν σε αυτό.

Στα πανό υπήρχαν συνθήματα κατά της Ολιγαρχίας, κατά της Μασονίας που άντρο της είναι οι Βρυξέλλες. Το πανό έγραφε ” η Δικτατορία σας δεν σέβεται τη Δημοκρατία” και έχει μασονικούς διαβήτες ζωγραφισμένους..

"ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ"




Parents create a human chain in front of the police and shout :” Parents protect young people” #laboum2 #boisdelacambre #1Mai #belgium #bruxellles @Ruptly pic.twitter.com/8kcNjl9tEa— Andrea Zanini (@Zanini_Andrea96) May 1, 2021

Γονείς είχαν κάνει ανθρώπινη αλυσίδα μεταξύ των αρχών και του πλήθους

Στο “Boom 2” η αστυνομία συνέλαβε 132 άτομα στο Bois de la Cambre, όπου η ηρεμία επέστρεψε περίπου στις 9 μ.μ. το Σάββατο βράδυ, αφού η αστυνομία συγκρούστηκε για ώρες με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση “La Boom 2”. 15 τραυματίες πολίτες και 13 αστυνομικοί.

Δεν δόθηκε εξουσιοδότηση στο La Boum 2 στο Bois de la Cambre, όπου αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν προληπτικά από τις 10 π.μ. Ωστόσο, πλήθος συγκεντρώθηκε εκεί. “Κάποια στιγμή η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη και ρίχθηκαν βλήματα στην αστυνομία, συμπεριλαμβανομένων πετρών και μπουκαλιών. Κατασχέσαμε επίσης πολλά απαγορευμένα αντικείμενα: πυροτεχνήματα, μαχαίρια, κροτίδες, βόμβες καπνού κ.λπ.”


“η αστυνομία αποφασίστηκε να προχωρήσει στην εκκένωση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος αστυνομίας Ilse Van de Keere.

Μεταξύ των συμμετεχόντων, 15 τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που χτυπήθηκε από πίδακα νερού από φορτηγό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και άλλος ελαφρώς τραυματίστηκε από σύγκρουση με άλογο της αστυνομίας και ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία επί τόπου. Αυτό που επιβεβαιώνει επιπλέον ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στις Βρυξέλλες που προσθέτει, “ήταν ελαφρύ τραυματίες που μπόρεσαν να υποβληθούν σε θεραπεία επί τόπου”.



“12 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένων 4 αστυνομικών που μπόρεσαν να φύγουν από το νοσοκομείο”, δήλωσε ο Ilse Van de Keere.Η βίαιη καταστολή κατά της αμφισβήτησης της υγειονομικής δικτατορίας..

Protesters line up in front of police water cannons. A girl climbs into a police truck to attach white roses. #laboum2 #boisdelacambre #1Mai #belgium #bruxelles @Ruptly pic.twitter.com/zGU3UC9uhE— Andrea Zanini (@Zanini_Andrea96) May 1, 2021

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στις Βρυξέλλες σε μια πρωτεύουσα που μέχρι πριν την υγειονομική χούντα δεν κουνιόταν φύλλο.

ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα μήνυμα επαναστατικό που θύμιζε Βαστίλη προβλήθηκε στο κτίριο των κεντρικών δικαστηρίων στη βέλγικη πρωτεύουσα που είναι και πρωτεύουσα της ΕΕ. Προβλήθηκαν κρεμάλες στην πρόσοψη του Palais de Justice de Bruxelles με το μήνυμα ”εδώ θα κρεμαστείς.”
κι αυτό την παραμονή της γιορτής “La Boum 2” στο Bois de laCambre, η συλλογικότητα Wake up Belgium, πρόβαλε την Παρασκευή το βράδυ ένα βίντεο στο Palais de Justice de Bruxelles, καταγγέλοντας τους νόμους καταστολής και την έλλειψη στρατηγικής στην κρίση coronavirus. Η αστυνομία παρενέβη και έκανε πολλές μηνύσεις για μη σεβασμό στην απαγόρευση κυκλοφορίας “Ντροπή σας σταματήστε να μιλάτε με αριθμούς μιλήστε για ανθρώπους. ”13 μήνες ψέματα” …


Απίστευτες σκηνές χάους και στον Κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Βρυξελλών..

 










Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Σύνδεση:
The people vs "COVIDALISM" 2Μαζική "συνάθροιση" κόσμου στο Λονδίνο !Respect ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου