ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

"U.S. FEDERAL LAWSUIT FILED BASED ON CDC WHISTLEBLOWER CLAIMING 45,000 DEATHS AFTER COVID SHOTS " - Δικηγόρος μήνυσε το κράτος των ΗΠΑ για 45.000 θανάτους που ισχυρίζεται ότι συνέβησαν μέσα σε τρεις ημέρες, μετά τον εμβολιασμό για COVID-19 !

 Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σε αυτή την ανάρτηση επισημάνθηκαν τα εξής: το CDC (τα "Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων" είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών. ) πιάστηκε να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από τις "ενέσεις" σε real time": Watch CDC Delete Thousands of COVID Vax Deaths In Real Time...VIDEO. Tι συνέβη όμως ακριβώς; To VAERS , δηλαδή ο πρωταρχικός μηχανισμός στις ΗΠΑ για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου, αφαίρεσε ή...διέγραψε "ταχυδακτυλουργικά", χιλιάδες θανάτους την περασμένη εβδομάδα, καθώς τα νούμερα των θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια άρχισαν να αυξάνονται. Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις από το σάιτ του CDC επιδεικνύουν ότι ανάμεσα στις 14 Δεκεμβρίου 2020 και τις 13 Ιουλίου 2021 το VAERS έλαβε 6.079 αναφορές θανάτου μεταξύ ανθρώπων που "τσιμπήθηκαν" με τα σε πειραματικό ακόμα στάδιο "εμβόλια" για την COVID-19...Παραπέμπουμε εδώ στο βίντεο του ακριβως προηγούμενου συνδέσμου! Έλα μου όμως που το ίδιο σάιτ εμφανίστηκε από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 19 Ιουλίου 2021, όπου αναφέρονταν 12.313 θάνατοι. Οπότε μιλάμε για αύξηση 6.234 θανάτων μέσα σε έξι μόλις ημέρες! Αλλά στις 21 Ιουλίου, δηλαδή δύο μόλις ημέρες αργότερα, η ιστοσελίδα ανέφερε  ότι ο αριθμός των θανάτων που είχαν καταγραφεί μετά τη λήψη πειραματικού σκευάσματος για την COVID ... μειώθηκε σε 6.207!

Και πάμε στη συνέχεια αυτής της εκπληκτικής υπόθεσης που δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έλαβε απρόβλεπτα μεγάλες διαστάσεις:

Ο δικηγόρος Thomas Renz με έδρα το Οχάιο ήταν ένας από τους πολλούς ομιλητές  το περασμένο Σαββατοκύριακο σε συνέδριο στο Anaheim της Καλιφόρνια, όπου ανακοίνωσε ότι με τη βοήθεια των Frontline Doctors της Αμερικής, υπέβαλε ομοσπονδιακή αγωγή στην Αλαμπάμα, με βάση μια "δήλωση μετά από ορκομωσία" και υπό την απειλή σοβαρών κυρώσεων ενδεχόμενης ψευδορκίας, από έναν καταγγέλλοντα (στην ουσία καταγγέλουσα, εργαζόμενης στον ιατρικό χώρο ). Που ισχυρίζεται ότι έχει εμπιστευτικές "από μέσα" πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη των αναφερόμενων θανάτων που κατατέθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εκδηλώσεων Εμβολίων (VAERS), το οποίο και διαχειρίζεται το CDC. Αυτός ο προς το παρόν ανώνυμος (για λόγους προστασίας της ζωής του) πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε, αφού έδωσε όρκο με ό,τι συνεπάγεται αυτό, ότι υπάρχουν τουλάχιστον 45.000 αναφερόμενοι θάνατοι που έχουν συμβεί εντός 3 ημερών από τη λήψη ενός εμβολίου COVID-19. 
Ο Ρενζ δηλώνει ότι αυτή η αναφορά 45.000 θανάτων προέρχεται μόνο από το "ένα σύστημα" που αναφέρεται στο VAERS. Υπάρχουν έντεκα τέτοια συστήματα για την παρακολούθηση των ανεπιθύμητων παρενεργειών του εμβολίου. Δείτε το σχετικό βίντεο:


Αυτή η εξέλιξη έρχεται ως μέρος μιας νέας αγωγής που κατατέθηκε τη Δευτέρα από τους America’s Frontline Doctors (AFD),  κατά του υπουργού Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ Xavier Becerra.
Κατά το ένορκο έγγραφο της κυρίας που προχώρησε στην καταγγελία, η ιδιότητά της είναι προγραμματίστρια υπολογιστών με εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης, κάτι που της επιτρέπει να έχει πρόσβαση στα δεδομένα Medicare και Medicaid, που αφορούν την ιατρική ασφάλισης των Αμερικανών πολιτών, τα οποία και διατηρούν τα Κέντρα Medicare και Medicaid Services. Καθήκον της είναι ο εντοπισμός και η αποτροπή της εξαπάτησης στον νευραλγικό χώρο της υγειονομικής περίθαλψης, τόσο στο δημόσιο όσο και ιδιωτικό τομέα. Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, όταν το εμβόλιο συσχετίστηκε με βλάβες στην υγεία και θανάτους ανθρώπων, αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα...

Ιδού ολόκληρο το έγγραφο της καταγγελίας της ανώνυμης πληροφοριοδότριας:
https://www.scribd.com/document/516493550/Whistleblower-Declaration#download&from_embed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου