ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ...

 ...ΟΙ "ΕΥΡΩ-ΜΑΓΚΕΣ", σε βάρος των κορόιδων όπως πάντα...

Επιδιώκουν, αμετανόητα. να πληρώσουν οι λαοί της Ε.Ε. πολύ ακριβά τις δικές τους ολέθριες και ανεξήγητα εμμονικές πολιτικές επιλογές...Μέσα σε αυτή την ψευδαίσθηση δημοκρατίας που πολλοί πιστεύουν ακόμη ότι υφίσταται...Διόλου τυχαίο και εγκληματικό ως πολιτική μεθόδευση και αυτό το εξοργιστικό τη συγκεκριμένη ειδική χρονική συγκυρία"NO FARMERS NO FOOD"

Συσχετίστε το video που ακολουθεί με αυτές τις διεθνείς ειδήσεις: Α) “Τερματίστε τις κυρώσεις προς τη Ρωσία, ο κόσμος θα ..πεινάσει!” : Σε κοινή επιστολή προς τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομικών Ρόμπερτ Χάμπεκ, πολιτικοί αξιωματούχοι από όλα τα στρατόπεδα ζήτησαν τον τερματισμό των κυρώσεων κατά της Ρωσίας ενόψει της επιδείνωσης της ενεργειακής κρίσης στη Γερμανία. Την επιστολή υπέγραψαν συνολικά 22 τοπικοί πολιτικοί από την πόλη Schneeberg της Σαξονίας, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων της αριστεράς, του συντηρητικού CDU και του AfD, όπως αναφέρει το Spiegel .(video) B) Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο καθηγητής διεθνούς ενέργειας στο Sciences Po στο Παρίσι Thierry Bros ο οποίος σε τοποθέτηση που έκανε τόνισε: «Η καταστροφή είναι ήδη εδώ. Νομίζω ότι το κύριο ερώτημα είναι πότε θα ξυπνήσουν οι ηγέτες της ΕΕ». (σ.σ. Μια χαρά ξύπνιοι είναι αυτοί, καλέ μου άνθρωπε!) Η Ευρώπη βρίσκεται σε επισφαλή κατάσταση με την επίσημη έναρξη της χειμερινής περιόδου θέρμανσης να βρίσκεται λίγο περισσότερο από ένα μήνα μακριά. Τα έθνη σπεύδουν να γεμίσουν χώρους αποθήκευσης, αλλά εξακολουθούν να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το ρωσικό φυσικό αέριο. (άρθρο και video)

ΣΥΝΔΕΣΗ: Can't forgive them , hard to legitimize them! "DYNASTIES" AND THEIR CHEATERS ARE OVER!

ΕΚΤΑΚΤΟ | ΕΛΛΑΔΑ | ΣΟΚ....!!! - (20.8.2022)[Eng subs]


"And all this, because the leadership of the EU, while at the beginning it said that it had ready plans for the energy sufficiency of the member states, in reality it had nothing, infuriating the millions of European citizens, who see the bureaucrats of Brussels remaining in the high their paid positions, when they should have already gone home."

Greek citizens were shocked by the electricity prices announced a while ago by the providers and which will apply to the September tariffs.
Before continuing, we should clarify that this is not the final prices, which the Greeks will be forced to pay, as it is expected to be announced by the Greek government, the amount of the state subsidy that will be given and that will try to drop them, in those of the month of August. In more detail, PPC, the Public Electricity Company, announced that the price of 1 KWh rises to 0.788 euros from 0.486 where it was in August for the first 500 KWh and to 0.80 euros from 0.498 for the consumption of more than 500 KWh. 
This means that the prices increased by approximately 60%. 
We are of course talking about very large increases, which erase the monthly income of citizens, creating a huge problem in family budgets, while we have not yet entered Winter, where the situation, as all economic analysts say, will get much worse. 
And all this, because the leadership of the EU, while at the beginning it said that it had ready plans for the energy sufficiency of the member states, in reality it had nothing, infuriating the millions of European citizens, who see the bureaucrats of Brussels remaining in the high their paid positions, when they should have already gone home. "

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ: 
Η κυβέρνηση επέβαλε νέο φόρο για όλους στο ηλεκτρικό ρεύμα! – Επιχειρεί να μειώσει την κατανάλωση ενόψει χειμώνα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου