ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ : "ΜΑΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ"

" Ακόμα και η μεγάλη φαντασία των ελεγκτών της πληροφορίας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί το ότι έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση να μας μιλούν για μια μεγάλη πανδημία στην οποία στο μόνο που αναφέρονται είναι τα κρούσματα αντί για θανάτους. Και μάλιστα στα ποσοστιαία ελάχιστα κρούσματα συμπεριλαμβάνουν και ανθρώπους που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η ζωή τους, παρά μόνο έχουν βγει θετικοί σε ένα αμφισβητήσιμο τεστ." ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΣΑ αναφέρονται στο brighteon, από τον δημιουργό αυτού του βίντεο, με πάρα πολλά links που στοιχειοθετούν τα στοιχεία τα οποία αναφέρονται σε αυτό και παραθέτουμε κι εμείς στη συνέχεια της ανάρτησης.

 

EIΣΑΓΩΓΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ:

Ας ξεκινήσουμε με όσα είχαν ανοίξει και αυτή την ανάρτηση, με την ιδιαίτερη σημασία της:

" Και μια που μιλάμε για ανακρίβειες. Μήπως κάποιος θα έπρεπε να εξηγήσει στην κυβέρνηση τη διαφορά μεταξύ "πεθαίνω με κόβιντ" και "πεθαίνω από κόβιντ"; Ή τη διαφορά μεταξύ μιας υγιούς κοινωνίας που βγαίνει θετική στο τεστ κόβιντ, και μιας άρρωστης κοινωνίας που βγαίνει θετική στο τεστ κόβιντ; Μήπως, εν γένει, θα έπρεπε η λέξη «επιστήμη» να αρχίσει και πάλι να σημαίνει μια λογική και απροκατάληπτη εξέταση των στοιχείων, ελεύθερη από δογματισμούς και πολιτικές σκοπιμότητες;" 

Για ποια πανδημία μας βομβαρδίζουν, μας καταποντίζουν ψυχικά και οικονομικά; Με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι ασυμπτωματικοί, με τα ποσοστά θνησιμότητας σε επίπεδα που επιεικώς δεν συνάδουν με τη χρήση του όρου "πανδημία". Με τις μάσκες να προκαλούν ασφυξία-καρδιακές και πνευμονολογικές δυσλειτουργίες σε παιδάκια με αναπτυσσόμενους εγκεφάλους κι αναπνευστικό σύστημα κι εργαζόμενους ενήλικες, με περιστατικά λιποθυμίας πολύ μικρών παιδιών σε νηπιαγωγεία και σχολεία -όπως αυτό με 4χρονο παιδάκι που καταγγέλεται επώνυμα στο βίντεο και το οποίο "λιποθύμισε λίγο" μόνο...!!- και που με επονείδιστο τρόπο ρίχνονται κάτω από το χαλί και αποσιωπούνται από τα λαομίσητα πια ΜΜΕ. Ενώ ακόμη και οι υποτιθέμενοι μαχητικοί αριστεροί συνδικαλιστές στην εκπαίδευση να κάνουν γαργάρα το ζήτημα επικινδυνότητας των μασκών στα σχολεία της Δύσπνοιας και Δυσφορίας..Με το να ψάχνεις με το τηλεσκόπιο νεκρούς -και όχι βεβαρυμένους στην υγεία τους υπερήλικες- από τον ιό  και μόνο από αυτόν και όχι λόγω άλλων δέκα ιατρικών λόγων. Με τα διαγνωστικά τεστ να είναι σε σημαντικό βαθμό αναξιόπιστα -θυμηθείτε και τον "διαγνωστικό τραγέλαφο" της Τανζανίας που αποκάλυψε αυτά τα οποία βιάστηκαν να σπρώξουν κάτω από το χαλί: ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ Με το να επιστρατεύουν  και τα λεγόμενα rapid test, ψάχνοντας εναγωνίως για θετικά ή "ελαφρώς θετικά " κρούσματα, όπως στο απίστευτο αυτό βίντεο  Με τη Microsoft -όπως αναφέρεται στο βίντεο της ανάρτησης και σε αυτό το λινκ- να επενδύει ένα τεράστιο ποσό, από τον Μάρτη ήδη, στην "χώρα των θαυμάτων" Ελλάδα και εν μέσω υποτιθέμενης "πανδημίας" κι ευλογίας από την κυβέρνηση, για να  τρέξει και η ....... "ανάπτυξη": του καθολικού ηλεκτρονικού φακελώματος και της απόλυτης, τεχνοκρατικής χούντας μεγατόνων, μάλλον;

Και όλοι να περιμένουν αυτό:  Το "θεωρητικό" εμβόλιο που φτάνει τόσο γρήγορα για να μας σώσει όλους Όπως ήδη έχει επισημάνει ο ανιχνευτής: Και τι έγινε τελικά με το "ελπιδοφόρο" εμβόλιο της Οξφόρδης  που ξαναγύρισε στο μηδέν λόγω ανεπιθύμητων παρενεργειών στα ανθρώπινα πειραματόζωα των δοκιμών; Και με το ρωσικό; ΔΕΝ είχε κι αυτό παρενέργειες; ή "η ακίδα στους πνεύμονες" των εθελοντών φόβιζε τόσο τον "αόρατο εχθρό", όπως τον αποκαλούν και τα ΜΜΕ, που τον έκανε να φεύγει μακριά; Δεν είναι καθόλου αστείο φυσικά το θέμα....Και είχαμε και την τελευταία αυτή εξέλιξη: Κάποιος να ενημερώσει τον Τσιόρδα... η "Johnson & Johnson" σταματάει τις δοκιμές του εμβολίου για τον κορωνοϊό...- "Εθελοντές" στην 3η φάση των "δοκιμών"... με "ανεξήγητη ασθένεια"!

Ευτυχώς που πλέον η υποτιθέμενη "επιστήμη", που κινδυνεύει να βγάλει στην ιατρική ένα πολύ κακό όνομα, -" μουτζαχεντίν Ανθρωποφύλακες Υγείας "- στιγματίζοντάς την ίσως ανεπανόρθωτα, αφήνεται  στην άκρη αποστομωτικά και περιφρονητικά. Και οι δηλώσεις και αναφορές με στοιχεία και επιστημονική εγκυρότητα και προπαντός ειλικρίνεια, απέναντι στις ανθρώπινες κοινωνίες-στόχους, καταρρίπτουν το αφήγημα της ιατροφαρμακευτικής αυθαιρεσίας των καρτέλ και της πολιτικής σκοπιμότητας:

Τα Ποσοστά Σοκ για την θνησιμότητα του COVID-19 | CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων USA

 "Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Δρ. Margarite Griesz-Brisson για μάσκες: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες.Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απολύτως απαγορεύονται.Προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών "

 "Απόρρητη έκθεση Γερμανών επιστημόνων γκρεμίζει τα μέτρα: Ήταν αχρείαστα…"  Όπου η έκθεση που συντάχθηκε από διάφορα γερμανικά πανεπιστήμια μιλάει για FALSE ALARM, ή "λάθος συναγερμό", για την "επικινδυνότητα" που υπερεκτιμήθηκε και σε κανένα χρονικό σημείο ο "κίνδυνος" του COVID-19 δεν ξεπέρασε το normal επίπεδο της εποχικής γρίπης, η οποία στη μεγάλη έξαρση του 2017-18 σκότωσε γύρω στο...1,5 εκατομμύριο ανθρώπους αλλά ΔΕΝ κηρύχθηκε "πανδημία"!

 Ένα ανατρεπτικό ρεπορτάζ του Fox News για τη χρήση των μασκών 

 " Γιατροί του Βελγίου καταγγέλουν.Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος: (για μάσκες) ”ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις της συλλογικής υγιεινής.” Κι όμως επέβαλαν το αντίθετο…Dr Pascal Sacre αναισθησιολόγος-εντατικολόγος: η επιδημία σβήνει, όλοι οι δείκτες πέφτουν κι αυτοί συνεχίζουν την προπαγάνδα φόβου. Dr. Sandro Provenzano Παθολόγος: ένας ιός όχι πιο επικίνδυνος από τη γρίπη. ΒΙΝΤΕΟ "

 ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ - NEW YORK Times!

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΙΑ ΤΗΣ "BIG PHARMA" (!): O τ.επιστημονικός Διευθυντής του Pfizer Dr. Mike Yeadon: " το ποσοστό επιβίωσης στο COVID είναι στο 99,8%, όπως και της γρίπης.Το « δεύτερο κύμα » ήταν ψευδές. Τα θετικά τεστ λανθασμένα. Η πανδημία τελείωσε."

 Σήμερα ο Jean-Luc Gala Καθηγητής Λοιμωξιολόγος στο UCL και διευθυντής Μονάδας Βιολογικών Απειλών: δεν έχουμε επιδημία, δεν έχουμε β΄κύμα.Η εποχιακή γρίπη θα σκοτώσει περισσότερους από τον Covid. Οι ερμηνείες στατιστικολόγων δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.Kάποιοι επιστήμονες είναι Αγιατολάχ (δηλ. δογματικοί)

 "105 Πανεπιστημιακοί (κι ο Έλληνας Καθηγητής Νομικής Charalambos Apostolidis), το νο1 γαλλικής διανόησης-Φιλοσοφίας André Comte-Sponville,επιστήμονες,γιατροί για Covid: δεν θέλουμε πλέον να κυβερνιόμαστε από και δια του φόβου.Δεν είμαστε σε πόλεμο.. αλλά ούτε ο πόλεμος δικαιολογεί κατάλυση του κράτους δικαίου και δημόσιων ελευθεριών.Οι κυβερνήσεις εργαλειοποιούν την επιστήμη.Οι επιταγές προστασίας κατά της μετάδοσης να μην οδηγούν στην προδοσία της ιατρικής ηθικής και των θεμελιωδών ανθρωπιστικών αρχών."

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται από τον δημιουργό του βίντεο αυτής της ανάρτησης στο πολύ ενδιαφέρον του κανάλι στο brighteon, με πάρα πολλά υπερχρήσιμα links που στοιχειοθετούν όσα αναφέρονται σε αυτό:

Ακόμα και η μεγάλη φαντασία των ελεγκτών της πληροφορίας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί το ότι έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση να μας μιλούν για μια μεγάλη πανδημία στην οποία στο μόνο που αναφέρονται είναι τα κρούσματα αντί για θανάτους. Και μάλιστα στα ποσοστιαία ελάχιστα κρούσματα συμπεριλαμβάνουν και ανθρώπους που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η ζωή τους, παρά μόνο έχουν βγει θετικοί σε ένα αμφισβητήσιμο τεστ.

Το θέμα είναι όμως ότι εν μέσω αφηγήματος κοροϊδοϊού και φιμώτρων η Microsoft έρχεται να κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση όλων των εποχών για την Ελλάδα με 1 δις. Σκοπός τους να δημιουργήσουν μια Δαιδαλώδη υπηρεσία, το cloud, ένα τεράστια “κέντρο δεδομένων” που θα περιέχει στοιχεία του δημοσίου και των πολιτών δείχνοντας ξεκάθαρα πως επιθυμούν να βάλουν τις βάσεις για την ψηφιακή χούντα του “Mεγάλου Αδελφού” που ονειρεύονται.

''η μάσκα αποτελεί και αξεσουάρ μόδας''... η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται https://newtube.app/user/fake_pandemic/lmYpG06

Less than half UK population to receive coronavirus vaccine, says task force head https://www.ft.com/content/d2e00128-7889-4d5d-84a3-43e51355a751

Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Δεδομένα έως 06 Οκτωβρίου 2020, ώρα 15:00 https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/10/covid-gr-daily-report-20201006.pdf

Τεστ με κινητές μονάδες στις πλατείες της Αθήνας https://gr.euronews.com/2020/09/25/kikilias-tsiodras-test

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!! ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ!!! Θερμομέτρηση μέσω ίριδας και άλλα οργουελικά κόλπα της νέας τάξης! https://newtube.app/user/fake_pandemic/y1D3YOs

Αθηνά Λινού: Η μάσκα δεν μας προστατεύει στον συνωστισμό | Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 4/10/20| OPEN TV https://youtu.be/jYEG4fiK5uQ

«ΤΟ 4,5 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΠΝΕΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ... ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ... ΛΙΓΟ”» https://www.facebook.com/Focus103.6/videos/736866073525643

Ελένη Ιωαννίδου: «Δεν γίνεται θέματα δημόσιας υγείας να τα αφήνει η πολιτεία στην ευθύνη των γονέων» https://www.goodnet.gr/news-item/eleni-ioannidou-den-ginetai-themata-dimosias-ugeias-na-ta-afinei-i-politeia-stin-euthuni-ton-goneon.html

Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 59624 ΦΕΚ 4138/Β/26-9-2020
Μέτρα προσωρινού περιορισμού επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19. https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-59624.html

Προσλήψεις: Η Πολιτική Προστασία ενισχύεται με 192 νέα στελέχη https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/314882/proslipseis-i-politiki-prostasia-enisxyetai-me-192-nea-stelexi

'This mask is more guaranteed to protect me against COVID-19 than a vaccine': CDC director says that face coverings are better than shots because there is more proof they work https://www.dailymail.co.uk/health/article-8741071/CDC-director-says-masks-guaranteed-protect-COVID-19-vaccine.html

Νέο «Big Brother» με τριπλάσιες δυνατότητες κόστους 6,2 εκατ. ευρώ αποκτά η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών https://www.newsbreak.gr/ellada/133316/neos-yperkorios-me-triplasies-dynatotites-kostoys-62-ekat-eyro-apokta-i-ethniki-ypiresia-pliroforion/

Microsoft : Ιδρύει κέντρο ανάπτυξης στην Ελλάδα – Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με ιδρυτές επιχειρήσεων τεχνολογίας https://www.tanea.gr/2020/05/29/politics/government/microsoft-idryei-kentro-anaptyksis-stin-ellada-tilediaskepsi-mitsotaki-me-idrytes-epixeiriseon-texnologias/

Μητσοτάκης για επένδυση Microsoft: Δεν είναι μόνο ένα τεχνολογικό και οικονομικό άλμα, είναι ένα βήμα εκδημοκρατισμού https://www.iefimerida.gr/ellada/i-megali-ependysi-1-dis-tis-microsoft

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου