ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Former Vice President at Pfizer, Dr. Mike Yeadon: "We're in the middle of the biggest crime in history. It's global." - Η Big Pharma διαπράττει το "μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία"

 Συνέδεσε: 

Tweet:  Former Vice President at Pfizer, Dr. Mike Yeadon: "We're in the middle of the biggest crime in history. It's global. It has the intent of control, removing everybody's freedom, and will involve killing further millions, if not billions of people. It is long planned." "If you comply with this tyranny, it will end with the loss of your liberty, and probably your life. That's what's going to happen if you and everybody else choose to do nothing at all. ... You have to be brave now and risk embarrassment, and recruit other people to this cause." 

Video:

 Full video: https://rumble.com/v18jjnn-crime-is-not-health-with-mike-yeadon.html…

Η Big Pharma διαπράττει το «Μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία»


Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer παραδέχεται ότι Η Big Pharma διαπράττει το «Μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία».. Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης χρησιμοποιεί τη φαρμακοβιομηχανία για να διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία του κόσμου, σύμφωνα με τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer, Δρ. Mike Yeardon, ο οποίος προειδοποιεί ότι θα συνεπάγεται το θάνατο εκατομμυρίων, αν όχι δισεκατομμυρίων, ανθρώπων.

Ο Michael Yeadon ήταν επιστημονικός ερευνητής και αντιπρόεδρος στον κολοσσό της Big Pharma Pfizer. Επίσης, συνίδρυσε μια επιτυχημένη βιοτεχνολογία. Στη συνέχεια ανέπτυξε συνείδηση ​​(σχόλιο δικό μας: ή άλλοι λόγοι, αν όχι "συνειδησιακής αφύπνισης", που αυτή τη στιγμήδεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς, τον εξώθησαν σε αυτή τη σταθερή συγκρουσιακή στάση τα τελευταία χρόνια με το πανίσχυρο ιατροφαρμακευτικό κατεστημένο) και αφιέρωσε την υπόλοιπη ζωή του στην αποκάλυψη των κακών του κλάδου.

«Βρισκόμαστε στη μέση του μεγαλύτερου εγκλήματος στην ιστορία», είπε ο Δρ. Yeardon. «Είναι παγκόσμιο. Έχει την πρόθεση να ελέγξει, να αφαιρέσει την ελευθερία όλων, και θα συνεπάγεται τη δολοφονία άλλων εκατομμυρίων, αν όχι δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι προγραμματισμένο εδώ και καιρό».


Η ερήμωση και ο έλεγχος του πλανήτη είναι ο στόχος αυτού του εγκλήματος, σύμφωνα με το πρώην στέλεχος της Pfizer, το οποίο προειδοποιεί την ανθρωπότητα να μην συμμορφωθεί με την ατζέντα.

«Αν συμμορφωθείτε με αυτή την τυραννία, θα τελειώσει με την απώλεια της ελευθερίας σας και πιθανώς της ζωής σας. Αυτό θα συμβεί αν εσείς και όλοι οι άλλοι επιλέξετε να μην κάνετε τίποτα απολύτως.”

«Πρέπει να είσαι γενναίος τώρα και να ρισκάρεις να νιώσεις αμηχανία και να στρατολογήσεις άλλους ανθρώπους σε αυτόν τον σκοπό».

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του Yeardon – αν ξέρετε πού να ψάξετε.

Ο σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Yuval Noah Harari δήλωσε πρόσφατα ότι το WEF θεωρεί ότι η συντριπτική πλειονότητα του ανθρώπινου πληθυσμού είναι παρωχημένη, άχρηστη και περιττή.

Ο Harari, γνωστός ως το δεξί χέρι του Klaus Schwab, έκανε τα ανησυχητικά σχόλια σε μια συνέντευξη με τον Chris Anderson, επικεφαλής του ομίλου μέσων ενημέρωσης TED, απηχώντας προηγούμενες προβλέψεις για μια « άχρηστη τάξη» « απαρχαιωμένων » και « ανέργων » ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον Harari, οι λεγόμενοι «κοινοί άνθρωποι» έχουν δίκιο να φοβούνται ένα μέλλον στο οποίο θα γίνουν «περιττοί» .

Τέτοιοι φόβοι είναι δικαιολογημένοι, σύμφωνα με τον Harari, ο οποίος μίλησε εκ μέρους των ελίτ και επιβεβαίωσε «Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς».

Οι έκτακτες παρατηρήσεις του Harari χρησιμεύουν ως η ισχυρότερη προειδοποίηση μέχρι τώρα ότι το WEF του Klaus Schwab σκοπεύει να ερημώσει τον κόσμο.

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου