ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Βίντεο: Παρουσίαση της μυστικής έκθεσης της Pfizer για το εμβόλιο Covid. Πέρα από την ανθρωπιά. Τα στοιχεία είναι πολύπλοκα. Το εμβόλιο πρέπει να αποσυρθεί αμέσως παγκοσμίως


Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 17 Μαΐου 2022

" Η Pfizer γνώριζε πλήρως ότι το εμβόλιο mRNA που κυκλοφορούσε παγκοσμίως θα οδηγούσε σε ένα κύμα θνησιμότητας και νοσηρότητας. Αυτό ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για λογαριασμό της Big Pharma.  "

***

Η ακόλουθη συνέντευξη βίντεο με τον καθηγητή Michel Chossudovsky αφορά την Εμπιστευτική Έκθεση της Pfizer που κυκλοφόρησε ως μέρος μιας διαδικασίας Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOI).

Η έκθεση αποτελεί βόμβα. Το εμβόλιο κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, η Pfizer είχε ήδη λάβει περισσότερες από 1.200 αναφορές θανάτων που αποδίδονται στο εμβόλιο και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες , συμπεριλαμβανομένων 23 περιπτώσεων αυτόματων αμβλώσεων από 270 εγκυμοσύνες και περισσότερες από 2.000 αναφορές για καρδιακές διαταραχές».

Αυτή η Εμπιστευτική Έκθεση της Pfizer παρέχει δεδομένα για θανάτους και ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν από την ίδια την Pfizer από την έναρξη του έργου εμβολίου τον Δεκέμβριο του 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, δηλαδή μια πολύ σύντομη περίοδο (δυόμισι μήνες).

Τα δεδομένα από τα μέσα Δεκεμβρίου 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά ανθρωποκτονία! Με βάση τα στοιχεία, η Pfizer είχε την ευθύνη να ακυρώσει και να αποσύρει αμέσως το εμβόλιο.

Η παγκόσμια διανομή του εμβολίου Covid-19 από την Pfizer μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2021, δεν είναι πλέον «Ανθρωπιστική Δράση».
Η δολοφονία, σε αντίθεση με την ανθρωποκτονία εξ αμελείας, συνεπάγεται «Εγκληματική Πρόθεση».


Το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid 19 συνιστά εγκληματική ενέργεια. Από νομική άποψη, είναι μια «Eνέργεια με στόχο την Εξάρτηση» που ισχύει παγκοσμίως για έναν πληθυσμό 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Αυτό που περιέχεται στην «αξιόπιστη» έκθεση της Pfizer είναι λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις του «εμβολίου» στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Αυτά τα δεδομένα από το "Horse's Mouth" μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για να αντιμετωπίσουν φθαρμένες νομικές διαδικασίες κατά της Big Pharma, των κυβερνήσεων, του ΠΟΥ και των μέσων ενημέρωσης.


Βίντεο: Συνέντευξη με την Caroline Mailloux , Lux Media : Ο καθηγητής Michel Chossudovsky σχετικά με τη "Μυστηριώδη" Έκθεση της Pfizer παρουσιάζει μια στρατηγική και νομική διαδικασία για την αντιμετώπιση της Big Pharma προκειμένου να αποσυρθεί το εμβόλιο Covid-19 παγκοσμίως :




Μεταξύ όλων των παικτών της Big Pharma, η Pfizer έχει ποινικό μητρώο στις ΗΠΑ (2009 DoD Judgment)

Βίντεο: Η Pfizer έχει ποινικό μητρώο. Είναι το Schetíko.

Από тоΥπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ,

Για μια πιο λεπτομερή και ολοκληρωμένη ανάλυση (Biblio που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2022)
Η παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού, παγκόσμια δράση κατά της ανθρωπότητας

Καταστρέφοντας την Κοινότητα των Πολιτών, την Οικονομία και την Οικονομία

Του Μισελ Τσοσουντοφσκι

ISBN: 978-0-9879389-3-0, Έτος: 2022, Τύπος προϊόντος: Αρχείο PDF, Σελίδες: 164 (15 Κεφάλαια)

Μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Το βιβλίο διατίθεται σε έντυπη μορφή στα Ιαπωνικά

Ως μέσο προσέγγισης εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από την κρίση του κορωνοϊού, αποφασίσαμε τις επόμενες εβδομάδες να μοιραστούμε το eBook ΔΩΡΕΑΝ .

***

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΓΑΡΑΦΟ Κάντε κλικ εδώ για λήψη .

Μπορούμε να εμπιστευτούμε μια κοινοπραξία εμβολίων της Big Pharma που ομολόγησε την ενοχή της για ποινικές διώξεις από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DoJ), συμπεριλαμβανομένου του «ψευδούς μάρκετινγκ» και «ποινικές παραβάσεις του νόμου για τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τα καλλυντικά».

Οι εθνικές υγειονομικές αρχές υποστηρίζουν ότι η «ανοσοποίηση» του Covid-19 θα σώσει ζωές. Αυτό είναι ψέμα.

Υπάρχει μια παγκόσμια ανοδική τάση στους θανάτους και τους τραυματισμούς από εμβόλια. Τα επίσημα στοιχεία (3 Απριλίου 2022) δείχνουν περίπου:

  69.053 θάνατοι από Covid-19 και 10.997.085 τραυματισμοί για την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο Συνδυαστικά για πληθυσμό 830 εκατομμυρίων ανθρώπων

Με βάση τα αναφερόμενα περιστατικά. Μόνο ένα μικρό κομμάτι των θυμάτων ή των οικογενειών του θανόντος θα περάσει από την κουραστική διαδικασία αναφοράς θανάτων και ανεπιθύμητων συμβάντων (που σχετίζονται με το εμβόλιο) στις εθνικές αρχές υγείας. Βάσει ιστορικών δεδομένων (Ηλεκτρονική Θέση για τη Δημόσια Υγεία – Σύστημα Ανεκδοτών Γεγονότων (ESP:VAERS, page 6) :

«Ανεπιθύμητες ενέργειες από φάρμακα και εμβόλια είναι συχνές, αλλά υποαναφερόμενες. ... λιγότερο από το 0,3% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων και το 1-13% των σοβαρών συμβάντων αναφέρονται στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Ομοίως, αναφέρονται λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου.

Αυτή η Εμπιστευτική Έκθεση της Pfizer που δημοσιεύτηκε ως μέρος της διαδικασίας Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOI) παρέχει δεδομένα για θανάτους και ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν από την Pfizer από την έναρξη του σχεδιασμού μαζικού εμβολιασμού, τον Δεκέμβριο του 2020 έως το τέλος Φεβρουαρίου 2021, μια πολύ σύντομη περίοδο (έως τους πιο πρόσφατους μήνες).



Για λεπτομέρειες της έκθεσης, βλέπε:


Απορριψη dokuments βόμβας σε Pfizer embóliou data

Από τον καθηγητή Michel Chossudovsky, 29 Απριλίου 2022


Το εμβόλιο Pfizer BioNTech κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 14 Δεκεμβρίου μετά τη χορήγηση άδειας έκτακτης ανάγκης στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Σε μια περιστροφή ειρωνείας, τα δεδομένα που αποκαλύπτονται σε αυτήν την «εσωτερική έκθεση» έρχονται σε αντίθεση με την επίσημη αφήγηση για τα εμβόλια που προωθούνται από τις κυβερνήσεις και τον ΠΟΥ. Επιβεβαιώνει επίσης την ανάλυση πολλών γιατρών και επιστημόνων που έχουν αποκαλύψει τις καταστροφικές συνέπειες του «εμβολικού» mRNA.

Αυτό που περιέχεται στην «αξιόπιστη» έκθεση της Pfizer είναι λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις του «σύνθετου» στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Αυτά τα δεδομένα από το "Horse's Mouth" μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για να αντιμετωπίσουν φθαρμένες νομικές διαδικασίες κατά της Big Pharma, των κυβερνήσεων, του ΠΟΥ και των μέσων ενημέρωσης.

Σε ένα Δικαστήριο, τα αποδεικτικά στοιχεία που περιέχονται σε αυτήν την εμπιστευτική έκθεση της Big Pharma ( σε συνδυασμό με τα δεδομένα για τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που συλλέγονται από τις εθνικές αρχές στην ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ ) είναι αδιαμφισβήτητα: επειδή είναι τα δεδομένα και οι εκτιμήσεις τους και όχι τα δικά μας.

Σημείωση: πρόκειται για δεδομένα που βασίζονται σε αναφερόμενα και καταγεγραμμένα κρούσματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ποσοστό του πραγματικού αριθμού θανάτων και ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο.

Αυτό είναι de facto ΛΑΘΟΣ εκ μέρους της Pfizer. #Ναι ένα εμβόλιο φονικού

Η Pfizer γνώριζε πλήρως ότι το εμβόλιο mRNA που κυκλοφορούσε παγκοσμίως θα οδηγούσε σε ένα κύμα θνησιμότητας και νοσηρότητας. Αυτό ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για λογαριασμό της Big Pharma.

Η Pfizer γνώριζε από την αρχή ότι επρόκειτο για μυκητιασική λοίμωξη.

Είναι επίσης λάθος και προδοσία εκ μέρους των διεφθαρμένων εθνικών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο που απειλούνται και επιδοτούνται από τη Big Pharma.

Δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια από την κυβέρνηση να ζητήσει την απόσυρση του φονικού εμβολίου.


Συμπληρωματικά:


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ(?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου