ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Αυτό θα πει ταγμένοι στην υπηρεσία του θεού (τους). Και από την άλλη, αυτό θα πει (αυτοκτονικό σχεδόν) θάρρος!



" Το ισλάμ θα κυριαρχήσει στην Ευρώπη - H ελευθερία μπορεί να πάει στο διάολο". Εμ βεβαια! Ο ισλαμοφασισμός  είναι ασύμβατος με οποιαδήποτε έννοια ελευθερίας ή δημοκρατίας, όπως ισχύει για οποιαδήποτε  μορφή θρησκευτικού ολοκληρωτισμού που σέβεται την άθλια κι εκφυλιστική της υπόσταση.

Ο Αλ Ταουχίν, ιμάμης του τζαμιού στην Κολωνία, όπου την παραμονή της Πρωτοχρονιά του'16 υπήρξε μαζική, σοβαρότατη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από άτομα αραβικής κι αφρικανικής καταγωγής με κυκλωτικές κινήσεις, δικαιολόγησε τους δράστες με τα εξής λόγια: "Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. (!!!) Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά"
Αυτές οι "θεάρεστες απόψεις" αντιπροσωπεύουν ένα καθόλου μα καθόλου αμελητέο ποσοστό των μουσουλμάνων που ζούνε στην Ευρώπη κι αυτό έχει αποδειχτεί, με λόγια και κυρίως έργα, πάμπολλες φορές...



Oι θηλυκές "γυμνόστηθες καμικάζι του δυτικού φεμινισμού" FEMEN, για τις οποίες έχει ακουστεί πολύ ότι είναι και όργανα μίσθαρνα του "τρυπώνω σαν πόντικας παντού"- Σόρος*, με δράση και κατά χριστιανικών "στόχων" (γνωστός και ο δογματικός μισογυνισμός του χριστιανισμού πέρα από την υπουλία της νομιμοποίησης των τρισάθλιων επίγειων συνθηκών με αντάλλαγμα μια νοσηρά ηδονική αναμονή μεταθανάτιας ανταμοιβής), έκαναν το λάθος αυτή τη φορά να εισβάλουν σε μουσουλμανική συνδιάσκεψη στην Γαλλία. Κι ακόμη μεγαλύτερο το λάθος τους να έχουν γραμμένη σε σκανδαλιστικά για το ισλάμ ακάλυπτο μέρος των ωραίων σωμάτων τους τη φράση "κανείς δεν θα με κάνει να υποκύψω" (άδικο έχουν αν λάβουμε σε όλο το εύρος της σημασίας τους τα γεγονότα που παραθέτουμε παρακάτω;)
Προκαλώντας ρίγη μένους και μίσους στα σοκαρισμένα ανδράκια.  Σκοταδιστές και γεμάτοι σύνδρομα, όπως και οι ζηλωτές του χριστιανικού μεσαίωνα που δεν έχει ακόμη εγκαταλείψει αρκετές περιοχές του πλανήτη. Κάλλιστα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι ένιωσαν να προσβάλλονται τα "όσια και ιερά" τους. Αλλά δεν δικαιολογούνται με τίποτε οι ανόσιες ομαδικές κλωτσιές που έριξαν σε ανυπεράσπιστες γυναίκες, όσο "βλάσφημα" κι αν αυτές φέρθηκαν,  οι βαρύμαγκες του ετσι κι αλλιώς μη ανεκτικού ισλάμ (και, σε διόλου ευκαταφρόνητο βαθμό, με απαίτηση βίαιου ασπασμού των θεάρεστων ρητορειών τους, εχθρικών για την ελευθερία και την ανεξαρτησία αντίληψης του ανθρώπου). Πρώτη φορά μάλιστα οι εκπρόσωποι των FEMEN (πόσο μεγάλη μαγκιά ήθελε το συγκεκριμένο εγχείρημά τους!) εισπράττουν τέτοια βία. Η οποία δεν είναι προϊόν της οργισμένης στιγμής, αλλά συνδέεται με μια απόλυτα συγκεκριμένη (απόλυτα απεχθής για εμάς) νοοτροπία και σκληρά σεξιστική στάση απέναντι στο γυναικείο φύλο ή πιο σωστά ολόκληρη φιλοσοφία ζωής. Που διαπερνά κάθετα και οριζόντια την ιδιωτική και δημόσια ζωή των κοινοτήτων των φανατικών, σκληροπυρηνικών μουσουλμάνων και όχι μόνο. Ακόμη κι αν η ισχύς της είναι αλλού κάπως πιο χαλαρή, αλλά κάποια πράγματα είναι "ιερά" και πέρα κάθε αμφισβήτησης. Γιατί ο νόμος της σαρία είναι πρωτίστως φιλοσοφία και απαρέγκλιτη στάση ζωής και μετά θρησκευτικό καθήκον. Κι αλίμονο στις κοπέλες, ακόμη και στην καρδιά ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων, που θα κάνουν την ψυχική υπέρβαση και θα θελήσουν να ξεφύγουν από αυτή την δημόσια και οικογενειακή καταπίεση- θα τις βρει η "ατιμασμένη οικογένεια" και θα τις ξεκάνει με απίστευτο σε πολλές περιπτώσεις μένος.
 *ο οποίος Σόρος, ωστόσο, είναι ένθερμος και δηλωμένος υποστηρικτής της αθρόας εισόδου"αλλόθρησκων μεταναστών" στην Ευρώπη και της ενσωμάυωσής τους στις τοπικές κοινωνίες.

Εμείς εδώ δεν μπορούμε με τίποτε να δικαιολογήσουμε ως "παράδοση" ένα ιδιότυπο και απωθητικότατο είδος φασισμού και είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε κοινότητα γηγενών ή μεταναστών με τέτοιες αντιλήψεις και αγκυλώσεις , που όταν μάλιστα η κοινότητα αυτή μεγαλώνει έχει και την απαίτηση να διαχέονται και να επιβάλλονται με το ζόρι και στους άλλους, τους "άπιστους" και ζώντες ενάντια στο θέλημα του ιμάμη, μουλά, αγιατολάχ, πατριάρχη τυράννου. Άτομα χωρίς καμία κοινωνική ή ταξική συνείδηση και υποχείρια του θρησκευτικού πλυντηρίου εγκεφάλων (που έχει συστήσει και "θρησκευτική αστυνομία" σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις-δεν γνωρίζουμε τι παίζει ακόμα στο Ελλαδιστάν), το οποίο σαφώς και λειτουργεί ως θεσμός πολιτικής ολοκληρωτικής εξουσίας.

Ή δεν είναι έτσι; Για να κάνουμε μια βολτίτσα και να δούμε τι έχουν να μας πούνε κάποια από τα πάρα μα πάρα πολλά περιστατικά και γεγονότα:


 > Shahib Medhi, ιμάμης τζαμιού της Κοπεγχάγης και πρύτανης ιδιωτικού ισλαμικού σχολείου και νομικός δηλώνει στο κανάλι DR2 πως "όσες γυναίκες κυκλοφορούν χωρίς μαντίλα επιδιώκουν το βιασμό!!!" Κι όταν αργότερα επιτίθεται σε νεαρή Σουηδή σ'ένα πάρκο και συλλαμβάνεται και μάρτυρες επιβεβαιώνουν την απόπειρά του για βιασμό, αυτός δηλώνει ότι οι κατηγορίες έχουν ρατσιστικά κίνητρα γιατί είναι Πακιστανός...

> Μάρτε Ντάλελβ, 24χρονη νορβηγίδα καταδικάζεται στις 17/6/2013 στο Ντουμπάι σε 16 μήνες φυλακή, γιατί...κατήγγειλε το βιασμό της. Ο λόγος; "Ερωτικές επαφές εκτός γάμου, ανάρμοστη συμπεριφορά, κατανάλωση αλκοόλ". Έκανε έφεση και θα ξαναδικαστεί (αν δεν έγινε ήδη) μέσα στο Σεπτέμβριο.

> Κristin Spitznogle, ψυχολόγος-θεραπεύτρια Νορβηγίδων θυμάτων βιασμών από μουσουλμάνους στην παγωμένη Νορβηγία, κατηγορείται άγρια από τα νορβηγικά ΜΜΕ για ρατσιστικές δηλώσεις όταν αναφέρει ότι οι βιαστές μουσουλμάνοι δεν θεωρούν το βιασμό των Νορβηγίδων ως κάτι το κακό, αλλά σαν μαρκάρισμα ζώου επειδή "είναι πόρνες", χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις των βιαστών για τα θύματά τους στις συνεντεύξεις που έδωσαν. Δεν θεωρείται πολιτικά ορθό στη Νορβηγία να προσάπτονται αρνητικά στοιχεία στην κουλτούρα του Ισλάμ (κι ας κάνουν θραύση οι διαπιστωμένοι βιασμοί στο Όσλο από μουσουλμάνους )
 Στη δε Σουηδία το 77,6% των διαπιστωμένων βιασμών έχουν γίνει από μουσουλμάνους, αν και αποτελούν μόνο το 6%του πληθυσμού.

Σημείωση: στο Ισλάμ θεωρείται πως ένα κοριτσάκι 9 χρονών είναι γυναίκα κι άρα επιτρέπεται η σύναψη σεξουαλικών σχέσεων! Οπότε δεν είχε ενδοιασμούς ο μουσουλμάνος βιαστής και δολοφόνος της 11χρονης Charleen στη Μ.Βρετανία, ούτε ο Σομαλός Αhmed Mohammed που δικάστηκε στη Δανία για το βιασμό της 16χρονης Desiree Klein+ δυο ακόμη αποδεδειγμένες περιπτώσεις βιασμών με τη μία να έχει σχέση με 10χρονο κορίτσι. Κι αθωώθηκε καθώς είχε ζητήσει και πολιτικό άσυλο στη Δανία, κάτι που μέτρησε.

>Λονδίνο, δήμος του Waltham Forest, ομάδα μουσουλμάνων κυκλοφορούν φωνάζοντας πως είναι "μουσουλμανική περιπολία" και κάποιοι κουκουλοφόροι εξ'αυτών αναγκάζουν κάποιον να πετάξει το κουτί μπύρας που κρατά λέγοντας ότι είναι απαγορευμένο κακό, ενώ σε παρέα κοριτσιών δηλώνει πως απαγορεύεται να ντύνονται με τέτοιο τρόπο. Η κάμερα της τηλεόρασης καταγράφει κι ένας απ'αυτούς δηλώνει σ'αυτήν πως θα απαγορεύουν την κυκλοφορία σε όσους πίνουν αλκοόλ και στις "ημίγυμνες γυναίκες που κυκλοφορούν σα ζώα". Τέτοιου είδους "εκκαθαριστικές" περιπολίες συμβαίνουν σε κάμποσους ευρωπαϊκούς δρόμους...

 > Η Shariah4Belgium είναι μια ριζοσπαστική ισλαμική οργάνωση που ξεκινώντας από το Βέλγιο στοχεύει στο να επιβάλλει τη Σαρία σε όλη την Ευρώπη. Συνηθίζουν να δίνουν συνεντεύξεις μπροστά από χαρακτηριστικά μνημεία ευρωπαϊκών χωρών, "γαβγίζοντας" ότι σε λίγα χρόνια η μαύρη πολεμική σημαία της τζιχάντ θα κυματίζει σε όλα τα προεδρικά μέγαρα. Ο Abu Imran, εκπρόσωπος της οργάνωσης δηλώνει σε συνέντευξή του ότι "η δημοκρατία είναι το αντίθετο της Σαρίας ή του Ισλάμ". Κι ότι "είναι πραγματικά αστείο να ακούει να μιλάνε για δημοκράτες μουσουλμάνους, καθώς είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι δημοκρατικός. Οι δυτικές κοινωνίες είναι βρώμικες και μόνο η Σαρία μπορεί να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα..."

από το  Αλήθεια, πόσο το Ισλάμ μπορεί ν'αποτελέσει απειλή για τας πολιτισμένας Ευρώπας;(+ βίντεο από τη Γαλλία)


...περί ελευθερίας και δημοκρατικής νοοτροπίας από τους φανατικούς ισλαμιστές

Επίσης: "ΣΗΜΕΡΑ 25/07/2014 Άλλοι βρίσκονται στον 21ο αιώνα και μιλούν για ένα πιο φωτεινό μέλλον και άλλοι βαδίζουν ολοταχώς προς έναν νέο Ολοσκότεινο Μεσαίωνα! Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ-Συρίας εξέδωσαν χθες θρησκευτικό διάταγμα (φετβάς) που ορίζει ότι όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες 11 έως 46 ετών εντός και γύρω από τη Μοσούλη να υποστούν κλειτοριδεκτομή (ακρωτηριασμός γεννετικών οργάνων). Η εντολή αφορά περίπου 4 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες, της περιοχής που ελέγχουν οι φανατικοί ισλαμιστές. Για μια ακόμη φορά οι γυναίκες, ακόμη και τα μικρά κορίτσια, είναι θύματα του φανατισμού, του σκοταδισμού και του σεξισμού, που προέρχεται από τους πιο αμόρφωτους και κομπλέξικούς άνδρες, που κρατώντας στο ένα χέρι το όπλο και στο άλλο το Κοράνι, πιστεύουν πως έχουν δίκιο."
από το  Κλειτοριδεκτομή (ή όταν η ανθρώπινη βαρβαρότητα και βλακεία γίνονται καθεστώς!

Τελευταίες εξελίξεις:
...από το "πολυπολιτισμικό Λονδίνο" του μουσουλμάνου πλέον δημάρχου (δεν είναι τυχαίο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων στη Βρετανία ψήφισαν κατά του Brexit):


Οι ισλαμικές οργανώσεις στη Μεγάλη Βρετανία, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στην "γκετοποίηση" ολόκληρων περιοχών της πρωτεύουσας, επιβάλλοντας το νόμο της Σαρία σε όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή θρησκεύματος. Τα ειδικά αυτοκόλλητα (σαν το διπλανό της εικόνας), που κολλούνται σε φανάρια και τοίχους και όχι μόνο σε κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου αλλά και άλλων πόλεων, θέτουν τα όρια αυτών των περιοχών. Προειδοποιώντας κατοίκους και διαβάτες ότι εισέρχονται σε "ζώνη" ελεγχόμενη από το νόμο της Σαρία. Κι επισημαίνοντας ότι απαγορεύεται το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, η πορνεία, ταινίες ή ό,τι άλλο εμπεριέχει σεξουαλικό υλικό (προφανώς εντάσσονται σε αυτό και τα φορέματα που αποκαλύπτουν παραπάνω σάρκα απ'ό,τι πρέπει, ώστε να μη σκανδαλιστούν τα σεξιστικά καμάρια του Αλλάχ), το κάπνισμα, τα drugs, ακόμα και η μουσική και οι συναυλίες.







... Βούπερταλ, Γερμανία. Ομάδα ισλαμιστών με ομοιόμορφα γιλέκα, περιπολούν με σκοπό να αποτρέψουν τους νέους σε ηλικία μουσουλμάνους απ΄το να πίνουν αλκοόλ ή να παίζουν τυχερά παιχνίδια, κάνοντας το ανάλογο κήρυγμα. Οι δηλώσεις των μουσάτων "θρησκειόμπατσων" ήταν ότι η περιοχή στην οποία περιπολούν και η νυχτερινή ζωή της πόλης αυτής είναι "ελεγχόμενη ζώνη της σαρία"

...Ο Αλ Ταουχίν, ιμάμης του τζαμιού στην Κολωνία, όπου την παραμονή της Πρωτοχρονιά του'16 υπήρξε μαζική, σοβαρότατη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από άτομα αραβικής κι αφρικανικής καταγωγής με κυκλωτικές κινήσεις, δικαιολόγησε τους δράστες με τα εξής λόγια: "Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. (!!!) Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά"

από το Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΪΣΤΕΣ...(το θεοκρατικό, σεξιστικό ισλάμ ως νταβραντισμένος διάδοχος του ιουδαιοχριστιανικού φασιστο-σκοταδισμού)

 "Όλες οι δράσεις του Ισλάμ πρέπει να απαγορευθούν και οι προπαγανδιστές του να κριθούν ένοχοι για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, βιασμούς, αρπαγές και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Σε αντίθετη περίπτωση, όταν οι ισλαμιστές αποκτήσουν περισσότερη δύναμη, ο κόσμος θα βιώσει μια απίστευτη τραγωδία, ανάλογη με εκείνη που έζησε εξαιτίας του ναζισμού.
από το  "Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου «αποστάτη»: 

IMAGINE NO RELIGION...
 Αν επειδή έθιξα το παραπάνω ζήτημα (που όντως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και τα πεπραγμένα και ειπωμένα των πρωταγωνιστών του είναι πραγματικά, πέραν κάθε αμφισβήτησης ή ιδεολογικής μυωπίας) κατηγορηθώ κι εγώ από κάποιον ως...ρατσιστής ή ακόμη και...κρυπτοχριστιανός (σε αυτό το σημείο έπιασα τον εαυτό μου καθώς πάταγε τα πλήκτρα να...σταυροκοπιέται!!), τότε να προσθέσω πως είμαι και δάκτυλος των μυστικών υπηρεσιών. Επίσης ότι έχω υποστεί εθνικιστική πλύση εγκεφάλου από φιλέλληνες εξωγήινους που προσγειώθηκαν στο υπνοδωμάτιό μου την ώρα του ύπνου και με επαναπρογραμμάτισαν ώστε να εξυπηρετήσω το σχέδιο επιστροφής του μαραμαρωμένου βασιλιά και την εκ νέου προώθηση της Μεγάλης Ιδέας. Η τελευταία ρανίδα λογικής που μου απομένει, πριν με καταλάβει ο επαναπρογραμματισμένος νέος εαυτός μου, με υποχρεώνει να επισημάνω ότι δεν λειτουργούν όλοι οι μουσουλμάνοι με τέτοιους τρόπους και με τόσο εμετικό φανατισμό. Άλλωστε και μέσα στους κόλπους του Ισλάμ υπάρχουν πολύ μεγάλες κι αγεφύρωτες διαφορές...
Αλλά μήπως η λέξη ρατσισμός, και η βαρύτητα που τη στοιχειώνει, χρησιμοποιείται έξυπνα και ύπουλα από σκοτεινά κέντρα εξουσίας και παγκόσμιου ελέγχου των πληθυσμών; Με κάθε μέσο ή δυνάστη(-ες) που εξυπηρετεί και προωθεί τις μεθοδεύσεις τους κι απώτερους, ακατανόητους ακόμα ίσως στις προεκτάσεις τους, γεωπολιτικούς σχεδιασμούς...Kαι πιο αποτελεσματικούς τρόπους ελέγχου (από τις υπερεθνικές ελίτ, που λειτουργούν με τους δικούς τους ανεξιχνίαστους συχνά τρόπους και κώδικες) των πληθυσμών, που θα μετατραπούν σε ομοιόμορφα θεοφοβούμενα κοπάδια...

ανιχνευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου