ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (?) : Aποτελέσματα πολιτικής covid19: 1.000.000 παιδιά σ’επισιτιστική ανασφάλεια στην Αγγλία, μπήκαν σε πρόγραμμα της UNICEF. Πόλεμος αλλά ποιός τον κήρυξε σε ποιόν; - Καθηγητής Οικονομικών M.Chossudovsky:Το πρόγραμμα εμβολίων βασίζεται στο κέρδος.

(Σύνδεση με την ελληνική ζοφερή "κορωνοϊοπραγματικότητα" και τον αντίκτυπο των σκληρών lockdowns της στα παιδιά: SOS για τα παιδιά άπορων οικογενειών - ΚΑΘΕΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ )

Η UNICEF τρέφει για πρώτη φορά τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, την 5η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο. Με την πανδημία, οι ανισότητες διευρύνονται και 3 στα 10 παιδιά βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια στην Αγγλία. Πόλεμος αλλά ποιός τον κήρυξε σε ποιόν;

Η πανδημία έχει βυθίσει σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά σε επισιτιστική ανασφάλεια μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο: η UNICEF σπεύδει να παρέχει βοήθεια σε μια αποστολή της χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της υπηρεσίας του ΟΗΕ. Δεν είναι σε μια χώρα σε πόλεμο που η UNICEF κλήθηκε να συνδράμει, αλλά στην 5η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο, το Ηνωμένο Βασίλειο. Σε αυτήν τη χώρα, όπου το ΑΕΠ έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 10%, λόγω της πανδημίας, οι ανισότητες διευρύνονται και τρία στα 10 παιδιά είναι πλέον σε επισιτιστική ανασφάλεια, δηλαδή 2,4 εκατομμύρια νέοι. Πίσω από αυτά τα στοιχεία κρύβονται σκληρές επιλογές- διλληματικού τύπου σε καθημερινή βάση: να τρώτε ή να ζεσταίνεστε, να θεραπεύεστε ή να ντύνετε. Η συντηρητική κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον μπορεί να διασφαλίσει ότι έχουν ληφθεί «σημαντικά μέτρα» για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά δεν θα πεινούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας », η εργατική αντιπολίτευση αμφιβάλλει και υπενθυμίζει ότι ήταν απαραίτητο να αγωνιστούμε για τα γεύματα δίδονται στα φτωχότερα παιδιά κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών. Αναφορά του Maxence Peigné, στο Νότιο Λονδίνο, στο Δημοτικό Σχολείο Charles Dickens, χτισμένο πάνω στα ερείπια του παιδικού σπιτιού του διάσημου Βρετανού συγγραφέα. Εάν η δυστυχία που περιγράφεται στις σελίδες του Oliver Twist είναι αυτή της βικτοριανής εποχής, η φτώχεια απέχει πολύ από το να εγκαταλείψει την περιοχή του Southwark, 2 βήματα από τους ουρανοξύστες της πόλης.

Αλλά δεν είναι μόνο η Αγγλία…..

Η Γαλλία αυτή τη χρονιά απαριθμεί 10 εκατομμύρια φτωχούς δηλ. ο 1 στους 7 Γάλλους ενώ αποδεδειγμένα η κρίση του coronavirus ευνοεί το κεφάλαιο.Το ύψος των ανισοτήτων μολύνει-για να το πούμε με σύγχρονους όρους- τα 2/3 του πλανήτη.

Μια μελέτη απέδειξε ότι το 1 % των πιο πλούσιων μολύνει 66 φορές περισσότερο απ΄ότι το 10 % των πιο φτωχών. Το 1% των πιο πλουσίων έχει αποτύπωμα άνθρακα για τις χρηματοοικονομικές τους επενδύσεις 189 τόνων ισοδύναμου άνθρακα CO2 ανά έτος (tCO2eq / έτος), έναντι μόλις 2,9 tCO2eq / έτος για το 10% με τα χαμηλότερα εισοδήματα.(businessinsider.fr)

”Η παγκόσμια κρίση Coronavirus 2020: Καταστρέφοντας την κοινωνία των πολιτών, οικονομική κατάθλιψη, παγκόσμιο πραξικόπημα και το “Big Reset” ηλεκτρονικό βιβλίο του Global Research, Centre de recherche sur la mondialisation (CRG) από τον Καθηγητή Michel Chossudovsky στο Mondialisation.ca, 26 Δεκεμβρίου 2020.Από την Εισαγωγή-Προοίμιο του βιβλίου. Καθηγητής (επίτιμος) στο Université της Ottawa, Ιδρυτής και Διευθυντής του Centre de recherche sur la mondialisation (CRG) του Montréal, αρχισυντάκτης του Global Research.

”Η εκστρατεία φόβου χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο παραπληροφόρησης. Τον Φεβρουάριο, το “V-le Virus” (που είναι παρόμοιο με την εποχική γρίπη παρεμπιπτόντως) κατηγορήθηκε για την πρόκληση της χειρότερης οικονομικής κρίσης στην παγκόσμια ιστορία. Και μετά στις 11 Μαρτίου, επιβλήθηκε εμπάργκο σε 193 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών, με αποτέλεσμα το «κλείσιμο» των εθνικών οικονομιών σε όλο τον κόσμο. Από τον Οκτώβριο, ανακοινώθηκε ένα “δεύτερο κύμα”. “Η πανδημία δεν έχει τελειώσει.”..

Η εκστρατεία φόβου κερδίζει. Και τώρα οι άνθρωποι εξαπατούνται για να πιστέψουν ότι ο εμβολιασμός Covid-19 που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση είναι η «λύση». Και ότι η «κανονικότητα» θα αποκατασταθεί μόλις εμβολιαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός του πλανήτη.

Μια λέξη για το εμβόλιο SARS-CoV-2

Πώς προήλθε γρήγορα ένα εμβόλιο κατά του ιού SARS-CoV-2, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα χρειαζόταν χρόνια για να αναπτυχθεί, στις αρχές Νοεμβρίου 2020; Το εμβόλιο που ανακοινώθηκε από την Pfizer βασίζεται σε πειραματική τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων mRNA που επηρεάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα.

Έχουν γίνει εργαστηριακές δοκιμές σε ποντίκια ή κουνάβια;

Ή η Pfizer πήγε κατευθείαν στα ανθρώπινα «ινδικά χοιρίδια»; Οι δοκιμές σε ανθρώπους ξεκίνησαν στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου. «Ποτέ δεν είδαμε μέσα σε τρεις μήνες να δοκιμάζεται ένα νέο εμβόλιο. Αρκετά χρόνια είναι ο κανόνας. “”

Και γιατί χρειαζόμαστε ένα εμβόλιο κατά του Covid-19 όταν ο ΠΟΥ και το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) επιβεβαίωσαν σαφώς ότι το Covid-19 είναι «παρόμοιο με την εποχιακή γρίπη» “

Το πρόγραμμα ανάπτυξης εμβολίων βασίζεται στην επιδίωξη του κέρδους. Υποστηρίζεται από διεφθαρμένες κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέταξε 100 εκατομμύρια δόσεις τον περασμένο Ιούλιο και η ΕΕ πρόκειται να αγοράσει 300 εκατομμύρια. Αυτό είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες (Big Pharma), γενναιόδωρες ανταμοιβές για τους διεφθαρμένους πολιτικούς, εις βάρος των φορολογουμένων.

Στα επόμενα κεφάλαια, ορίζουμε τον ιό SARS-CoV-2 και το αμφιλεγόμενο τεστ RT-PCR που χρησιμοποιείται για τον «προσδιορισμό του ιού» καθώς και για τον καθορισμό «εκτιμήσεων» «θετικών περιπτώσεων» (κεφάλαιο II).

Εκτιμούμε τις ευρείες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες αυτής της κρίσης, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας της παγκόσμιας φτώχειας και της ανακατανομής του πλούτου υπέρ των εξαιρετικά πλούσιων δισεκατομμυριούχων (Κεφάλαια IV και V).

Το πρόγραμμα ανοσοποίησης της Big Pharma, το οποίο πρέπει να επιβληθεί σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συζητείται στο Κεφάλαιο VII.

Το κεφάλαιο IX ολοκληρώνεται με ανάλυση της πρότασης «Grand Reset» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που εάν εγκριθεί, θα συνίστατο στην κατάργηση του κράτους πρόνοιας και στην επιβολή μέτρων τεράστιας λιτότητας σε έναν φτωχό πληθυσμό.”

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου