ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

ΤΙΙ; Αν είναι έτσι τα πράγματα (τ' ακούτε "Μενγκελίσκοι"-δημοκράτες στο χαλιφάτο του ΕΛΛΑδιστάν;) τότε έχουμε ένα ασύλληπτο "ενέσιμο" μαζικό έγκλημα κατά της (στοχοποιημένης) ανθρωπότητας: "Δημόσια Υγεία Σκωτίας: περισσότεροι πεθαίνουν μετά το εμβόλιο παρά από covid-19. 5.522 νεκροί εντός 28 ημερών μετά από το εμβόλιο!"

" Τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η PHS στην έκθεση της 23ης Ιουνίου 2021, αποκαλύπτουν ότι μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 11 Ιουνίου 2021 ένας συνολικός αριθμός 5.522 ατόμων πέθανε εντός 28 ημερών από τη δόση ενός covid εμβολίου. Η έκθεση που παρέχεται από την PHS (= Public Health of Scotland) περιλαμβάνει τον αριθμό των θανάτων ανά τύπο εμβολίου και την ημερομηνία εμφάνισής τους:..." (για τη συνέχεια, διαβάστε το άρθρο-φωτιά! κι εδώ τα τσιράκια των αρχι-εμβολιαστών περνάνε νύχτα τις πρωτόγνωρα μετά την 7ετή χούντα πραξικοπηματικές κι αντιεπιβιωτικές τροπολογίες, επικαλούμενοι το...Σύνταγμα ως γνήσιοι νοσηροί στρεψοδίκες! Βρε, μήπως κουνιέται κάνα φύλλο;)

Δημόσια Υγεία Σκωτίας: περισσότεροι πεθαίνουν μετά το εμβόλιο παρά από covid-19. 5.522 νεκροί εντός 28 ημερών μετά από το εμβόλιο! Μ’ αναγωγή στην Αγγλία που αρνείται να δώσει αντίστοιχα στοιχεία θα είναι 57.470 νεκροί. Στην Ελλάδα πόσοι;;;;

5.522 άνθρωποι πέθαναν εντός 28 ημερών από το εμβόλιο Covid-19 στη Σκωτία.
Η εκστρατεία εμβολιασμού εκτελείται με πλήρη ταχύτητα με γονιδιακές θεραπείες που βρίσκονται ακόμη στη 3η φάση κλινικών δοκιμών. Πολλοί ειδικοί γιατροί, όπως ο καθηγητής Peter McCullough, μίλησαν εναντίον αυτής της εκστρατείας, η οποία θεωρήθηκε υπερβολικά γρήγορη με πειραματικά προϊόντα. Ο καθηγητής Montagnier, βραβείο Νόμπελ για την Ιατρική, εξέφρασε επίσης την άποψη ότι «ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η εκστρατεία», ενώ ο Christian Vélot δήλωσε: «η θεραπεία δεν πρέπει να είναι χειρότερη από την ασθένεια». Στη Γαλλία, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι βουλευτές δεν έλαβαν έκθεση ή λεπτομερή παρουσίαση για τους AE και τους SAE (δυσμενείς επιπτώσεις και σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις). Ένα πραγματικό πρόβλημα αν ακούσουμε τον Dr Φαρμακευτικής Amine Umlil, διότι περιλαμβάνει παραβίαση της δωρεάν και ενημερωμένης συγκατάθεσης που είναι προαπαιτούμενο.

Αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο γαλλικό, καθώς στις Ηνωμένες Πολιτείες εμφανίζονται ανησυχητικές αναφορές σχετικά με τον αριθμό των θανάτων που συνδέονται με τον εμβολιασμό στη βάση δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης VAERS που μετρά AE / SAE. Ένας αναλυτής πληροφορικής έδωσε ορκωτή μαρτυρία σε νομικές διαδικασίες ότι οι θάνατοι θα μπορούσαν να είναι 45.000 σε σύγκριση με τον επίσημο αριθμό των 9.000. (Πηγή TrialSiteNews) {Σχόλιο: γενοκτονία, αν ισχύει, όχι παίξε γέλασε! Και δεν αναφερόμαστε σε επικίνδυνες ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΑΡΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ...πού να δεις αναγνώστη εδώ τι συμβαίνει! Σύντομα...Αλλά για αρχή τσέκαρε αυτό το βίντεο να "σχηματίσεις μία εικόνα μέσα στο ανεπηρέαστο από γαβγίσματα και απειλές μυαλό σου: "Παρακολουθήστε το CDC (τα "Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων" είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.) να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από τις "ενέσεις" σε real time": Watch CDC Delete Thousands of COVID Vax Deaths In Real Time...Μας κρύβουν μία..."σφαγή";...}
Το Dailyexpose, ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης, αναφέρει ότι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας στη Σκωτία απαριθμεί 5.522 άτομα που πέθαναν εντός 28 ημερών μετά από εμβόλιο κατά του covid-19. Ένας σημαντικός αριθμός αναφέρθηκε στον πληθυσμό της Σκωτίας 5,454 εκατομμυρίων, με απογραφή 7.820 θανάτων covid-19 από την έναρξη της πανδημίας.

«Λόγω δεκάδων αιτημάτων Ελευθερίας της Πληροφορίας που ζητούν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) να παράσχει τον τρέχοντα συνολικό αριθμό θανάτων όσων πέθαναν εντός 28 ημερών από το εμβόλιο covid-19, η PHS αποφάσισε ότι ο καλύτερος δρόμος για ν΄ακολουθήσει ήταν να δημοσιεύσει τις πληροφορίες με τρόπο ρουτίνας και περιοδικά στην στατιστική της έκθεσης για covid-19. ”Τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η PHS στην έκθεση της 23ης Ιουνίου 2021, αποκαλύπτουν ότι μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 11 Ιουνίου 2021 ένας συνολικός αριθμός 5.522 ατόμων πέθανε εντός 28 ημερών από τη δόση ενός covid εμβολίου.

Η έκθεση που παρέχεται από την PHS περιλαμβάνει τον αριθμό των θανάτων ανά τύπο εμβολίου και την ημερομηνία εμφάνισής τους:

1.877 θάνατοι με ένεση Pfizer mRNA
3.643 θάνατοι μετά από ένεση ιού φορέα AstraZeneca
2 θάνατοι μετά την ένεση Moderna mRNA
Κατά μέσο όρο, 920 θάνατοι συμβαίνουν κάθε μήνα από το εμβόλιο covid-19 μόνο στη Σκωτία. Αυτός ο αριθμός υπερβαίνει έτσι τον μέσο όρο των ανθρώπων που πεθαίνουν από το covid-19 στη Σκωτία, 866 ανά μήνα.

Στις 30 Ιανουαρίου 2021, μια επιστολή αιτήματος ελευθερίας της πληροφόρησης, που στάλθηκε στην κυβέρνηση της Σκωτίας, ζήτησε να αποκαλύψει τον συνολικό αριθμό ατόμων που είχαν πεθάνει από το covid-19 από τον Μάρτιο του 2020.

Στις 11 Μαρτίου 2021, η κυβέρνηση της Σκωτίας απάντησε:

«596 θάνατοι που αφορούσαν COVID-19 καταγράφηκαν όταν δεν υπήρχε προϋπάρχον πρόβλημα υγείας μεταξύ του Μαρτίου 2020 και του Ιανουαρίου 2021. “

Παρά τα πολυάριθμα αιτήματα ατόμων, το Αγγλικό Τμήμα Δημόσιας Υγείας (PHE: Public Health England) μέχρι στιγμής αρνήθηκε να δημοσιεύσει στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θανάτων που έχουν συμβεί εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό στην Αγγλία.(σσ Η Ελλάδα είναι σε θέση να δώσει ή όχι;;)


Δεκάδες αιτήματα πρόσβασης στην πληροφορία έχουν υποβληθεί στο PHE που θέτουν αυτήν την κρίσιμη ερώτηση. Η απάντηση του PHE είναι στερεότυπη και δηλώνει ότι «Η Δημόσια Υγεία Αγγλίας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει τις πληροφορίες που έχετε ζητήσει. ..απαράδεκτο…Εάν το PHE δεν έχει τις πληροφορίες, τότε ποιος τις έχει;
Με βάση τα στοιχεία της Σκωτίας σχετικά με τον αριθμό των θανάτων από εμβόλια covid-19, ήταν πιθανό, αναφέρει το DailyExpose, να εκτιμήσει κανείς τον πιθανό αριθμό θανάτων από ενέσεις στην Αγγλία. Εφαρμόζοντας το ποσοστό θανάτου (με αναγωγή) της Σκωτίας στον πληθυσμό της Αγγλίας, ο εκτιμώμενος πραγματικός αριθμός θανάτων από ένεση τους τελευταίους 6 μήνες θα μπορούσε να φθάσει τους 57.470.

Θα μπορούσε αυτός ο αριθμός μόνο να είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η PHE «ισχυρίζεται» ότι δεν έχει αυτές τις πληροφορίες; FranceSoir 22/7/21

Στον περίγυρο μας ακούμε συνεχώς για ορφανούς θανάτους μετά τον εμβολιασμό ή και σοβαρές παρενέργειες ..Αντίστοιχα πραγματικά στοιχεία για πόσους Θανάτους έχει Ελλάδα εντός 28ημέρου από το εμβόλιο κατατέθηκαν στη Βουλή από τους Αρμόδιους κατά την διαδικασία της ψήφισης της επίμαχης τροπολογίας; Zητήθηκαν από κάποιους;; Κι αν όχι ποιά είναι η οφειλόμενη διαφάνεια;; Ή η χώρα είναι υπό το σύνθημα του Μάη 68 ”οι τοίχοι έχουν αυτιά και τ΄αυτιά έχουν τοίχους;;”

H Δημόσια Υγεία Σκωτίας μας λέει πως υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι μετά το εμβόλιο παρά από κορωνοιό. Πως προχωράτε σε υποχρεωτικότητα θέλετε περισσότερους θανάτους ή δεν είστε απλά καλά πληροφορημένοι και θύματα παραπληροφόρησης;;;;; H Σκωτία δίνει τα πραγματικά νούμερα έχει συνολική αποτύπωση και καταγραφή τι συμβαίνει;; Προκύπτουν ερωτήματα…

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου