Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Σαν πας στην Ουκρανία, θυμήσου κάτι για τα λόγια τα μεγάλα...

 Ως εισαγωγή:
Όταν τα νεοναζιστικά πραξικοπήματα και οι προβοκάτσιες χαιρετίζονται και νομιμοποιούνται από τους "προστάτες της Δημοκρατίας"...(...για την ουκρανική αντεπανάσταση, με τη χρήση νεοναζιστικών κι ακραίων εθνικιστικών ομάδων ως "αγανακτισμένων διαδηλωτών", αλλά και την παρείσφρηση και διαβρωτική δράση πρακτόρων στρατολογημένων από κέντρα αποσταθεροποίησης Δυτικών συμφερόντων)

Tότε, στις 2 Μαρτίου 2014, ο νυν "καπετάνιος του Τιτανικού" ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε για τον υπουργό Βενιζέλο και για την κυβέρνηση Σαμαρά:

Τώρα, λειτουργώντας ωσάν νέο "αριστερόστροφο" πλυντήριο της νεναζιστικών καταβολών και υπό της Δύσης εντολών και προκλητικής στήριξης κυβέρνησης αχυρανθρώπων στην Ουκρανία,  έρχεται με τον επικεφαλής του να αντιγράψει αυτά που τότε στηλίτευε.
Θυμηθείτε και αυτό το χαρακτηριστικό βίντεο: Α.Τσίπρας Ευρωdebate για Ουκρανία: "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!" 
Αλλά πλέον η κυβέρνηση του Ποροσένκο και των ακροδεξιών μιλιταριστικών ομάδων (που από την πρώτη στιγμή της Δυτικής νομιμοποίησης του πολιτικού αυτού μορφώματος, προχώρησαν σε άγριες διώξεις διαφωνούντων και ρωσόφωνων πληθυσμών της Αν. Ουκρανίας) εκδημοκρατίστηκε ως εκ θαύματος!

 Το κακό παράδειγμα της λαϊκής επιστράτευσης στην Ανατολική Ουκρανία, για τη φιλοσοφία των "εταίρων" και των "μητέρων"...
Μακελειό στο Ντονέτσκ! Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν την αγορά – έγινε σφαγή!
Και η "αριστερά για πρώτη φορά", ακολουθώντας τα βήματα και άλλων εταίρων (Το "χοντρό παιχνίδι" στην Ουκρανία! ) γίνεται όλο και πιο νεοφιλελεύθερη και δεξιότερη κι από τους "σοσιαλιστές" του ΠΑΣΟΚ και δίνει διαρκώς διαπιστευτήρια φρονημάτων στα πλανητικά αφεντικά και σεμινάρια πολιτικής κωλοτούμπας δίχως ίχνος αιδούς. "Υψηλή διπλωματία προς όφελος της χώρας και της αξιοπρέπειάς της" (μην ξεγελιόμαστε κιόλας, ε;) . Και πλεόνασμα πολιτικού ήθους!
Οπότε και οι παρακάτω εικόνες από το ΒΑΣΙΛΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είναι άκρως επιτυχημένες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου