ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ: Παλεύει μέχρι τέλους ο Ντ.Τραμπ: «Νικητή βγάζει ο λαός και όχι τα ΜΜΕ – Ο Τ.Μπάιντεν έχει κάνει νοθεία»

" Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης "

Επί 4 και πλέον έτη όλο το βαθυκράτος των ΗΠΑ -αυτό που τρέφει καταστροφικές για την ανθρωπότητα φιλοδοξίες- που τόσο είχε στηρίξει την πολεμοχαρή και αλλόκοτα ανατριχιαστική Χίλαρυ Κλίντον στις προηγούμενες εκλογές, κατασυκοφάντησε, λασπολόγησε με πρωτοφανή λύσσα κι επιχείρησε να αποδομήσει και τελικά να καθαιρέσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Με αιχμές του δόρατος τα ελεγχόμενα από ολίγους συγκεκριμένους μεγιστάνες ΜΜΕ και τους "αστέρες" του βυθισμένου σε σκάνδαλα παιδεραστίας και όχι μόνο και έμπειρου στην υπέρ του δέον συστημική προπαγάνδα μέσω εικόνας και ήχου Χόλυγουντ και μουσικής βιομηχανίας. Αυτό δεν μπορεί παρά να

σημαίνει ότι ο Τραμπ έκανε κάτι πάρα πολύ καλά -εκτός από τη μη τέλεση ή υποκίνηση κάποιου πολέμου στον πλανήτη, για πρώτη φορά στη θητεία σύγχρονου Αμερικανού προέδρου-, το οποίο δεν μπορούσαν να ανεχτούν κάποιοι. Συνηθισμένοι στη χάραξη εσωτερικής κι εξωτερικής πολιτικής από τα σκιώδη παρασκήνια. Ο δισεκατομμυριούχος υπερεπιτυχημένος επιχειρηματίας Τραμπ που δεν είχε την παραμικρή ανάγκη να ασχοληθεί με την πολιτική σαν λαμόγιο που επιδιώκει τον πλουτισμό. Ο Τραμπ ο οποίος αποκάλεσε τη Μέρκελ τοκογλύφο, στηλιτεύοντας το πίσω από αυτή παρασιτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στη χώρα της, ληστρικό για όλη τη γηραιά ήπειρο. Ο Τραμπ που προκάλεσε την Big Pharma μειώνοντας τις τιμές των φαρμάκων και κάνοντας τέτοιες "αιρετικές δηλώσεις", ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί προκαλούν αυτισμό, κάτι που δύσκολα κρύβεται πια. Που σκόπευε μετά την επανεκλογή του να ανοίξει την αμερικανική οικονομία και όχι να την καταστρέψει με νέα lockdowns. Ο Τραμπ που κατηγόρησε ευθέως τον ΠΟΫ για τον προκλητικά κακό χειρισμό του στην υγειονομική κρίση του COVID κι απέσυρε την κρατική χρηματοδότηση προς αυτή την ιδιωτική στην ουσία εταιρεία, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, με  το "ρεπερτόριο κινήσεων" γενικά. -" Όσα δεν θέλουν να ξέρεις για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Ϋ.)" - Οι "εξοργιστικές κινήσεις" του Ντόναλντ Τραμπ...-

 Που ξεφτίλισε την κυρίαρχη, γεμάτη χάσματα λογικής και ειλικρίνειας, αφήγηση του "COVIDALISM" ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΤΡΌΠΟ. Δηλώνοντας ότι "κόλλησαν" τον "αόρατο" αυτός και η συμβία του και μετά από πολύ λίγες ημέρες νάτον και πάλι έξω σαν να μην τρέχει τίποτα, με τις διαβεβαιώσεις των γιατρών του Λευκού Οίκου. Ο Τραμπ που δήλωσε ανοιχτά ότι δεν εμπιστεύεται τους -ψευδο-επιστήμονες της ιατρικής δικτατορίας. Που ποτέ δεν αποθάρρυνε ή εξαπέλυσε εκστρατεία δυσφήμισης σε επιστημονικές δηλώσεις όπως αυτή: ΤOP DOCTOR: "η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας" (και διακυβεύονται πολλά, πάρα πολλά...). Και προκάλεσε τη μήνη των μεγάλων Εταιρειών, με την απόφαση της κατασκευής προϊόντων και αγαθών εντός ΗΠΑ, δίνοντας έτσι δουλειές στον κόσμο. Ο Τραμπ που φρόντισε να κινηθεί προς την εκπλήρωση της εκλογικής του υπόσχεσης ότι βγάζει τις ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, κάτι που είχε οδηγήσει σε έναν τουλάχιστον αιώνα εκμετάλλευσης και ποδηγέτησης των Αμερικανών πολιτών. Που με τις κινήσεις του έδειξε ότι στόχευε στην εθνικοποίηση κομματιών της οικονομίας, αποφεύγοντας τη διάλυση της αγοράς κι εμπλέκοντας και σημαντικούς επενδυτές ιδιώτες σε διαγραφόμενες συμφωνίες. 

"...ο Τραμπ, φαίνεται να έχει μπει στο μάτι των μεγαλοτραπεζιτών λόγω του απώτερου στόχου του, κατά πολλούς αναλυτές στις ΗΠΑ, να εθνικοποιήσει την ιδιωτική στην πραγματικότητα και παρασιτική Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Η μεγάλη "ομοσπονδιακή απάτη" εναντίον της ίδιας της ζωής ). Οι πρόσφατες δηλώσεις του κατά αυτής (Τραμπ: «Η Ομοσπονδιακή μας Τράπεζα είναι αξιοθρήνητη» ), η οποία ως τώρα αποτελούσε "ταμπού" για κάθε Αμερικανό πρόεδρο, μόνο τυχαίες δεν ήταν!" Από την ανάρτηση  Επιβεβαιώσεων ανάγνωσμα (;)

Όλα αυτά δεν είναι σωστό και τίμιο από μέρους μας να αγνοήσουμε ότι τα έπραξε. Και τώρα, έχουμε την ανακοίνωση μέσω ΜΜΕ για "νίκη Μπάιντεν", με τις υποψίες για νοθεία από τους Δημοκρατικούς να μην μοιάζουν καθόλου με συνωμοσιολογικό σενάριο, και το ανδρείκελο-αχυράνθρωπο Μπάιντεν να δίνει την εντύπωση ατόμου με δείγματα γεροντικής άνοιας.

Ο ανεκδιήγητος Τζο Μπάιντεν που βγήκε και δήλωσε μόνος του ότι..έφτιαξαν το καλύτερο σύστημα νοθείας της ιστορίας των Αμερικανικών Εκλογών ", να τι λέει στα 19΄30΄΄ του βίντεο αυτού !

Η γελοιογραφία της χρονιάς έρχεται από την Γερμανία: 
Ο μασκοφόρος επιδιορθωτής της "ελευθερίας"!
Μόνο για "ψεκασμένους"

"Poor kids are almost as smart as white kids" - Joe Biden 
  Άλλη μια ανεκδιήγητη, ρατσιστική δήλωση του Μπάιντεν, που κατά τα άλλα στήριζε τις σε μεγάλο βαθμό υποκινούμενες ταραχές του καλοκαιριού, από μηχανισμούς υποκείμενους στους Δημοκρατικούς και στο ίδιο το παμπόνηρο κι έμειρο σε αυτά βαθυκράτος. Στην πολύ περίεργη, αν την ερευνήσει κάποιος σε όλες τις πτυχές της προσεχτικά, υπόθεση της "δολοφονίας" του Τζορτζ Φλόυντ"... Ταραχές που έδιναν την εντύπωση γενικευμένης εξέγερσης και που στόχευαν τον ίδιο τον Τραμπ, ενώ την ίδια στιγμή ο Μπάιντεν δήλωνε και συμπαθούντας της ιδεολογίας της ΑΝΤΙΦΑ, έτσι όμως όπως μάλλον την αντιλαμβάνεται -και επιχειρεί να χειραγωγήσει- το συνάφι των Δημοκρατικών και της παγκοσμιοποίησης! Θα ήθελα, κι εγώ, εκείνες οι riot days του καλοκαιριού να μην αποδεικνύονταν συνήθη σπασμωδικά κι ελεγχόμενα τελικά, από διάφορα προβοκατόρικα κέντρα, ξεσπάσματα. Αλλά να περιείχαν τα σπέρματα ενός εξεγερσιακού κινήματος με δομές και στόχευση κατά των πρωταίτιων των κοινωνικών ανισοτήτων και της εξαθλιωτικής φτωχοποίησης μεγάλων λαϊκών στρωμάτων στις ΗΠΑ, κάτι για το οποίο όμως δεν ευθυνόταν βεβαίως αποκλειστικά η πολιτική λίγων ετών του Τραμπ. Το πρόβλημα έχει βάθος πολλών χρόνων και έχει περάσει από στάδια όπου "κάθε πέρυσι ήταν και καλύτερα"
Είχα αναφερθεί τότε σε κάποια πράγματα, όπως τα έβλεπα εγώ και σε συνάρτηση με ένα αλιευθέν κείμενο: Η κατάρρευση των "αξιών" ..
Ο Τραμπ, με τους μισούς των ψηφοφόρων να τον έχουν στηρίξει, δεν φαίνεται έτοιμος να παραιτηθεί χωρίς μάχη. Σειρά έχει το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, όπου αν τελικά -μην ξεχνάμε ότι τα πλοκάμια του φιλοπόλεμου, στυγνά κορπορατικού και μισάνθρωπου βαθέως κράτους βρίσκονται απλωμένα παντού- αποδειχτεί η κάθε άλλο παρά απίθανη μεγάλη απάτη..θα γίνει του Βιετνάμ στις ΗΠΑ................
Αυτά όλα θεωρώ ότι όφειλα να τα θίξω, αν θέλω να είμαι ειλικρινής με όσα τα μάτια μου μού δείχνουν, ακόμη κι αν στα πρώτα του προεδρικά βήματα δεν είχα παραλείψει να του τα χώσω κι εγώ , επιστρατεύοντας και το "εργαλείο" της ειρωνικής κριτικής. Πιστεύω ότι είχα βιαστεί να βγάλω εκ των προτέρων συμπεράσματα, ίσως -αν όχι για όλες- αλλά για αρκετές πτυχές της μετέπειτα άσκησης της προεδρίας του. Όπως τα είχε χώσει και ο ανιχνευτής για γεγονότα που είχανε σχέση με τη μεταναστευτική πολιτική.

Προσωπικά, δεν κρύβω την αγωνία και την ανησυχία μου ότι με "πλανητάρχη" τον ορισμό της μαριονέτας Μπάιντεν, μπορεί να ξημερώσουν ακόμη πιο άγριες ημέρες για όλη την ανθρωπότητα ... Εύχομαι να διαψευστώ.

Ο Ένοικος...

ΑΡΘΡΟ: 
Παλεύει μέχρι τέλους ο Ντ.Τραμπ: «Νικητή βγάζει ο λαός και όχι τα ΜΜΕ – Ο Τ.Μπάιντεν έχει κάνει νοθεία»

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει αποδείξει πως παλεύει μέχρι το τέλος ακόμα και αν τον πολεμούν λυσσαλέα, ΜΜΕ, ΜΚΟ και βαθύ κράτος κι αυτό σκοπεύει να κάνει και με την εκτεταμένη νοθεία που συνέβη στις εκλογές, στις οποίες ο ίδιος έσπασε κάθε ρεκόρ ψήφων παρόλα αυτά τα ΜΜΕ τον έβγαλαν... δεύτερο, καθώς εδώ και 4 ημέρες «ανακαλύπτουν» εκατομμύρια επιστολικές ψήφους υπέρ του Τζο Μπάιντεν μέχρι κι από... νεκρούς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με ανακοίνωσή του αναφέρει πως στις εκλογές έγινε νοθεία και πως ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αυτοανακηρυχθεί ψευδώς νικητής, αντιδρώντας έτσι στην ανακήρυξη του από τα ΜΜΕ ως «επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ»Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όλοι γνωρίζουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αυτοανακηρυχθεί ψευδώς ως νικητής και γιατί οι σύμμαχοί του στα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν τόσο σκληρά να τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το απλό γεγονός είναι ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει.

Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει πιστοποιηθεί ως ο νικητής οποιωνδήποτε πολιτειών, πόσο μάλλον κάποια από τις πολιτείες που αμφισβητήθηκαν οδήγησαν σε υποχρεωτικές επαναμετρήσεις ή πολιτείες όπου η εκστρατεία μας έχει έγκυρες και νόμιμες νομικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να καθορίσουν τον απόλυτο νικητή.

Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται στους νόμιμους παρατηρητές μας να έχουν ουσιαστική πρόσβαση για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία καταμέτρησης.

Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης.

«Από τη Δευτέρα, η εκστρατεία μας θα αρχίσει να διεκδικεί την υπόθεσή στο δικαστήριο για να διασφαλίσει την πλήρη τήρηση των εκλογικών νόμων και να καθοριστεί ο νόμιμος νικητής. Οι Αμερικανοί δικαιούνται ειλικρινείς εκλογές: αυτό σημαίνει την καταμέτρηση όλων των νόμιμων εκλογών και όχι την καταμέτρηση παράνομων ψηφοδελτίων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το κοινό έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις εκλογές μας.

Παραμένει σοκαριστικό το γεγονός ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν αρνείται να συμφωνήσει με αυτήν τη βασική αρχή και θέλει τα ψηφοδέλτια να υπολογίζονται ακόμη και αν είναι ψεύτικα, κατασκευάζονται ή ρίχνονται από μη επιλέξιμους ή νεκρούς ψηφοφόρους. Μόνο ένα μέρος που διαπράττει αδίκημα θα κρατούσε παράνομα τους παρατηρητές έξω από την αίθουσα μετρήσεων - και στη συνέχεια θα πολεμούσε στο δικαστήριο για να εμποδίσει την πρόσβασή τους.

«Τι κρύβει λοιπόν ο Μπάιντεν; Δεν θα ξεκουραστώ έως ότου ο Αμερικανός Λαός μετρήσει τις νόμιμες ψήφους που αξίζει και που απαιτεί η Δημοκρατία ».


Το άρθρο αυτό πάρθηκε από το pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου