ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Vive la France: "Passe sanitaire à la poubelle. Le temps des playmobils est révolu !" - "The health pass in the garbage. Playmobil time is over!”


Έχει ο καιρός γυρίσματα:
" Το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουλίου προς την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Γαλλική Βουλή απέρριψε βασικό άρθρο του νέου νομοσχεδίου ”υγείας κι ασφάλειας” για την επιδημία Covid-19, που προβλέπει τη δυνατότητα επαναφοράς του pass sanitaire για ταξίδια εκτός Γαλλίας. Αυτό το άρθρο 2 του νομοσχεδίου «υγείας και ασφάλειας» απορρίφθηκε με 219 ψήφους υπέρ και 195 κατά. Από την άλλη πλευρά, το νομοσχέδιο επιβεβαιώνει τη λήξη την 1η Αυγούστου του πλαισίου «υπερβολικού κοινού δικαίου» της κατάστασης έκτακτης ανάγκης υγείας και του καθεστώτος διαχείρισης κρίσεων που τέθηκε σε εφαρμογή στα τέλη Μαΐου 2021.Για τη μάσκα καμιά αναφορά. Με το άρθρο 1 επιτρέπει, λόγω μιας ακόμα εύθραυστης επιδημικής κατάστασης, να συνεχίσει να συλλέγει δεδομένα υγείας σε τεστ προσυμπτωματικού ελέγχου (σύστημα SI-DEP). Mια ακόμη ήττα Μακρόν καθώς δείχνει να έχει την τύχη Σαρκοζί μετά την αποκάλυψη σκανδάλου Uber files. Μετά από αυτή την εξέλιξη κι ενώ εκκρεμεί η επικύρωση του από Γερουσία Γάλλος πολιτικός απαιτεί: επαναφορά όλου του προσωπικού που έχει τεθεί σε αναστολή και άρση υποχρεωτικού εμβολιασμού - αφαίρεση του Health Pass από νοσοκομεία και γηροκομεία - προστασία παιδιών από τις αδηφάγες ορέξεις των εργαστηρίων"  Αποσπάσματα από το άρθρο: Στη Γαλλία τέλος το υγειονομικό πάσο κι η Έκτακτη Ανάγκη για covid19! Η Βουλή απέρριψε άρθρο που πρόβλεπε εν δυνάμει επαναφορά υγειονομικού πάσου για ταξίδια στο εξωτερικό. “Το υγειονομικό πάσο στα σκουπίδια. Ο καιρός των playmobil τελείωσε!”

Tweet A : "Loi sanitaire : Article 2 rejeté. Passe sanitaire à la poubelle. Le temps des playmobils est révolu !"
Tweet B: " ÉNORME évènement à l'Assemblée nationale !!! Nous venons de battre la macronie qui voulait rendre possible le retour du PassSanitaire dans les transports. Nous avons gagné ! La macronie est minoritaire ! " 
Tweet C : "Maintenant il faut :
- réintégrer tous les personnels suspendus et supprimer l’obligation vaccinale 
- supprimer le Pass sanitaire pour les hôpitaux et EHPAD 
- protéger les enfants des appétits voraces des labos Au boulot les oppositions ! On ne vous laissera pas tranquille !"

Σύνδεση: Το δράμα της χρήσης των παιδιών ως πειραματόζωων..


Μια πλειάδα Γάλλων Ψυχολόγων, Παιδοψυχιάτρων, Ψυχαναλυτών καταγγέλει: η παιδική ηλικία χρησιμοποιείται ως ένα πειραματικό πεδίο θεσμικών τεχνικών χειραγώγησης. Κλινική μελέτη: Τραυματικές επιπτώσεις της τρέχουσας υγειονομικής πολιτικής στα παιδιά…


ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής:oι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν 80% λόγω διαχείρισης covid19! 2,5 φορές πάνω οι αυτοκτονικές τάσεις, 4 η ανορεξία, 3 το άγχος.Αιτία:lockdown. Ο βιολογικός αποσυγχρονισμός της τηλεργασίας οδηγεί ως και σε σχιζοφρένεια. (στην Ελλάδα υπάρχει αντίστοιχη μελέτη;) Η μάσκα δεν βοηθάει!*

" Είναι η πρώτη κοινωνία στην ιστορία που ρίχνει στον Καιάδα τα υγιή της παιδιά όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Τα ρίχνει στον Καιάδα για να τα ανασύρει ψυχικά ανάπηρα!! Τα ρίχνει στο Ψυχικό Καιάδα για να τα ”σώσει”.."
"Αυτά τα κρούσματα της Δημόσιας Ψυχικής υγείας, θύματα μιας παράλογης μεσαιωνικού τύπου υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης με στρατόπεδα συγκέντρωσης πληθυσμού ακούσιο γενικευμένου εγκλεισμού, απαγόρευση κυκλοφορίας, καραντίνα κλειστά τα πάντα από σχολεία ως κι αγορά, καταναγκαστικά έργα σε ψηφιακά Νταχάου με ανεπίστροφες συνέπειες δεν τα παρουσιάζουν ως κρούσματα. Είναι τα ορφανά κρούσματα της καταστροφής της Δημόσιας Ψυχικής Υγείας…"

Οι νοσηλείες παιδιών ηλικίας κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν κατά 80% λόγω της υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης του covid19 σύμφωνα με την καθηγήτρια της Παιδοψυχιατρικής Sylvie Tordjman, επικεφαλής του παιδικού και εφηβικού ψυχιατρικού κέντρου στο Πανεπιστήμιο της Rennes 1. O αριθμός των ανηλίκων που έχουν αυτοκτονικές τάσεις και ιδέες εκτινάχθηκε τους τελευταίους μήνες αναφέρει στο (France Inter) και που; στη Γαλλία που ως επί το πλείστον έχει ανοικτά σχολεία. Η Καθηγήτρια τονίζει 2,5 φορές πάνω οι αυτοκτονικές τάσεις, 4πλασιάστηκε η ανορεξία, 3πλασιάστηκε το άγχος στα παιδιά.Βασική Αιτία: το lockdown και τα συνεπαγόμενά του. Ο βιολογικός αποσυγχρονισμός της τηλεργασίας οδηγεί ως και σε σχιζοφρένεια. Η μάσκα δεν βοηθάει! Στη Γαλλία συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα υπάρχει αντίστοιχη μελέτη;;

Είναι η θυσιασμένη γενιά, όπως αυτο-αποκαλούν εαυτούς οι Γάλλοι φοιτητές στις διαμαρτυρίες τους.

Από τις 31 Οκτώβρη 2020 οι αυτοκτονικές κρίσεις στους νέους πολλαπλασιάστηκαν κατά 2,5 φορές. Υπερδιπλασιάστηκαν.
Σύμφωνα με την καθηγήτρια της Παιδοψυχιατρικής Sylvie Tordjman, επικεφαλή του παιδικού και εφηβικού ψυχιατρικού κέντρου στο Πανεπιστήμιο της Rennes 1, οι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικούς λόγους έχουν αυξηθεί κατά 80%.

“Από τις 31 Οκτώβρη παρακολουθήσαμε έναν αριθμό αυτοκτονικών κρίσεων να πολλαπλασιάζεται κατά 2,5 φορές”, υπογράμμισε στις 22 Μαρτίου στο franceinfo η Sylvie Tordjman, καθώς οι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικούς λόγους αυξήθηκε κατά 80% και μια σύσκεψη διυπουργική στη ψυχική υγεία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί.

Πρόκειται για μια πραγματική επιδείνωση στη ψυχική υγεία των πιο μικρών τόνισε η Sylvie Tordjman.
Από την ανάρτηση :
Ο "COVIDALISM" ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ! (ΜΕ ΤΗΝ BIG PHARMA ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου