ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα: Τα στελέχη της Pfizer θα......

{ ΘΥΜΗΣΟΥ:  1) mRNA «επεξεργασία γονιδίων DNA» – Δεν είναι πλέον μια θεωρία συνωμοσίας  2)" ΒREAKING " - Oι εμβολιασμένοι σωριάζονται καθημερινά και σωριάζονται παντού στον κόσμο -->Η συντριβή της Pfizer θα είναι πιο οδυνηρή από εκείνη της Lehman Brothers. Βόμβες από τον κορυφαίο καρδιολόγο του Ηνωμένου Βασιλείου και επιφανή Εβραίο καθηγητή του MIT  3)  MOAR (Mother Of All Revelations) - "Η μητέρα όλων των αποκαλύψεων"(!)  4) ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ, με ελληνικούς υπότιτλους! - WATCH THE FULL DOCUMENTARY: "DIED SUDDENLY"  δηλαδή "ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ" ή Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ..."ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ" ΠΟΥ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ", οπότε πρόκειται μάλλον για παγκοσμίων διαστάσεων επαναλαμβανόμενη καθημερινά...ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!! 5) To "στρίμωγμα"  του CEO της Pfizer... ΚΑΙ...6) Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά"... }

Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα: «Τα στελέχη της Pfizer θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή».. 

Florida Surgeon General Dr. Joseph Ladapo on the DNA Contamination Found in the mRNA COVID Vaccines - "I think when the real damage has been totally accounted for, honestly I'm not sure we're going to even have a Pfizer anymore. I don't think it's going to actually look the same way. The harm that has been done by these vaccines...This is going to unfortunately go down as a very sad point in history."   

taken from X

Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα: «Τα στελέχη της Pfizer θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή».. Ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα, Δρ Τζόζεφ Λαντάπο, έχει προειδοποιήσει ότι τα στελέχη της Pfizer θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή μόλις γίνει γνωστή η αλήθεια για τα θανατηφόρα εμβόλια του mRNA.

«Νομίζω ότι όταν η πραγματική ζημιά έχει αποδοθεί πλήρως, ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πια μια Pfizer. Δεν νομίζω ότι θα είναι πραγματικά το ίδιο. Το κακό που έχει προκληθεί από αυτά τα εμβόλια…Αυτό δυστυχώς θα μείνει ως ένα πολύ θλιβερό σημείο στην ιστορία», είπε πρόσφατα ο Δρ. Ladapo σχετικά με τη μόλυνση από DNA που βρέθηκε στα εμβόλια mRNA.

Το Revolver.news αναφέρει: Ορισμένοι ειδικοί υποψιάζονται επίσης ότι το εμβόλιο για τον COVID προκαλεί αυτό που αποκαλούν «καρκίνους turbo».

The High Wire:

Ο ογκολόγος και ερευνητής του καρκίνου, Δρ Γουίλιαμ Μάκις, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ξαφνική αύξηση των «καρκίνων turbo», ένας πρόσφατος όρος που επινοήθηκε για τους απίστευτα ταχέως αναπτυσσόμενους καρκίνους που εντοπίζονται σε εμβολιασμένα άτομα με COVID. Ακούστε τι δείχνουν τα πρώιμα δεδομένα σχετικά με την αιτιώδη σχέση με το εμβόλιο και τους αγώνες που κάνουν οι γιατροί για τη θεραπεία αυτών των ασθενών.
(σ.σ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΚAI ΑΥΤΟ σχετικά με τον δρ Makis: "Αντί να διαδηλώνουν κατά εκατοντάδες, πεθαίνουν κατά εκατοντάδες" )

"Όπως και να το δεις, γίνεται όλο και πιο προφανές ότι το αμερικανικό κοινό, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, παραπλανήθηκε σχετικά με αυτήν την «πανδημία» και το εμβόλιο. Φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι άνθρωποι όπως ο Fauci και άλλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ευθύνη για αυτό που πολλοί βλέπουν ως κατάφωρη απάτη και μια κατάφωρη κατάχρηση εξουσίας.

Κείμενο παρμένο από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου