ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Περί εμβολίων (και όχι μόνο)


( Συνδέστε τα παρακάτω αποσπάσματα με αυτά:
> Εμβολιασμοί της συμφοράς (κυριολεκτικά) και ανθρώπινα πειραματόζωα σε σκοτεινές ατζέντες...
Εμβόλια, Το ιατρικό Ερώτημα και η Ανθρωπιστική Διάσταση
Εμβόλια “Ωφελέειν ή μη βλάπτειν”
> Ασύλληπτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (μια ανάρτηση ως βασικό σημείο σχετικών αναφορών μας, που εκτός των άλλων έχει να κάνει και με τη σύνδεση εμβολίων φρενίτιδας και κατακόρυφης αύξησης του αυτισμού, σε ΗΠΑ και όχι μόνο...)
>"Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο 
>πόσο βολικό για τους "παγκόσμιους νεκροθάφτες": οι "τυχαίοι" πρόσφατοι περίεργοι θάνατοι ολιστικών γιατρών... 
ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα  
> ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: Φαρμακοβιομηχανίες, η παγκόσμια απειλή...
>ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ    )


" Η Marcia Angell είναι Αμερικανίδα γιατρός, συγγραφέας και η πρώτη γυναίκα αρχισυντάκτης της New England Journal of Medicine
Κριτικός του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ

«Η αλήθεια για τις εταιρείες φαρμάκων»
«Είναι αδύνατον να πιστέψουμε τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών που δημοσιεύονται, ή να εμπιστευτούμε την κρίση διαπρεπών γιατρών ή τις υποδείξεις των επίσημων ιατρικών φορέων. Συγκρούσεις συμφερόντων και προκαταλήψεις υπάρχουν σε κάθε τομέα της ιατρικής, ιδιαίτερα εκείνους που βασίζονται σε φάρμακα ή συσκευές. Απλώς δεν είναι πλέον δυνατόν να πιστέψετε ένα μεγάλο μέρος της κλινικής έρευνας που δημοσιεύεται ή να βασιστείτε στην κρίση αξιόπιστων ιατρών ή έγκυρων ιατρικών κατευθυντήριων γραμμών. Δεν έχω καμία ευχαρίστηση γι’ αυτό το συμπέρασμα, στο οποίο έφτασα αργά και απρόθυμα στις δύο δεκαετίες μου ως συντάκτης της New England Journal of Medicine» Marcia Angell με την ιδιότητα της συντάκτριας του περιοδικού New England Journal of Medicine επί δύο δεκαετίες.
Σχολιάζοντας το νόμο του 1992 για τις συνταγογραφούμενες συνταγές φαρμάκων που επέτρεψαν στη διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων (FDA) να εισπράττει τέλη από τους κατασκευαστές φαρμάκων για τη χρηματοδότηση της νέας διαδικασίας έγκρισης φαρμάκων, η Angell δήλωσε «Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων από τις εταιρείες φαρμάκων. Στην πραγματικότητα, η πράξη τέλους χρήσης έθεσε το FDA στην μισθοδοσία της βιομηχανίας που ρυθμίζει. Πέρυσι, τα τέλη ανήλθαν σε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία οι επιχειρήσεις αποκαθιστούν πολλές φορές, παίρνοντας πιο γρήγορα τα φάρμακά τους»
Η Angell δήλωσε σε ειδικό PBS «Το αμερικανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, αν είχαμε σκεφτεί να σχεδιάσουμε το χειρότερο σύστημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα τόσο κακό όπως αυτό που έχουμε» Στην συνέντευξη PBS, προτρέπει το έθνος να καταργήσει το αποτυχημένο σύστημα υγείας του και να ξεκινήσει νέο «Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βασίζεται στην προϋπόθεση ότι η υγειονομική περίθαλψη είναι ένα εμπόρευμα όπως τα βίντεο ή οι υπολογιστές και ότι πρέπει να κατανέμεται ανάλογα με την ικανότητα πληρωμής με τον ίδιο τρόπο που τα καταναλωτικά αγαθά είναι. Δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι η υγειονομική περίθαλψη.
Η υγειονομική περίθαλψη είναι μια ανάγκη· δεν είναι εμπόρευμα και πρέπει να κατανέμεται ανάλογα με τις ανάγκες. Εάν είστε πολύ άρρωστος, πρέπει να έχετε πολλά. Εάν δεν είστε άρρωστος, δεν πρέπει να έχετε πολλά. Αλλά αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως μια προσωπική, ατομική ανάγκη, όχι ως ένα εμπόρευμα που πρέπει να διανεμηθεί, όπως άλλα προϊόντα της αγοράς. Αυτό είναι ένα βασικό λάθος στον τρόπο με τον οποίο αυτή η χώρα, και μόνο αυτή η χώρα, εξετάζει την υγειονομική περίθαλψη. Και αυτή η ιδεολογία της αγοράς είναι αυτό που έχει κάνει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης τόσο φοβερό, τόσο κακό σε αυτό που κάνει»

Κριτικός της φαρμακευτικής βιομηχανίας
Η Arnold S. Relman αναφέρει ότι «τα λίγα φάρμακα που είναι πραγματικά καινοτόμα βασίστηκαν συνήθως στην έρευνα που υποστηρίζεται από φορολογούμενους που πραγματοποιούνται σε μη κερδοσκοπικά ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα ή στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Πράγματι, πολλά φάρμακα που πωλούνται σήμερα από φαρμακευτικές εταιρείες τους είχαν λάβει άδεια από ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα ή μικρές βιοτεχνολογικές εταιρείες. Η φαρμακευτική βιομηχανία εκτιμά ότι κάθε νέο φάρμακο τους κοστίζει 800 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτυχθεί και να κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά οι Angell και Relman εκτιμούν ότι το κόστος τους είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια».
Η Άνγκελ είναι η συγγραφέας της αλήθειας για τις εταιρείες φαρμάκων: Πώς μας παραπλανούν και τι να κάνουν γι’ αυτό. Στο άρθρο της το 2004, «Η αλήθεια για τις εταιρείες φαρμάκων» που δημοσιεύτηκε στο The New York Review of Books, η Angell έγραψε:

«Τα συνδυασμένα κέρδη για τις δέκα εταιρίες φαρμάκων της Fortune 500 (35,9 δισεκατομμύρια δολάρια) ήταν περισσότερα από τα κέρδη για όλες τις άλλες 490 επιχειρήσεις που συγκεντρώθηκαν (33,7 δισεκατομμύρια δολάρια) [το 2002]  Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πολύ μακριά από τον αρχικό υψηλό σκοπό της ανακάλυψης και παραγωγής χρήσιμων νέων φαρμάκων. Τώρα, κυρίως μια μηχανή μάρκετινγκ που πωλεί φάρμακα με αμφίβολο όφελος, αυτός ο κλάδος χρησιμοποιεί τον πλούτο και την εξουσία του για να συνεταιριστεί κάθε ίδρυμα που μπορεί να σταθεί στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένου του Κογκρέσου των ΗΠΑ, του FDA, των ακαδημαϊκών ιατρικών κέντρων και του ίδιου του ιατρικού επαγγέλματος.
Οι περισσότερες από τις προσπάθειες μάρκετινγκ επικεντρώνονται στην άσκηση επιρροής στους γιατρούς, δεδομένου ότι πρέπει να γράψουν τις συνταγές. Εάν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα ήταν σαν τα συνηθισμένα καταναλωτικά αγαθά, όλα αυτά δεν μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία. Αλλά τα φάρμακα είναι διαφορετικά. Οι άνθρωποι εξαρτώνται από αυτούς για την υγεία τους και ακόμη και για τη ζωή τους. Σύμφωνα με τα λόγια της γερουσιαστής Debbie Stabenow (D-Mich.) «Δεν είναι σαν να αγοράζεις παπούτσια για αυτοκίνητα ή τένις ή φυστικοβούτυρο». Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχουν κάποιες επιταγές και ισορροπίες σε αυτόν τον κλάδο, δεν προωθεί κάθε άλλη σκέψη. Αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι έλεγχοι και ισορροπίες»
Η Marcia Angell είναι επίσης κριτικός της τρέχουσας κατηγοριοποίησης της εναλλακτικής ιατρικής, σε ένα εκδοτικό δελτίο του NEJM το 1998 έγραψε με τον Jerome Kassirer: «Είναι καιρός η επιστημονική κοινότητα να σταματήσει να προσφέρει ελεύθερη εναλλακτική ιατρική. Δεν μπορούν να υπάρχουν δύο είδη φαρμάκων – συμβατικά και εναλλακτικά. Υπάρχει μόνο φάρμακο που έχει ελεγχθεί επαρκώς και φάρμακο που δεν έχει ελεγχθει, φάρμακο που λειτουργεί και φάρμακο που μπορεί ή δεν μπορεί να λειτουργήσει. Μόλις μια θεραπεία έχει ελεγχθεί με αυστηρότητα, δεν έχει σημασία αν θεωρήθηκε εναλλακτική από την αρχή. Εάν διαπιστωθεί ότι είναι λογικά ασφαλής και αποτελεσματική, να γίνει δεκτή»
Το 1997, το περιοδικό Time ονόμασε τη Marcia Angell ως μία από τις 25 πιο σημαίνουσες Αμερικανίδες

(κλίκαρε στην εικόνα για να την μεγενθύνεις)

Ο Λάρι Κουκ, ακτιβιστής κινηματογραφιστής και εμπνευστής της καμπάνιας «Stop Mandatory Vaccination» (Σταματήστε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς) περιγράφει ότι όλες οι ασθένειες μπορούν να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν με Φ Υ Σ Ι Κ Ο τρόπο και παραπέμπει σε πλήθος ΛΟ Γ Ι Κ Ω Ν μελετών ενάντια στα εμβόλια.
«Τα εμβόλια δεν λειτουργούν, εάν λειτουργούσαν, δεν θα υπήρχε καμία ανησυχία για τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Οι εμβολιασμένοι δεν θα νοσούσαν από τις ασθένειες για τις οποίες έχουν εμβολιαστεί. Ομως αυτό δεν συμβαίνει. Το CDC και όσοι σπρώχνουν εμβόλια λένε ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν για να λειτουργήσει το προϊόν. Προσωπικά, είχα ανεμοβλογιά, είχα παρωτίτιδα, το ξεπέρασα κι έχω ανοσία για πάντα.
Δεν χρειάζεσαι τις ενέσεις. Χτίσε φυσικά το ανοσοποιητικό και, όταν και αν, την περάσεις, πάρε φυσικά φάρμακα ώστε μετά να έχεις ανοσία για πάντα».
«Οι υποχρεωτικοί νόμοι για τον εμβολιασμό δεν είναι για την υγεία μας.
Έχουν εισαχθεί νέα εμβόλια που επιδιώκουν να τερματίσουν την ικανότητά μας να επιλέξουμε το πρόγραμμα εμβολιασμού με τη χρήση εξαιρέσεων προσωπικών ή και θρησκευτικών πεποιθήσεων προκειμένου να παρακολουθήσουμε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία. Μας λένε στα mainstream media και στη φαρμακοβιομηχανία μέσω των αντιπροσωπευτικών πολιτικών τους ότι έχουμε κρίσεις στον τομέα της υγείας, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, ότι απαιτούνται εμβόλια και ότι πρέπει να εμβολιασθούμε διαφορετικά εμείς και τα παιδιά μας θα υποστούμε σοβαρές συνέπειες. Παραγωγή εντολών εμβολίου μέσω ψεύδους. Λένε ψέματα για την ανάγκη του εμβολιασμού, την ασφάλεια του εμβολίου και την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού.
Τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται από τη φαρμακευτική βιομηχανία μέσω δισεκατομμυρίων διαφημιστικών δολαρίων, ώστε να μην ακουμπήσετε καν την αλήθεια από αυτά και πολλοί πολιτικοί αποπληρώνονται μέσω συμβολαίων εκστρατείας, οπότε δεν θα τους ακούσετε να αγγίζουν το ιατρικό ιερατείο. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει εδώ είναι ένα διάταγμα που δημιουργήθηκε από τη φαρμακοβιομηχανία και το CDC για την αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού πέρα από το ήδη υπερβολικά υψηλό ποσοστό και για να το κάνει αυτό με την πρόταση και τη θέσπιση νόμων που δεν θα μας επέτρεπαν να επιλέξουμε προγράμματα εμβολιασμού. Και πώς περνάτε νόμους που δεν είναι δημοφιλείς; Απλό: δημιουργείτε ένα πρόβλημα έτσι ώστε όλοι να πάνε για την προτεινόμενη λύση που σκοπίμως κατασκευάζετε και τα στοχευμένα ψέματα θα χρησιμοποιηθούν για να πείσουν όλους να ακολουθήσουν το κατασκευασμένο σχέδιο.
Οταν το επίπεδο εμβολιαστικής κάλυψης είναι υψηλό, προστατεύονται ακόμα και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και αυτό το ονομάζουν πολύ βολικά «προστασία της αγέλης». Για την ιλαρά, βέβαια, το ποσοστό αυτό πρέπει να ξεπερνά το 95%. Υπάρχει άλλο προϊόν στην ιστορία της ανθρωπότητας που πρέπει με το ζόρι να το χρησιμοποιήσουν όλοι για να λειτουργήσει; Μόνο στον φαντασιακό κόσμο των εμβολίων συμβαίνουν αυτά. Ακόμη και σε 100% εμβολιασμένους πληθυσμούς γίνονται εξάρσεις». αναρωτιέται ρητορικά ο Κουκ.
Ας μας πείσουν λοιπόν ότι όντως τα εμβόλια είναι χρήσιμα γιατί μέχρι σήμερα δηλώνουν ότι, δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ότι οφείλεται στο εμβόλιο MMR ο αυτισμός ΑΛΛΑ ούτε και ότι δεν οφείλεται …

(κλίκαρε στην εικόνα να την μεγενθύνεις)
Αναζητήστε το βιβλίο Vaccines and Autoimmunity που αποτελεί πανεπιστημιακή έκδοση του τμήματος Ανοσολογίας του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και είναι γραμμένο από περίπου 50 κορυφαίους ανοσολόγους απ’ όλο τον κόσμο.
Συμβουλευτείτε τον μοναδικό άνθρωπο που αναλαμβάνει ευθύνη, τον γιατρό Φυσικής Ιατρικής, Νέας Ιατρικής, Ολιστικό ή Ομοιοπαθητικό.
Αναζητήστε το βιβλίο “Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ” MORITZ ANDREAS "


αποσπάσματα από το αποκαλυπτικών στοιχείων άρθρο (πάνω σε αυτό το μείζον ζήτημα παγκόσμιου ενδιαφέροντος), με τίτλο "Ιοί SV40 AIDS και Καρκίνου σε Εμβόλια" ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου