ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η XIΛΗ, (μια από τις "πιο εμβολιασμένες χώρες" του κόσμου), ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ...ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ...."ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ & ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"! Ώστε αυτοί να ... μην απολέσουν τα......ανθρώπινα δικαιώματά τους! (ΜΑ, ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;;)

 

(ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΕΥΛΟΓΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ??  "Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία" ...--- Η αυγή της γενετικά τροποποιημένης ανθρωπότητας; ----  Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Μπουρλά: ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ με το DNA των ανθρώπων – ΒΙΝΤΕΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ» ----- ?? ... !!  Τι να πούμε...; ζαλάδα!)


VIDEO: https://rumble.com/vvvxtk-53558264.html

Σχετικό άρθρο:

" Συγκεκριμένα, ο νόμος αυτός απαγορεύει "τις διακρίσεις στην αγορά εργασίας λόγω μεταλλάξεων ή αλλοιώσεων του γενετικού υλικού"."

Η Χιλή έχει πλέον ένα νόμο για τους μεταλλαγμένους  (σ.σ. κλίκαρε στον σύνδεσμο, αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, όπως δυσκολευτήκαμε κι εμείς...) και τα γενετικά τροποποιημένα άτομα. ("PROHÍBE LA DISCRIMINACIÓN LABORAL FRENTE A MUTACIONES O ALTERACIONES DE MATERIAL GENÉTICO O EXÁMENES GENÉTICOS"). Πρόκειται για έναν μάλλον ιδιόμορφο νόμο, εκτός από τον νόμο για τα νευρο-δικαιώματα, ο οποίος επίσης υπάρχει στη χώρα αυτή.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τη θέσπιση αυτού του νέου νόμου;

Προφανώς, ο λόγος για την προέλευση αυτού του νόμου, ο οποίος πιθανότατα σύντομα θα αναπαραχθεί και σε άλλες χώρες, είναι επειδή υπάρχει ήδη ένας σημαντικός αριθμός ατόμων στον πληθυσμό που δεν είναι πλέον άνθρωποι (σ.σ. !!!), αλλά μεταλλαγμένα όντα.

Είναι γνωστό ότι τα εμβόλια COVID είναι μεταλλαξιογόνα και αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA, όχι μόνο λόγω του RNA που περιέχουν, αλλά και λόγω των κρυστάλλων DNA που βρήκε ο Dr. Pablo Campra στα φιαλίδια των εμβολίων της Pfizer.

Ο Mik Andersen από το Corona2Inspect τους έχει επίσης ερευνήσει και, πιο πρόσφατα, η La Quinta Columna παρατήρησε πώς αυτοί οι κρύσταλλοι στέλνουν σήματα για να δημιουργήσουν "μορφές ζωής".

Κάθε μέρα υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις γι' αυτό, ειδικά με τη γέννηση μωρών με μαύρα μάτια και πολύ περίεργα φυσικά χαρακτηριστικά, όπως περιγράφει η Dr. Viviane Brunet.

Το 2021, η Dr. Chinda Brandolino προειδοποίησε τον κόσμο ότι η αποδοχή ενός εμβολίου mRNA συνεπάγεται αλλαγή του γονιδιώματος και ότι το άτομο που υποβάλλεται σε αυτό το πειραματικό φάρμακο χάνει τα ανθρώπινα δικαιώματά του.

Βέβαια κάποιος στον αντίποδα θα μπορούσε να πεί ότι αυτός ο νόμος φτιάχτηκε για να προστατεύει άτομα που μπορεί να έχουν μια γενετική ασθένεια , αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχουν ή δεν έχουν αναπτύξει συμπτώματα γενετικών ασθενειών. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να έχει νόσο του Huntington, μια κληρονομική και γενετική ασθένεια, αλλά δεν έχει συμπτώματα και μπορεί να μην γνωρίζει ή να θέλει να μάθει εάν έχει τη γενετική μετάλλαξη που προκαλεί την ασθένεια. Έτσι, εάν ένας εργοδότης τους ζητήσει να κάνουν εξετάσεις και είναι θετικό, ο νόμος υπάρχει για να προστατεύσει έναν εργαζόμενο από διακρίσεις, επειδή στο μέλλον μπορεί να αρρωστήσει πολύ. Είναι παρόμοιο με τους νόμους που ορίζουν ότι ένας εργοδότης δεν μπορεί να αρνηθεί μια εργασία σε μια γυναίκα σε ηλικία τέκνου επειδή μπορεί να μείνει έγκυος και να χρειαστεί να πάρει άδεια μητρότητας.

Στη κρίση σας ποιά είναι η σκοπιμότητα τέτοιων νόμων!

Σε αυτό το βίντεο υπάρχει μία περίληψη αυτού του σπάνιου αλλά πραγματικού νόμου που έχει πλέον η Χιλή για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να υφίστανται διακρίσεις στην εργασία τους επειδή είναι μεταλλαγμένοι ή επειδή το γονιδίωμά τους έχει τροποποιηθεί με κάποιο τρόπο.

Αφού έγινε η πρώτη χώρα που πρόσθεσε τα νευρο-δικαιώματα στο Σύνταγμά της, η Χιλή γίνεται τώρα και η πρώτη χώρα στον κόσμο που δεν κάνει διακρίσεις σε βάρος μεταλλαγμένων και γενετικά τροποποιημένων ατόμων μετά τη δημοσίευση του νόμου 21.422 στις 16 Φεβρουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, ο νόμος αυτός απαγορεύει "τις διακρίσεις στην αγορά εργασίας λόγω μεταλλάξεων ή αλλοιώσεων του γενετικού υλικού".

Το ερώτημα που όλοι θέτουν τώρα είναι, ποιος είναι ο λόγος για αυτόν τον νόμο;


Δεδομένου ότι η Χιλή είναι μία από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, δεν αποτελεί έκπληξη η θέσπιση ενός τέτοιου νόμου. Όπως προειδοποίησαν εξαρχής οι αντιφρονούντες γιατροί, τα εμβόλια αυτά περιέχουν μυστικά υλικά και συστατικά που αλλοιώνουν το ανθρώπινο γονιδίωμα. Φυσικά, αυτή η γενετική τροποποίηση είναι κληρονομική.

Εκείνη την εποχή, η Αργεντινή γιατρός Δρ. Chinda Brandolino προειδοποίησε ότι όσοι έλαβαν ενέσεις από αυτά τα εμβόλια θα γίνονταν μεταλλαγμένοι άνθρωποι [transhumans] και, ως εκ τούτου, ιδιοκτησία των φαρμακευτικών εταιρειών και δεν θα απολάμβαναν πλέον ανθρώπινα δικαιώματα.

Υπενθυμίζεται ότι σε μια δικαστική υπόθεση του 2013, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε ότι το ανθρώπινο DNA δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, επειδή είναι "προϊόν της φύσης". Όμως, στο τέλος της απόφασης, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι αν ένα ανθρώπινο γονιδίωμα τροποποιηθεί από εμβόλια mRNA -που χρησιμοποιούνται σήμερα-, τότε το γονιδίωμα μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Και να λοιπόν, τι θεσπίζει ο νέος νόμος της Χιλής;

1. Κανένας εργοδότης δεν μπορεί να εξαρτήσει την πρόσληψη των εργαζομένων, τη μονιμοποίησή τους ή την ανανέωση της σύμβασής τους ή την προαγωγή ή την κινητικότητα στην απασχόλησή τους από την απουσία μεταλλάξεων ή αλλαγών στο γονιδίωμά τους.

2. Ο εργαζόμενος μπορεί να δώσει την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του για να υποβληθεί σε γενετική εξέταση.

3. Εάν οι εξετάσεις αυτές απαιτούνται από τον εργοδότη, ο εργοδότης αναλαμβάνει το κόστος τους.

4. Τα υγειονομικά ιδρύματα και τα εργαστήρια που διενεργούν αυτού του είδους τις εξετάσεις, καθώς και οι εργοδότες που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές, λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του εργαζομένου και εγγυώνται τη διακριτική μεταχείριση των δεδομένων.

5. Ο εργαζόμενος θα έχει πάντα το δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που προκύπτουν από μια γενετική εξέταση.

Με όλους αυτούς τους νόμους που εμφανίζονται, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι αυτά τα εμβόλια είναι εμβόλια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου