ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Με επίσημα πλέον στοιχεία και στην Ελλάδα...("Ενοχή εσχάτης προδοσίας" ... ;)

 Το αν όσα γράφονται στο παρακάτω άρθρο που αναδημοσιεύουμε έχουν βάση ή όχι, ας το κρίνει ο κάθε αναγνώστης...Για αυτούς που βγαίνουν και ζητάνε και πάλι την "εμπιστοσύνη" των ψηφοφόρων στο νέο "εκλογικό σώου"...Εν είδει σχόλιου από εμάς δυο παραπομπές σε σχετικά παλιότερες αναρτήσεις μας: "made in Greece": Αυτό θα πει "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ...  -----  Ό,τι αφήνεται "να αυγατίσει" γίνεται, διόλου σπάνια, θηλειά στο λαιμό! Ασουπή*!


Από το 2021-2022 υπήρχαν θάνατοι και άρρωστοι από παρενέργειες – Γιατί, ενώ έχουν περάσει ένα και δύο χρόνια από τα περιστατικά με νεκρούς, αναμένονται ακόμα και σήμερα οι ιατροδικαστικές εκθέσεις;

Τα εμβολιαστικά κέντρα ερήμωσαν – μόνο 345 άτομα τα επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Η πανδημία ξεχάστηκε, η κυβέρνηση έχει πάρει πίσω όλα τα μέτρα. Οι χιλιάδες νεκροί αναφέρονται πια στα «ψιλά» γράμματα των ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ. Και ο Τσιόδρας επέστρεψε στην αφάνεια. Ο ΕΟΦ θεώρησε προχθές ότι αυτό είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να αποκαλύψει όσα στοιχεία ήταν γνωστά στην κυβέρνηση και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς από πέρυσι και πρόπερσι.

Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα υπάρχει επίσημη παραδοχή για τουλάχιστον δύο θανάτους που προήλθαν από τα εμβόλια του Covid. Όμως, ούτε τώρα δίνεται ξεκάθαρη εικόνα από τον εθνικό οργανισμό. Από τις 63 αναφορές για νεκρούς ύστερα από εμβολιασμό, οι 14 περιπτώσεις «δεν ήταν δυνατόν να αξιολογηθούν από τα διαθέσιμα στοιχεία». Για ακόμα 35 αναφορές «δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγησή τους, διότι αναμένονται συμπληρωματικά στοιχεία που έχουν ζητηθεί, π.χ. πορίσματα ιατροδικαστικών εκθέσεων, κ.ά.».

Οι θάνατοι αφορούν το 2021 και το 2022. Δίπλα τους ο ΕΟΦ έχει παραθέσει και 1.344 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών.

Οι ευθύνες όλου του κυβερνητικού και του κρατικού οικοδομήματος, που σχετίζεται με την υγεία, αποκαλύπτονται, διόλου τυχαία, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Επί σχεδόν 2,5 χρόνια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί Υγείας και τα μέλη της επιτροπής ειδικών διαβεβαίωναν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, δίχως παρενέργειες και επιβεβλημένα για όλους ανεξαιρέτως.

Όποιος, ακόμα και παθών, έκανε λόγο για σοβαρές παρενέργειες απαξιωνόταν ως συνωμοσιολόγος και του φορτωνόταν η ρετσινιά του «αντιεμβολιαστή». Ο ίδιος ο Μητσοτάκης έλεγε στα διαγγέλματά του και στη Βουλή ότι είναι μια πανδημία ανεμβολίαστων. Ο Πλεύρης τιμωρούσε τους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους με πρόστιμα και κατ’ οίκον εγκλεισμό. Τα μέλη της επιτροπής ειδικών διακήρυσσαν το αλάθητο των φαρμακευτικών εταιριών.

Όλοι τους γνώριζαν. Οι θάνατοι και οι σοβαρές παρενέργειες έχουν καταγραφεί, όπως αποδεικνύει η λίστα του ΕΟΦ, από το 2021 και το 2022. Από τότε ήξεραν ότι και κόσμος πεθαίνει και κόσμος αρρωσταίνει βαριά. Με θρομβώσεις, διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος, εμφράγματα, εγκεφαλικές αιμορραγίες, βαριές ψυχιατρικές διαταραχές, προβλήματα στους λεμφαδένες, ακόμα και κακοήθη νεοπλάσματα. Μέχρι και σε παιδιά 0-10 ετών, που όλοι διαβεβαίωναν ότι δεν παθαίνουν τίποτα από τα εμβόλια, τα προχθεσινά στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων έχουν καταγράψει μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες.

Όλο το σύστημα που προωθούσε άκριτα τους εμβολιασμούς και υποχρέωνε, είτε διά του φόβου είτε διά του νόμου, τους πάντες να εμβολιάζονται έστελνε συνειδητά, όπως τώρα μαθαίνουμε, κάποιους ανθρώπους στη μηχανή του κιμά. Στον θάνατο ή σε χρόνια προβλήματα, που τους άλλαξαν τη ζωή για πάντα, με μη αναστρέψιμο τρόπο.

Όμως, όλοι τους φρόντισαν και να θωρακιστούν από τις μελλοντικές συνέπειες.

Οι πολιτικοί είναι προστατευμένοι από τη βουλευτική ασυλία.
Για την πολιτικοποιημένη επιτροπή ειδικών η κυβέρνηση φρόντισε να θεσπίσει έγκαιρα το ακαταδίωκτο.
Οι φορείς, όπως ο ΕΟΔΥ, που διαχειρίζονταν τα αποτελέσματα των ελέγχων, έδιναν στη δημοσιότητα μόνο όσα στοιχεία επέλεγαν, ώστε να μην έχει κανείς την πλήρη εικόνα.
Και τα ελάχιστα ΜΜΕ που είχαν τη διάθεση να ερευνήσουν τι συμβαίνει «φιμώθηκαν» από τον νόμο περί fake news με την έκτακτη νομοθετική προσθήκη της φυλάκισης «αν κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στη δημόσια υγεία».
Σήμερα πολλοί μύθοι καταρρίπτονται ως… ψεκασμένοι από τα ίδια τα ευρήματα. Μύθοι, όπως ότι επρόκειτο για πανδημία ανεμβολίαστων, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, ή περί ασφαλών εμβολίων, δίχως παρενέργειες, όπως υποστήριζαν κυβέρνηση και επιτροπή ειδικών σαν χορωδία.

Με τα ψέματα και τα κομπογιαννίτικα θεωρήματά τους, ότι δήθεν τα πλήρως ακίνδυνα εμβόλια θα περιόριζαν την πανδημία, οι θάνατοι αυξήθηκαν δραματικά από τα μέσα του 2021, όταν δόθηκε από την κυβέρνηση το σήμα «πετάξτε τις μάσκες». Ακριβώς επειδή στους εμβολιασμένους πλασαρίστηκε η ψευδαίσθηση ότι δε κολλούν, δεν μεταδίδουν και δεν νοσούν.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα κρίνεται επιβεβλημένη για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τη δημόσια υγεία:
1. Πόσο καιρό γνώριζαν και απέκρυπταν κυβέρνηση και φορείς Υγείας τις αναφορές για θανάτους που μπορεί να σχετίζονται με τον εμβολιασμό για τον Covid;
2. Γιατί, ενώ έχουν περάσει ένα και δύο χρόνια από τα περιστατικά με νεκρούς, αναμένονται ακόμα και σήμερα, όπως παραδέχεται ο ΕΟΦ, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις;
3. Γιατί δεν έχει γίνει κάθε προσπάθεια να διερευνηθούν και οι άλλες περιπτώσεις θανάτων που έχουν χαρακτηριστεί… αδιευκρίνιστοι;
4. Τι παρακολούθηση γίνεται σε όσους έχουν αναφέρει σοβαρές παρενέργειες για να διαπιστωθεί πώς εξελίσσεται η εικόνα της υγείας τους;

Η κυβέρνηση, οι αξιωματούχοι της και οι επιστήμονες της επιτροπής ειδικών έχουν συγκεκριμένες ευθύνες. Ενώ γνώριζαν ότι στη φαρμακολογία τίποτα δεν είναι χωρίς ρίσκο, έδωσαν συνειδητά ανακριβείς πληροφορίες. Άλλες τις απέκρυψαν. Παραπληροφόρησαν και εκφόβισαν έναν ολόκληρο λαό, που είτε επέλεγε να κάνει το εμβόλιο είτε φοβόταν και δεν το έκανε.

Είναι υπόλογοι. Όχι μόνο επειδή δεν έκαναν τίποτα για να περιορίσουν την πανδημία, αφού δεν φρόντισαν ούτε καν ΜΕΘ να υπάρχουν, αλλά διότι συσκότισαν την ακριβή εικόνα γύρω από τα εμβόλια.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ


σκίτσο από τον Ελβετό καλλιτέχνη Jacques Vallotton


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου