Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Η ομερτά για το κίνημα "Φορκόνι"-βίντεο από "τη μακρινή κι εξωτική" Ιταλία...

 
Μια προκλητική συνωμοσία σιωπής. Μια συμφωνημένη "ομερτά". Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά! Γεγονότα με τεράστια κοινωνικοπολιτική βαρύτητα όχι μόνο για την Ευρώπη, πόσο μάλιστα για την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο που στενάζει κάτω από την μπότα της δικτατορίας των πολυεθνικών και τραπεζικών παρασιτικών οργανισμών, τεχνοκρατών, γραφειοκρατών και πλουσιοπάροχα αμειβόμενων μάνατζερ των "αγορών".
 Απέναντι σε όλα αυτά, που εύκολα μπορούν να αποκτήσουν χαρακτήρα αλυσιδωτών εξελίξεων "ντόμινο" και να κατεδαφίσουν το ήδη σαθρό νεοφιλελεύθερο οικοδόμημα και τα γελοία οικονομικά ιδεολογήματά του( ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ Σ'ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ: "Η καμπύλη του Laffer και η Ελλάδα!"), τι έχουμε στη χώρα αυτή που ο κόσμος πλήττεται ανελέητα και με σαδιστική αναλγησία; Μα φυσικά την "ομερτά" που αναφέραμε στην αρχή, ή τη "μούγγα των ΜΜΕ" της "αντικειμενικής ενημέρωσης" των νεοραγιάδων. Ακόμα και υποτιθέμενα αντιμνημονιακά κανάλια κάνουν γαργάρα το εξής: "Το κίνημα "Φορκόνι" στην Ιταλία, η μούγκα των ΜΜΕ και οι ραγδαίες εξελίξεις στον ευρωπαϊκό νότο.
Όπου όσα περιγράφονται στην παραπάνω ανάρτηση δεν συμβαίνουν στη Χονολουλού ή τη Γη του Πυρός, αλλά στη...μακρινή Ιταλία. Εκεί όπου οι "αμήχανοι" συνδικαλιστές προτρέπουν τον κόσμο "να μην κατεβαίνει στους δρόμους και τις πλατείες", αντίθετα με τους Έλληνες συναδέλφους τους που μεταλαμπαδεύουν στον ταλαίπωρο κόσμο τις σπίθες της αντίστασης και της διεκδίκησης! (σωστά;) Κι απ'ότι φαίνεται τέτοια γεγονότα (αντίθετα ας πούμε με τις ιδιοτροπίες εγχώριων και μη ούφο του "σταρ σύστεμ") δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη σημασία για τα τοπικά Μέσα Μαζικής(για τον μαζάνθρωπο δηλαδή) Αποσιώπησης...
 Επειδή όμως έχουν τη σημασία τους για εμάς, όσα συμβαίνουν στη "μακρινή κι εξωτική Ιταλία" από τις αρχές Δεκέμβρη, παραθέτουμε και κάποια χαρακτηριστικά βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου