ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Για πολιτικούς που βιάστηκαν να συγχαρούν τον Biden και για ΜΜΕ που βιάστηκαν να τον ανακηρύξουν πρόεδρο: "ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αν γίνει δεκτή η έφεση του Τέξας, εκλέγεται ο Τράμπ!"


Για πληρέστερη κατανόηση του πλούσιου έως εξωφρενικού παρασκηνίου, παραπέμπω σε αυτήν μου την ανάρτηση: Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ; Τι πρόκειται να συμβεί; Για το θέμα του λογισμικού Dominion που μετέφερε live ψήφους υπέρ του Τραμπ προς τον Μπάιντεν, το οποίο και λειτούργησε σε αρκετές Πολιτείες, υπήρξε και εμπλοκή άλλων χωρών και συγκεκριμένα είδα πρόσφατα μακροσκελέστατο βίντεο με τον επικεφαλής της νομικής ομάδας του προέδρου Τραμπ  -τον οποίο βλέπω αν επανεκλεγεί να "κόβει οπίσθια"-  Ρούντυ Τζουλιάνι μπροστά σε εξεταστική επιτροπή στην Αριζόνα, να δηλώνει για την ύπαρξη servers σε μεγάλη γερμανική πόλη..Απίστευτες καταστάσεις! Και η βόμβα ήρθε από την Πολιτεία του Τέξας: Texas Sues Georgia, Michigan, Pennsylvania, and Wisconsin at Supreme Court over Election Rules "The State of Texas filed a lawsuit directly with the U.S. Supreme Court shortly before midnight on Monday challenging the election procedures in Georgia, Michigan, Pennsylvania, and Wisconsin on the grounds that they violate the Constitution."

Με άλλα λόγια: Η συγκεκριμένη Πολιτεία μήνυσε 4 Πολιτείες! Αυτές όπου διαπιστώθηκε όργιο ευρηματικής, πολυποίκιλης και ιστορικά πρωτοφανούς νοθείας των Δημοκρατικών με το "σκιάχτρο" Μπάιντεν ως βιτρίνα. Η δε Σύντνεϋ Πάουελ συνεχίζει ως ανεξάρτητος δικηγόρος στο πλευρό του Τραμπ, συντάσσοντας όπως η ίδια έχει δηλώσει μια "επική δικογραφία". Υπάρχουν πια και χιλιάδες μάρτυρες με ένορκες καταθέσεις, οι οποίες θα οδηγηθούν αν απαιτηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, που πολλαπλασιάζονται και παρά τα περιστατικά απειλών κατά της ζωής μαρτύρων από τη μαφιόζικη γκλομπαλιστική Κλίκα των συνεχόμενων εξοντωτικών lockdowns με πρόσχημα μία "πανδημία" γεμάτη χάσματα λογικής, της εσκεμμένης οικονομικής καταστροφής λαών και της προωθούμενης "Μεγάλης Επανεκκίνησης". Είχαμε λοιπόν μία εξέλιξη που οδηγεί κατευθείαν πια στο Ανώτατο Δικαστήριο με κατηγορίες εσχάτης προδοσίας και κατάφωρης απόπειρας κατάλυσης του αμερικανικού Συντάγματος. Κάτι που επιφέρει ακόμη και την εσχάτη των ποινών αν αποδειχτούν οριστικά όλα αυτά! Ραγδαίες εξελίξεις, που θα διαπιστωθεί συντόμως αν αφορούν ή όχι και τον υπόλοιπο κόσμο..

Ο Ένοικος...

Παραθέτω κι ένα άρθρο για το γεγονός που φαίνεται να επισπεύδει τα πράγματα:

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αν γίνει δεκτή η έφεση του Τέξας, εκλέγεται ο Τραμπ!


«Οι πολιτικοί θα πρέπει να φοράνε μπλουζάκια με τον σπόνσορα τους, για να...γνωρίζουμε σε ποιον επιχειρηματία ανήκει ο καθένας»  Ρόμπιν Ουίλιαμς

Η επίσημη είδηση σε όλα τα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία: "Η Έφεση του Τέξας στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ: "Αποκλεισμός των εκλογικών ψηφοφοριών σε 4 πολιτείες". Πρόκειται για τη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν. Στην έφεση ζητείται επίσης να αναβληθεί η συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου στην οποία καλείται το ίδιο κολέγιο για να εκλέξει επίσημα τον πρόεδρο. Εάν γίνει δεκτό το αίτημα, θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στον Τράμπ..." (βλέπε, 8 Δεκέμβρη 2020, επίσημο ιταλικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RAI: Ricorso del Texas alla Corte suprema Usa)

Πάντα αναφορικά με την ανωτέρω ειδησιογραφία, διαβάζουμε: "Η έφεση, ανακοινώθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα Ken Paxton, που κατηγορεί τους ηγέτες των τεσσάρων Πολιτειών ότι δεν έχουν προστατεύσει την ταχυδρομική ψηφοφορία από απάτες -που επεκτάθηκε λόγω της πανδημία -, μειώνοντας έτσι 'το βάρος των ψήφων σε κράτη που σέβονται νομικά την εκλογική δομή όπως προστάζει το σύνταγμα΄".

Σχετικά με τις λεγόμενες αμερικανικές εκλογές, που ουδεμία σχέση έχουν ακόμη και με τις αστικές εκλογές σ' όλο τον κόσμο, σε δύο καταπληκτικά κείμενα της Ιωάννας Υψηλάντη:

Α. Τα ΜΜΕ, ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται

Β. Τα Αμερικανικά ΜΜΕ του Μέρντοχ ή του Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει, έναντι πλουσιοπάροχων αμοιβών, τον ρόλο του απόλυτου άρχοντα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου