ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΗΠΑ: Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός πιάστηκε να ......

 ....αναμειγνύει αίμα εμβολιασμένων με αίμα ανεμβολίαστων 

{!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?? ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ: Aυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα το είχατε άραγε σκεφτεί;;;(" Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός: “Οι μπολιασμένοι δε μπορούν να δίνουν αίμα γιατί το μπόλι καταστρέφει τα αντισώματα ."), επίσης: Κορυφαίοι επιστήμονες δημοσιεύουν μελέτη που αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 }

Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός αναμειγνύει αδιακρίτως το αίμα των εμβολιασμένων με το αίμα μη εμβολιασμένων. Καθόλου “σοφή κίνηση”, καθώς το αίμα εμβολιασμένου θεωρείται μολυσμένο αίμα, ως προς το ότι ο παραλήπτης θα λάβει μέσω του μεταγγιζόμενου αίματος, όλες τις πρωτεΐνες και τις άλλες τοξίνες που παράγονται από τα εμβόλια.

Ο Ερυθρός Σταυρός ουσιαστικά δηλητηριάζει τα σώματα ανθρώπων που είναι ήδη άρρωστοι και έχουν απεγνωσμένη ανάγκη από καθαρό, υγιές αίμα και όχι αίμα που περιέχει ό,τι διοχετεύτηκε μέσω της Operation Warp Speed.

«Δεν επισημαίνουμε ότι τα προϊόντα αίματος περιέχουν εμβολιασμένο ή μη εμβολιασμένο αίμα, καθώς το εμβόλιο Covid-19 δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και δεν ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια του παραλήπτη», ισχυρίζεται ο Ερυθρός Σταυρός.

Οι πρωτεΐνες από τον κορωνοϊό «περιφέρονται ελεύθερα στην κυκλοφορία του αίματος»

Το θέμα ήρθε στο φως ως απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού στην παροχή περίθαλψης μετά τον τυφώνα Φιόνα, ο οποίος κατέστρεψε το νησί του Πουέρτο Ρίκο. Κάποιοι ανησυχούσαν ότι ο Ερυθρός Σταυρός μπορεί να δηλητηριάζει ανθρώπους με μολυσμένο αίμα και αποδεικνύεται ότι οι ανησυχίες τους ήταν δικαιολογημένες.

Η ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον Ερυθρό Σταυρό προφανώς έχασε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη που έδειχνε ότι τα εμβόλια κατά της γρίπης Fauci, στην πραγματικότητα, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή διαπιστώθηκε ότι ο υπερβολικός κίνδυνος σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών είναι πολύ υψηλότερος σε άτομα των οποίων το αίμα έχει μολυνθεί μετά τον εμβολιασμό από την Operation Warp Speed.

«Στη δοκιμή Moderna, ο υπερβολικός κίνδυνος σοβαρών AESI (15,1 ανά 10.000 συμμετέχοντες) ήταν υψηλότερος από τη μείωση του κινδύνου για νοσηλεία COVID-19 σε σχέση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου (6,4 ανά 10.000 συμμετέχοντες)», όπως εξηγεί η μελέτη.

«Στη δοκιμή της Pfizer, ο υπερβολικός κίνδυνος σοβαρών AESI (10,1 ανά 10.000) ήταν υψηλότερος από τη μείωση του κινδύνου για νοσηλεία COVID-19 σε σχέση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου (2,3 ανά 10.000 συμμετέχοντες).»

Γνωρίζουμε ότι τα AESI με αναλογίες κινδύνου υψηλότερο από ένα, που σημαίνει «αυξημένο κίνδυνο», περιλαμβάνουν σοβαρές καταστάσεις όπως διαταραχή πήξης, σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας και μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.

Τον Μάιο του 2021, μια άλλη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Science εξηγεί λεπτομερέστερα πώς τα εμβόλια Covid καταλήγουν τελικά στην κυκλοφορία του αίματος, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της ομάδας κοινωνικών μέσων του Ερυθρού Σταυρού.

«Η πρωτεΐνη της ακίδας δεν απελευθερώνεται, ώστε να περιπλανηθεί ελεύθερα στην κυκλοφορία του αίματος από μόνη της, επειδή έχει μια διαμεμβρανική περιοχή αγκύρωσης που, όπως υποδηλώνει το όνομα, την αφήνει κολλημένη», εξήγησε ο Derek Lowe. «Έτσι βρίσκεται στον ίδιο τον ιό και το ίδιο κάνει στα ανθρώπινα κύτταρα». Ο Lowe συνέχισε δηλώνοντας ότι οι πρωτεΐνες ακίδας του covid jab βρίσκονται στην επιφάνεια των μυϊκών και των λεμφικών κυττάρων στον ώμο κοντά στο σημείο της ένεσης. «Μερική ποσότητα από τη δόση του εμβολίου θα εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, φυσικά», προσέθεσε.

«Αλλά να έχετε κατά νου, όταν τα σωματίδια mRNA ή αδενοϊού χτυπούν κύτταρα έξω από το ήπαρ ή το σημείο του εμβολιασμού, εξακολουθούν να τα αναγκάζουν να μεταφέρουν την πρωτεΐνη Spike αγκυρωμένη στις επιφάνειές τους, όχι να την ρίχνουν στην κυκλοφορία».

Το γεγονός είναι, ότι δεν μπορεί πλέον να εμπιστευτεί τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό. Η ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λέει ξεκάθαρα ψέματα στο κοινό για το μολυσμένο αίμα του και οι άνθρωποι καλά θα έκαναν να το λάβουν υπόψη και να αποφύγουν να δεχτούν μετάγγιση αίματος από την ομάδα αυτήν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου