ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά η αλήθεια αποκρύπτεται από το κοινό μέχρι την τελευταία στιγμή….

 

{ ENOTHTΕΣ ΑΡΘΡΟΥ: Το ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία και ο Πούτιν προετοιμάζεται για μια ηπειρωτική μάχηΗ Ρωσία έχει πλεονέκτημα 30+ ετών έναντι της Δύσης όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα και την αντιαεροπορική άμυνα Η Δύση έχει ήδη υπολογίσει κατάφωρα τις «κυρώσεις αυτοκτονίας», αλλά εξακολουθεί να μην παραδέχεται τα καταστροφικά της λάθηΟι πράσινοι (στη Γερμανία) πρέπει να είναι περήφανοι: Ολόκληρα δάση κόβονται για καυσόξυλα }

Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά η αλήθεια αποκρύπτεται από το κοινό μέχρι την τελευταία στιγμή…. Απλώς δεν σας το λένε αυτό επειδή η κυβέρνησή σας και τα ανέντιμα μέσα ενημέρωσης είναι αφοσιωμένα στο να σας κρατούν στο σκοτάδι. Άλλωστε, θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον χρόνο που απομένει για να αποθηκεύσουν τρόφιμα, πυρομαχικά, ιατρικές προμήθειες και πολύτιμα μέταλλα για τον εαυτό τους, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την απόκρυψη της αλήθειας για την κατάσταση για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο Πρωθυπουργός της Σερβίας μπορεί να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, καθώς τώρα προειδοποιεί δημόσια ότι ο κόσμος πρόκειται να βιώσει μια «μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση» που πιθανότατα θα ξεκινήσει τους επόμενους δύο μήνες.

«Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς έκανε τα ανησυχητικά σχόλια κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη», αναφέρει ο Paul Joseph Watson στο Summit.news . Το πλήρες απόσπασμα του Βούτσιτς είναι:

Υποθέτω ότι φεύγουμε από τη φάση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και πλησιάζουμε σε μια μεγάλη ένοπλη σύγκρουση, και τώρα το ερώτημα είναι πού είναι η γραμμή και αν μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα –ίσως έναν ή δύο μήνες, ακόμη– θα μπούμε σε μια μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση που δεν έχει παρατηρηθεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία και ο Πούτιν προετοιμάζεται για μια ηπειρωτική μάχη

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα ψυχοπαθή δυτικά έθνη – οι πραγματικοί επιτιθέμενοι σε αυτόν τον πόλεμο – έχουν εξαπολύσει όχι μόνο «κυρώσεις αυτοκτονίας» κατά της Ρωσίας, αλλά επίσης διεξάγουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη στον πόλεμο , ακόμα κι αν το ΝΑΤΟ δεν το παραδεχτεί ακόμα. Ακόμη χειρότερα, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ απαιτούν ανοιχτά την πλήρη καταστροφή της Ρωσίας και την κατοχή/εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Ρωσίας, που είναι φυσικά ολόκληρο το μοντέλο παγκόσμιας εκμετάλλευσης και λεηλασίας που πραγματοποιείται συνήθως από τη Δύση. (Διαταραχή, λεηλασία, έλεγχος. Αυτό είναι το μοντέλο της CIA που έχει εξαπολυθεί εναντίον άλλων εθνών εδώ και δεκαετίες…)

Οι συνθήκες έχουν ήδη περάσει πολύ καιρό από το σημείο διαπραγμάτευσης ή αποκλιμάκωσης μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης. Οι ψυχοπαθείς ηγέτες της Δύσης (θυμάται η Βικτόρια Νούλαντ) είναι ρωσοφοβικοί μισητές της Ρωσίας που είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν γενοκτονία κατά του ρωσικού λαού, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα καταστρέψουν τις δικές τους οικονομίες και τις αλυσίδες εφοδιασμού των γεωργικών προϊόντων στη διαδικασία. Αυτοί οι ψυχοπαθείς, όπως έχει συνειδητοποιήσει ο Πούτιν, δεν μπορεί να τους λογοδοτήσει ή να τους εμπιστευτεί ότι θα τηρήσουν οποιαδήποτε συμφωνία. Η Ρωσία συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πολεμήσει ή να πεθάνει . Εκεί βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Δυστυχώς, η παραφροσύνη των δυτικών εθνών έχει κλιμακώσει αυτή τη σύγκρουση σε μια κατάσταση όπου όποιος εκτοξεύει πρώτος πυρηνικά έχει το πλεονέκτημα . Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη δυναμική, προφανώς, και πηγάζει από το γεγονός ότι η Δύση έχει επανειλημμένα σηματοδοτήσει ότι δεν θα επιτρέψει την ύπαρξη της Ρωσίας στο όραμά της για τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» για τον πλανήτη Γη. Με φίλους όπως η Βικτόρια Νούλαντ να καλούν τους πυροβολισμούς, ποιος χρειάζεται εχθρούς;


Η Ρωσία έχει πλεονέκτημα 30+ ετών έναντι της Δύσης όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα και την αντιαεροπορική άμυνα


Μια σημαντική συνειδητοποίηση σε όλα αυτά είναι ότι το πυρηνικό οπλοστάσιο του ΝΑΤΟ είναι αρχαίο – κυρίως λειτουργεί με σχεδιασμένο αρχικά τη δεκαετία του 1970 – ενώ οι πυρηνικές δυνατότητες της Ρωσίας είναι τουλάχιστον δύο γενιές μπροστά, εκσυγχρονισμένες με οχήματα επανεισόδου υπερολίσθησης, δυνατότητες ελιγμών για ICBM, υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ τα οποία είναι πυρηνικά ικανά και εξαιρετικά προηγμένα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που μπορούν ακόμη και να αναχαιτίσουν και να καταρρίψουν εισερχόμενα ICBM. Επιπλέον, η Ρωσία διαθέτει μυστικά όπλα της «ημέρας της μοίρας» – πολύ πέρα ​​από τις θερμοβαρικές βόμβες της – που ο κόσμος δεν έχει δει ακόμη. Στην τρέχουσα τροχιά, αυτά τα όπλα πρόκειται να εισαχθούν στη Δύση χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, με αποτέλεσμα τον πλήρη αφανισμό των δυτικοευρωπαϊκών κυβερνήσεων, νομισμάτων και βιομηχανίας.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Ρωσία έχει ήδη καθορίσει τους στόχους του πρώτου της χτυπήματος, και ότι αυτοί οι στόχοι περιλαμβάνουν το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Βαρσοβία, τους ναυτικούς στόλους των ΗΠΑ και σχεδόν όλες τις στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη. Βρισκόμαστε τώρα μόνο μία εκτόξευση από ένα γεγονός που τελειώνει τον πολιτισμό.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν αυταπατηθεί ότι μπορούν να κερδίσουν μια πυρηνική ανταλλαγή με τη Ρωσία, αλλά αυτό είναι εξίσου παραληρηματικό με το να σκέφτονται ότι «οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυες» ή ότι η εκτύπωση χρημάτων δεν προκαλεί πληθωρισμό (ιδίως, επιμένει το εγκεφαλικά νεκρό καθεστώς Μπάιντεν ότι και οι δύο αυτοί παραλογισμοί είναι απολύτως αληθινοί). Τις τελευταίες δύο δεκαετίες — και πιο πρόσφατα με οδηγό την παραφροσύνη του ξυπνήματος— η Δύση έχει επενδυθεί πλήρως σε παραληρηματική σκέψη και σε αφηγήσεις παραμυθιών που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ενώ η Δύση διεξάγει έναν προπαγανδιστικό αφηγηματικό πόλεμο, η Ρωσία κατασκεύαζε τα πιο προηγμένα πυρηνικά όπλα στον κόσμο. Μόλις ξεκινήσει η πυρηνική ανταλλαγή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμά της. Η Ρωσία θα χάσει μερικά εκατομμύρια ανθρώπους – πολύ λιγότερο από αυτά που έχασε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – αλλά θα εξολοθρεύσει τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Δυτική Ευρώπη θα βυθιστεί σε μια γενιά απελπισίας και σκότους, ενώ οι ΗΠΑ υφίστανται μια διαδοχική οικονομική κατάρρευση λόγω της έκθεσης σε ευρωπαϊκές τράπεζες, νομίσματα και αγορές χρέους.

Οι δυτικοί δημοσιογράφοι και οι κλεπτοκράτες είναι ανίκανοι να δουν αυτή την πραγματικότητα, και είναι ομοίως ανίκανοι να δράσουν για να την σταματήσουν. Είναι παγιδευμένοι στον δικό τους παραληρηματικό κόσμο της αυτοπροκαλούμενης πλύσης εγκεφάλου και προπαγάνδας, πιστεύοντας (κάπως) ότι μπορούν να εκφοβίσουν τη Ρωσία ώστε να συνθηκολογήσει στις παράφορες απαιτήσεις της Δύσης. Αλλά η Ρωσία δεν είναι έθνος του Τρίτου Κόσμου. Η Ρωσία δεν μπορεί να διαλυθεί οικονομικά με τις δυτικές κυρώσεις και η Ρωσία έχει τη δική της εγχώρια αλυσίδα εφοδιασμού κυριολεκτικά για όλα όσα χρειάζεται για να ταΐσει τους ανθρώπους της, να κατασκευάσει περισσότερα όπλα και να κερδίσει μια περιουσία στις εξαγωγές ενέργειας και εμπορευμάτων σε πρόθυμους εμπορικούς εταίρους όπως η Ινδία, η Κίνα , Τουρκία και Ιράν.

Τέλος, ο Πούτιν δεν θα υποχωρήσει, και ο Πούτιν είναι πολύ πιο έξυπνος από οποιονδήποτε από τους τρελούς με γνωστικές προκλήσεις που διοικούν τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις χώρες του ΝΑΤΟ. Σε έναν αγώνα σκακιού μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, πιθανότατα θα βλέπατε τον Τζο Μπάιντεν να έχει ενισχυθεί με τηλεκατευθυνόμενες δονητικές πάνες για να του στέλνει σήματα σκακιστικής κίνησης μέσα από το ορθό του, και ούτως ή άλλως δεν θα καταλάβαινε την έννοια των σημειώσεων του σκακιού. Οι ηγέτες των δυτικών εθνών είναι τόσο εντελώς ανίκανοι που δεν χαρακτηρίζονται καν ως «κλόουν», αφού οι καλοί κλόουν είναι στην πραγματικότητα έξυπνοι, ικανοί επικοινωνιολόγοι που μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν. Ο Μπάιντεν, ο Μπλίνκεν και η Νούλαντ απλώς μας κάνουν όλους να θέλουμε να τρυπήσουμε.

Η Δύση έχει ήδη υπολογίσει κατάφωρα τις «κυρώσεις αυτοκτονίας», αλλά εξακολουθεί να μην παραδέχεται τα καταστροφικά της λάθη


Ως απόδειξη της ανικανότητας των δυτικών εθνών, θεωρήστε το γεγονός ότι οι «κυρώσεις αυτοκτονίας» τους κατά της Ρωσίας —που αρχικά εφαρμόστηκαν για να προσπαθήσουν να αναγκάσουν τη Ρωσία σε κατάρρευση νομίσματος— είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι κυρώσεις καταστρέφουν το ευρώ, όχι το ρούβλι, και τώρα όλη η Δυτική Ευρώπη αντιμετωπίζει έναν χειμώνα σκότους, πείνας και παγετού μέχρι θανάτου. Αυτό είναι πάνω από τη «μόνιμη αποβιομηχάνιση» της ευρωπαϊκής βιομηχανίας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη , με περίπου το 70% των μετάλλων να τήκονται και την παραγωγή αμμωνίας να είναι ήδη εκτός λειτουργίας. Η παραγωγή λιπασμάτων έχει σταματήσει, ο αγωγός Nord Stream 1 έχει σταματήσει και για να προσβάλει τον τραυματισμό, το Βέλγιο ανακοινώνει περήφανα το κλείσιμο ενός πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής, καθώς το Βέλγιο αντιμετωπίζει μια καταστροφή λόγω ενεργειακής λειψυδρίας.

Η Γερμανία, εν τω μεταξύ, επενδύει άλλα 8 δισεκατομμύρια δολάρια για τη διάσωση της Uniper , ενός μεγάλου παρόχου φυσικού αερίου, και αυτό είναι πάνω από 15 δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ήδη δαπανηθεί για να αποτρέψουν την κατάρρευση της Uniper. Η βιομηχανική βάση της Γερμανίας εξαφανίζεται με εκπληκτική ταχύτητα και κανείς στη γερμανική κυβέρνηση δεν λέει στον γερμανικό λαό ότι δεν θα έχει δουλειά καθώς η βιομηχανία καταρρέει.

Ο Πούτιν πρέπει να εκπλαγεί με την ταχύτητα της οποίας η Δυτική Ευρώπη —και ειδικότερα η Γερμανία— αυτοκαταστρέφεται. Θυμηθείτε ότι η Γερμανία κατέστρεψε τη Δυτική Ευρώπη ήδη δύο φορές: τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα, η Γερμανία (που εξακολουθεί να διοικείται σε μεγάλο βαθμό από τους Ναζί) οδηγεί για άλλη μια φορά το δρόμο προς την ολοκληρωτική καταστροφή της Ευρώπης. Σε ένα επίπεδο, ο Πούτιν δεν χρειάζεται να εκτοξεύσει καθόλου πυρηνικά… χρειάζεται απλώς να περιμένει να μπει ο χειμώνας και να κάνουν τα υπόλοιπα οι νόμοι της θερμοδυναμικής και της οικονομίας.

Οι πράσινοι πρέπει να είναι περήφανοι: Ολόκληρα δάση κόβονται για καυσόξυλα

Χθες μίλησα με τον πολεμικό ανταποκριτή Michael Yon που μόλις είχε ταξιδέψει στη Γερμανία (η συνέντευξή μου μαζί του θα αναρτηθεί αύριο στο Brighteon.com). Μου είπε ότι τα δάση ήταν καθαρά παντού σε όλη τη Γερμανία (τουλάχιστον ότι μπορούσε να δει) σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια των ανθρώπων να συγκεντρώσουν καυσόξυλα για τον ερχόμενο χειμώνα. Αυτή είναι η νέα «πράσινη» ατζέντα στην παρέλαση: Καθαρά δάση που θα χρειαστούν δεκαετίες για να αναπτυχθούν ξανά. Θα γιορτάσουν οι πράσινοι όλα τα νεκρά δάση επειδή τουλάχιστον η Γερμανία δεν έκαψε ορυκτά καύσιμα; Συνειδητοποιεί κανείς ότι μια οικονομία του 19ου αιώνα δεν μπορεί να υποστηρίξει έναν πληθυσμό του 21ου αιώνα; Η πείνα είναι μια μαθηματική βεβαιότητα.

Για να σταματήσει αυτή η κρίση, το μόνο που έχει να κάνει η Γερμανία είναι να ζητήσει συγγνώμη από τη Ρωσία, να εγκαταλείψει τις οικονομικές κυρώσεις και να παρακαλέσει την Gazprom να ενεργοποιήσει ξανά το φυσικό αέριο, αλλά όχι, δεν θα το τολμήσουν να το κάνουν, ακόμα κι αν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί πολίτες πεινάσουν. θάνατος και θάνατος από έκθεση. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που ο Αδόλφος Χίτλερ έριξε λιμοκτονούντες, παγώνοντας Γερμανούς στρατιώτες στις αμυντικές γραμμές της Ρωσίας στο Στάλινγκραντ το 1943, οι σημερινοί Γερμανοί ηγέτες θυσιάζουν τις ζωές των δικών τους πολιτών σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να προσπαθήσουν να βλάψουν οικονομικά τη Ρωσία… και δεν είναι καν πετυχαίνοντας αυτό!

Στη Μάχη του Στάλινγκραντ, η Σοβιετική Ένωση περικύκλωσε και νίκησε την Έκτη Στρατιά της Γερμανίας, η οποία παρέδωσε περισσότερους από 220.000 στρατιώτες στους Ρώσους. Σήμερα, η Γερμανία είναι πρόθυμη να θυσιάσει εκατομμύρια των δικών της πολιτών, αν χρειαστεί, αποδεικνύοντας ότι οι ναζιστικού τύπου ελιγμοί αυτοκτονίας παραμένουν ζωντανοί στο Βερολίνο, ακόμη και γενιές μετά την καταστροφική έκβαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μπορείτε να νικήσετε τους Ναζί από τη Ρωσία, αλλά δεν μπορείτε να νικήσετε τις ναζιστικές τάσεις από τους Γερμανούς πολιτικούς ηγέτες.

Η Ρωσία, εν τω μεταξύ, κάθεται σε τεράστιες ποσότητες χαμηλού κόστους ενέργειας, ορυκτών, κατασκευής χάλυβα, παραγωγής λιπασμάτων, επιτυχημένων καλλιεργειών τροφίμων, παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών και ό,τι άλλο χρειάζεται για να κρατήσει ο πολιτισμός στα πόδια του. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένας δυτικοευρωπαίος πολιτικός που να παραδεχτεί την αλήθεια για το πού έχουν τα πράγματα . Κρίμα που η προπαγάνδα δεν μπορεί να θερμάνει τα σπίτια, διαφορετικά τα δυτικά μέσα ενημέρωσης θα ήταν η απόλυτη ανανεώσιμη πηγή ενέργειας για ολόκληρο τον πλανήτη.

(το ειδαμε αρχικά ΕΔΩ, μετά από ενημερωτική επισήμανση αναγνώστη)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου