ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

"COINCIDENCE"? - "Συμπτώσεις" δίχως τέλος...(volume 1)

 

Όχι, δεν υπάρχει "πανδημία συνωμοσιολογίας"! Απλά "η παλίρροια άλλαξε κατεύθυνση" και όλο και περισσότεροι επιστήμονες και ειδικοί αρχίζουν να "κελαηδάνε" για αυτά που μόνο η παντελής υποκρισία, ή η ολέθρια εθελοτυφλία και ψυχοπαθολογική άρνηση της σκληρής (μάλλον διαστροφικής) πραγματικότητας εξακολουθούν να πασχίζουν να απωθήσουν και κατά συνέπεια να απεμπολήσουν κάθε συλλογική ή ατομική ευθύνη που τους αναλογεί...Oι απαραίτητες  υποστηρικτικές (και  διαφωτιστικές) παραπομπές προηγούνται ως εισαγωγή (και ως εφαλτήρριο της προσωπικής έρευνας του "ανήσυχου" και υποψιασμένου αναγνώστη) στο άρθρο που αναδημοσιεύουμε: 

mRNA «επεξεργασία γονιδίων DNA» – Δεν είναι πλέον μια θεωρία συνωμοσίας - Πρωτότυπο άρθρο στα αγγλικά: Worst Fears Realized: Pfizer mRNA Transcribes into DNA - Η απερίσκεπτη «γονιδιακή επεξεργασία» (gene editing) χωρίς έλεγχο, είναι πολύ επικίνδυνη.ΚΑΙ   ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ, με ελληνικούς υπότιτλους! - WATCH THE FULL DOCUMENTARY: " DIED SUDDENLY" ("ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ" ή Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ..."ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ" ΠΟΥ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ", οπότε πρόκειται μάλλον για παγκοσμίων διαστάσεων επαναλαμβανόμενη καθημερινά...ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!)  ΚΑΙ: "There's no conspiracy here folks...... "just get your damn vaccine!": "We ' re not going to be able to hide the bodies for much longer because there's too many"(Εμπειρογνώμονας του VAERS στις ΗΠΑ: "Δεν θα μπορούμε να κρύβουμε τα πτώματα για πολύ ακόμη διότι είναι πάρα πολλά!")   ΚΑΙ:   COVID UPDATE: What is the truth?  ΚΑΙ : "Pandemic Amnesty"? (ΚΑΜΙΑ "ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ"  ΣΤΟΥΣ ... ΣΚΟΠΙΜΑ ή "ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!)  ΚΑΙ:  Dr Chris Alan Shoemaker: «Συντομεύει η ζωή σας με κάθε δόση mRNA εμβολίου κατά της Covid-19» (video) - και η "σύμπτωση των δεκάδων θανάτων Καναδών ιατρών, με όχι υψηλό μεσο όρο ηλικίας! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ: " ΒREAKING "Oι εμβολιασμένοι σωριάζονται καθημερινά και σωριάζονται παντού στον κόσμο

Αλλαγές προσωπικότητας μετά από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

Μην αυταπατάστε, βρισκόμαστε στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο αυτή τη στιγμή. Δεν είναι πόλεμος με σφαίρες και βόμβες, αλλά μάλλον μέρος βιολογικού πολέμου.


*του Dr. John Ure, MD*

Ανησυχώ εδώ και χρόνια ότι θα μας επιτεθεί κάποιος νευρικός παράγοντας, ή βακτήρια ή ιοί. Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα γινόταν με “εμβόλιο”. Ούτε ονειρεύτηκα ποτέ ότι οι άνθρωποι θα στέκονταν οικειοθελώς στην ουρά και θα σήκωναν τα μανίκια τους για να το πάρουν.

Στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου εμβόλιο, αλλά σύνθεση ουσιών που θα αλλάξουν μόνιμα τη γενετική σας σύνθεση. Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει κάποιον να κολλήσει Covid, ούτε προσφέρει βελτίωση στην πορεία της ανάκαμψης από την ασθένεια.

Ανησύχησα ότι υπήρχε πραγματικό πρόβλημα όταν μιλώντας με ανθρώπους, μου είπαν ότι οι συνάδελφοι, η οικογένεια και οι φίλοι τους είχαν αλλάξει. Απλώς συμπεριφέρονταν διαφορετικά. Φαινόταν ότι η ικανότητά τους να σκέφτονται και να επεξεργάζονται πληροφορίες στην επίλυση προβλημάτων είχε μειωθεί. Έχω παρατηρήσει αυτές τις αλλαγές σε άτομα που γνωρίζω και συμπεριφέρονται όντως ασυνήθιστα.

Επίσης το βασικό συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας και της ζεστασιάς είχε φύγει. Έχω δηλώσει προηγουμένως ότι είμαστε ηλεκτροχημικά όντα. Φαίνεται ότι η αύρα που περιβάλλει τον εμβολιασμένο άνθρωπο έχει καταστραφεί. Όταν δίνετε μια αγκαλιά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί, υπάρχει ένα αίσθημα ψυχρότητας και αδιαφορίας, αντί για τη ζεστασιά και τα ευχάριστα συναισθήματα που είχατε προηγουμένως.

Έψαξα στη βιβλιογραφία για να μάθω τι ακριβώς μεταφέρεται από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να αποκαλύψω τι ακριβώς συμβαίνει. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάτι συμβαίνει, γιατί εκτός άλλων, αναφέρεται ότι μια ανεμβολίαστη γυναίκα που πέρασε ένα βράδυ με τέσσερις εμβολιασμένες φίλες βίωσε μια ασυνήθιστη έμμηνο ρύση εκτός του κανονικού της κύκλου. Δεν φαίνεται να είναι καλή ιδέα να βρίσκεστε γύρω από εμβολιασμένα άτομα, αλλά αυτό δεν έχει τεκμηριωθεί ακόμη οριστικά.

Ένα άλλο εύρημα που με στενοχωρεί πραγματικά, είναι ότι υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι τα επιχρίσματα που χώνονταν βαθιά στη μύτη αρρώσταιναν στην πραγματικότητα τα άτομα, αντί να τα τεστάρουν για Covid.

Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω τις πληροφορίες που μοιράζομαι μαζί σας τώρα. Έπρεπε να ψάξω με πολλούς τρόπους, μέχρι να βρω αυτό που έψαχνα.

Έχω αναφερθεί προηγουμένως σε μια αντίδραση αντιγόνου – αντισώματος. Για να είναι απλό, αντιγόνο είναι οποιοσδήποτε ξένος εισβολέας στο σώμα. Ένα θραύσμα θα μπορούσε να αναφέρεται ως αντιγόνο. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, το αντιγόνο είναι η πρωτεΐνη ακίδας που κωδικοποιεί το εμβόλιο mRNA. Με άλλα λόγια, κάθε άτομο που υποβλήθηκε στο εμβόλιο, έχει το σχέδιο για ένα μικρό μέρος του κορωνοϊού να κατασκευάζεται μέσα στο σώμα του, από τα ίδια του τα κύτταρα.

Αυτές οι πρωτεΐνες ακίδας ταξιδεύουν σε όλη την κυκλοφορία του αίματος και βρίσκονται προσκολλημένες στο εσωτερικό τοίχωμα (επιθήλιο) των αιμοφόρων αγγείων. Όταν εντοπιστούν αυτά τα αντιγόνα, αναπτύσσεται μια αντίδραση αντισωμάτων. Μαζί με αυτό υπάρχει ένας καταρράκτης που αναπτύσσεται που είναι αδελφός με τον καταρράκτη πήξης και αναπτύσσεται ένας θρόμβος αίματος.

Τώρα υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Αναφέρεται ως πολυεστιακό, επειδή εμφανίζεται σε πολλές θέσεις και όταν σχηματιστούν θρόμβοι, τότε ο ιστός που τροφοδοτείται με αίμα από τα μικροτριχοειδή πεθαίνει. Αυτό αναφέρεται ως νέκρωση ιστού και επεκτείνεται μέσω του ιστού.


Κατανοήστε ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα όργανα και τους ιστούς του σώματος, αλλά για αυτό το άρθρο επικεντρώνομαι στον εγκέφαλο και την καρδιά.

Στον εγκέφαλο, όταν αναπτύσσονται αυτές οι νεκρωτικές περιοχές, βλέπει κανείς αλλαγές στο άτομο, όπως στο Alzheimer και στη γεροντική άνοια. Έχει παρομοιαστεί με αλλαγές που παρατηρούνται σε άτομα, που στο παρελθόν υποβλήθηκαν σε φρικτή ιατρική θεραπεία όπως λοβοτομή, θεραπεία ηλεκτροσόκ ή θεραπεία σοκ με ινσουλίνη. Για να δείτε τα αποτελέσματα της θεραπείας με ηλεκτροσόκ, μπορείτε να δείτε την ταινία “One Flew Over The Cuckoo’s Nest“.

Η λοβοτομή γινόταν με το σπρώξιμο ενός παγοκόφτη στο πάνω μέρος της κόγχης του κάθε ματιού και στη συνέχεια περιστρεφόταν. Οι μετωπιαίοι λοβοί πάθαιναν σοβαρή και μόνιμη βλάβη.

Η θεραπεία με ηλεκτροσόκ συνίστατο στην τοποθέτηση ενός ηλεκτροδίου σε κάθε πλευρά της ένωσης του κροταφικού και μετωπιαίου λοβού και στη συνέχεια στη διέλευση μεγάλων ποσοτήτων ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του εγκεφάλου. Αυτό προκαλούσε τη διαγραφή της μνήμης και τα άτομα έχασαν μεγάλο μέρος της αγάπης και της συμπόνιας που έχει κανείς συνήθως.

Η θεραπεία σοκ με ινσουλίνη γινόταν με τη χορήγηση μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης σε ένα άτομο, μέχρι να προκληθεί κώμα και στη συνέχεια γινόταν ανάκτηση με τη χορήγηση ζάχαρης. Όταν ανακτούσαν τις αισθήσεις τους, χαίρονταν που ζούσαν, αλλά είχαν γίνει πολύ πειθήνια άτομα με εντελώς αλλαγμένη προσωπικότητα.

Όποιος έχει ακολουθήσει αυτή τη πλανδημία, {ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: HOOPS!!! "Plandemic" ???? (Όχι άλλη ... συνωμοσιολογία!)έχει συνειδητοποιήσει ότι περισσότεροι από 1.000 αθλητές σε όλα τα αθλήματα έχουν πέσει νεκροί, όταν επιδίδονται σε έντονη δραστηριότητα. Αυτό προκαλείται από βλάβη στην καρδιά με παρόμοιο τρόπο όπως και στον εγκέφαλο.

Οι παθολόγοι έδειξαν στις διαφάνειες των νεκρών που εμβολιάστηκαν, στην αυτοψία, ότι υπάρχει πολυεστιακός νεκρωτικός ιστός, καθώς και ινώδης ουλώδης ιστός. Οι πρωτεΐνες ακίδας απεικονίστηκαν επίσης. Αυτές οι κατεστραμμένες καρδιές δεν επισκευάζονται.

Μια άλλη τρομακτική πτυχή, είναι ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πλέον εγκρίνει όλα τα μελλοντικά εμβόλια να είναι τεχνολογίας mRNA, για παράδειγμα την κατασκευή ενός εμβολίου κατά της γρίπης τεχνολογίας mRNA.

Αποκαλύφθηκε από την έρευνά μου ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει μετακινηθεί στη δεύτερη θέση ως υποστηρικτής του ΠΟΥ. Ποιος δίνει τώρα στον ΠΟΥ τα περισσότερα χρήματα; Η Γερμανία! Η Γερμανία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εδώ και χρόνια στην παραγωγή χημικών ουσιών και πολλά φαρμακευτικά προϊόντα παράγονται εκεί, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Pfizer/BioNTech για την Covid.

Ένα άτομο στην έρευνά μου δήλωσε ότι το Τρίτο Ράιχ σηκώνει ξανά το άσχημο κεφάλι του. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, βρισκόμαστε στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με βόμβες και σφαίρες, αλλά με βιολογικό πόλεμο.

Όλοι οι εμβολιασμένοι για την Covid αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Μόλις η πρωτεΐνη ακίδας εισέλθει στο σώμα, δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Πιστεύω ότι πολλοί θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες. Σαν να μην ήταν αρκετά κακές οι παραπάνω πληροφορίες, θα υπάρξουν πολλοί περισσότεροι θάνατοι ως αποτέλεσμα αυτοάνοσων ασθενειών, όταν το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του, δευτερογενώς στα αντισώματα που προέρχονται από τις πρωτεΐνες ακίδας.

Μην κοιτάτε στα κύρια μέσα ενημέρωσης για αποδείξεις για αυτά που έχω γράψει. Όλα διοικούνται από τους Παγκοσμιοποιητές και τα αληθινά γεγονότα καλύπτονται και δεν αναφέρονται καθόλου. Το τέλος του παιχνιδιού όπως δηλώνουν οι Παγκοσμιοποιητές, είναι να απαλλαγούμε από τους “Άχρηστους Φαγάδες”. {ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ: Mα γιατί πονοκεφαλιάζετε, "χρήσιμοι άρχοντες" μου για το τι θα κάνετε με "όλους αυτούς τους άχρηστους και δίχως σκοπό ανθρώπους" ; *}

Κάντε τη δική σας έρευνα.

Δανειστήκαμε το άρθρο από ΕΔΩ


“One Flew Over The Cuckoo’s Nest“ ("H φωλιά του κούκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου