ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΪΣΤΕΣ...(το θεοκρατικό ισλάμ ως νταβραντισμένος διάδοχος του ιουδαιοχριστιανικού φασιστο-σκοταδισμού)

  Ας ξεκινήσουμε μ'ένα ηχητικό απόσπασμα από το τελευταίο μάθημα του (μεγάλου στοχαστή, κατά τη δικιά μας άποψη) Δημήτρη Λιαντίνη, προς τους μετεκπαιδευόμενους δασκάλους του Μαράσλειου Διδασκαλείου

Η σειρά μας τώρα:

Ποιο από τα δύο: Είναι ο άνθρωπος μια από τις γκάφες του Θεού ή ο Θεός μια από τις γκάφες του ανθρώπου;
Φρήντριχ Νίτσε, Γερμανός φιλόσοφος

Απ’ ό,τι μπορώ να θυμηθώ, δεν υπάρχει ούτε μια λέξη στα Ευαγγέλια που να επαινεί την ευφυΐα.
Μπέρτραντ Ράσσελ, Βρετανός φιλόσοφος

Η πεποίθηση ότι οι θρησκείες των αλλόδοξων είναι ψεύτικες, με κάνει να υποψιάζομαι ότι ίσως και η δική μου θρησκεία να είναι ψεύτικη.
Μαρκ Τουέην, Αμερικανός συγγραφέας

Στους θεούς δεν αρέσουν οι άνθρωποι που δεν δουλεύουν πολύ. Οι άνθρωποι που δεν είναι απασχολημένοι όλη την ώρα μπορεί να αρχίσουν να σκέφτονται.
Τέρρυ Πράτσετ, Βρετανός συγγραφέας

Δεδομένου ότι η Βίβλος και η εκκλησία προφανώς έκαναν λάθος σε όσα έλεγαν σχετικά με την προέλευσή μας, πώς είναι δυνατόν να τις εμπιστευτούμε σε όσα λένε σχετικά με τον προορισμό μας;
Ένας θρησκευτικός πόλεμος είναι σα να μαλώνουν παιδιά για το ποιο έχει τον πιο δυνατό φανταστικό φίλο.
Ανώνυμοι

Το πρόβλημα, όταν γράφεις για θρησκευτικά θέματα, είναι ότι διατρέχεις τον κίνδυνο να προσβάλεις κάποιους ευσεβείς θρησκευόμενους ανθρώπους, που μετά σε κυνηγάνε με χασαπομάχαιρα.
Νταίηβ Μπέρρυ, Αμερικανός δημοσιογράφος 

Φυσικά, να μην ξεχνάμε κι αυτό το κορυφαίο:

 «ΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ με τον ΜΥΘΟ του Ιησού» Πάπας Λέων Ι΄Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας από 11-3-1513 έως 1-12-1521

 Επίσης:
...η επίσημη Εκκλησία μας αρκείται, κάθε Κυριακή της Ορθοδοξίας, να αφιερώνει δεκάδες αναθεματισμούς (αφιερωμένους στην αρχαιοελληνική φιλοσοφική σκέψη και τέχνη κι επιστήμη, που υποτίθεται ότι πρέπει να μαστε περήφανοι γι'αυτές μιας κι εμείς σήμερα είμαστε ηχηρά απόντες στην παραγωγή πολιτισμού): "Τοις λέγουσιν οτι οι των Ελλήνων σοφοί και πρώτοι των αιρεσιαρχών, ανάθεμα τρις" ή "Τοις ευσεβείν μεν επαγγελομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα, ανάθεμα τρις" ή "Τοις την μωράν των έξωθεν φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, ανάθεμα τρις" ή "Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων και τας πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις, ανάθεμα τρις"... κι άλλα πολλά τέτοια δείγματα "ελληνο-χριστιανικού πολιτισμού"...

Επίσης: «Γενικά η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι που σέρνεται, η κορη του ψεύδους, σκεύος ακαθαρσιών, ο εχθρός της ειρήνης. Ο κατάλογος των αμαρτημάτων και των αδυναμιών της είναι ατελείωτος". "Άγιος" Ιωάννης ("Γιοχάναν" για την ακρίβεια) ο "Χρυσόστομος", ο Σύριος "προστάτης των γραμμάτων". Που αναφερόμενος στα περί αρχαίας ελληνικής γραμματείας και φιλοσοφίας, το "χρυσό του στόμα" (μάλλον ασεβέστατο στόμα) λέει κι αυτά τα θεόπνευστα: "Εάν κοιτάξεις στα ενδότερα των Ελλήνων θα δεις στάχτη και σκόνη και τίποτε το υγιές, αλλά σαν τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας αυτών, γεμάτος ακαθαρσίες και πύον και τα δόγματά τους γεμάτα σκουλήκια!" (Προς Άγιον Ιωάννην, 59,370,7-11)


Επίσης: Βίβλος, Δευτεροκανονικά Βιβλία, Ιερά Παράδοσις, Σύνοδοι, Δογματικές, Κατηχήσεις, Νομοκάνονα, Πηδάλια, Βίοι Αγίων, κλπ. δεν περιέχουν τίποτα το βα­ρύγδουπο ή έστω σημαντικό, αντίθετα περι­έχουν ένα τεράστιο πλή­θος από:

Πρωτότυπες Ανοησίες/Απίθανες Βλακείες/Αμέτρητες Κραυγαλέες Αντιφάσεις/Εσφαλμένα Επιχειρήματα/Τρελές Ασυναρτησίες/Σχιζοειδείς και Ανήκουστους Παραλογισμούς/Αδιανόητες Θηριωδίες/Τρομακτικές Κακίες/Τετριμμένες Κοινοτυπίες Κοινοτοπίες/Καταστροφικές ή Ανήθικες Παραινέσεις/Επιστημονικά Λάθη – Μαθηματικά Λάθη/Ασύστολα Ψεύδη/Σκόπιμες Στρεψοδικίες/Ακατάσχετες Αοριστίες/Επικίνδυνες Γενικολογίες/Βλακώδη Παραμύθια

από το Γιατί απορρίπτουμε τον Χριστιανισμό (και τα "αδελφάκια του")

Επίσης: 
 > Shahib Medhi, ιμάμης τζαμιού της Κοπεγχάγης και πρύτανης ιδιωτικού ισλαμικού σχολείου και νομικός δηλώνει στο κανάλι DR2 πως "όσες γυναίκες κυκλοφορούν χωρίς μαντίλα επιδιώκουν το βιασμό!!!" Κι όταν αργότερα επιτίθεται σε νεαρή Σουηδή σ'ένα πάρκο και συλλαμβάνεται και μάρτυρες επιβεβαιώνουν την απόπειρά του για βιασμό, αυτός δηλώνει ότι οι κατηγορίες έχουν ρατσιστικά κίνητρα γιατί είναι Πακιστανός...

> Μάρτε Ντάλελβ, 24χρονη νορβηγίδα καταδικάζεται στις 17/6/2013 στο Ντουμπάι σε 16 μήνες φυλακή, γιατί...κατήγγειλε το βιασμό της. Ο λόγος; "Ερωτικές επαφές εκτός γάμου, ανάρμοστη συμπεριφορά, κατανάλωση αλκοόλ". Έκανε έφεση και θα ξαναδικαστεί (αν δεν έγινε ήδη) μέσα στο Σεπτέμβριο.

> Κristin Spitznogle, ψυχολόγος-θεραπεύτρια Νορβηγίδων θυμάτων βιασμών από μουσουλμάνους στην παγωμένη Νορβηγία, κατηγορείται άγρια από τα νορβηγικά ΜΜΕ για ρατσιστικές δηλώσεις όταν αναφέρει ότι οι βιαστές μουσουλμάνοι δεν θεωρούν το βιασμό των Νορβηγίδων ως κάτι το κακό, αλλά σαν μαρκάρισμα ζώου επειδή "είναι πόρνες", χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις των βιαστών για τα θύματά τους στις συνεντεύξεις που έδωσαν. Δεν θεωρείται πολιτικά ορθό στη Νορβηγία να προσάπτονται αρνητικά στοιχεία στην κουλτούρα του Ισλάμ (κι ας κάνουν θραύση οι διαπιστωμένοι βιασμοί στο Όσλο από μουσουλμάνους )
 Στη δε Σουηδία το 77,6% των διαπιστωμένων βιασμών έχουν γίνει από μουσουλμάνους, αν και αποτελούν μόνο το 6%του πληθυσμού.

Σημείωση: στο Ισλάμ θεωρείται πως ένα κοριτσάκι 9 χρονών είναι γυναίκα κι άρα επιτρέπεται η σύναψη σεξουαλικών σχέσεων! Οπότε δεν είχε ενδοιασμούς ο μουσουλμάνος βιαστής και δολοφόνος της 11χρονης Charleen στη Μ.Βρετανία, ούτε ο Σομαλός Αhmed Mohammed που δικάστηκε στη Δανία για το βιασμό της 16χρονης Desiree Klein+ δυο ακόμη αποδεδειγμένες περιπτώσεις βιασμών με τη μία να έχει σχέση με 10χρονο κορίτσι. Κι αθωώθηκε καθώς είχε ζητήσει και πολιτικό άσυλο στη Δανία, κάτι που μέτρησε.

>Λονδίνο, δήμος του Waltham Forest, ομάδα μουσουλμάνων κυκλοφορούν φωνάζοντας πως είναι "μουσουλμανική περιπολία" και κάποιοι κουκουλοφόροι εξ'αυτών αναγκάζουν κάποιον να πετάξει το κουτί μπύρας που κρατά λέγοντας ότι είναι απαγορευμένο κακό, ενώ σε παρέα κοριτσιών δηλώνει πως απαγορεύεται να ντύνονται με τέτοιο τρόπο. Η κάμερα της τηλεόρασης καταγράφει κι ένας απ'αυτούς δηλώνει σ'αυτήν πως θα απαγορεύουν την κυκλοφορία σε όσους πίνουν αλκοόλ και στις "ημίγυμνες γυναίκες που κυκλοφορούν σα ζώα". Τέτοιου είδους "εκκαθαριστικές" περιπολίες συμβαίνουν σε κάμποσους ευρωπαϊκούς δρόμους...

 > Η Shariah4Belgium είναι μια ριζοσπαστική ισλαμική οργάνωση που ξεκινώντας από το Βέλγιο στοχεύει στο να επιβάλλει τη Σαρία σε όλη την Ευρώπη. Συνηθίζουν να δίνουν συνεντεύξεις μπροστά από χαρακτηριστικά μνημεία ευρωπαϊκών χωρών, "γαβγίζοντας" ότι σε λίγα χρόνια η μαύρη πολεμική σημαία της τζιχάντ θα κυματίζει σε όλα τα προεδρικά μέγαρα. Ο Abu Imran, εκπρόσωπος της οργάνωσης δηλώνει σε συνέντευξή του ότι "η δημοκρατία είναι το αντίθετο της Σαρίας ή του Ισλάμ". Κι ότι "είναι πραγματικά αστείο να ακούει να μιλάνε για δημοκράτες μουσουλμάνους, καθώς είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι δημοκρατικός. Οι δυτικές κοινωνίες είναι βρώμικες και μόνο η Σαρία μπορεί να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα..."

από το  Αλήθεια, πόσο το Ισλάμ μπορεί ν'αποτελέσει απειλή για τας πολιτισμένας Ευρώπας;


 
...περί ελευθερίας και δημοκρατικής νοοτροπίας από τους φανατικούς ισλαμιστές

Επίσης: "ΣΗΜΕΡΑ 25/07/2014 Άλλοι βρίσκονται στον 21ο αιώνα και μιλούν για ένα πιο φωτεινό μέλλον και άλλοι βαδίζουν ολοταχώς προς έναν νέο Ολοσκότεινο Μεσαίωνα! Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ-Συρίας εξέδωσαν χθες θρησκευτικό διάταγμα (φετβάς) που ορίζει ότι όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες 11 έως 46 ετών εντός και γύρω από τη Μοσούλη να υποστούν κλειτοριδεκτομή (ακρωτηριασμός γεννετικών οργάνων). Η εντολή αφορά περίπου 4 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες, της περιοχής που ελέγχουν οι φανατικοί ισλαμιστές. Για μια ακόμη φορά οι γυναίκες, ακόμη και τα μικρά κορίτσια, είναι θύματα του φανατισμού, του σκοταδισμού και του σεξισμού, που προέρχεται από τους πιο αμόρφωτους και κομπλέξικούς άνδρες, που κρατώντας στο ένα χέρι το όπλο και στο άλλο το Κοράνι, πιστεύουν πως έχουν δίκιο."
από το  Κλειτοριδεκτομή (ή όταν η ανθρώπινη βαρβαρότητα και βλακεία γίνονται καθεστώς!


Τελευταίες εξελίξεις:

...από το "πολυπολιτισμικό Λονδίνο" του μουσουλμάνου πλέον δημάρχου (δεν είναι τυχαίο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων στη Βρετανία ψήφισαν κατά του Brexit):





Οι ισλαμικές οργανώσεις στη Μεγάλη Βρετανία, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στην "γκετοποίηση" ολόκληρων περιοχών της πρωτεύουσας, επιβάλλοντας το νόμο της Σαρία σε όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή θρησκεύματος. Τα ειδικά αυτοκόλλητα (σαν το διπλανό της εικόνας), που κολλούνται σε φανάρια και τοίχους και όχι μόνο σε κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου αλλά και άλλων πόλεων, θέτουν τα όρια αυτών των περιοχών. Προειδοποιώντας κατοίκους και διαβάτες ότι εισέρχονται σε "ζώνη" ελεγχόμενη από το νόμο της Σαρία. Κι επισημαίνοντας ότι απαγορεύεται το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, η πορνεία, ταινίες ή ό,τι άλλο εμπεριέχει σεξουαλικό υλικό (προφανώς εντάσσονται σε αυτό και τα φορέματα που αποκαλύπτουν παραπάνω  σάρκα απ' όσο πρέπει, ώστε να μη σκανδαλιστούν οι ευσεβείς ζηλωτές), το κάπνισμα, τα drugs, ακόμα και η μουσική και οι συναυλίες.





(σχόλιο από εμάς: "better society my ass!")

... Βούπερταλ, Γερμανία. Ομάδα ισλαμιστών με ομοιόμορφα γιλέκα, περιπολούν με σκοπό να αποτρέψουν τους νέους σε ηλικία μουσουλμάνους απ΄το να πίνουν αλκοόλ ή να παίζουν τυχερά παιχνίδια, κάνοντας το ανάλογο κήρυγμα. Οι δηλώσεις των μουσάτων "θρησκειόμπατσων" ήταν ότι η περιοχή στην οποία περιπολούν και η νυχτερινή ζωή της πόλης αυτής είναι "ελεγχόμενη ζώνη της σαρία"


...Ο Αλ Ταουχίν, ιμάμης του τζαμιού στην Κολωνία, όπου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του'16 υπήρξε μαζική σοβαρότατη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από άτομα αραβικής κι αφρικανικής καταγωγής με κυκλωτικές κινήσεις, δικαιολόγησε τους δράστες με τα εξής λόγια: "Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. (!!!) Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά (!!!)"

IMAGINE NO RELIGION...
Ναι! Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αλλά και η ψυχική, διανοητική υγεία και σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, κινδυνεύουν από τους θεϊστές! Ειδικά τους μονοθεϊστές, μια και οι δυο τελευταίες χιλιετίες τους ανήκουν δικαιωματικά, καθώς καθορίστηκαν από τις πανίσχυρες εκπομπές σκοταδισμού και μίσους τους και έχουν βαφτεί από αστείρευτα ποτάμια αίματος που έχυσαν κι εξακολουθούν να το κάνουν. 
 Είτε ιεραποστόλους, κατηχητές ανηλίκων κι ενηλίκων, ιμάμηδες και μουλάδες, καρδινάλιους και ψυχρόαιμους προτεστάντες που ανταγωνίζονται σε υποκρισία αυτούς κατά των οποίων "διαμαρτυρήθηκαν", ραβίνους και φυλάρχους, είτε απλούς "θεοφοβούμενους" και "ευσεβείς" γειτόνους, συμπολίτες, συγχωριανούς. 
 Είτε από γηγενείς είτε από εισαγόμενους.
Είτε από επιμελώς θρησκευόμενα όργανα και στελέχη της εξουσίας, που χρησιμοποιούν τη θρησκεία ως προπέτασμα καπνού για τα αίσχη, την ανομία, τις μηχανορραφίες και την κακουργία τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου