Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως λέμε ελληνικό ναυάγιο...

άλλο ζώο για την παράγκα; να νιώσει σαν το σπίτι του και να σκοτώσει ή να ματώσει για την ομαδάρα;

Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μεγάλο πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Η σανίδα σωτηρίας της αμετροέπειας και της κάθε είδους παράνομης δραστηριότητας. Τα αλισβερίσια και τα deals κάτω από το τραπέζι του μεγάλου εθνικού ανεκδότου με τίτλο "διαφάνεια". Οι αλλαξοκωλιές μεταξύ του μαφιόζικου κράτους και κρατικοδίαιτων (κυρίως) "μεγαλοπαραγόντων" μαφιόζων. Η φάμπρικα παραγωγής στρατών από χειραγωγούμενους κρετίνους, που αν καταργούνταν το κλωτσοσκούφι των σωβράκων και των φανέλων εκείνοι θα πάθαιναν τέτοιο πολιτισμικό σοκ που ή θα τους οδηγούσε σε μαζικό χαρακίρι ή θα κλείνονταν σε μοναστήρια να προσεύχονται όλη τη μέρα για την επιστροφή των θεών τους.


Σιγά μην καταργηθεί ποτέ η αρένα εκτόνωσης και αλληλοσφαγής των φούφουτων, αρρώστων και ανεγκέφαλων της κοινωνίας, τα αφεντικά και οι ποδηγέτες της έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τους τοξικομανείς της ποδοσφαιρικής νάρκας αυτό το σφαγείο αξιών και φαιάς ουσίας. Είναι πολύ χρήσιμο να σφάζονται οι τελευταίοι μεταξύ τους από το να φάνε καμία ανεπιθύμητη φλασιά και να στραφούν κατά των πάσης φύσης ναρκέμπορων και νεκροθαφτών της κοινωνίας...

Για τα τελευταία γεγονότα που σόκαραν την "ποδοσφαιρική οικογένεια", που βάζει κάτω σε ανατριχιαστικές εντυπώσεις και νοσηρότητα περιρρέουσας ατμόσφαιρας ακόμη και την "Οικογένεια Άνταμς", (είναι αυτό που λέμε "πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει" κι ας περιείχε αυτή τη φορά το μενού του γηπεδικού πανδαιμόνιου και επίδειξη κουμπούρας), πιστεύουμε ότι το παρακάτω βιντεάκι είναι ό,τι πιο κατάλληλο. Και δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε επί του θέματος αυτού. Που, τόσο για τα κανάλια όσο και για τους "αγνούς'' φιλάθλους και καφροπατέρες οπαδομαλάκες, οφείλει να απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Λες και δεν της λείπουν, της τελευταίας, οι σοβαρότατες αιτίες για να προβληματιστεί όσον αφορά το παρόν και το μέλλον της.
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου