Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Γίνεται το αίμα νερό Donald?


Ο βαψομαλλιάς billionaire θριάμβευσε στις αμερικανικές εκλογές!
Congrats from the loyal colony of Greece, λοιπόν!

Η γυναίκα-αράχνη ή η γυναίκα-μούμια ή η σύζυγος του "ladykiller" billyboy έχασε. Ή έχασε ο χαμογελαστός της κλώνος, με το χαμόγελο-δηλητήριο, αν όντως όπως πολλοί λένε τα κακάρωσε ή την έχουν διασωληνωμένη σε κάποια από τις πραγματικά πολλές υπόγειες μυστικές βάσεις των ΗΠΑ, διότι όντως σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της παρουσίαζε τη θλιβερή εικόνα ενός ατόμου με υγεία-θρύψαλα και ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές πήρε τα πάνω της λες και την επαναφόρτισαν!

O υπερφιλόδοξος και υπερλαϊκιστής 70άρης "ρήτορας" έσκισε τη "δημοκρατική" αγριόγατα!
Απευθύνθηκε, σαν πάμπλουτος Ρομπέν των αφορολόγητων ιδιωτικών "δασών", στο θυμικό των εξαγριωμένων ψηφοφόρων κάθε απόχρωσης και αιμοραγούσας τσέπης. Οργισμένων, καθόλου αδίκως, από την πραγματική αθλιότητα του πολιτικού-εταιρικού-χρηματοπιστωτικού κατεστημένου, που παραδοσιακά εδώ και πολλές δεκαετίες λυμαίνεται τους πόρους, τις υποδομές, τις αντοχές και τις αντιλήψεις της πανέμορφης αυτής αχανούς χώρας και των φυλών που την κατοικούνε.


Και τώρα ο big man -ή bigmouth για τους συνήθεις κακοήθεις- θα φροντίσει να θέσει σε άμεση εφαρμογή κάποιες βαρβάτες προεκλογικές εμπνεύσεις. Όπως:
  • Θα παίρνει στο κυνήγι Iσλαμιστές -ίσως και παράνομους μετανάστες;- με σφαίρες, όπως είχε δηλώσει, βουτηγμένες σε αίμα γουρουνιών! Δηλαδή θα τις βουτά πρώτα στο αίμα των διάσημων για τη ζωώδη τους φύση αμερικάνων cops; Ποιοι όμως υπέθαλψαν και ενθάρρυναν τον ισλαμοφασισμό -βλέπε πχ Σαουδική Αραβία- ή κατασκεύασαν και εκπαίδευασαν την ισλαμική τρομοκρατία - βλέπε πχ ISIS- ; Ή μήπως το "μεσσιανικό έθνος" δεν χτίστηκε τελικά από μετανάστες; Που τώρα όλοι είναι εναντίον όλων: λευκοί κατά μαύρων, μαύροι κατά λατίνων, λατίνοι κατά ασιατών κτλ κτλ.
  • Θα δημιουργήσει ένα τεράστιο τείχος ή έναν τεράστιο θόλο -εξωγήινης τεχνολογίας σαν τα πειραματικά αεριωθούμενα ή UFO της "Area 51" στην έρημο της Νεβάδα;- για να κλείσει μέσα και να προστατεύσει το έθνος που έχει την εύνοια του God, που από τα πρώτα μαύρα σκοτάδια της πλάσης ήταν και αυτός  Αμερικανός! Και θα επιστρέψει τις ΗΠΑ στον παραδοσιακό απομονωτισμό που τις χαρακτήριζε ως το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οπότε κατακαμμένοι και κατακαημένοι της Γης χαρείτε! Ίσως γλιτώσουμε το θερμοπυρηνικό πανηγύρι που έδειχναν με πολλές αψυχολόγητες  κινήσεις ότι σκέφτονταν σοβαρά να στήσουν τα γεράκια των Gringos, με θέλουν δεν θέλουν καλεσμένους τους Ινδιάνους του Ιράν, τους στρατιωτικά και διπλωματικά νεκραναστημένους Ρώσους και τους σχιστομάτηδες που τολμάνε να διεκδικούν τα παγκόσμια οικονομικά και γεωπολιτικά πρωτεία.
  • Θα αποκαλύψει στον "ό,τι του πετάνε πρέπει να το χάβει" αμερικανικό λαό -όπως πάλι είχε πει- την απάτη της 9/11! Άσε Donald! Ήδη σε έχουν προλάβει οι πραγματικοί ειδικοί, με επιστημονικό κύρος και πλέον συντριπτικά και αδιαμφισβήτητα στοιχεία στα χέρια τους, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλοι που είχε μαλλιάσει η γλώσσα τους να μιλάνε για το αυτονόητο ενάντια στο εξόφθαλμα γελοίο. Έκθεση της Ένωσης Ευρωπαίων Φυσικών αποκαλύπτει την ωμή truth για το θεαματικό και δολοφονικό σώου της 9/11 που όντως άλλαξε προς το τρισχειρότερο τον κόσμο και τις ελευθερίες των άτυχων κατοίκων του: http://www.europhysicsnews.org/articles/epn/pdf/2016/04/epn2016474p21.pdf (must read it, ακόμη κι αν δεν τα πολυπάτε τα αγγλικά!) Όπου ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι ποτέ μα ποτέ στην Ιστορία πολυώροφα κτίρια με σκελετό από χάλυβα, όπως οι Δίδυμοι Πύργοι, δεν υπέστησαν ολική, ή πλήρη αλλιώς, κατάρρευση -και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ- λόγω φωτιάς, όσο τρομερή κι αν ήταν αυτή! Αυτό συμβαίνει μόνο με ελεγχόμενη κατεδάφιση με τη χρήση εκρηκτικών -"demolition" όπως λέγεται- και ακόμη και το πορτοκαλί χρώμα του λιωμένου μετάλλου που ξεχυνόταν από τους Πύργους αποτελεί προϊόν ενός υλικού που λέγεται θερμίτης και το χρησιμοποιούν σε ελεγχόμενη κατάρρευση! Κατάρρευση που, με "συνεργεία" τους μετρ της τοκογλυφίας, της διαπλοκής και των "μαύρων επιχειρήσεων", άρχισε στη συνέχεια να παίρνει παραμάζωμα και τους ενοίκους όλου του παγκόσμιου οικοδομήματος, με τα υπάρχοντα και την όποια αίσθηση ορθής λογικής, ασφάλειάς τους και αισιοδοξίας μαζί.

Τελικά ο αυτοδημιούργητος και ηλικιωμένος ανήρ και "αντισυστημικός" στα μάτια εκατομμυρίων ψηφοφόρων του, θα δώσει λύση στα πάμπολλα, συσσωρευμένα και σοβαρότατα θέματα που ταλανίζουν τον αμερικανικό λαό στην πλειοψηφία του; Πηγαίνοντας κόντρα στο "σύστημα" των "ελίτ", στο οποίο και στις οποίες και ο ίδιος ανήκει; Ή τουλάχιστον ανήκε ως τώρα!

Ποιος ξέρει, μόνο ίσως ο "Θεός" που "ευλογεί την Αμέρικα"! Και μπορεί ο Don να κάνει τη no kidding έκπληξη των αιώνων και να αποδειχτεί ένας πραγματικός Robin -ή Donnie- Hood? Που θα τα παίρνει από τους πλούσιους για να τα δίνει στους φτωχούς! Ξαναπαίρνοντας τα από αυτούς για να τα επιστρέφει με τόκο και πάλι στις συμμορίες των "σερίφηδων" και των "βαρώνων", που θεωρούνε ότι δικαιωματικά τους ανήκει η χώρα και η πλέμπα της - δηλαδή "the people" - όπως το αντιλαμβάνονταν ανέκαθεν.
Διότι υπάρχει σαν διαχρονική αμείλικτη ειρωνεία με διαστάσεις νομοτέλειας ιστορικής και αυτή η ρημάδα παροιμία: "το αίμα νερό δεν γίνεται κι αν γενεί δεν πίνεται!" Αλλά ως πότε η κοροϊδία θα καταπίνεται;


Ο Ένοικος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου