ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Πληροφορήσου, σκέψου, σταχυολόγησε, αποφάσισε, διέδωσε...(«Συγκλονιστική μαρτυρία: Σας παρακαλώ πείτε την αλήθεια στον κόσμο…»)

 Τα με fast track διαδικασίες παραγωγής σκευάσματα της Pfizer/BioNTech και της αγαπημένης εταιρείας του Bill Gates Μoderna ( η οποία ιδρύθηκε το 2010 και μέχρι τώρα δεν είχε παράγει ή ανακαλύψει τίποτα), βασίζουν τη..."δράση" τους στην πρωτεΐνη-ακίδα , που τώρα η νέα επιστημονική μελέτη αναφέρει, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το συγκεκριμένο και πολύ γνωστό Ινστιτούτο Βιολογίας,  ότι...βλάπτει το αγγειακό σύστημα!!  Άρα ΔΕΝ είναι "γρίπη", αλλά και γιατί μέχρι πρόσφατα απαγορεύονταν αυστηρά οι νεκροψίες, για να μην... φανεί (ή να φανεί) ΤΙ;;; Και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας , μέχρι και σήμερα, έχει δημοσιεύσει τελικά το γονιδίωμα του sars-cov-2; Υπόψιν, πάντως,  ότι αυτή η έρευνα ΔΕΝ προέρχεται από "όπου κι όπου". Στο φημισμένο αμερικανικό ινστιτούτο Salk, έχουν από ιδρύσεώς του το 1960 εργαστεί 11 νομπελίστες, εκ των οποίων οι δύο είναι σήμερα ενεργά μέλη της διοίκησης του ιδρύματος.-"Ανατροπή: Ο κορωνοϊός δεν είναι αναπνευστική αλλά αγγειακή νόσος - Κίνδυνος από την πρωτεΐνη-ακίδα. (ΒΙΝΤΕΟ) Έρευνα του Ινστιτούτου Salk προκαλεί παγκόσμιο... σοκ! "

Συνμαλάκα και συνμαλάκω μας, αγαπητοί "γραφικοί" ή..."αρνητές"(η απόλυτη λεκτική εν προκειμένω ηλιθιότητα, που στοχεύει να δαιμονοποιήσει το δικαίωμα του αντί-λογου ή αμφισβήτησης μέσα σε μια κοινωνία-ζούγκλα...), εσείς που δεν επιθυμείτε το μυαλό σας να γίνει χυλός τον οποίο και θα ανακατέψουν οι κουτάλες των ψυχάκηδων της "Μεγάλης Επανεκκίνησης", με πρόσχημα μια, γεμάτη χάσματα λογικής και αποσιώπησης ή υποβάθμισης ή απόκρυψης κρίσιμων στοιχείων, ποινικά κολάσιμη "πανδημία" ... Και με την πλήρη απορρύθμιση του ανθρώπου ως "κοινωνικό ζώο" σε ψυχοσωματική ισορροπία και με ελευθερία στην επιλογή εργασίας και με εξασφάλιση της κοινωνικής και εργασιακής του αξιοπρέπειας  (= πραγματική δημοκρατία, όχι fake news!)). Επιμένουμε, λοιπόν, σε μια σειρά αναρτήσεων για τις ΕΝΕΣΕΙΣ, το θεωρούμε ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για το παρόν και το αυριανό ξημέρωμα της ανθρωπότητας. Διότι είμαστε..."γραφικοί", ορκισμένα παραμένοντας στην απέναντι όχθη του..."ρεαλισμού" και ψευτοσυνειδησιακού αυνανισμού. Χμ! ποια είναι η θέση των "επαγγελματιών επαναστατών" της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς-σχίστη καλσόν για αυτό το μέγα ζήτημα των συρίγγων με λυσσαλέες απόπειρες περί υποχρεωτικότητάς τους και της ΕΠΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ "ΑΜΑΡΤΩΛΟ" ΠΑΡΕΛΘΟΝ "ΣΩΤΗΡΩΝ" ΤΗΣ BIG PHARMA?  Αλλά και οι σαφείς, ξεκάθαρες θέσεις του ... ελλαδο-παθογενούς (και διαμέσου ειλικρινούς κι αυθόμητης  hip hop "version") "αναρχικού χώρου"?  Ενέσεις για την ακρίβεια, ναι, όχι "εμβόλια", αυτά τα πειραματικά σκευάσματα, που δεν έχουν περάσει τη Φάση 3 και "ακόμα μαθαίνουμε τις παρενέργειές τους" σύμφωνα με τον σαφώς σπουδαίο καθηγητή του Στάνφορντ κ. Ιωαννίδη, που παραδέχτηκε την "κακοποίηση της ανθρωπότητας από μια μικρή ελίτ"...Αλλά και αυτούς τους επιστήμονες (Doctors forCovid Ethics ή τη dr.Janci Lindsay) κι αυτά που υποστηρίζουν δημοσίως περί "ασφάλειας" κι "αναγκαιότητας" κι "αποτελεσματικότητας" των πειραματικών σκευασμάτων, τα έχουν υπόψιν οι διάφοροι παγκοσμίως  "σκληροπυρηνικοί" προωθητές των ενέσεων; 

Κι αλήθεια...(Μην πιστέψετε λέξη από τα επόμενα! "Γραφικότητα" ειν' αυτή!) Το ανοσοποιητικό σύστημα ενός εμβολιασθέντα (μας κουράζει η διαρκής ανανέωση της λίστας αυτής, αλλά πρέπει να συνεχιστεί...), επανέρχεται στην πρωτύτερη καλή κατάσταση (αν βέβαια τη διέθετε και με το μοντέλο διατροφής και ζωής που γενικώς ακολουθούσε), ή καθίσταται ευάλωτο σε οτιδήποτε μελλοντικό και παθογόνο κληθεί να ανταπεξέλθει;;;

Διάβασε τώρα το παρακάτω δυνατό άρθρο, ταρακουνήσου (καλό είναι, αν δεν σου έχει ήδη συμβεί...) και σκέψου για όλα όσα συμβαίνουν και ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. Και όχι μόνο με το συγκεκριμένο μονοδοσικό σκεύασμα της J&J, που αναφέρεται, με το οποίο, αν δεν κάνουμε λάθος, είχε γραφτεί πως ήθελε να εμβολιάσει τους κατοίκους αρκετών νησιών ο prime minister της μπανανίας (μίας "παρέας τιμονιέρηδων" που οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και γι' αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=hsK5_0tmYt0 ), ώστε αυτά τα νησιά να γίνουν..."covid-free" για τους τουρίστες που ...δεν θα' ρθουν στο τέλος!.. Mίας μπανανίας-λαγού, που πρωτοστατησε στην καθιέρωση "πιστοποιητικού βεβαίωσης πειραματόζωου" για τα ταξίδια στην όλο και πιο οργουελική (με φιλοδοξίες υπέρβασης ακόμη και αυτής της μυθιστορηματικής δυστοπίας;) Ε.Ε. 

από εμάς

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Σας παρακαλώ πείτε την αλήθεια στον κόσμο…» – Γυναίκα κινδύνευσε να πεθάνει από το εμβόλιο Johnson and Johnson και λύνει την σιωπή της!

Με ένα μήνυμα αξιοπρέπειας στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Κατερίνα από την Κρήτη η οποία καταγγέλλει ότι κινδύνευσε από σοβαρές παρενέργειες μετά από το εμβόλιο Johnson and Johnson, αλλά μέσα στο νοσοκομείο έζησε από κοντά και την αγωνία άλλων γυναικών, από άλλα εμβόλια, απευθύνει έκκληση.

Έκκληση να κοινοποιηθούν τα δεδομένα των παρενεργειών όλων των εμβολίων, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος. Η έκκληση της συνοψίζεται στον τίτλο που έδωσε στο άρθρο της: «Σας παρακαλώ πολύ πείτε την αλήθεια στο λαό»!

Διαβάστε το:

Πριν πείτε το μακρύ και το κοντό σας , διαβάστε το μέχρι στο τέλος . Η 48χρονη γυναίκα που ήταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και έδινε την μάχη της με τις παρενέργειες του εμβολίου ήμουν εγώ . Ήταν απόφαση μου να κάνω το εμβόλιο και αν το έχω μετανιώσει η όχι !!!θα σας απαντήσω με μια φράση ,αν έπρεπε να κάνω και δεύτερη δόση ΟΧΙ , με τίποτα . Πέρασα δύσκολα μια ολόκληρη εβδομάδα .Ότι πέρασα ήταν από το εμβόλιο Johnson and Johnson .Και για όσους δεν πιστεύουν ας πάρουν τηλ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης μερομηνία 21.5.2021. Νοσηλεύτηκα στην νευροχειρουργική και ήμουν στο δωμάτιο 46 .Μεγάλη ταλαιπωρία, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια .Για καλή μου τύχη ήταν εκείνη την ώρα ένας έμπειρος νευροχειρουργός που με ανάλαβε και είχα καλή ανάρρωση.Το προσωπικό, οι γιατροί και νοσοκόμες ήταν άψογοι μαζί μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου .Πριν κάνω το εμβόλιο, είχα κάνει όλες τις εξετάσεις και τεστ μοριακό και όλα πήγαιναν πολύ καλά .Όλα άλλαξαν από την στιγμή που έκανα το εμβόλιο .Πονούσα παντού , πυρετό , εμετό διάρρια πόνους στης γαμπες και στα κόκαλα, αστάθεια και την τελευταία μέρα μουδιασαν τα χέρια και τα πόδια μου και τότε ήταν που οι γιατροί φέρθηκαν έξυπνα και δεν είχαμε τα δυσάρεστα όπως με την 44 χρονη Γλυκερία Μανουσάκη που είναι εγκεφαλικά νεκρή.
Την ήξερα την κοπέλα , έβλεπα τον άντρα της όσες μέρες ήμουν νοσοκομείο έξω από το θάλαμο και λείπαμε πολύ . Ξέρετε τι είναι να είσαι σε ένα δωμάτιο μόνη σου να βλέπεις μόνο τους γιατρούς και νοσοκόμες γιατί οι δικοί σου δεν επιτρέπεται να μπουν ? Πόσα τεστ να κάνει ο άνθρωπος να σου φέρει ένα μπουκάλι νερό ? Και γιατί να πληρώνουμε τόσα λεφτά στα τεστ κάθε μέρα ? Αυτά τα τεστ γιατί δεν τα κάνουν δωρεάν ? Αφού το λάθος είναι δικό τους .Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω στο θέμα αν πρέπει να κάνετε το εμβόλιο η οχι. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αυτό έχω εγώ να πω . Μακάρι να ξέραμε τι μας ρίχνουν στον οργανισμό .Είμαι καλύτερα ,έως το πρωί είχα ακόμα φοβερό πονοκέφαλο παίρνω παυσίπονα και πιστεύω πως θα είμαι ακόμα καλύτερα .Ήθελα να πω ότι εκείνη την ημέρα που πήγα εγώ νοσοκομείο ήρθαν άλλες 2 γυναίκες με παρενέργειες από εμβόλιο άστρα ζενεκα .Δεν θέλω να μου λέτε τα γνωστά έκανα και εγώ και δεν έπαθα τίποτα γιατί ο καθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.Θα συνεχίζω να σας λέω την αλήθεια και να σας ενημερώνω πάντα με ακρίβεια χωρίς να φοβάμαι τίποτα . Γιατί ο κόσμος πρέπει να μάθει επιτέλους τι ακριβώς συμβαίνει .Και αν ρωτήσεις τους γιατρούς το γιατί ,δεν έχουν καμία απάντηση να σου δώσουν . Το πόρισμα των γιατρών το έχω και αν χρειαστεί θα σας το ανεβάσω με φωτογραφιες. Κλείνω με μια ευχή , να είμαι το τελευταίο θύμα του εμβολίου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου