ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

(όχι και τόσο ευχάριστα τα νέα για τους..."covidiots") Δ.Γάκης: «Διαλύστε το CDC τώρα – Να ετοιμάζονται οι δικοί μας… έρχεται θύελλα»

 

Ως εισαγωγή ένα...χιουμοριστικό (για γέλια και για κλάματα) video για τη νέα "αναβαθμσμένη επιστήμη"- "να ακούτε τους ειδικούς":

ΣΥΝΔΕΣΗ: ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΩΠΑ!!!...Αυτές τις δηλώσεις της προέδρου του "πολύ" CDC των ΗΠΑ για τα "PCR garbages" τις αναπαρήγαγαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; (ρητορικό ερώτημα, φυσικά...) Το αφήγημα καταρρέει και όπως φαίνεται... με πάταγο!) - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ TV! -- Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν" ---  μουτζαχεντίν Ανθρωποφύλακες Υγείας " ---- Ξέσπασμα νοσοκόμας της Νεβάδας στη Νέα Υόρκη: Ο COVID ΔΕΝ σκοτώνει ανθρώπους – "δολοφονούνται" οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία ----- What is the truth? - Ποια είναι η αλήθεια;ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΡΘΡΟ: COVID UPDATE: What is the truth?  

Δ.Γάκης: «Διαλύστε το CDC τώρα – Να ετοιμάζονται οι δικοί μας… έρχεται θύελλα»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού το CDC και την κριτική που δέχεται μετά την ομολογία αποτυχίας.

Ο Δ.Γάκης παράλληλα υποστηρίζει ότι έρχεται θύελλα και για «τους δικούς μας».

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ , ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ CDC ΤΩΡΑ! (=Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ΗΠΑ)

Την περασμένη εβδομάδα, το CDC κυκλοφόρησε καινούργιες, εξατομικευμένες οδηγίες για τον κορ@0ν0ιό. Ο οργανισμός πιστεύει τώρα ότι θα πρέπει να ακολουθήσουμε μια ατομική προσέγγιση για τον μετριασμό του κινδύνου νόσησης μας. Με απλούς όρους, είμαστε όλοι Florida 2020, τώρα.(Κάνουμε, δηλαδή ότι έκανε η Πολιτεία της Florida από το 2020!)

Η νέα οδηγία του CDC προτείνει τον τερματισμό της διενέργειας του «τεστ για παραμονής», ώστε τα παιδιά που εκτίθενται σε κάποιον με κορ@0ν0ιό να μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο. Φυσικά, αυτό σχετιζόταν μόνο με γνωστή έκθεση. Οι άνθρωποι, όμως, εκτίθενται στον κορ@0ν0ιό όλη την ώρα, αλλά μόνο τα παιδιά που γνώριζαν αυτή την έκθεση τιμωρήθηκαν. Έτσι τα παιδιά έχασαν τόσα πολλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας λόγω της τρομερής, παράλογης καθοδήγησης του CDC όπως η προαναφερθείσα…
Η νέα οδηγία λέει επίσης ότι τα άτομα χωρίς συμπτώματα δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλλονται σε τακτικά τεστ.
Επίσης το CDC μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων ο ένας από τον άλλον . Επί τέλους! Σύζυγοι, πείτε στις γυναίκες σας ότι … είστε προσεγγίσιμοι!

Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο οργανισμός διατύπωσε, επιτέλους, κάποιες αλήθειες για το εμβόλιο, κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό. «Οι συστάσεις πρόληψης του κορ@0ν0ι0ύ του CDC δεν διαφοροποιούνται πλέον με βάση την κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου, επειδή εμφανίζονται λοιμώξεις και στους εμβολιασμένους- breakthrough». Και είναι, πλέον, παραδεκτό ότι «άτομα που είχαν κορ@0ν0ιό αλλά δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν κάποιο βαθμό προστασίας έναντι σοβαρής ασθένειας, συνεπεία της προηγούμενης φυσικής λοίμωξης τους».

Όμως, σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ, απέλυσαν δασκάλους, πυροσβέστες, υπαλλήλους υγειονομικής περίθαλψης, αστυνομικούς, υγειονομικούς και πολλούς άλλους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν! Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είχαν δουλέψει τις πρώτες μέρες της πανδημίας – και είχαν προσβληθεί από τον κορ@0ν0ιό κατ’ επανάληψιν! Και αυτά γίνονταν ενώ οι Αμερικανοί ψήνανε μπανανόψωμο και παράγγελναν, αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, φαγητό από την Uber Eats. Τώρα το CDC αναγνωρίζει ότι αυτό ήταν λάθος. Ωωωωωωωπα!


Η νέα καθοδήγηση του CDC προτείνει επίσης τον τερματισμό του δόγματος «κάνε Ράπιντ τέστ για να μείνεις». (στο σχολείο, στην δουλειά, παντού)

Η νέα οδηγία του CDC λέει ότι τα άτομα χωρίς συμπτώματα δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχονται τακτικά!

Η νέα οδηγία είναι ωραία και καλή, ακόμη και λογική, αλλά είναι ο Αύγουστος του 2022 και είναι εντελώς παράλογο το γεγονός ότι το CDC μόλις τώρα αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποι μεταξύ τους δεν μπορεί να απέχουν δύο μέτρα και ότι μια προηγούμενη λοίμωξη κορ@0ν0ιού προσφέρει ένα επίπεδο προστασίας , τουλάχιστον, παρόμοια με το εμβόλιο.

Όταν ο κορ@0ν0ιό χτύπησε για πρώτη φορά στις ακτές των ΗΠΑ, στρέψαμε όλοι το βλέμμα μας, φυσικά, προς το CDC για οδηγίες. Το CDC μπορεί να είχε προηγουμένως προτείνει τις σκέψεις του για το πώς πρέπει να μαγειρεύουμε τα μπιφτέκια μας (καλά ψημένα ) και αν πρέπει να τρώμε σούσι (όχι δα), ωστόσο ήταν στο παρασκήνιο και μας κουνούσε το δάχτυλο ενώ παραγγέλναμε τη μπριζόλα μας μέτρια ψημένη, λέγοντας μας όχι, όχι…

Αλλά με τον κορ@0ν0ιό, ο λόγος του μετατράπηκε σε Πολιτική. Σε μια από τις πιο αποκρουστικές στιγμές της δημόσιας υγείας, το CDC επέτρεψε, με οδηγίες από τον Λευκό Οίκο του Μπάιντεν , στον Ράντι Γουίνγκαρτεν, επικεφαλής της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Δασκάλων, να δημιουργήσει Πολιτικές για το άνοιγμα των σχολείων που ανάγκασαν τις σχολικές τάξεις, σε όλη τη χώρα να παραμένουν κλειστές τον χειμώνα του 2021.

Κανείς δεν έχει απολυθεί για αυτή την παράβαση καθήκοντος. Κανένας δεν έχει καν τιμωρηθεί ανοιχτά επειδή επέτρεψε σε μια ομάδα Ειδικών Συμφερόντων να ελέγξει την πολιτική μας για την υγειονομική περίθαλψη. Αυτός είναι και μόνο ο λόγος που το CDC πρέπει ΝΑ Φύγει.

Το CDC λέει ότι η αλλαγή της πολιτικής του οφείλεται στον επιπολασμό των breakthrough λοιμώξεων. Δηλαδή, με άλλα λόγια, των λοιμώξεων των πολλαπλώς εμβολιασμένων.

Η νέα οδηγία λέει ότι ΔΕΝ θα πρέπει πλέον να υπάρχει διαφοροποίηση, των ανθρώπων, σε σχέση με τον εμβολιασμό η μη εμβολιασμό.

Και μετά υπάρχουν τα λάθη. Το «Εντάξει, ήταν μια πανδημία και προφανώς θα γίνονταν λάθη» έχει νόημα μόνο εάν αυτά τα λάθη αναγνωριστούν και διορθωθούν γρήγορα. Αυτό δεν συνέβη με το CDC.

Χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι τον Μάιο του 2021 για να αναγνωρίσει ο CDC, ότι ο κορ@0ν0ιός εξαπλώνεται μέσω του αέρα! Συνεχίζει να πιέζει για την χρήση μάσκας , παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε μία μελέτη με ομάδα ελέγχου που να δείχνει ότι η χρήση μάσκας εμποδίζει την εξάπλωση του .

Έπειτα, υπήρξε η στιγμή τον Απρίλιο του 2021, όταν, μια Παρασκευή, η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky είπε ότι «οι έγκυες άνθρωποι» πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τον κορ@0ν0ιό, μόνο για να ζητήσει από τον οργανισμό να κάνει πίσω την περασμένη Δευτέρα και να σημειώσει ότι οι έγκυες θα μπορούσαν να κάνουν το εμβόλιο. (μέχρι σήμερα όλοι οι γυναικολόγοι πίεζαν τις έγκυες να κάνουν το εμβόλιο)

Ένας οργανισμός υγείας που αναφέρεται σε έγκυες «άνθρωπους» αντί για «γυναίκες» είναι ένας οργανισμός που δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά ούτως ή άλλως!

Ένας οργανισμός που παίζει με την «σημασιολογία» όπως αυτός, και μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, έχει απωλέσει , πλέον την εμπιστοσύνη των Αμερικανών η οποία έχει διαρραγεί και δεν μπορεί να επισκευαστεί.

«Ως υπηρεσία προστασίας της υγείας του Αμερικανικού Έθνους, το CDC σώζει ζωές και προστατεύει τους ανθρώπους από απειλές για την υγεία», αναφέρεται στην διακήρυξη του.
Όμως στην διάρκεια των 2½ ετών που ασχολείται με τον κορ@0ν0ιό, το CDC δεν κατάφερε να εκπληρώσει την διακηρυγμένη αποστολή του σε κανένα επίπεδο. Έχει πολιτικοποιηθεί τελείως και τώρα εκδίδει νέες οδηγίες ενημέρωσης, που δεν είχαν καμία αξιοπιστία και βαρύτητα, εξαρχής.

Έχει προκαλέσει πολύ κακό στους Αμερικανούς.

Διαλύστε το τώρα.


Θα μπορούσε να ήταν δικό μου κείμενο.

Τότε θα ήταν ακόμη πιο σκληρό, διότι ως μη αυτομφαλοσκοπούμενος Αμερικανός, έζησα την ολέθρια επίπτωση των ανεκδιήγητων οδηγιών του CDC, που οι δικοί μας «Ερυμάνθιοι Κάφροι» ακολουθούσαν τυφλά…

Και μπορεί να αισθάνομαι , ενίοτε, ως νέος Ηρακλής, αντιπαρατιθέμενος κατά των τρομερών «Ερυμανθίων Κάφρων», αλλά το κείμενο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Είναι προσπάθεια κατανοητής μετάφρασης του πρόσφατου άρθρου της Karol Markowicz (Twitter: @Karol ), με τίτλο «Too little, too late: Disband the CDC now» στην Αμερικανική Εφημερίδα New York Post στις 14 Αυγούστου 2022, 7:50 μμ

ΥΓ 1. Αυτό είναι ένα από τα πολλά χτυπήματα που δέχονται οι «γεννήτορες» της Ψευδοεπιστήμης στις ΗΠΑ. Να ετοιμάζονται οι δικοί μας… έρχεται θύελλα. Το μυρίζω στην ατμόσφαιρα παιδιά…

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου