ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Βροχή οι επιστημονικές ενστάσεις και τα στοιχεία που παραθέτουν παγκοσμίως: Εμβολιασμός SARS-CoV-2, οι Dr Wodarg και Dr Yeadon λένε stop ! ”Όλα τα πειραματόζωα πέθαναν. Έχουν αποκλείσει την υπογονιμότητα αορίστου χρόνου και τις αλλεργικές αντιδράσεις που μπορεί να είναι θανατηφόρες

Συνδέστε όσα γράφονται στο παρακάτω άρθρο, ειδικά τα υπογραμμισμένα σημεία, με όσα αρθρώνονται κι εδώ: Robert F. Kennedy Jr .: ”Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας, επειγόντως, με τον επερχόμενο εμβολιασμό Covid-19.” : Εμβόλιο Covid = " ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ – ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Τα γνωρίζουν σίγουρα όλα τα παρεχόμενα επιστημονικά στοιχεία και τις σοβαρές διαφωνίες που διατυπώνονται παγκοσμίως, οι αρμόδιοι και οι λαμβάνοντες σημαντικές αποφάσεις στη χώρα αυτή? Κι αν ναι, πόσο προσεκτικά τα αξιολόγησαν ή αμέσως τα πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων;  Οι δικοί τους επιστήμονες, οι καθεστωτικοί "ειδικοί" που ξημεροβραδιάζονται στα τηλεοπτικά κανάλια, είναι τόσο πολύ πιο έγκριτοι , (έχει πολύ "ψωμί" αυτή η διαπίστωση...) δηλαδή; Και με τόσο περισσότερες διακρίσεις από εκείνους που λένε διαφορετικά πράγματα, σίγουρα; Και τι συμφέρον έχουνε οι εκφράζοντες διαφορετική άποψη, θέλουν να βλάψουν τα υπερκέρδη των καλόβουλων φαρμακευτικών κολοσσών; Ή να βάλουν εμπόδια στην επιβεβαίωση παγκοσμίως των "συνωμοσιολόγων" που λέγεται Μεγάλη Επανεκκίνηση; Είναι δυνατόν, είναι παράνομο το να αναρωτηθούμε έστω και στο ελάχιστο, δεν μας αφορά αφού για την ίδια την υγεία μας πρόκειται; Έχουν τρελαθεί όλοι, πού ζούμε, τι συμβαίνει, πού οδηγούμαστε Τζορτζ Όργουελ που μας κοιτάς απόλυτα επιβεβαιωμένος από εκεί που βρίσκεσαι; Και τα παιδιά ; τα παιδιά των ανθρώπων;... Γιατί τέτοια τρομερή βιασύνη να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί με το σκεύασμα αυτό από τις αρχές του νέου έτους; Τους το πρότεινε ο άγιος Βασίλης ως το καλύτερο δώρο για όλο τον (σε όλο και πιο καθόλου αμελητέο ποσοστό κατεστραμμένο οικονομικά και αντιμετωπίζοντα μία αναξιοπρεπή διαβίωση ή ζωντανή κόλαση) πληθυσμό; Χρήσιμη είναι ίσως η σύνδεση και με αυτή την ανάρτηση: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΙΑ ΤΗΣ "BIG PHARMA" (!): O τ.επιστημονικός Διευθυντής της Pfizer Dr. Mike Yeadon: " το ποσοστό επιβίωσης στο COVID είναι στο 99,8%, όπως και της γρίπης.Το « δεύτερο κύμα » ήταν ψευδές. Τα θετικά τεστ λανθασμένα. Η πανδημία τελείωσε."  (να επισημάνουμε ότι αυτές δεν είναι δικές μας δηλώσεις, απλά τις μεταφέρουμε εδώ όπως έχουν ειπωθεί από κάποιον καθόλου τυχαίο...)

 
Εμβολιασμός SARS-CoV-2, οι Dr Wodarg και Dr Yeadon λένε stop ! ”Όλα τα πειραματόζωα πέθαναν. Έχουν αποκλείσει την υπογονιμότητα αορίστου χρόνου και τις αλλεργικές αντιδράσεις που μπορεί να είναι θανατηφόρες;

Δύο ακόμη καταξιωμένοι γιατροί πρώτης γραμμής ο Βρετανός Mike Yeadon και ο Γερμανός Wolfgang Wodarg, απεύθυναν μια έκκληση για αναστολή μελετών επί εμβολίων SARS-CoV2. Την απεύθυναν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και επισυνάπτουν αναφορά στο αίτημά τους, που καλούν τους Ευρωπαίους να υπογράψουν.

Τ. αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, ο γιατρός Michael Yeadon και ο Dr Wodarg, τ. βουλευτής (σοσιαλδημοκράτης) σταχυολογούν κάποιους κινδύνους ως πιθανές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο:
”Ο σχηματισμός των λεγόμενων «μη εξουδετερωτικών» αντισωμάτων (neutralizing antibodies) μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα όταν τα άτομα που υποβάλλονται στη δοκιμή αντιμετωπίσουν τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η αποκαλούμενη βελτίωση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια covid σε γάτες. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ανέχθηκαν καλά τον εμβολιασμό πέθαναν αφού μολύνθηκαν με αληθινούς κορονοϊούς. Αυτή η υπερβολική αντίδραση ευνοείται περαιτέρω από τους ενεργούς ενισχυτές.

Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα κατά των πρωτεϊνικών ακίδων του SARS-CoV-2 . Ωστόσο, οι πρωτεϊνικές ακίδες περιέχουν επίσης πρωτεΐνες ομόλογες με τη συγκυτίνη, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 πυροδοτεί μια ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα αόριστης διάρκειας σε εμβολιασμένες γυναίκες.

Τα εμβόλια mRNA BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα σε αυτήν την ουσία – αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν αλλεργικές αντιδράσεις, ή ακόμα και θάνατο, στον εμβολιασμό.

Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Όπως με τις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα μπορούσαν να παρατηρηθούν μόνο με προγραμματισμένη έγκριση έκτακτης ανάγκης όταν είναι ήδη πολύ αργά για εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν. Οι κυβερνήσεις σκοπεύουν να εκθέσουν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε απαράδεκτους κινδύνους και να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν εφαρμόζοντας περιορισμούς που εισάγουν διακρίσεις σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020. Η επιστημονική ευθύνη απαιτεί από εμάς να κάνουμε αυτό το βήμα.francesoir 3/12/20

Συνεχίζονται οι μαζικές διαδηλώσεις κατά των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων σε όλον τον κόσμο. Σειρά απόψε είχε το Düsseldorf στη Γερμανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου