ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ο Πόλεμος των Παγκοσμιοποιητών στα Στοιχεία της Ζωής


Ενεργοποίησε τη συνθετική και κριτική σου σκέψη και συνέδεσε τα παρακάτω με αυτά: Το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δηλώνει «Οι άνθρωποι είναι μια πανούκλα» και «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η θεραπεία»Καταλήγονταςτόσο σε χρήσιμα όσο και κρίσιμα συμπεράσματα γα τις διαθέσεις των βαθιά μισάνθρωπων φρικιών της παγκοσμιοποίησης και του GREAT RESET ή Μεγάλης Επανεκκίνησης σε βάρος των ανθρώπινων πληθυσμών!

"... ξέρατε ότι τα περισσότερα από τα μόρια που χρειάζεστε για να ζήσετε, όπως η βιταμίνη C, βασίζονται στον άνθρακα; Γνωρίζατε ότι όλα τα φαρμακευτικά βότανα είναι μόρια με βάση τον άνθρακα; Και ξέρατε ότι τα φυτά χρειάζονται άνθρακα για να επιβιώσουν και τα φυτά τροφίμων χρειάζονται άνθρακα για να παράγουν τροφή; Έτσι, ο πόλεμος κατά του άνθρακα είναι πόλεμος κατά της τροφής και ο πόλεμος κατά του διοξειδίου του άνθρακα δεν είναι μόνο πόλεμος κατά της τροφής και της παραγωγής φυτών: είναι επίσης πόλεμος κατά του οξυγόνου, επειδή το διοξείδιο του άνθρακα περιέχει φυσικά και άνθρακα και οξυγόνο. Έτσι, ο πόλεμος κατά του άνθρακα είναι πόλεμος κατά της τροφής και ο πόλεμος κατά του διοξειδίου του άνθρακα δεν είναι μόνο πόλεμος κατά της τροφής και της παραγωγής φυτών: είναι επίσης πόλεμος κατά του οξυγόνου, επειδή το διοξείδιο του άνθρακα περιέχει φυσικά και άνθρακα και οξυγόνο. Όταν λοιπόν οι κυβερνώντες κηρύσσουν πόλεμο στον άνθρακα και το διοξείδιο του άνθρακα, κηρύσσουν πόλεμο στα δύο πιο σημαντικά στοιχεία για τη ζωή όπως την ξέρουμε σε αυτόν τον πλανήτη. Δηλώνουν εκ των πραγμάτων ότι είναι με το μέρος του θανάτου. Συμμετέχουν στη λατρεία του θανάτου. 

 Εσείς είστε φτιαγμένοι από άνθρακα. Θέλουν να σας φορολογήσουν για το στοιχείο άνθρακα που περιέχεται στα μόρια του σώματός σας. Υπάρχει άνθρακας στο δέρμα σας, υπάρχει άνθρακας στα μαλλιά σας, άνθρακας στα όργανά σας και στο αίμα σας. Κάθε σύστημα στο σώμα σας περιέχει άνθρακα. Έτσι, θέλουν να φορολογήσουν κάθε ένα από αυτά τα συστήματα. Και όταν αναπνέετε, αναπνέετε επίσης διοξείδιο του άνθρακα. Θέλουν λοιπόν να φορολογήσουν την αναπνοή σας, πράγμα που σημαίνει ότι είτε θέλουν να σας χρεώνουν για κάθε αναπνοή που παίρνετε, είτε θέλουν να περιορίσουν τις εκπομπές σας μειώνοντας τον αριθμό των αναπνοών που παίρνετε. Και φυσικά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος γι' αυτούς είναι απλά να σας σκοτώσουν, επειδή οι νεκροί άνθρωποι δεν αναπνέουν. Οι νεκροί άνθρωποι δεν παράγουν διοξείδιο του άνθρακα, ούτε τα βοοειδή και τα άλλα ζώα. Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι όλες οι λύσεις καταλήγουν στο θάνατο, επειδή αυτοί, οι παγκοσμιοποιητές, οι αιρετικοί του κλίματος, είναι λάτρεις του θανάτου, θέλουν το θάνατο. Θέλουν να καταστραφεί η ανθρωπότητα."

video: The Globalist WAR on the Elements of Life - SHARE AND REPOST EVERYWHERE


Μας λένε ότι το CO2 είναι επιβλαβές. Πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές CO2, αλλιώς θα καταστρέψουμε τον πλανήτη μας. Πρόσφατα, το άζωτο μπήκε επίσης στο ραντάρ των παγκοσμιοποιητών (ΘΥΜΗΣΟΥ: "NO FARMERS NO FOOD") και ανακηρύχθηκε αζωτούχος τ. Πού μας οδηγεί αυτό;

Ακούστε τον Mike Adams, γνωστό στις ΗΠΑ ως "Health Ranger", έναν επιστήμονα, ιδιοκτήτη διαπιστευμένου εργαστηρίου επιστήμης τροφίμων κατά ISO [Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης]. Ο Μάικ Άνταμς απαγορεύτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από αρκετά χρόνια, οπότε δημιούργησε τη δική του πλατφόρμα - www.brighteon.com - καθώς και έναν τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό για να συνεχίσει να απολαμβάνει την ελευθερία του λόγου του. Ακούστε εδώ τις απόψεις του για αυτό που αποκαλεί "πόλεμο των παγκοσμιοποιητών ενάντια στα στοιχεία της ζωής"!

Ο Πόλεμος των Παγκοσμιοποιητών στα Στοιχεία της Ζωής

Τα στοιχεία είναι τα συστατικά των πάντων στον κόσμο μας. Είναι τα δομικά στοιχεία της ίδιας της ζωής. Τα στοιχεία σχηματίζουν μόρια και αυτά τα μόρια εμψυχώνονται με ζωή, συνείδηση, νόημα και δημιουργικότητα.  Αυτή είναι η ζωή, ένα δώρο του Θεού, που εκφράζεται όμως μέσα από τη φυσική ύλη του κόσμου μας, και αυτή η φυσική ύλη μπορεί να αναλυθεί σε στοιχεία, όπως μπορείτε να δείτε στον περιοδικό πίνακα των στοιχείων.

Μεταξύ αυτών των στοιχείων είναι το υδρογόνο, το ήλιο και στη συνέχεια πράγματα όπως ο άνθρακας, το άζωτο, το οξυγόνο, το μαγνήσιο, σωστά; Όλα τα μέταλλα και τα ορυκτά των τροφίμων είναι στοιχεία, και χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν μπορούμε να επιβιώσουμε. Έτσι, όταν οι παγκοσμιοποιητές επιτίθενται στα στοιχεία, επιτίθενται στη ζωή στον πλανήτη Γη.

Καλώς ήρθατε σε αυτή την ειδική βιντεο-αναφορά, "Ο πόλεμος των παγκοσμιοποιητών στα στοιχεία της ζωής". Πιθανώς έχετε ακούσει τη φράση "πόλεμος κατά του άνθρακα" και μας έχουν πει ότι ο άνθρακας είναι κακός. Ο άνθρακας βρίσκεται στο διοξείδιο του άνθρακα και η EPA [Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος] έχει κηρύξει το διοξείδιο του άνθρακα ως ρύπο.

Τώρα, έχετε επίσης συνειδητοποιήσει ότι είμαστε μορφές ζωής με βάση τον άνθρακα και, στην πραγματικότητα, όλη η ζωή που γνωρίζουμε στο σύμπαν είναι ζωή με βάση τον άνθρακα. Όλη η ζωή στον πλανήτη Γη, επικονιαστές, έντομα, μικρόβια, άνθρωποι, πρωτεύοντα θηλαστικά, ζώα, δελφίνια και φάλαινες, ψάρια στη θάλασσα. Τα πάντα βασίζονται στον άνθρακα. Ένας πόλεμος κατά του άνθρακα είναι επομένως ένας πόλεμος κατά της ζωής.

Και ξέρατε ότι τα περισσότερα από τα μόρια που χρειάζεστε για να ζήσετε, όπως η βιταμίνη C, βασίζονται στον άνθρακα; Γνωρίζατε ότι όλα τα φαρμακευτικά βότανα είναι μόρια με βάση τον άνθρακα; Και ξέρατε ότι τα φυτά χρειάζονται άνθρακα για να επιβιώσουν και τα φυτά τροφίμων χρειάζονται άνθρακα για να παράγουν τροφή;

Έτσι, ο πόλεμος κατά του άνθρακα είναι πόλεμος κατά της τροφής και ο πόλεμος κατά του διοξειδίου του άνθρακα δεν είναι μόνο πόλεμος κατά της τροφής και της παραγωγής φυτών: είναι επίσης πόλεμος κατά του οξυγόνου, επειδή το διοξείδιο του άνθρακα περιέχει φυσικά και άνθρακα και οξυγόνο. Και χωρίς οξυγόνο, κανείς μας δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Τα ζώα θα πνιγούν και θα πεθάνουν. Ακόμη και τα δελφίνια και οι φάλαινες, τα έντομα και οι επικονιαστές, χωρίς οξυγόνο, θα πέθαιναν όλοι.

Όταν λοιπόν οι κυβερνώντες κηρύσσουν πόλεμο στον άνθρακα και το διοξείδιο του άνθρακα, κηρύσσουν πόλεμο στα δύο πιο σημαντικά στοιχεία για τη ζωή όπως την ξέρουμε σε αυτόν τον πλανήτη. Δηλώνουν εκ των πραγμάτων ότι είναι με το μέρος του θανάτου. Συμμετέχουν στη λατρεία του θανάτου. Και σε αυτή τη λατρεία του θανάτου, επιθυμούν την ολοκληρωτική καταστροφή της ζωής στη Γη.


Έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο ευκολότερος τρόπος για να προκαλέσουν μαζική εξαφάνιση είναι να προκαλέσουν μαζική πείνα. Έτσι, επιτίθενται στην παροχή τροφής προσπαθώντας να αφαιρέσουν το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Αυτό ονομάζεται terraforming [αναδιαμόρφωση της γης], γνωστό ως αποθήκευση άνθρακα.

Έχουν μεγάλες μηχανές που απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και το μετατρέπουν σε υγρό. Το διοχετεύουν σε αγωγούς και στη συνέχεια το αποθηκεύουν υπόγεια για να εμποδίσουν τα φυτά σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση στο CO2.

Λοιπόν, γιατί είναι αυτό σημαντικό; Λόγω της φωτοσύνθεσης. Επειδή η φωτοσύνθεση, η σημαντικότερη βιολογική διαδικασία στον πλανήτη Γη, χρειάζεται διοξείδιο του άνθρακα ως μία από τις τρεις εισροές της. Η φωτοσύνθεση χρειάζεται διοξείδιο του άνθρακα, ηλιακό φως και νερό. Με αυτά τα τρία στοιχεία, τα φυτά μπορούν να παράγουν τροφή.

Τα φυτά μπορούν να παράγουν τις δικές τους δομές. Μίσχοι, στελέχη, φύλλα, γύρη, άνθη, καρποί, ελαιούχοι σπόροι κ.λπ. Στη συνέχεια, ρίζες. Αλλά χρειάζονται φωτοσύνθεση για να λειτουργήσουν. Και η φωτοσύνθεση χρειάζεται ηλιακό φως, διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

Λοιπόν, οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται σε πόλεμο με δύο από αυτά τα τρία. Πολεμούν ενάντια στο φως του ήλιου. Λένε ότι υπάρχει πάρα πολύ ηλιακό φως και θέλουν να επισκιάσουν τον ήλιο με αυτό που αποκαλούν στρατοσφαιρική έγχυση αερολυμάτων CHEMTRAILS & HAARPS [αερολύματα, π.χ. ανθρακικού ασβεστίου, πρόκειται να εισαχθούν στη στρατόσφαιρα για να αντανακλούν το ηλιακό φως και έτσι να το επισκιάζουν], για να μπλοκάρουν τον ήλιο, για να μειώσουν κυριολεκτικά την ποσότητα του ηλιακού φωτός που φτάνει στην επιφάνεια της Γης.

Και θέλουν επίσης να μπλοκάρουν το διοξείδιο του άνθρακα αποθηκεύοντάς το, όπως μόλις ανέφερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα προκαλέσουν μια οικολογική κατάρρευση, μια μαζική εξαφάνιση στον πλανήτη Γη, όπως δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία του πλανήτη.

Σύμφωνα με τους επικρατέστερους επιστήμονες, η Γη υπάρχει εδώ και περίπου 5 δισεκατομμύρια χρόνια, αλλά σε αυτά τα 5 δισεκατομμύρια χρόνια δεν έχει γίνει ποτέ προσπάθεια μαζικής δολοφονίας όλης της ζωής στον πλανήτη, σε όλες τις μορφές ζωής που υπάρχουν στον πλανήτη. Αυτή είναι η πρώτη φορά και είναι καταστροφική. Πρόκειται για γενοκτονία σε παγκόσμια κλίμακα που πραγματοποιείται στο όνομα της κλιματικής αλλαγής, στο όνομα της σωτηρίας του πλανήτη.

Αλλά δεν είναι μόνο ο άνθρακας και το οξυγόνο που στοχοποιούνται από αυτή τη λατρεία θανάτου του κλίματος. Τώρα έχουν βρει κάτι νέο για να στοχεύσουν, και αυτό είναι το άζωτο. Κυνηγώντας το άζωτο, μπορούν να κυνηγήσουν την προμήθεια κρέατος στον πλανήτη μας. Μπορούν να κλείσουν τις κτηνοτροφικές μονάδες, ισχυριζόμενοι ότι τα ζώα παράγουν πολύ άζωτο.

Και έχουν ήδη πει ότι τα αγροτικά ζώα παράγουν πολύ μεθάνιο. Αλλά δεν έχουν βρει πραγματικά έναν τρόπο να συλλάβουν τις πορδές και τα ρέψιμο των αγελάδων χωρίς να φαίνονται πραγματικά ηλίθιοι. Θα πρέπει οι αγελάδες να φορούν μάσκες και πάνες που απορροφούν το μεθάνιο, και θα πρέπει οι αγρότες να αλλάζουν τις πάνες των αγελάδων κάθε μέρα; Δεν νομίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει.

Έτσι, οι άνθρωποι της εξουσίας αποφάσισαν ότι μπορούν να στοχεύσουν το άζωτο στα ούρα. Ναι, σωστά. Τα ούρα. Είπαν ότι τα ούρα των ζώων ήταν κατά κάποιο τρόπο απειλή για το περιβάλλον, όταν το άζωτο είναι ακριβώς το θρεπτικό συστατικό που χρειάζονται τα φυτά για να αναπτυχθούν ταχύτερα και που χρειάζονται οι καλλιέργειες τροφίμων για να παράγουν περισσότερη τροφή. Το άζωτο είναι λίπασμα και τα ούρα των ζώων είναι επίσης μια μορφή λιπάσματος. Το ίδιο ισχύει και για τα ανθρώπινα ούρα.

Όπως βλέπετε, το άζωτο είναι ελεύθερα διαθέσιμο στην ατμόσφαιρα. Περίπου το 78-79% της ατμόσφαιρας αποτελείται από άζωτο, κυρίως με τη μορφή N2. Αλλά αυτό το άζωτο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη μορφή από τα φυτά. Πρέπει να μετατραπεί σε μια μορφή που μπορεί να απορροφηθεί ευκολότερα από τις ρίζες των φυτών. Πρέπει να καταστεί ουσιαστικά βιοδιαθέσιμο.

Λοιπόν, πάνω από έναν αιώνα πριν, ένας Γερμανός επιστήμονας με το όνομα Haber, H-A-B-E-R, ανέπτυξε μια μέθοδο συνδυασμού του αζώτου με υδρογόνο υπό υψηλή πίεση και θερμοκρασία για την παραγωγή NH3, γνωστή και ως αμμωνία. Χρησιμοποίησε υδρογονάνθρακες, δηλαδή φυσικό αέριο, για να λάβει το υδρογόνο. Στη συνέχεια πήρε άζωτο από τον αέρα.

Και αυτή η εφεύρεση είναι μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στην ιστορία του κόσμου, διότι κατέστησε δυνατή την παραγωγή λιπασμάτων με βάση το άζωτο, χάρη στα οποία μπορεί να τρέφεται σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη.

Περίπου 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη Γη μπορούν πλέον να τρέφονται χάρη στην εφεύρεση του Χάμπερ. Αυτό συμβαίνει επειδή καθιστά το άζωτο βιοδιαθέσιμο στα φυτά με τη μορφή αμμωνίας. Και στη συνέχεια, από αυτή την αμμωνία προκύπτουν ενώσεις όπως το νιτρικό αμμώνιο, το οποίο είναι λίπασμα, και άλλες μορφές ανόργανων λιπασμάτων, όπως το νιτρικό ασβέστιο και ούτω καθεξής.

Αλλά τα ζώα μπορούν να παράγουν κάτι παρόμοιο χωρίς την ανάγκη για τεράστια εργοστάσια. Τα ζώα μπορούν να πάρουν άζωτο από τον αέρα ή ακόμα και από την τροφή και να το μετατρέψουν σε χρήσιμο άζωτο μέσω των ούρων τους. Αυτό που ήθελε να κάνει ο Χάμπερ, το κάνουν οι αγελάδες και μάλιστα δωρεάν.

Και το άζωτο στα ούρα των αγελάδων, το οποίο αποτελείται εν μέρει από ουρία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λίπανση των φυτών και την παραγωγή τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Επομένως, τα ούρα των ζώων δεν αποτελούν ρύπο. Τα ούρα των ζώων είναι λίπασμα για τρόφιμα και θα πρέπει απλώς να συλλέγονται, να εκτρέπονται και να χρησιμοποιούνται για τη λίπανση των καλλιεργειών. Αυτό θα ήταν επίσης "οργανικό".

Και θα μείωνε την ανάγκη για συνθετικά λιπάσματα από ορυκτά καύσιμα. Επομένως, τα ούρα των ζώων θα πρέπει να συλλέγονται και να χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια τροφίμων. Ωστόσο, μια επίθεση στο άζωτο λαμβάνει χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδίως στην Ολλανδία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και εξαπλώνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Και αυτό ως πρόσχημα για να σταματήσει η παραγωγή ζωικού κρέατος.

Ισχυρίζονται ότι το άζωτο είναι ρύπος, όπως ακριβώς λένε ότι ο άνθρακας είναι ρύπος, ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ρύπος ή ακόμη ότι το ηλιακό φως είναι επιβλαβές.


Μπορείτε λοιπόν να δείτε ότι ο πόλεμος κατά των στοιχείων επεκτείνεται. Παλαιότερα ήταν μόνο ένας πόλεμος κατά του άνθρακα, πιο πρόσφατα ένας πόλεμος κατά του διοξειδίου του άνθρακα, και τώρα είναι ένας πόλεμος κατά του άνθρακα, του οξυγόνου και του αζώτου, και όλα αυτά συνδυάζονται με έναν πόλεμο κατά του ηλιακού φωτός, της φωτοσύνθεσης.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, σε ποια στοιχεία θα επιτεθούν οι παγκοσμιοποιητές στη συνέχεια; Θα πουν ότι το υδρογόνο είναι κακό επειδή το υδρογόνο και το ήλιο τροφοδοτούν τον ήλιο; Θα πουν ότι η λύση είναι η καταστροφή του ήλιου;

Έτσι ώστε μια σκοτεινή, καταρρέουσα μπάλα να αιωρείται στο διάστημα, αντί για το άστρο που παρέχει φως και θερμότητα και ενέργεια στον πλανήτη Γη; Θα σκότωναν τον ήλιο αν μπορούσαν; Το πιθανότερο είναι ότι θα το έκαναν. Εξάλλου, γιορτάζουν τη λατρεία του θανάτου. Είναι σκοτεινοί και προσανατολισμένοι στο θάνατο.

Και αν μπορούσαν να εξαλείψουν το ήλιο και το υδρογόνο, θα μπορούσαν να σταματήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη και να σταματήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη, γιατί τότε θα γινόταν μια παγωμένη, νεκρή μπάλα πάγου και ολόκληρη η οικολογική βιόσφαιρα θα κατέρρεε εντελώς. Αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος τους.

Και... οτιδήποτε δεν μπορούν να καταστρέψουν, θέλουν να το φορολογήσουν μέχρι θανάτου. Και κάπως έτσι τους ήρθε μια ιδέα: έχετε ακούσει ποτέ για φόρους CO2; Τώρα θέλουν να φορολογήσουν τον περιοδικό πίνακα των στοιχείων. Λοιπόν, αφού κάθε ζωντανό πράγμα στον πλανήτη Γη είναι φτιαγμένο από άνθρακα, παραδέχονται ότι θέλουν να φορολογήσουν κάθε ζωντανό πράγμα στον πλανήτη Γη.

Εσείς είστε φτιαγμένοι από άνθρακα. Θέλουν να σας φορολογήσουν για το στοιχείο άνθρακα που περιέχεται στα μόρια του σώματός σας. Υπάρχει άνθρακας στο δέρμα σας, υπάρχει άνθρακας στα μαλλιά σας, άνθρακας στα όργανά σας και στο αίμα σας. Κάθε σύστημα στο σώμα σας περιέχει άνθρακα. Έτσι, θέλουν να φορολογήσουν κάθε ένα από αυτά τα συστήματα.

Και όταν αναπνέετε, αναπνέετε επίσης διοξείδιο του άνθρακα. Θέλουν λοιπόν να φορολογήσουν την αναπνοή σας, πράγμα που σημαίνει ότι είτε θέλουν να σας χρεώνουν για κάθε αναπνοή που παίρνετε, είτε θέλουν να περιορίσουν τις εκπομπές σας μειώνοντας τον αριθμό των αναπνοών που παίρνετε.

Και φυσικά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος γι' αυτούς είναι απλά να σας σκοτώσουν, επειδή οι νεκροί άνθρωποι δεν αναπνέουν. Οι νεκροί άνθρωποι δεν παράγουν διοξείδιο του άνθρακα, ούτε τα βοοειδή και τα άλλα ζώα.

Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι όλες οι λύσεις καταλήγουν στο θάνατο, επειδή αυτοί, οι παγκοσμιοποιητές, οι αιρετικοί του κλίματος, είναι λάτρεις του θανάτου, θέλουν το θάνατο. Θέλουν να καταστραφεί η ανθρωπότητα.

Και θέλουν να σταματήσει κάθε ανθρώπινη δράση, ακόμη και αν πρόκειται για την παραγωγή τροφίμων, τη γεωργία, τις μεταφορές, την καινοτομία, την οικονομική δραστηριότητα και οτιδήποτε άλλο. Θέλουν να σταματήσουν όλα αυτά, επειδή όλα είναι κακά, επειδή είναι φτιαγμένα από άνθρακα και εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα.

Στο παρελθόν, ο περιοδικός πίνακας των στοιχείων ήταν ευπρόσδεκτος, επειδή αναπτύχθηκε στη σύγχρονη εποχή ως μια θαυμάσια κατανόηση της ζωής. Κοιτάξτε, έλεγαν οι επιστήμονες, ανακαλύψαμε από τι είναι φτιαγμένη η ζωή. Είναι η ύλη που καθορίζει τη φυσική δομή της ζωής, ακόμη και των πραγμάτων που δεν είναι ζωντανά. Είναι η ύλη από την οποία είναι φτιαγμένος ο κόσμος. Τι καταπληκτική ανακάλυψη!Ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι μόλις έναν αιώνα αργότερα, άλλοι επιστήμονες θα έβλεπαν αυτόν τον περιοδικό πίνακα των στοιχείων και θα τον χρησιμοποιούσαν ως εργαλείο για να προσπαθήσουν να προκαλέσουν μαζικό θάνατο, όχι ζωή, αλλά θάνατο, το ακριβώς αντίθετο από αυτό που οι επιστήμονες της εποχής είχαν εξηγήσει. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν την κατανόηση της ζωής για να δημιουργήσουν δολοφονικά εργαλεία. Και όλα αυτά στο όνομα της επιστήμης.

Όλος ο τομέας της επιστήμης, που κάποτε ήταν ένας τομέας ανακάλυψης, καινοτομίας, δημιουργικότητας και ενθουσιασμού, έχει γίνει τώρα ένας τομέας θανάτου, καταστροφής και εξαπάτησης.

Τώρα η επιστήμη χρησιμοποιείται για να χτυπάει τους ανθρώπους, να τους αναγκάζει να κάνουν εμβόλια που σκοτώνουν ή να περιορίζει τις δραστηριότητές τους, όπως η γεωργία ή η παραγωγή τροφίμων ή οι μεταφορές ή ακόμη και η αναπνοή. Η επιστήμη έχει γίνει όπλο κατά της ανθρωπότητας και ο περιοδικός πίνακας των στοιχείων έχει γίνει ο στόχος τους.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την επιστήμη, ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τα όπλα που χρησιμοποιούν οι παγκοσμιοποιητές εναντίον μας. Χρησιμοποιούν την επιστήμη για να διαπράξουν γενοκτονία. Χρησιμοποιούν την επιστήμη για να διαπράξουν δολοφονία εναντίον της ανθρωπότητας και θα χρησιμοποιήσουν την επιστήμη για να προσπαθήσουν να σκοτώσουν τον πλανήτη Γη και να τον μετατρέψουν σε μια νεκρή, παγωμένη, σκοτεινή μπάλα. Γιατί αυτό είναι τελικά αυτό που θέλει αυτή η κλιματική αίρεση για όλους μας. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ακρόαση. Μη διστάσετε να μοιραστείτε αυτό το μίνι ντοκιμαντέρ παντού. Έχετε την άδειά μου να το δημοσιεύσετε στα δικά σας κανάλια βίντεο και σε άλλες πλατφόρμες.

Μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου NaturalNews.com και την πλατφόρμα που έχω δημιουργήσει για να εκφραστείτε ελεύθερα: Brighteon.com

Είμαι ο Mike Adams, γνωστός ως Health Ranger. Είμαι επιστημονικός συντάκτης και ιδιοκτήτης ενός διαπιστευμένου εργαστηρίου επιστήμης τροφίμων κατά ISO [Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης, ένωση οργανισμών τυποποίησης, αναπτύσσει διεθνή πρότυπα]. Είναι ένα από τα πιο ενεργά εργαστήρια στον κόσμο στην ανάπτυξη αναλυτικών τεχνικών για την επιστήμη των τροφίμων με φασματομετρία μάζας [μέθοδος μέτρησης της μάζας των μορίων]. Επομένως, όταν πρόκειται για την επιστήμη και τα στοιχεία, ξέρω ακριβώς για τι πράγμα μιλάω.Σας ευχαριστώ που με ακούτε. Ο Θεός να σας ευλογεί. Να προσέχετε τον εαυτό σας!


naturalnews.com

μετάφραση: Con

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου