ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ο ''ΤΣΑΡΟΣ'' ΕΛΙΩΣΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ (*) ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΥ....ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ''ΓΟΒΕΣ'' ΤΩΡΑ


( * περί γοβών Ζελένσκι μπορείς να ανατρέξεις κι εδώ: Ο ταλαντούχος και οραματιστής πρόεδρος και οι "άξεστοι" που κατέστρεψαν τα όνειρα αυτού και των σπονσόρων του...)

Ο ''ΤΣΑΡΟΣ'' ΕΛΙΩΣΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΥ....ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ''ΓΟΒΕΣ'' ΤΩΡΑ (Μαΐου 26, 2022)

ΧΑΛΑΡΑ ΛΟΠΙΟΝ ΑΡΑΞΤΕ ΚΑΝΑΠΕ ΑΠΛΩΣΤΕ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ......

Δεν υπάρχει πια Ουκρανία. Δεν υφίσταται μία τέτοια χώρα, παρά μόνο πλέον, στα χαρτιά! Η Ουκρανία, έχει χάσει 5.000.000 από τον πληθυσμό της που έχει μεταναστεύσει στη Δυτική Ευρώπη και είναι αμφίβολο, εάν θα επιστρέψει ποτέ. Έχει χάσει επίσης, περίπου το 30% των εδαφών της μια για πάντα, όλα σχεδόν τα λιμάνια της και τις βαριές βιομηχανίες της, έχει χάσει την ικανότητά της να παράγει και να εξάγει αγροτικά προϊόντα και πρώτες ύλες, καθώς το ¼ του πληθυσμού της έχει ενταχθεί κάτω από την ρωσική πολιτική κυριαρχία.

Η Ουκρανία, είναι ένα κράτος φάντασμα πλέον, που το συντηρούν τα χρήματα του Μπάιντεν και της συμμορίας της Κλίντον. Ο πόλεμος, στρατιωτικά και πολιτικά, έχει κερδηθεί από τον Πούτιν. Οι Ουκρανοί, αργά ή γρήγορα, θα καταλάβουν σε τι όλεθρο τον έχουν σπρώξει οι γόβες του Ζελένσκι και των δυτικών και θα ενταχθούν κάτω από την ρωσική σφαίρα επιρροής, εάν θέλουν να έχουν φαγητό και θέρμανση τους επόμενους παγωμένους χειμώνες.

Volodymyr Zelensky heels

Πολιτικά και γεωπολιτικά από εδώ και πέρα, θα σχηματιστεί ένας διάδρομος που θα ξεκινάει από την Ρωσία, θα πηγαίνει στην Ουκρανία, την Ουγγαρία και την Σερβία και θα αποκόπτει τη Βαλκανική χερσόνησο από τη δυτική Ευρώπη. Το status quo της Βαλκανικής, θα μπει σε τροχιά μεγάλων αλλαγών και θα επηρεαστούν όλες οι χώρες της περιοχής, αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, οι χώρες παρωδία της Βαλτικής και της Σκανδιναβίας, θα δουν με άλλο μάτι, αναγκαστικά, την σύγκρουση με την Ρωσία και θα αναθεωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουν τη Δύση.

Οι γόβες των δυτικών, κατάφεραν να δημιουργήσουν, σχεδόν δωρεάν, τον πιο εμπειροπόλεμο στρατό του κόσμου, τον ρωσικό! Οι Ρώσοι, από εκεί που είχαν μία πολεμική μηχανή για γέλια και για κλάματα, πέτυχαν να εκπαιδεύσουν με τα λεφτά των δυτικών και το αίμα των Ουκρανών, 100.000 στρατιώτες που σημαίνει, ότι αυτοί οι 100.000 που απέκτησαν πολεμική πείρα στην Ουκρανία, σε συνθήκες σύγχρονου χερσαίου πολέμου (αστικού, ημιαστικού και πεδινού), μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους σε τουλάχιστον 500.000 άντρες του ρωσικού στρατου! Ταυτόχρονα, οι Ρώσοι, έχουν το χρόνο και το χρήμα να βελτιώσουν τις αδυναμίες των οπλικών τους συστημάτων απέναντι στα δυτικά, που αφειδώς παραχώρησε η Δύση στο Ζελένσκι.

Η Ρωσία, με την ασήμαντη απώλεια 10-20.000 στρατιωτών και οπλικών συστημάτων β και γ διαλογής, κατάφερε να έχει τον πιο μάχιμο στρατό πάνω σε Ευρωπαϊκό έδαφος και γεωπολιτικά, να ξαναγίνει πραγματική υπερδύναμη, αφού ο χρόνος πλέον, δουλεύει εις βάρος των Ουκρανών και των δυτικών εν γένει. Είναι και πάλι ζήτημα χρόνου οι δυτικές κοινωνίες υπό το φάσμα της ακραίας φτώχειας, να αναζητήσουν την ανατροπή και τιμωρία των κυβερνήσεών τους, που τους ενέπλεξαν σε έναν πόλεμο για τις γόβες του Ζελένσκι.

Οι Ρώσοι κέρδισαν, ο Πούτιν κέρδισε και έχασε η διεθνής των ομοφυλόφιλων και των παιδεραστών.

{σ.σ. Σε αυτό το σημείο παραπέμπουμε σε δυο αναρτήσεις που, ειδικά η πρώτη, περιέχουν εντός και επιπλέον συνδέσμους με προβληματισμούς αλλά και πληροφόρηση που ίσως αγνοούν πολλοί "αιθεροβάμονες" πάνω στις νεφέλες μιας κενής ουσίας και σοβαρότητας αντίληψης, όπως αποδεικνύουν οι επιεικώς ευτράπελες έως τραγικές καταστάσεις,  επί συγκεκριμένων πραγμάτων-"σημείων και τεράτων": 
" A message from the Gay Community " και κάποιοι προβληματισμοί πάνω σε αυτό...  +  Αυτά τα αποκτηνωμένα, σαδιστικά φασισταριά εξοπλίζει το ΝΑΤΟ και οι "πρόθυμοι Ευρωπαίοι εταίροι"; (το'χουμε επισημάνει, ας το ξανακάνουμε!) }

 Εάν ήταν αλλιώς τα πράγματα, δε θα υστερίαζε ο Σόρος στο Νταβός και δε θα έκανε λόγο για το «τέλος της ανθρωπότητας» εξαιτίας της ρωσικής εισβολής. Το τέλος το δικό του και της συμμορίας του βλέπει και έχει τρομάξει!

Η επαναφορά Τραμπ στην αμερικανική Προεδρία ή του Ρον ντε Σάντις, θα είναι το τελειωτικό χτύπημα πάνω στα παρτάλια του Great Reset και της δυτικής Ευρώπης.

Αυτή τη φορά, οι Αμερικανοί που θα αναλάβουν τα ηνία της διακυβέρνησης, ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτή τη φορά, το μάτι τους στάζει αίμα, όπως έχω ξαναπεί…

Τα επονομαζόμενα PIIGS ανήκω ως "G" Greek και εγώ.......ΤΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ...?

Μας πήγαν οι βόρειοι και οι κεντροευρωπαίοι στρατιωτικό περίπατο λιτότητας 12 χρόνια τώρα. Ποιος θα ξεχάσει τις περιβόητες διασκέψεις του EUROGROUP που έπαιζε τις ζωές μας και τις περιουσίες μας στα ζάρια.

Τώρα όμως η λιτότητα και η κρίση χτύπησε και μάλιστα άσχημα και αυτούς. Είναι η σειρά τους να ζήσουν αυτό το σοκ και δέος. Θα τους πάρει λίγο χρόνο μόνο που χρόνο δεν έχουν.

Από την άλλη ο βρεγμένος Greek Pig την βροχή την φοβάται;; Δεν την φοβάται ρε κουφαλίτσες. Τώρα ήρθε η σειρά τους να δούν την γλύκα ..


Αν μυριστούν αίμα και αρχίσουν οι καρχαρίες να σορτάρουν το ευρώ και τις μετοχές των ευρωπαϊκών τραπεζών από την μια και από την άλλη οι πέραν του Ατλαντικού για να διασώσουν το δολάριο θα γίνει ολοκαύτωμα. Οι δε πολιτικοί είναι σε πανικό και αυτό καθημερινά φαίνεται. Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Αναγκαστικά θα αυξήσουν και τα επιτόκια και μια νέα πτώση είναι προ των πυλών.το δανειστήκαμε από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου