ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

" η απόρριψη "


( ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ένα video για την πανίσχυρη οικογένεια που για κάποιους είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των Ηνωμένων Εταιρειών Αμερικής, γνωστών και ως  U.S.A. :


ΕΠΙΣΗΣ, ΘΥΜΗΣΟΥ: η...σαπουνόπερα της "πλανδημίας"  Και ως σημείωση: οι πατριάρχες της οικογένειας Rockefeller, μιας δυναστείας που "έπλασε" κι "ανέθρεψε" το ιατροφαρμακευτικό καρτέλ, έφευγαν από τη ζωή πλήρεις ημερών, σε πολύ βαθιά γεράματα, έχοντας ομοιοπαθητικούς θεραπευτές στο πλευρό τους κι αποφεύγοντας τους εκπροσώπους της συμβατικής ιατρικής...Χρήσιμο κι ένα πέρασμα κι από εδώ: Πως ο Τζων Ροκφέλερ εξαφάνισε τις φυσικές θεραπείες και έστησε την φαρμακευτική κερδοσκοπία )

Η Απόρριψη της Θεωρίας των Μικροβίων του Rockefeller Μια Για Πάντα
(Rejecting Rockefeller Germ Theory once and for all)

" Προφανώς, η ελευθερία από επιβλαβείς ιατρικές θεραπείες είναι απαραίτητη για την άνθηση της ζωτικότητας.
Η καταστολή της ΖΩΗΣ, προκειμένου να σταματήσει ένα υποτιθέμενο μικρόβιο, είναι θεσμοθετημένος θάνατος.
"

27 Ιουλίου 2022 | Jon Rappoport

Σημείωση: Σε μια σειρά από άρθρα, έχω προσφέρει αδιάσειστα στοιχεία ότι οι θάνατοι που αποδίδονται στο COVID-19 μπορούν να εξηγηθούν χωρίς αναφορά σε ιό. Επιπλέον, όποια πλεονεκτήματα και αν έχουν οι "εναλλακτικές θεραπείες", δεν βλέπω πειστικές αποδείξεις ότι η δράση τους έχει σχέση με την "εξουδετέρωση ενός ιού".

Ολόκληρη η τραγική, εγκληματική, δολοφονική, ηλίθια, φάρσα απάτη του COVID βασίζεται σε εκατό χρόνια ιατρικής Rockefeller - μια φαρμακευτική τυραννία στην οποία ο μόνιμος τίτλος είναι:

ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.

Αυτό είναι το σύνθημα που είναι χαραγμένο στην πύλη του ιατρικού καρτέλ.

-Χιλιάδες λεγόμενες ξεχωριστές ασθένειες, η καθεμία από τις οποίες προκαλείται από ένα μεμονωμένο μικρόβιο.

"Σκοτώστε κάθε μικρόβιο με ένα τοξικό φάρμακο, προλάβετε κάθε μικρόβιο με ένα τοξικό εμβόλιο".

Ελλείψει αυτών των εκατό ετών ψευδούς επιστήμης και προπαγάνδας, η προώθηση της COVID-19 θα είχε περάσει σαν κακόγουστο αστείο. Μερικά ξινά γέλια και μετά τίποτα, εκτός από ανθρώπους που θα συνέχιζαν τις ζωές τους.

Η συνολική υγεία ενός μεμονωμένου ανθρώπου έχει να κάνει με παράγοντες εντελώς άσχετους με "μία ασθένεια, ένα μικρόβιο".

Όπως ανέφερα, για παράδειγμα, στο τέλος ενός πρόσφατου άρθρου-

"Το συνδυασμένο ποσοστό θανάτων από οστρακιά, διφθερίτιδα, κοκκύτη και ιλαρά σε παιδιά έως δεκαπέντε ετών δείχνει ότι σχεδόν το 90% της συνολικής μείωσης της θνησιμότητας μεταξύ 1860 και 1965 είχε συμβεί πριν από την εισαγωγή των αντιβιοτικών και την ευρεία ανοσοποίηση. Εν μέρει, η ύφεση αυτή μπορεί να αποδοθεί στη βελτίωση της στέγασης και στη μείωση της μολυσματικότητας των μικροοργανισμών, αλλά μακράν ο σημαντικότερος παράγοντας ήταν η υψηλότερη αντίσταση του ξενιστή λόγω της καλύτερης διατροφής". Ivan Illich, Medical Nemesis, Bantam Books, 1977

Και Robert F Kennedy, Jr.: "Μετά από εκτενή μελέτη ενός αιώνα καταγεγραμμένων δεδομένων, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και οι ερευνητές του Johns Hopkins κατέληξαν στο συμπέρασμα: 'Έτσι, οι εμβολιασμοί δεν ευθύνονται για την εντυπωσιακή μείωση της θνησιμότητας από μολυσματικές ασθένειες που παρατηρήθηκε στο πρώτο μισό του εικοστού αιώνα'".

"Ομοίως, το 1977, οι επιδημιολόγοι (και σύζυγοι) John και Sonja McKinlay του Πανεπιστημίου της Βοστώνης δημοσίευσαν στο περιοδικό Millbank Memorial Fund Quarterly τη θεμελιώδη εργασία τους σχετικά με τον ρόλο που έπαιξαν τα εμβόλια (και άλλες ιατρικές παρεμβάσεις) στη μαζική μείωση της θνησιμότητας κατά 74% που παρατηρήθηκε τον εικοστό αιώνα: "The Questionable Contribution of Medical Measures to the Decline of Mortality in the United States in the Twentieth Century" ("Η αμφισβητήσιμη συμβολή των ιατρικών μέτρων στη μείωση της θνησιμότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες τον εικοστό αιώνα").

"Σε αυτό το άρθρο, το οποίο παλαιότερα ήταν υποχρεωτικό ανάγνωσμα στις ιατρικές σχολές των ΗΠΑ, οι McKinlays επεσήμαναν ότι το 92,3% της μείωσης της θνησιμότητας συνέβη μεταξύ 1900 και 1950, πριν από την ύπαρξη των περισσότερων εμβολίων, και ότι όλα τα ιατρικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών και των χειρουργικών επεμβάσεων, "φαίνεται ότι συνέβαλαν ελάχιστα στη συνολική μείωση της θνησιμότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1900 περίπου - αφού σε πολλές περιπτώσεις εισήχθησαν αρκετές δεκαετίες αφότου είχε ήδη αρχίσει μια αξιοσημείωτη μείωση και δεν είχαν καμία ανιχνεύσιμη επίδραση στις περισσότερες περιπτώσεις".

Το πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα το ανοσοποιητικό σύστημα (αν πρόκειται για σύστημα) είναι πέρα από τις τρέχουσες ιατρικές υποθέσεις.

"Τ-κύτταρα, Β-κύτταρα, ουδετερόφιλα, μονοκύτταρα, κύτταρα φυσικών δολοφόνων, πρωτεΐνες" συγκολλούνται σε μια ιστορία χωρίς ανάσα για μια στρατιωτική μηχανή που επιτίθεται σε μικροβιακούς εισβολείς. Σπρώξε-τράβηξε. Αναζήτησε και κατάστρεψε.

Η αντίληψη ότι ΑΥΤΟ είναι που δημιουργεί την υγεία είναι ανόητη.

Η θετική ζωτικότητα είναι αυτό που μας κρατά υγιείς.

Μερικοί παράγοντες θετικής ζωτικότητας βρίσκονται στον τυραννικό κατάλογο της COVID για το τι πρέπει να καταλυθεί: οικονομική επιβίωση, ανοιχτή ανάμειξη φίλων και οικογένειας, άνθρωποι που κοιτάζουν (ξεσκέπαστοι) τους ανθρώπους, ανοιχτή επικοινωνία χωρίς φόβο λογοκρισίας.

Η διατροφή και οι βασικές συνθήκες υγιεινής είναι βασικοί παράγοντες ζωτικότητας, φυσικά.

Και μετά έχουμε τον Σκοπό της Ζωής - πού διοχετεύουν οι άνθρωποι τη δημιουργική τους ενέργεια;

Προφανώς, η ελευθερία από επιβλαβείς ιατρικές θεραπείες είναι απαραίτητη για την άνθηση της ζωτικότητας.

Η καταστολή της ΖΩΗΣ, προκειμένου να σταματήσει ένα υποτιθέμενο μικρόβιο, είναι θεσμοθετημένος θάνατος.


Η σύγχρονη ιατρική εκτίθεται συγκλονιστικά σε μια ανασκόπηση που έχω αναφέρει δεκάδες φορές τα τελευταία 10 χρόνια: Συγγραφέας είναι η αείμνηστη διάσημη γιατρός δημόσιας υγείας στο Johns Hopkins, Barbara Starfield, και έχει τίτλο: "Είναι η υγεία των ΗΠΑ πραγματικά η καλύτερη στον κόσμο;". Δημοσιεύθηκε στο Journal of the American Medical Association στις 26 Ιουλίου 2000.

Διαπίστωσε ότι, κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, το ιατρικό σύστημα σκοτώνει 225.000 ανθρώπους.

Ανά δεκαετία, ο αριθμός των νεκρών θα ανέλθει σε 2,25 εκατομμύρια ανθρώπους.

Αυτό δεν θα το βρείτε στις εκθέσεις του CDC.


Το 2009, πήρα συνέντευξη από την Dr. Starfield. Τη ρώτησα αν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε αναλάβει μια σημαντική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των θανάτων που προκαλούνται από την ιατρική στην Αμερική και αν της είχε ζητηθεί να συμβουλεύσει την κυβέρνηση σε μια τέτοια προσπάθεια.

Απάντησε αρνητικά και στις δύο ερωτήσεις.


Δικτυογραφία:

Rejecting Rockefeller Germ Theory once and for all « Jon Rappoport's Blog

https://blog.nomorefakenews.com/2022/07/27/rejecting-rockefeller-germ-theory-once-and-for-all-compelling-evidence/

Μετάφραση κειμένου: Απολλόδωρος (απ' όπου και το δανειστήκαμε)


The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου