ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Αποκαλύπτοντας τη Μεγάλη Γήινη Μαύρη Τρύπα


 " Είναι σαφές ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι καταναγκαστικά μέτρα που έχουν σχεδιαστεί για να τιμωρούν την ανυπακοή, αφαιρώντας την ικανότητα κάποιου να φροντίζει για την οικογένειά του, να διαμορφώνει το μέλλον του, να συμμετέχει σε δραστηριότητες που του φέρνουν ευτυχία και να ζει τη ζωή του με τρόπους που του επιτρέπουν να ευημερήσει. Δρ. Μπίρσεν Φίλιπ.


Τι -και κυρίως με πόση αμηχανία- δηλώνει σε επίμονες ερωτήσεις αυτός ο γιατρός για την "ασφάλεια" συγκεκριμένου "εμβολίου" συγκεκριμένης "τεχνολογίας".. 

Διεύθυνση αρχικής ανάρτησης βίντεο, το ανεβάζουμε μέσω μπλογκ σε περίπτωση που "εξαφανιστεί", όπως έχει συμβεί άπειρες φορές με διάφορα βίντεο..

Πόσο ασφαλή υπήρξαν εξαρχής τα πειραματικά "εμβόλια"; Πόσες τοξικολογικές μελέτες, πόσες τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες δόθηκαν, ως όφειλαν οι εταιρείες κατασκευής -και ο ίδιος ο ΠΟΫ που τις στήριξε- στη δημοσιότητα; Δεν είναι τυχαίο ότι ουδείς γνωρίζει την έκταση και το μέγεθος των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών. Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί με υπευθυνότητα για το προς τα "πού βαδίζουμε". Mετά και την πανδημία απόκτησης μυοκαρδίτιδας, κατάρρευσης και θανάτων τόσο πολλών νέων και υγιών  ανθρώπων ,  που ακολούθησε τον εμβολιασμό τους -ο κοινός παράγοντας μεταξύ όλων τους- για μία "νόσο" που .. εξαρχής είχε γελοία ποσοστά θνητότητας σε σχέση με άλλες ασθένειες οι οποίες και ταλανίζουν δεκαετίες την ανθρωπότητα. 

Και ειδικά με το στέλεχος ΟΜΙΚΡΟΝ, μία μετάλλαξη με ήπια συμπτωματολογία που παραπέμπει σε κοινό κρυολόγημα. Και για την οποία η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Αφρικής, που ανίχνευσε την "ΟΜΙΚΡΟΝ", είχε το θάρρος να καταγγείλει δημόσια σε μεγάλη γερμανική εφημερίδα, την Die Welt, ότι δέχθηκε πιέσεις από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις - άρα κι αποδεδειγμένα πλέον ψευτών και απατεώνων, που υπακούουν σε σκοτεινές ατζέντες ολοκληρωτικού ελέγχου των θλιβερά προδομένων λαών τους- για να ισχυριστεί ότι η νέα παραλλαγή αποτελεί σοβαρή νόσο! «Μου είπαν να μην δηλώσω δημόσια ότι ήταν μια ήπια ασθένεια. Μου ζητήθηκε να απέχω από τέτοιες δηλώσεις και να πω ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια. Αρνήθηκα! Είμαι κλινικός γιατρός και με βάση την κλινική εικόνα δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Η πορεία είναι κυρίως ήπια», ανέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ η Angelique Coetzee. Δες αυτό το βίντεο -ενώ στον επίλογο θα υπάρχει και ανάλογο της περίπτωσης βίντεο στα γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους-

Τι άλλο περιμένεις για να ξυπνήσεις, να προβληματιστείς; Πώς συμβαίνει κι ακόμη άνθρωποι ωθούνται σε αδιανόητες πράξεις σε βάρος του εαυτού τους; Κι όταν αποδεδειγμένα και χωρίς ίχνος πια αμφισβήτησης από τους "καρνάβαλους της επιστήμης"ο ξαφνικός θάνατος αποδοθεί επίσημα στα "απόνερα" των σκευασμάτων, όπως πλέον υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις σαν αυτό το τραγικό γεγονός με ένα νέο παιδί στις ΗΠΑ που έσβησε βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στα κολοσσιαία κέρδη της Pfizer, οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν νομικά να αρνηθούν την απόδοση χρημάτων στους συγγενείς του ασφαλισμένου σε αυτές πρόωρα εκλιπόντα..; Πώς; Μήπως επικαλούμενες .. "αυτοκτονία"; Μια και ο πελάτης διοχέτευσε στον εαυτό του σκεύασμα σε πειραματικό ακόμα στάδιο! Για ψάξτο..

 Κι αν έκανες ποτέ τον κόπο να ψάξεις και στο site της Pfizer για παράδειγμα και δεν στηρίχτηκες στα αυθαίρετα και πολλές φορές εξωφρενικώς αντιφατικά και απροκάλυπτα αντιεπιστημονικά λεγόμενα των "ειδικών" της τηλεοπτικής χυδαιότητας, θα έβλεπες εκεί να αναφέρονται και κάποιες καθόλου αμελητέες παρενέργειες. Μια από αυτές είναι και  -sudden- death..Ανάμεσα στις όλο και περισσότερες και πολύ καλά στοιχειοθετημένες πλέον, "ενστάσεις" σοβαρών, με πολλές περγαμηνές και αναμφισβήτητο κύρος επιστημόνων, αλλά και γενναίων συγχρόνως ανθρώπων όπως τους ανέδειξε η επικίνδυνη για όλους μας κατάντια της επιδοτούμενης από τις Big Pharma "επιστήμης", επιλέγω άλλη μία για τον επίλογο: Καρδιολόγος Α.Malhotra: «Ιδού ο λόγος που έχουμε τόσες καρδιοπάθειες σε νέους - Πιο επικίνδυνο το εμβόλιο από τον ιό».

Ο Ένοικος...

Ακολουθεί βίντεο στα γερμανικά, με ελληνικούς υπότιτλους, με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Αφρικής: Με πίεζαν οι πολιτικοί της Ευρώπης να πω άλλα για την Ο - έτσι αντιλαμβάνονται τον όρο επιστημονική δεοντολογία και διαφάνεια στην "ανεπτυγμένη Ευρώπη"-. Και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα..


Aρχική διεύθυνση του βίντεο https://rumble.com/vt0uh7--.-.html

Η «πανδημία» υπήρχε ως ταμπλό από στοιχεία και γραφήματα, ως ενημερώσεις τύπου, ως προσεκτικά δημιουργημένες ιστορίες τρόμου, ως νοσοκόμες που χορεύουν, ως καταστροφή που διαφαίνεται στον ορίζοντα και ακόμη και όταν (δήθεν) έρχεται, καμία κατάρρευση, παρά ένα παράξενος, ήσυχος και βαρετός τρόμος. Αυτό συμβαίνει επειδή τίποτα από αυτά δεν είναι αληθινό –όχι με την έννοια που πιστεύουμε ότι είναι......Όπως ο πουριτανός γεμάτος μίσος και μνησικακία, αλλά παρ’ όλα αυτά κοιτάζει με ζήλια τον ελεύθερο, οι φαντασιώσεις που επινοούνται είναι φαντασιώσεις απέλασης. Αφαιρέστε την (φανταστική) πηγή διαταραχής. Η παρουσία των ανεμβολίαστων απειλεί την συνοχή του νέου ηθικού κώδικα, της νέας ευσέβειας, της νέας τάξης γενικότερα. Και απειλούν την ψυχολογική συνοχή όσων πιστεύουν στο lockdown του πανδημικού έργου. " Connor Kelly, "Συνεργασία ή αντίσταση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου