ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Βιομηχανοποιημένη Ανθρωπότητα

 

Και για να μη θεωρήσει κάποιος αυτά που θα διαβάσει..."συνωμοσιολογικά" (sic), όπως αυτά τα "ωραία" ας πούμε: HOOPS!!! "Plandemic" και (ένα από τα πολλά παραδείγματα από την "πλανδημία") Πάει και αυτή η θεωρία συνωμοσίας: Οξείδιο γραφενίου σε εμβόλια Pfizer...: Προτείνουμε εκ των προτέρων να περάσει μετά (ή και πριν προχωρήσει στην ανάγνωση αυτού που ακολουθεί) από αυτές τις αναρτήσεις: Nανορομποτική, η απόλυτη υποδούλωση ή απελευθέρωση της ανθρωπότητας; "Scientists build army of 1 million microrobots that can fit inside a hypodermic needle",    Μα και..τεχνητή μήτρα ; (ένας "θαυμαστός νέος κόσμος" ΧΩΡΙΣ...ΜΗΤΕΡΕΣ ?),   Όταν τα σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας εισβάλλουν την "κατάλληλη στιγμή" στην πραγματικότητα - "ECTOLIFE: ΈΝΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΚΟΣΜΟΣ",   ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ; Klaus Schwab: Great Reset Will "Lead To Fusion Of Our Physical, Digital, & Biological Identity"(Klaus "the mummy" Schwab: "Η Μεγάλη Επανεκκίνηση θα οδηγήσει στη συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας")

Βιομηχανοποιημένη Ανθρωπότητα

" Τα τέρατα της απληστίας των βιομηχάνων δεν μπορούν να αντέξουν την σκέψη ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, δωρεάν, χωρίς να είναι σε θέση να αποσπάσουν οποιοδήποτε κέρδος. Θα ήταν προς το οικονομικό τους συμφέρον αν όλοι ήταν υποχρεωμένοι να ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ μωρών, είτε επειδή θα μας κάνουν στείρους, (εμβόλια) είτε επειδή απλώς δεν είναι πλέον σωστό (μόδα, woke) να επιδίδεται κανείς στην επικίνδυνα αντιεπιστημονική και ανθυγιεινή φυσική αναπαραγωγή."

“Υπάρχει ένα κυρίαρχο ερώτημα που μας αφορά όλους, πώς θα μπορέσουμε, σαν ανθρωπότητα· αλλά και ατομικά, να ξεφύγουμε από τους μοιραία οριακά κλειστούς κύκλους (αόρατες βιολογικές φυλακές) που μας έχει εγκλωβίσει ο Αρχιτέκτονας με τα Ιερατεία του, των θρησκειών κι επιστημονισμών, τα δόγματα, την εξαπάτηση, την προπαγάνδα τους, που μας οδηγούν κατευθείαν στην χαντζάρα του χασάπη;” Ηώ Αναγνώστου “Η Υψηλή Τέχνη Της Εξαπάτησης”

Ετοιμάζουν κι έρχεται οσονούπω ένα νέο είδος, ερεβώδες, αλλά όχι βελτιωμένο.

Έχουμε ήδη γράψει για το ότι μας χειραγωγούν και μας μετατρέπουν σε κάτι άλλο… σε τι ακριβώς;
«Ρωτάς γιατί δεν μας σκοτώνουν απλώς… Αυτό που σκοπεύουν για εμάς είναι πολύ χειρότερο από τον θάνατο. Οι άνθρωποι θα είναι οι οικοδεσπότες που θα γεννούν αυτό το νέο είδος τεχνητής νοημοσύνης». Karen Kingston (πρώην υπάλληλος της Pfizer και αναλύτρια επιχειρήσεων φαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών).

Ακούγεται πολύ σοβαρό, τρομακτικό και βλάσφημο, έτσι δεν είναι; Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο είδος, πατώντας σε μια υβριδική τεχνολογία για τον συνδυασμό ανθρώπου/cyborg. Να το σκέφτεστε σαν τους Borg από το Star Trek που είναι μισοί από μέταλλο, και είμαι σίγουρη ότι έχουν κάποια τέτοια κρυμμένα παλιά projects, ή θα ήθελαν να τα έχουν.

Αλλά αυτό φαίνεται Ολοφάνερα να γίνεται είναι προς την κατεύθυνση ενός συστήματος συνυφασμένου με το ήδη γνωστό, δηλαδή Borg στο εσωτερικό, αλλά με ανθρώπινη εξωτερική εμφάνιση. Και πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό;  
Λοιπόν, θα βάλω τον Wolverine από το X-men ως σημείο αναφοράς, του ιδανικού τους να μπολιάσουν με αδαμάντιο το ανθρώπινο κοπάδι και υπαινίσσονται στην ταινία της Marvel ότι είχαν προσπαθήσει κι αποτύχει πολλές φορές στο παρελθόν πριν το καταφέρουν να λειτουργήσει πάνω του. Αλλάξτε, λοιπόν, το αδαμάντιο σε μια ουσία νανοτεχνολογίας, η οποία μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα «ανθρώπινο σύστημα». Και παρόλο που μπορεί να σκοτώσει εκατομμύρια ή και περισσότερους, πιστεύουν ότι είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρουν.

Άλλωστε άλλων ανθρώπων είναι οι ζωές που διακυβεύονται, των “μαϊμούδων της ουτοπίας” όπως μας αποκαλούν αναμεταξύ τους. Αυτό είναι το σχέδιο τους, θέλησαν να κάνουν όλο και περισσότερες ενέσεις/δηλητήρια σε όσους είχαν ήδη κάνει, γιατί κάθε φορά είναι μια μικρή αναβάθμιση -όπως θα κάναμε σε έναν υπολογιστή. Κάποια συστήματα (σώματα), δεν θα είναι σε θέση να διαχειριστούν τις επανεγγραφές, ή τις αλλαγές και θα αρχίσουν να επιτίθενται στον εαυτό τους, ή θα κλείσουν. Θα διαγραφούν ως αποτυχημένα.

Αλλά εκείνα που συνεχίζουν, είναι αυτά που πραγματικά θέλουν οι Επικυρίαρχοι, καθώς το σύστημά τους μπορεί να έχει ενσωματώσει πλήρως κάθε νέα τεχνολογία που απαιτείται.

Αλλά στην πορεία, η ένωση είναι σχεδιασμένη ν’ αναζητά και ν’ αναπαράγει αυτό που ήδη υπάρχει. Προκαλώντας την τεράστια αύξηση των αριθμών όλων των τύπων των ταχέως εξελισσόμενων ασθενειών και άλλων καταστάσεων, δρα σαν ένα είδος επιταχυντή. Ενδεχομένως διεγείρει κάτι που τοποθετήθηκε εκεί πριν από πολύ καιρό, εισήχθη πρόσφατα ή ήταν φυσικό φαινόμενο. Απλά το σπρώχνει κατά μήκος του χρονοδιαγράμματος γρηγορότερα, για να έχει αποτελέσματα τώρα.

Και είναι τρομακτικό να σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσε να είναι τόσο σχολαστικά σχεδιασμένο και τόσο προμελετημένο. Αν είναι όντως αλήθεια, (που Ολοφάνερα, δείχνει να είναι) αυτή είναι μια πολύ ανησυχητική διαπίστωση. Όταν γνωρίζουμε για τις στατιστικές από το “ατύχημα” με τα εμβόλια πολιομυελίτιδας, όπου έδωσαν σε 30+ εκατομμύρια Αμερικανούς (και σε κάμποσους σ’ όλη την Ευρώπη κι Αφρική), μολυσμένα εμβόλια, που περιείχαν SV40, έναν ιό πιθήκων που προκαλεί καρκίνους και όγκους (μόνο στα ποντίκια του εργαστηρίου προφανώς, δεν το παραδέχτηκαν για τους ανθρώπους, αλλά από την άλλη, υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το δοκιμάσουν σε ανθρώπους, οπότε πώς να το ξέρουν;).

Έτσι, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα προετοιμασίας του συστήματος για μεταγενέστερη ενεργοποίηση και τώρα γνωρίζουμε ότι είχαν έτοιμα πατενταρισμένα και συσκευασμένα προϊόντα για το ξέσπασμα του CV19 πολύ πριν υπάρξει δημόσια συζήτηση γι’ αυτό, οπότε δεν ήταν ένα ξέσπασμα έκπληξη ή ένας νέος ιός που εντόπισαν. Ήταν απλά μια κίνηση εξουσίας, για να ξεκινήσει μια ερεβώδης αλυσίδα γεγονότων. Ήταν το καλιμπράρισμα των ανθρωπομαζών.

Θέλουν άραγε να βελτιώσουν τους ανθρώπους, να τους εξαφανίσουν ή απλώς να τους κρατούν υπάκουους και χωρίς κεφάλι; Είναι Ολοφάνερο ότι συνεχίζουν να αποτυγχάνουν με τις μέχρι τώρα αναβαθμίσεις, προσπαθώντας να ενσωματώσουν λογισμικό πολύ προηγμένο για το βιολογικό υλικό βάσης κι αυτό οδηγεί σε δυσλειτουργία, διαταραχή ή τερματισμό της λειτουργίας.

Και η κατασκευή από την αρχή δεν περιλαμβάνει το συνειδητό μέρος που πρέπει να έχει. Μάλιστα είναι εντελώς ανεπιθύμητο. Ενώ μας δείχνουν το «πρόσωπο της τεχνητής νοημοσύνης» με τα ρομπότ και τον ανθρώπινο μιμητισμό τους, αυτό είναι η παραπλάνηση, την στιγμή που στην πραγματικότητα προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητή νοημοσύνη σε έναν ζωντανό ξενιστή, αλλά με τον τρόπο της νανοτεχνολογίας, του προγραμματισμού, των μηκών κύματος και των αναβαθμίσεων. Οπότε, στην πραγματικότητα, Ολοφάνερα προς τον Borg τελικά κλείνει το έργο τους…


Κι όλα αυτά για τους ήδη υπάρχοντες ανθρώπους. Τι σκοπό να έχουν για τις νέες ζωές που έρχονται στον κόσμο; Επιδιώκουν άραγε, έναν κόσμο χωρίς μητέρες;


Πρόγραμμα: «Ανθρώπινη Βιομηχανοποίηση».

Η ερώτηση “ένας κόσμος χωρίς μητέρες;” μπορεί να ακούγεται παράλογη, αλλά οι ευγονιστές πίσω από τα μωρά σε δοκιμαστικό σωλήνα και την παρένθετη μητρότητα έχουν πλέον το βλέμμα τους στην γενετική μηχανική και τις τεχνητές μήτρες που θα απέκλειαν τις γυναίκες από την αναπαραγωγική διαδικασία. Βλέπουμε άλλωστε και την προώθηση των άφυλων παιδιών.

“Μια μέρα, σκέφτηκε ορισμένα ανθρώπινα όντα, αυτά τα ζώα που λέγεται ότι είναι ζωοτόκα, ότι θα ήταν ευπρόσδεκτο για το είδος αν μπορούσε να αναπαραχθεί χωρίς να χρησιμοποιήσει το γυναικείο σώμα. Ότι νέες ζωές μπορούν να δημιουργηθούν χωρίς να ενωθούν τα φύλα, χωρίς γονιμοποίηση ή κύηση μέσα στην γυναικεία μήτρα, χωρίς τοκετό. Βρίσκουμε αυτήν την ιδέα, για παράδειγμα, στο De natura rerum (1537) του Ελβετού ιατρού Paracelsus. Εξηγεί πώς, μόνο από τον αρσενικό σπόρο, σχηματίζεται αυτό που αποκαλεί «homunculus»”

Στο εισαγωγικό τους άρθρο, με τίτλο «Η απαξίωση της γέννησης», οι Mathias Lefèvre και Jacques Luzi γράφουν:

«Η δημιουργία μιας τεχνητής μήτρας θα επιβεβαίωνε την αποσύνδεση, που ξεκίνησε από την εξωσωματική γονιμοποίηση, μεταξύ του γυναικείου σώματος και της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Δεν θα υπάρχει το ‘να γεννάς τον άλλον’ ή ‘να τον φέρνεις στον κόσμο’, αλλά ‘να γεννάς ένα παιδί’ -αν είναι δυνατόν, χωρίς ελαττώματα.

Εντοπίζουν τις ρίζες της σημερινής απειλής σε μια περιοριστική, μηχανική και ωφελιμιστική αναπαράσταση της φύσης, η οποία υποκίνησε ένα ουσιαστικά ολοκληρωτικό παγκόσμιο πρόγραμμα. Αυτό περιελάμβανε την κατασκευή ενός νέου, τεχνητού κόσμου, ο οποίος κρίνεται καλύτερος από τον προηγούμενο, για την επιδίωξη της τάξης, του πλουτισμού και της εξουσίας. Το πρόγραμμα αυτό το ονομάζουμε
“βιομηχανοποίηση”


Μια σημαντική συνεισφορά στο περιοδικό προέρχεται από την Silvia Guerini της Ιταλικής ομάδας Resistenze al nanomondo, η οποία είναι μια από τις ιδρύτριες του FINAARGIT, ενός φεμινιστικού δικτύου ενάντια σε κάθε τεχνητή αναπαραγωγή, ιδεολογία φύλου και διανθρωπισμό.

Στο άρθρο της η Silvia Guerini με τίτλο «Ένας κόσμος χωρίς μητέρες;», υποστηρίζει ότι, ενώ η τρέχουσα δικαιολογία για την τεχνολογία βασίζεται σε ιατρικούς λόγους, βοηθώντας ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν μωρά με φυσικό τρόπο, ο μακροπρόθεσμος στόχος για την βιομηχανία είναι αναμφίβολα η τεχνητή αναπαραγωγή να γίνει ο κανόνας. (Μελέτησε το βιβλίο του Άλντους Χάξλεϊ, “Ο Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος” άλλωστε ο εν λόγω συγγραφές ανήκε στο βαθύ ερεβώδες σύστημα της ολιγαρχίας, ξέρει τι λέει. Παππούς του ήταν ο διάσημος Τόμας Χάξλεϋ βιολόγος και αγνωστικιστής ο οποίος υπήρξε και ενεργός υποστηρικτής του Δαρβίνου, εξ ου και το παρατσούκλι του “το μπουλντόγκ του Δαρβίνου” (Darwin’s Bulldog). Όπως εξηγεί ο Luzi:

“Οι διάφοροι κλάδοι της βιοτεχνολογίας είναι τα μέσα με τα οποία ο τεχνο-καπιταλισμός μπορεί να ωθήσει προς τα πίσω τα όρια της ανάπτυξής του ανθρώπου, μετατρέποντας την ίδια την ζωή σε μια απεριόριστα εκμεταλλεύσιμη πρώτη ύλη. Η βιοϊατρική βιομηχανία της ανθρώπινης αναπαραγωγής αποτελεί μέρος της γενικής διαδικασίας εμπορευματοποίησης της ζωής“.

Τα τέρατα της απληστίας των βιομηχάνων δεν μπορούν να αντέξουν την σκέψη ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, δωρεάν, χωρίς να είναι σε θέση να αποσπάσουν οποιοδήποτε κέρδος. Θα ήταν προς το οικονομικό τους συμφέρον αν όλοι ήταν υποχρεωμένοι να ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ μωρών, είτε επειδή θα μας κάνουν στείρους, (εμβόλια) είτε επειδή απλώς δεν είναι πλέον σωστό (μόδα, woke) να επιδίδεται κανείς στην επικίνδυνα αντιεπιστημονική και ανθυγιεινή φυσική αναπαραγωγή.

(Στην σειρά της Marvel “Οι φύλακες του Γαλαξία” 2 και 3 μας δείχνουν την φυλή των Σόβερεϊν, μίας γενετικά τροποποιημένης φυλής από έναν διεστραμμένο δημιουργό τύπου Μένγκελε, οι οποίοι είναι “χρυσοί και τέλειοι και θέλουν να είναι σωματικά και πνευματικά άψογοι” και οι οποίοι αναπαράγονται με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Αυτήν την φυλή απεικονίζουν οι φωτογραφίες.)

Ο Guerini δηλώνει προφητικά:

“Η χρήση του δικού σας σώματος για αναπαραγωγή θα θεωρούνταν ένδειξη κοινωνικής κατωτερότητας και φτώχειας. Μια φυσική μητέρα θα θεωρούνταν δυνητικά ανεύθυνη, όπως οι μητέρες που σήμερα επιλέγουν τον τοκετό στο σπίτι, αρνούμενες την νοσηλεία και την ιατρικοποίηση της διαδικασίας… Ο φυσικός τοκετός θα αντιμετωπιζόταν πρώτα ως ανεύθυνος και στην συνέχεια ως εγκληματικός”.

Η ευγονική, τόσο αγαπητή στους ολοκληρωτιστές του 20ού αιώνα, είναι κεντρικό στοιχείο του προγράμματος τεχνητής αναπαραγωγής. Ο Guerini συνεχίσει:

“Θυμηθείτε ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (ΙΥΑ) χωρίς την επιλογή των σπερματοζωαρίων και των εμβρύων… Όταν οι τεχνοεπιστήμονες εμπλέκονται στην διαδικασία της αναπαραγωγής θέλουν να ορίσουν τα χαρακτηριστικά του καθενός από αυτά τα στοιχεία, να τα επιλέξουν, να τα τροποποιήσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Το εργαστηριακό περιβάλλον μετατρέπει την διαδικασία της γέννησης σε μια τεχνική λειτουργία: το έμβρυο γίνεται ένα προϊόν που πρέπει να επιλεγεί, να βελτιωθεί, να απορριφθεί ή να μετασχηματιστεί.

Η γκροτέσκα κατεύθυνση στην οποία μας οδηγεί αυτό, υποδεικνύεται από τα πρόσφατα Αμερικανοκινεζοϊσπανικά πειράματα που αφορούν την σύντηξη γονιδίων για την δημιουργία εμβρύων μισών ανθρώπων, μισών μαϊμούδων. Κάθε φάση της τεχνοβιομηχανικής ‘προόδου’ χρειάζεται τους υποστηρικτές της και σήμερα αυτοί συχνά συνδέονται με την δήθεν ‘αριστερή αφύπνιση’ των ανθρώπων”.

Ο Guerini εξηγεί ότι υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό κάποιες φεμινίστριες, (αλίμονο) κυρίως η Shulasmith Firestone, που επευφημούσαν την τεχνητή αναπαραγωγή ως “απελευθέρωση” των γυναικών από την “βιολογική τυραννία” και προβλέπει ότι οι τεχνητές μήτρες θα απαιτηθούν, ως “δικαίωμα” για όλους, συμπεριλαμβανομένων των “τρανσέξουαλ”. Αυτά είναι “ψεύτικα δικαιώματα”, λέει ο Guerini και πρέπει να παρουσιαστούν και να αντιμετωπιστούν ως τέτοια.

“Η ικανότητα δημιουργίας ζωής δεν μπορεί να διεκδικηθεί ως “δικαίωμα” από άνδρες που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες. Τα συμφέροντα και τα αιτήματα του LGBTQ+ κινήματος και του τρανσφεμινισμού στο θέμα της αναπαραγωγής συγκλίνουν με εκείνα του τεχνοεπιστημονικού και υπερανθρωπιστικού συστήματος”.

(σ.σ. ΘΥΜΗΣΟΥ κι από εμάς: Δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι η συγκεκριμένη drag queen διαθέτει μεγάλα...@@ για την αμεσότητα της ειλικρίνειάς της..!  Λέγοντάς τα με φίλους  Gay ναι! Αλλά με ποιο τρόπο "proud"? )

Λογικό, αφού αμφότερα είναι μέρος της βδελυρής ατζέντας του μαρξιστικού Woke κινήματος.

Εδώ, επαναλαμβάνεται από τον Renaud Garcia, του οποίου η δική του συνεισφορά στο περιοδικό περιγράφει τέτοιους “ξύπνιους” ψευτο-ριζοσπάστες ως “παράγοντες κοινωνικής αποδοχής” για ένα τεχνο-σύστημα που “κατευθύνεται από την κάστα της κατοχής, της εξουσίας και της γνώσης”.

Ο Guerini προβλέπει το Ολοφάνερο και προειδοποιεί:

Η ΜΑΠ, η επιλογή εμβρύων, τα πειράματα σε έμβρυα, η γενετική τροποποίηση και οι τεχνητές μήτρες είναι όλες βαθιά συνδεδεμένες πτυχές του ίδιου υπερανθρωπιστικού σχεδίου. Η τεχνοεπιστημονική ‘πρόοδος’ επιταχύνεται συνεχώς και τα ηθικά εμπόδια καταρρέουν το ένα μετά το άλλο, φέρνοντάς μας πιο κοντά σε ένα νέο ουδέτερο και απεριόριστα τροποποιήσιμο είδος σε έναν μετα-ανθρώπινο και μετα-φυσικό κόσμο. Έναν κόσμο χωρίς μητέρες, που ‘χει απαλλοτριώσει οριστικά και ολοκληρωτικά τα γυναικεία σώματα και την αναπαραγωγική τους διάσταση, ο οποίος έχει πάρει οριστικά και ολοκληρωτικά τον έλεγχο της διαδικασίας ‘δημιουργίας ζωής’, και μηχανεύεται το ζωντανό κι ο οποίος κυριαρχεί στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Οι αυθεντικοί περιβαλλοντολόγοι πρέπει άμεσα να καταγγείλουν με όλη την δύναμή τους, τις ολέθριες πρακτικές ευγονικής, της τεχνητής/βιομηχανοποιημένης ανθρώπινης αναπαραγωγής και να επικρίνουν τους παράγοντες της κοινωνικής αποδοχής της. Διαφορετικά, αν χάψουν όλη την χειραγωγική προπαγάνδα, δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την προέλαση του αδίστακτου τεχνοβιομηχανικού συστήματος -με άλλα λόγια, την συντριβή της ανθρώπινης φύσης από την δύναμη της μηχανής”.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Πολλά κι εκπληκτικά εύκολα. Οι συνηθισμένοι άνθρωποι δεν ξέρουν πως όλα είναι δυνατά κι όλα είναι στο χέρι τους. Βασική και μοναδική προϋπόθεση… να μην είσαι συνηθισμένος άνθρωπος!

@Ηώ Αναγνώστου / terrapapers.com / 2023

To δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου