ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ :

To βίντεο της εισαγωγής: Άνοιξη του 2020: O πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli, όντας και διδάκτωρ Χημείας, αποκαλύπτει ότι έδωσε στο εργαστήριο της χώρας του δείγματα από διάφορα ζώα, φρούτα ακόμα και από λάδι αυτοκινήτου κρύβοντας ότι δεν ήταν ανθρώπινα. Προς μεγάλη του έκπληξη τα τεστ έβγαλαν μια κατσίκα και μια παπάγια θετικές! (σχετική ανάρτηση)

Στους χαλεπούς και κατασκότεινους καιρούς που ζούμε, η σούμα σε όλα εκείνα τα σημαντικά στοιχεία (και όχι αυθαίρετες υποθέσεις) που μπορεί να κάνουν τη διαφορά, κραυγάζοντας για να τους αποδοθεί η αναγκαία προσοχή, θεωρούμε ότι είναι υπέρ του δέοντος χρειαζούμενη! Πάμε;

1. ΒΙΝΤΕΟ - Τι δηλώνει για τα test pcr ο ίδιος ο νομπελίστας εφευρέτης τους

α: Προσέξτε και το σχόλιο στο τέλος της ανάρτησης

β: Την οποία συνδέστε άμεσα και με κάποια από αυτά που αρθρώνονται εδώ (τα "έγκυρα" τεστ στα οποία στηρίζεται όλη η κρουσματολογία, και με το 98% των φορέων που είναι ασυμπτωματικοί - κι ας το αρνηθεί αυτό κάποιος, αν δύναται!!!): ΠΕΣΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!   Δεν είναι και ο μόνος άλλωστε, τα λεγόμενά σου συνδράμει σε μεγάλο βαθμό και μία εκ των "ναυαρχίδων" της (συστημικής, μάλιστα) μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ : ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ - NEW YORK Times!

2. Για των λόγων μας το αληθές, η συνέχεια: 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ – Νέος Κορωνοιός SARS-CoV-2 (εστιάστε στο υπογραμμισμένο σημείο με χρώμα) Πηγή: https://sastya.gr/nea/1271/enimerosi-sxetika-me-ton-neo-koronoio-2019-sars-cov-2-orismos-krousmatos ( Kι εδώ: https://www.ispatras.gr/wp-content/uploads/2020/01/ΕΟΔΥ-Ορισμός-Κρούσματος-–-Νέος-Κορωνοιός-SARS-CoV-2-5-3-2020.pdf ): 
Πιθανό κρούσμα
Ύποπτο κρούσμα με αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου για τον νέο κορωνοϊό SARS CoV2:
 Αδιευκρίνιστο,
 ή  Θετικό, αλλά με εργαστηριακή μέθοδο που ανιχνεύει γενικά ιούς που ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2
Το κατάλαβες; " Εργαστηριακή μέθοδος (παραδοχή που σχετίζεται με τα διαγνωστικά τεστ και τη "λειτουργία" τους) που ανιχνεύει γενικά ιούς οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2".!!! Δηλαδή την οικογένεια των υπόλοιπων κορωνοϊών και όχι τον..."αόρατο εχθρό"!


4. Και ίσως αυτό αποτελεί το "κερασάκι της τούρτας της πανδημίας" : 
Για να το ξανασκεφτούμε: Έχει ή δεν έχει απομονωθεί σε κάποιο εργαστήριο του κόσμου ο ιός; ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ του CDC από τον Ιούλιο !...: "δεν υπάρχουν διαθέσιμα ποσοτικά απομονωμένα προϊόντα ιού του 2019-nCoV διαγνωστικά τεστ που σχεδιάστηκαν για την ανίχνευση του RNA του 2019-nCoV..." (Πάντως ο COVIDALISM είναι εδώ!)
Που οδηγεί σε τέτοιες (αναπόφευκτες για χάρη των τελευταίων κατάλοιπων Λογικής και λειτουργίας του ενστίκτου αυτοσυντήρησης;) κινήσεις: 
KAI ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: "Διεθνής Μήνυση για το Σκάνδαλο του Κορωνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους:Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας." -->  " Πολλοί επιστήμονες ονομάζουν την παρούσα πανδημία ως πανδημία τεστ PCR, όχι πανδημία κορωνοϊού. - Απολύτως υγιή και μη μολυσματικά άτομα μπορεί να είναι θετικά. - Η πιθανότητα ψευδώς θετικών είναι 89-94% ή σχεδόν βεβαιότητα. Ένα θετικό τεστ PCR δεν σημαίνει ότι υπάρχει λοίμωξη ή ότι έχει βρεθεί άθικτος ιός." - Απόσπασμα από την ανάρτηση, όπου αξίζει να διαβάσετε (σε περιεκτική αναφορά), βήμα βήμα, ολόκληρο το κατηγορητήριο-κόλαφο !!!

Ωφέλιμο για την ψυχοσωματική υγεία είναι η εσωτερική πάλη για απελευθέρωση από τα δεσμά του Μεγάλου Κλέφτη, η ενεργοποίηση της ανεξαρτησίας της αντίληψης και η εξαγωγή προσεκτικών και συνετών συμπερασμάτων, όσο άβολα ή επώδυνα κι αν είναι ... Οι μελλοντικές γενιές και οι συνθήκες διαβίωσης ή επιβίωσης που θα αντιμετωπίσουν, αξίζουν μία τέτοια διαδικασία από εμάς εδώ και τώρα ; ...


Τι κι αν όλες οι αναλύσεις και προβλέψεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και ο ολέθριος για την ψυχοσύνθεση (εκτός από την τσέπη) των ανθρώπων εγκλεισμός, θα οδηγήσει σε μια πρωτοφανή καταβαράθρωση της οικονομίας, κι ακόμα μεγαλύτερο εργασιακό εξανδραποδισμό και σε απρόβλεπτα μεγάλο αριθμό θανάτων παγκοσμίως... Λόγω τεράστιας φτωχοποίησης και ανέχειας κι επερχόμενου λιμού και γενικότερων συναφών συνεπειών...
 ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, κι ας ψάχνεις εναγωνίως θανάτους που οφείλονται αποκλειστικά στη λεγόμενη πανδημία του COVID και όχι σε βαριά υποκείμενα νοσήματα (καρδιαγγειακά, νεοπλασίες, εγκεφαλικά επεισόδια) κι ένα μέσο όρο ηλικίας θυμάτων τα 70 plus... Ασχέτως αν τελικά βρεθείς άνεργος, πεινασμένος και με τα funds που αγόρασαν τα δάνεια από τις "ελληνικές" τράπεζες να σε πετάνε άστεγο στο δρόμο, αρπάζοντάς σου την πρώτη κατοικία! (Κάνε μια στάση κι εδώ: ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΝΟΨΕΙ! «Όπως πάει, ή από κορονοϊό θα πάμε ή από πείνα...»

Τι είδους πανδημία είναι αυτή που έπρεπε να δοθεί πακτωλός χρημάτων στα παρηκμασμένα και πλήρως αναξιόπιστα τηλε-ιερατεία Μαζικής Εξαπάτησης και Χειραγώγησης (τουλάχιστον γύρω στα 20εκατομμύρια ευρώ - σε πόσες Μ.Ε.Θ. αντιστοιχούν;), από την αρχή αυτής της ιστορίας; Έτσι ώστε να πείσουν με υπερβάλλοντα ζήλο περί τούτης σε κάθε πτυχή της αφήγησης, να αποκλείσουν και να αποδομήσουν και να χλευάσουν κάθε μη σύμφωνη άποψη παρά τυχόν στιβαρά επιχειρήματα. Να  προπαγανδίσουν απροκάλυπτα (πρόσφατα δόθηκαν άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ ως "εξτραδάκια"). Να διασπείρουν τον τρόμο και να καταφεύγουν σε αποτροπιαστικές αφηγήσεις ως "αλήθειες" στα πλαίσια της "ενημέρωσης των πολιτών"...Σε αγαστή συνεργασία με τους "ανθρωποφύλακες Υγείας" ... Που έχουν δώσει τέτοια δείγματα γραφής.
Eιλικρινά τώρα, μία Πανδημία έχει ανάγκη από τέτοιες μεθοδεύσεις ώστε να αποδειχτεί όλο το εφιαλτικό της φάσμα, πέρα από κάθε αμφιβολία όλων;

Όσο για εμάς, η ασφάλειά μας είναι η διατήρηση μίας αφυπνιστικής αίσθησης ανασφάλειας (κι εγρήγορσης) και η καχυποψία μας για όλα τα "καλούδια" προς τους "ιθαγενείς" και για τις αγνές προθέσεις της εξουσίας ! ...

(Δηλαδή: το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών - Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, αποκαλύπτει ότι νοσοκομεία χρέωναν στον COVID -συνήθης παγκόσμια πρακτική;- θανάτους από καρδιακή προσβολή...)

{As for Greece: Από ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, τέλη Οκτώβρη : το 96% των διασωληνωμένων έχει μέσο ηλικίας τα 70 έτη και κάποιο υποκείμενο νόσημα (!Στους παραπάνω συνδέσμους στη σειρά θα βρείτε και σχετικές νύξεις επί τούτου). Δηλαδή νεοπλασία (καρκίνο), κάποιο βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχαν υποστεί, (πιθανότατα μη αναστρέψιμα) καρδιαγγειακά νοσήματα, κτλ. Άρα έχουν κάποια αποκλειστική σχέση, τελικά, με COVID; ΚΑΙ, επίσης από ΕΟΔΥ, από τις αρχές της ιστορίας με τον COVID στην Ελλάδα έως και τις 28 Οκτώβρη, υπήρξε ο τρομερός αριθμός των 603 νεκρών, εκ των οποίων (κρατηθείτε!) ... το 96, 2 %  είχε "διάμεση ηλικία" τα... 79 έτη (!!!) και έπασχε από κάποιο βαρύ υποκείμενο νόσημα, σαν αυτά που αναφέρθηκαν ακριβώς παραπάνω! Πώς να μην περάσει από το μυαλό κάποιου έλλογου ανθρώπου ότι αυτοί όλοι χρεώθηκαν ως θάνατοι λόγω COVID, από τη στιγμή που έχει απαγορευτεί και η νεκροψία (???!!!)...}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου