ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Τελικά η "γεωμηχανική" των αεροψεκασμών είναι για το καλό όλων;

Ο Διευθυντής της CIA John Brennan παραδέχεται τους Αεροψεκασμούς - αναρτήθηκε αρχικά στο Κλιματική αστάθεια παγκοσμίως: Ο Στρατός των ΗΠΑ «κατέχει τον καιρό»; «Οπλοποίηση του καιρού» ως μέσο σύγχρονου πολέμου; Τέτοιο "οπλοστάσιο" δεν αποτελεί κτήμα μόνο των Η.Π.Α. και άμεσων συνεργατών τους, αλλά και της Κίνας και Ρωσίας..


Το βίντεο αυτό, με τις "συμβατικές εξηγήσεις" από άκρως επίσημα χείλη, αποτελεί "εισαγωγικό σημείωμα" για να ξεκαθαρίσουμε οριστικά κάποια πράγματα, απευθυνόμενοι σε όσους ακόμα εθελοτυφλούν εμμονικά.
Τον περασμένο Ιούλιο, μάλιστα, είχα διαβάσει και άλλη μια "εξομολόγηση":
Τελικά μας ψεκάζουν: Η Ισπανία παραδέχεται εναέριους ψεκασμούς ως μέρος μυστικού προγράμματος του ΟΗΕKαι για τη τη χρήση "βιοκτόνων χημικών ουσιών" λόγω Covid, κάτι σαν ένα είδος εναέριου "εμβολιασμού" ;

Εγώ δεν θα μπω τώρα στη διαδικασία να αναλύσω με τι είδους ουσίες γενικά  ψεκάζουν εδώ και αρκετά έτη από τους ουρανούς του πλανήτη και τι αποδεικνύουν οι μετρήσεις σε διάφορες περιοχές, με αναπόφευκτα εξαγόμενα συμπεράσματα για την υγεία των ανθρώπων και τις συνέπειες σε έδαφος, νερό και τροφική αλυσίδα. Όποιος ενδιαφέρεται, ας ανατρέξει ξανά ή για πρώτη φορά σε αναρτήσεις σαν αυτές:

Disaster of Chemtrails Geoengineering Worse Than Carbon Dioxide. Η καταστροφή της γεωμηχανικής των chemtrails είναι χειρότερη από το "ζήτημα" του διοξειδίου του άνθρακα

Εγώ, λοιπόν, απλά θα παραθέσω στη συνέχεια μια σειρά από εικόνες και φωτογραφίες, τις οποίες αλίευσε αναγνώστης στο facebook -δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ακόμη εκεί- λίγο πριν την τεχνητή εισβολή του κορωναϊού, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις στις ΗΠΑ για τον ρόλο δρ. Φάουτσι και αυτών που χρηματοδότησαν το "πείραμα". Κι αποφάσισε να μας τις στείλει τώρα. Με την επισήμανση ότι οι ίδιοι "άνθρωποι" και οι κύκλοι τους έτρεξαν "για το καλό όλων" και τη διαχείριση της "υγειονομικής κρίσης", έτσι όπως όλοι τη βιώσαμε και θα συνεχίσουμε επώδυνα να τη βιώνουμε παρά την εγκατάλειψη των "μέτρων" - η "δουλειά" όμως έγινε, σε πολύ μεγάλο ποσοστό των κατοίκων. Τα συμπεράσματα είναι ατομική υπόθεση και ζήτημα προσωπικής πια έρευνας του κάθε αναγνώστη.

Ο Ένοικος...
Για το "τέλος":

Βίντεο του Απριλίου του 2022

1 σχόλιο:

  1. Ωστε εδώ στην Ελλάδα όταν οι από πάνω αποκαλούσαν "ψεκασμένους" όσους δεν συμφωνούσαν με τη ρητορική της κορώνας και των τσιμπημάτων και δεν συμμορφώνονταν, ήξεραν πολύ καλά τι έλεγαν! Θα μου πεις και αυτοί οι ίδιοι δεν ψεκάζονται; Ποιος ξέρει όμως τι σόι αντίδοτα και θεραπείες έχουν στη διάθεσή τους, όπως και για κάθε ασθένεια που τα πρόβατα δεν έχουν ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή